|
|
Stranica: 3/12.
|
[ 285 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 11:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64306 Lokacija: DAZP HQ
|
|
ne doživljava košarku nitko jer nema rezultata, itekako bi se pratila da smo u vrhu, pa to je kraljica dvoranskih sportova.
drugi je problem ovaj koji SN navodi, teret očekivanja. nacija je u prosjeku u kurcu s vlastitim životom, pa traže od sporta neku satisfakciju, a igrači u svim sportovima to osjete i nose se s tim teretom.
kod nas se nikad nijedna utakmica ne doživljava normalno, nego je svaka povjesna, traži nekog svog junaka i slične gluposti. zato smo sami sebe limitirali u uspjesima. dodatno, problem je i struke, na čelu reprezentacija su u pravilu klimoglavci ili populisti, a ne stručnjaci.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 11:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47701 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Istina, pa nama su i moderne dvorane koje su idealne za košarku prazne i propadaju kao i Cibona, Zadar ili Split. Melankolija koja je zahvatila narod u svakom pogledu se prenosi i na sport. Očekivanja iskreno nitko i nije imao, letvicu sami dižu mediji te pušu atmosferu, potpiruju već davno ugašen žar za košarkom. Tu treba krenuti oo početka, od omladinskih pogona, usmjeriti se na klubove i vratiti ih na noge, košarku prepustiti stručnjacima. To što igrači nemaju dara da se nose sa tim i govori da jesmo prosječna repka koja treba ciljati na plasman, prolaz skupine i onda šta bude. Igračima se diže letva za medalju a sasvim je jasno da nema kalibra za to, ovo je repka s jednim igračem ekstra klase i hrpom ograničenih prosječnih igrača.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 12:02 |
|
|
|
iduće godine imamo 8 igrača u NBA-u koji mogu nastupati za HR. to nema nitko osim Španjolske. stručnjak ih mora sve dovesti u istu ekipu, napraviti od njih tim i donijeti rezultat. stiže generacije s kojom nešto moramo napraviti i koju ne smijemo upropastiti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 12:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47701 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Od toga ništa jer 50% ne želi igrati, opet će biti otkazi radi osobnih razloga i "čuvanja" za klubove. Takve treba zauvijek izbaciti iz kruga repke i prekrižiti. Bolje gledati igrače željne dokazivanja kako ginu na terenu nego nba zvjezdice kako šetaju.
Medijsko umjetno disanje i potpaljivanje naroda kome je već svega dosta Stižu neki novi klinci: U društvu najboljih mladih igrača je i jedan Hrvat, najsvestraniji od svih! Samo ovim novinarčićima nitko nije objasnio da košarka nije individualni nego timski sport, malo smetnuli gdje ćemo nabaviti ostalu četvorku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 12:26 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
"Nismo imali volju i želju, nismo pokazali da imamo ponos. Iz godine u godinu gubimo ovakve utakmice. Iz godine u godinu padamo na istim stvarima. Te stvari nisu ni taktika ni to da li smo pogodili šut ili nismo, nego su želja i ponos. Očigledno nemamo ponosa i krvi u sebi. Kada u nokaut fazi primiš 100 poena i ne napraviš nijedan jak faul to dovoljno govori o nama", rekao je Bogdanović posle utakmice. Kosarka , kao i svi drugi sportovi s loptom , je prvenstveno igra, nadigravanje, ponekad i vic...ne krv , ne Tomsonova ''puska koja puca , i ''za dom spremanje''..Takvo poimanje kosarke , ubija igru . To je jedan od glavnih razloga spazma , jedne sasvim dobre reprezentacije . Dajte ljudi da se igramo..igramoo..igramooo . Pravo mi fali utakmica sa vama 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 12:35 |
|
|
Jebalo te zds, kakve to ima veze s košarkom, koji trofazni kompleksaši čovječe, njima se cijeli sportski svijet vrti oko Hrvatske čak i u onim sportovima gdje su rezultatski daleko ispred. Kao da se mi ložimo na Srbiju u rukometu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Krugerrand
