|
|
Stranica: 2/12.
|
[ 285 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 21:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60531 Lokacija: DAZP HQ
|
pomeli nas Rusi. je da su naši očajno loši, ali Rusi baš dobru košarku igraju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Gligorije
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 22:23 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
Tužna je hrvatska košarka. Svake godine se ložite, govorite kako ste jedan od favorita, pravite od Šarića mješavinu Barklija i Dankana (a čovjek nikad ništa ne isporuči kad treba) i svaki put ništa. Hrvatska jednostavno nije nikakav gornji dom evropske kosarke koju čine Srbija (kao najtrofejnija muška reprezentacija, ne racunajuci raspale SSSR i SFRJ), Španija, Francuska, Litvanija, Grčka, Italija. Hrvatska je rang Letonije, Slovenije i sl. mada su obje ove repke trenutno jače. Novo evropsko je za 4 godine, good luck 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 22:26 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10128 Lokacija: Banja Luka
|
Kada je hrvatska reprezentacija neki dan ponizila Cesku ( 107-69) , znao sam da nece daleko dobaciti . Ne radi se to tako .
PS. Jedva cekam da cujem Acu Tricu .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 22:30 |
|
|
Biće izgleda "100 komata za svakog Hrvata". Kad bi Srbija ovako bezduševno pala ja bi izvršio harakiri. Ne kontam Hrvatsku nimalo. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Gligorije
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 22:36 |
|
|
Kako ne kontaš, precijenjena reprezentacija...
Reprezentacija koja je godinama unazad uzimala izraubovane Amere da im igraju za reprezentaciju - to je odlika malih košarkaških zemalja. Ja bi prestao da gledam Srbiju kad bi nam igrao stranac.
Doduše, Hrvati imaju tu tendenciju da uzimaju strance da im igraju u reprezentaciji i u drugim sportovima, eto vaterpolo na primjer..
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 22:41 |
|
|
Najmanje 24 godine bez odličja.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 22:45 |
|
|
sreća pa je Eurobasket od sada svake 4 godine.  dotad možda izmislimo nekog krštenog playa.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Gligorije
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 23:07 |
|
|
Možda da uzmete nekog srpskog trenera, ne ove iz prve klase (Obradović, Ivković, Pešić) ali nekog poput Igora Kokoškova koji je selektor Slovenije a on je iz ove plejade mlađih trenera...
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 23:16 |
|
|
Gligorije je napisao/la: Možda da uzmete nekog srpskog trenera, ne ove iz prve klase (Obradović, Ivković, Pešić) ali nekog poput Igora Kokoškova koji je selektor Slovenije a on je iz ove plejade mlađih trenera... Ma može i Radonjić ili Tanjević Crnogorci , u svakom slučaju bi bili bolji od Ace koji se sada pokazao kao jeftin da jeftiniji ne može biti. Žao mi je jbg , očekivao sam polifinale za pamćenje, pa ko kome majku,.....
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 23:25 |
|
|
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Srbočetnički jugokomunista
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 23:32 |
|
|
Koje ponižavanje potpuno, daj sredite se već jednom neću da vas moji unuci jednog dana prozivaju što niste osvojili medalju. Ako ništa, osvetićemo vas u 1/2 hehe
_________________ Don't quote me, boy, cause I ain't said shit. Eazy E
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 10 ruj 2017, 23:40 |
|
|
Dno dna.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 00:20 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Kako ste se raspisali ja rekoh pukli 60 razlike. Samo setim Kevina Duranta i znam kako vam je. 