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 12:43 |
|
|
Da sam nešto pretjerano razočaran i nisam, već sam se naviknuo na ovakve poraze. U biti ovo je slična situacija kao na onom Eurobasketu prije dvije godine kad nas je deklasirala Češka – loša igra u skupini (u Zagrebu) i brutalan poraz protiv Češke u eliminacijskoj fazi. Iako, tada sam navijao protiv Hrvatske, jer su „kupili“ Lafayettea za prvenstvo, kao da smo neka bijedna državica bez košarkaške tradicije a la FYR Makedonija ili Poljska. Bilo je tu dosta loših stvari, pa krenimo od općih: - Ostanak Ace kao trenera. Dogovor je bio da Petrović preuzme kormilo reprezentacije samo tijekom Olimpijskih igara tj. kvalifikacijskog turnira za OI u Torinu, jer se nije očekivalo da nakon onog raspada protiv Češke imamo ikakve šanse. Iako smo nezasluženo dobili pozivnicu za turnir, ipak smo na kraju uspjeli izboriti OI, pored Grčke i Italije, koji su bili favoriti protiv nas. Zašto? Pa zato što je Aco vrhunski motivator i uspio je izvući maksimum iz igrača i dignuti ih mentalno. Uostalom nitko nije vjerovao da se mogu plasirati, pa je tu proradio neki inat u ekipi (moja procjena). Na temelju tog vala samopouzdanja sa kvalifikacijskog turnira odigrali smo odličan turnir, a pomogla je i činjenica da je Bogdanović bio u životnoj formi. Na kraju smo gusto izgubili od Srbije koja je osvojila srebro. Na temelju tih rezultata Aco je pogazio svoj dogovor da ostane trener samo taj ciklus, nakon čega bi se tražilo dugotrajno rješenje… Moje mišljenje je da je Aco drugorazredni trener, a prvorazredni motivator, ali pred ovaj Eurobasket stvari su se promijenile. Više nismo bili autsajderi koji su se neočekivano plasirali na OI, i za koje je svaka utakmica bila lakša u smislu da nitko nije ni očekivao da budemo tamo. Sada su očekivanja bila da se borimo za medalju i pritisak je bio puno veći, i Acine motivacijske sposobnosti nisu bile uspješne. - Sastavljanje ekipe. Naša ekipa je bila sastavljena od Šarića i Bogdanovića, gerijatrije (Ukić, Simon, Popović, Tomas i Žorić), igrača ABA razine (Buva, Krušlin, Ramljak i Planinić) i Bendera – čija slika bi trebala stajati u rječniku kraj pojma beskoristan. Na prvi pogled, nije se imalo što čekati, sljedeće natjecanje je za 2 godine (svjetsko), a nakon toga OI. Pa nije bilo smisla uigravati momčad, već voditi najbolje što imaš u tom trenutku, ali kombiniraš to sa Acom i dobiješ to što dobiješ – veliko ništa! Da u savezu imaju vizije, ovaj Eurobasket bi iskoristili da se uigra neka mlađa momčad, bez isluženih veterana koji više nemaju što ponuditi, sa okom na Tokijo 2020. - Međuljudski odnosi. Jedna od posljedica ovog prvenstva će biti narušeni odnosi među igračima, koje će novi trener morati popravljati, a možda i ne uspije, pa opet dobijemo „moram raditi na sebi preko ljeta“ otkaze. Neću puno ovo komentirati, samo ću reći da su prve informacije izašle prije nekoliko dana od strane jednog srpskog novinara (?) koji je sjedio iza naše klupe tijekom grupne faze, pa ću samo prenijeti njegovu poruku koju je napisao na jednom srpskom košarkaškom forumu. Mlekadzija je napisao/la: Mene samo čudi kako reprezentativci Hrvatske još nisu povadili oči međusobno?! Imao sam priliku da budem iza njih u Klužu, da sedim sa Stojanom Vrankovićem, posle utakmice i da gledam njegove reakcije u razgovoru sa Rađom, Jokeom i ostalom delegacijom... Tu se ne zna ko pije ko plaća! Stojko je celo veče ponavljao jedno isto: On da se smeje predsedniku saveza i predsedniku stručnog saveta, eeeej, on da se smeje. Pa nećeš da si još toliki! Ljudi uzimaju godišnje, dolaze, bodre, a njemu samo nešto smeta, te neću ovo, te neću ono, te ovo ovako, te ono onako, ti si mi ta zvezda. Nešeć, nećeš više...