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 00:44 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10128 Lokacija: Banja Luka
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Kako ste se raspisali ja rekoh pukli 60 razlike. Samo setim Kevina Duranta i znam kako vam je.  Ne primjetim nekog posebnog raspisivanja . Pa jest , zabolio je taj poraz .Ali utjeha je bilo , da smo bili drugi na planeti Zemlji . Uzgred , Ameri imaju vise registrovanih kosarkasa , neg sto ima Srba . Dakle , hrvatsko ulazenje u sesnaest najboljih evropskih reprezentacija i olimpijsko srebro ..mislim nije ti najsretnije poredjenje . PS. Ako uskoro ne izadjete iz bolesne ''za dom spremni '' faze , kaliracete u svim sportovima .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 01:14 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Svarog je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Kako ste se raspisali ja rekoh pukli 60 razlike. Samo setim Kevina Duranta i znam kako vam je.  Ne primjetim nekog posebnog raspisivanja . Pa jest , zabolio je taj poraz .Ali utjeha je bilo , da smo bili drugi na planeti Zemlji . Uzgred , Ameri imaju vise registrovanih kosarkasa , neg sto ima Srba . Dakle , hrvatsko ulazenje u sesnaest najboljih evropskih reprezentacija i olimpijsko srebro ..mislim nije ti najsretnije poredjenje . PS. Ako uskoro ne izadjete iz bolesne ''za dom spremni '' faze , kaliracete u svim sportovima . Nije bila paralela između uspeha jednih i drugih (to je jasno), već kada u utakmicu uđeš sa mnogo nade, a protivnik te oduči od života.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 08:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 40437 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Iskreno ova reprezentacija i jeste precjenjena, u jednoj rečenici bi se mogla opisati Bojan i konobari. Šarića guraju mediji ali je očito da se ne radi o klasi koja donosi prevagu, košarkaš koji to ima u sebi odlučuje važne utakmice onda kad je najpotrebnije. Mediji su ih dizali kao favorite i protiv Rusije, samo lože raju koja ne prati, ovo se više se ne može ni svesti pod podbačaj nego normalu.
Hercegovac se lomi za Hrvatsku a ostale istrošene balerine nemaju srca potegnuti malo, barem dati sve od sebe, hajde bolji protivnik i gotovo ali se u ovakvim utakmicama barem muški pofajtaš na terenu. O Aci da ne govorim, čuj žao mi je što na početku utakmice nismo imali energije. Pa tko je tu kriv, opet mediji, navijači, baba jaga ili ti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 08:04 |
|
|
BOJAN BOGDANOVIĆ : 'Pričamo danima da je 'Dan D', palimo se u svlačionicama i onda ovo...
Hajde što se vi palite, ali palite i pučanstvo i onda ovo... a to nije dobro gospodine Bojane.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 08:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Iskreno ova reprezentacija i jeste precjenjena, u jednoj rečenici bi se mogla opisati Bojan i konobari. Šarića guraju mediji ali je očito da se ne radi o klasi koja donosi prevagu, košarkaš koji to ima u sebi odlučuje važne utakmice onda kad je najpotrebnije. Mediji su ih dizali kao favorite i protiv Rusije, samo lože raju koja ne prati, ovo se više se ne može ni svesti pod podbačaj nego normalu.
Hercegovac se lomi za Hrvatsku a ostale istrošene balerine nemaju srca potegnuti malo, barem dati sve od sebe, hajde bolji protivnik i gotovo ali se u ovakvim utakmicama barem muški pofajtaš na terenu. O Aci da ne govorim, čuj žao mi je što na početku utakmice nismo imali energije. Pa tko je tu kriv, opet mediji, navijači, baba jaga ili ti. što je najgore, sve kladionice su Hrvatsku jasno gurnule u status favorita, sve je zavarala suštinski nebitna utakmica sa Španjolskom. nije problem u Bojanu ili Dariju, za njih netko mora kreirati, donositi loptu, oni non stop igraju 1 na 1, Bogdanović može i tako ako treba, ali Šarić nema ni izbliza takav napadački repertoar da bi mogao. previše je tu mediokritetnih igrača, osim 3 NBA (s tim da je Bender golobrad) i Simona koji je euroligaš, ovo ostalo je bio nivo ABA lige ili osrednjih klubova u Europi. iako, nije ni to jedina izlika, i drugi su u problemu.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 08:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 40437 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Utakmica sa Španjolskom je bila gotovo prijateljska gdje smo pod ručnom igrali i mi i oni. I od tih igrača ABA nivoa se barem očekuje da odigraju muški čvrsto, stisnu muda ako ih i imaju i opale koju, preuzmu nešto od igre a ne da samo kao konobari poslužuju Bojana i čekaju da on nešto uradi. Nije to više ni pitanje samo kvalitete, nego i stava, ponosa i natjecateljskog žara. Da su oni izgubili u borbi čovjek bi opet rekao svaka čast dečki, kvalitetniju su i gotovo, bolji pobjedio. Nego su ih Rusi pregazili ukopane na mjestu.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 09:14 |
|
|
Što je nasmiješnije Aco prije utakmice kaže da nikada nije imao lakšu pripremu za protivnika a onda mu Sergej Bazarevič očita košarkašku lekciju i to s jednim igračem za kojeg je upravo i pripremao ekipu. Ovakva loša obrana jasno sugerira da tu nema htjenja i volje, opet problemi s glavom jer Hrvatska već četvrto natjecanje zaredom ispada u prvoj utakmici nokaut faze.
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 09:28 |
|
|
Ateist je napisao/la: Najmanje 24 godine bez odličja. bez srba nisu oni za odlicje... i te dve medalje srebrna i bronzana sto su uzeli , bilo jer mi nismo mogli igrati zbog sankcija inace ne bi oni videli ni to... skinuli su gace pred rusima jos u svlacionici... lezerna igra u odbrani od pocetka bez blokade protivnika koji se setao kroz reket... usli su u stilu lako cemo... a posle ih rusi odvalise... nemojte kriviti trenera dzaba je to kad imas idiote... ne glupane vec idiote u glavi... nije rusija bolja nikako , ali na terenu su bili idioti ... popisati ih i dobro nalupati po dolasku i oterati u majcinu
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 09:37 |
|
|
dudu je napisao/la: pomeli nas Rusi. je da su naši očajno loši, ali Rusi baš dobru košarku igraju. ? igro bi i ti dobro kad te niko ne juri u reketu... od starta su posmatrali ruse kako se setkaju i miro polazu koseve... neko vreme su drzali egal a kad je ruse krenulo onda je uledio potop... rusijaje prosek!!! ovo prvenstvo je donelo dva kiksa, litvanija i france inace ne bi oni bili ni prici medalji... srbiju s drugim i trecim timom su jedva dobili i ako su u pripremnoj izgubili, a potom od letonije dobili samar... hrvati igraju na bogdanovica i tomasa, ostali su dobri ali balvani u glavi... tu treba mozda srpske trenerke filozofije discipline , i ono sto krasi zemlju kosarke srbiju, da su ekipa ma ko bio u timu... da se igra timski pod strogom palicom trenera koji ne dozvoljava da se to rasturi... dzaba sve to , ne bi djordjevic mogo s kroasanima nista kad je problem u glavi!!! on bi njih ostavio kuci a poveo one koji ce da grizu... rusija nije bolja vec je slabija individualno i to dosta ali kao tim imaju ormalne glave i zato su prosli...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 11:24 |
|
|
Nema tu nekih mogućnosti za poboljšanje a ovo je realnost i za budućnost. Nema kulta reprezentacije, nema žara niti naboja, luzerski stav i psihološki prazne glave. Nemamo niti prostora za rekonstrukciju reprezentacije jer nama u pravilu najbolji klinci ne žele igrati, oni su zvjezdice u NBA ligi.
Odlična konstatacija SN Nama ovo nije zabava, nama je ovaj sport postao pritisak. Hrvatska je tu istu košarku, kao mnogo puta do sada, odlučila odraditi. Čak je nije niti pošteno radila jer da jest, bilo bi drukčije. Kad ju je odlučila igrati, kad se odlučila na terenu zabavljati, a bilo je tako lani u Torinu, počela je Hrvatska izgledati kao košarkaška sila. Kad ju je krenula odrađivati, nije izgledala nikako. I to je začarani krug u kojemu je Hrvatska godinama. Mijenjaju se igrači, izbornici, natjecanja, pojavi se neka nada, ali vrlo brzo sve ode k vragu.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 11:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Nama ovo nije zabava, nama je ovaj sport postao pritisak.
Drugim riječima: dudu je napisao/la: sreća pa je Eurobasket od sada svake 4 godine. 
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 11:59 |
|
|
Kosarku kod nas niko ne dozivljava pored nogometa, Dalje kakvo je stanje opcenito u hr kosarci i kakva su ulaganja i uvjeti ja se cudim da smo uopce tu di jesmo. Talenti stasaju na betonu gledajuci jutub klipove. Bljuv
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|