Pa onda opet nanovo i nanovo. D*Tokom utakmice me je fasciniralo koliko ogovaraju jedni druge, koliko Simon i Popović trube o Šariću, a kada Dario dođe na klupu, Popović prvi ode da ga poljubi, doduše i jedini. Jedino mu još Bender pruži ruku. Ostali čak ni ne aplaudiraju kad da koš... Izađe, traži vodu, Krušlin, ili možda Ramljak, sad sam zaboravio koji je bio, mu sa druge strane baci flašu, a on ga onako mrko gleda u fazonu majmunčino jedna ne bacaj to tako, hoćeš da me pogodiš. Čak ga je i Rađa odvojiou jednom momentu, tokom poluvremena, i počeo nešto da mu priča, a ovaj se samo smešio i otišao odmah na drugu stranu. Totalno uvrnuta atmosfera u timu i kontam da će prvi poraz da ih ubije. Istu stvar je ponovio na jednom podcastu, par dana prije utakmice… Na kraju je ispalo proročanski. Od 38:00-48:00 na videu. https://youtu.be/x3m3wWJJhmw?t=37m57sIma tu još dosta toga, ali ne da mi se pisati toliko. Izdvojio bih jednu stvar, u hrvatskoj košarci je totalno rasulu na svim razinama – nepotizam, neznanje, nesposobnost - zapravo slično kao i u svim ostalim dijelovima društva, posebno u Herceg-Bosni.  Potreban je totalni reset sustava, neki brutalni rezovi, jer ovako više ne ide. Naši igrači su (osim nekolicine) tehničko-taktička katastrofa, ili ne znaju voditi loptu ili imaju katastrofalan šut ili ne znaju čitati igru i tako dalje i tako bliže. Tko je odgovoran za to? Pa treneri u klubovima, koji bi trebali te igrače naučiti osnovama košarke od mlađih kategorija. Makar teško je njih kriviti, većina ih radi za mizernu plaću ili honorarno. Savez umjesto da organizira neke seminare ili trenerske škole gdje će ti ljudi, koji to rade na temelju entuzijazma i ljubavi prema košarci, učiti i napredovati, lupaju klubovima neke nebulozne namete, pa nemaju ni za nove lopte… Uglavnom, očekujem slične scenarije i u budućnosti. 
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 13:26 |
|
|
|
naše igrače u mlađim kategorijama vadi samo to što su atletske zvijeri, pa se čine boljim od konkurencije sa 16, 17 godina, završe visoko na draftu, a ono u stvarnosti mediokriteti, što ti kažeš, jedan ne zna vodit loptu, drugi ne zna šutirati, treći samo ćoškari na trici itd. Hezonja i Bender su dokaz te feleričnosti, umjesto da budu briljantni s obzirom na fiziku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 13:54 |
|
|
|
Igranje za reprezentaciju bi trebalo bit bitnije i od mrtvog nba finala, stvar ponosa i casti, tu bi se trebalo ginit 110% na terenu, Kad ono pola "zvijezde" kojima je bitnije pripremat se za grijat klupu u nba, pola propali starci kojima je izgleda vrhunac ogovarat te prve
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 16:38 |
|
|
ne znam je li mi se učinilo da su na Eurobasketu puštali Pukni puško. pohvale turskom DJ-u. ok...definitivno nije. https://www.b92.net/sport/eurobasket201 ... id=1302288
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 17:36 |
|
|
daramo je napisao/la: Nema tu nekih mogućnosti za poboljšanje a ovo je realnost i za budućnost. Nema kulta reprezentacije, nema žara niti naboja, luzerski stav i psihološki prazne glave. Nemamo niti prostora za rekonstrukciju reprezentacije jer nama u pravilu najbolji klinci ne žele igrati, oni su zvjezdice u NBA ligi.
Odlična konstatacija SN Nama ovo nije zabava, nama je ovaj sport postao pritisak. Hrvatska je tu istu košarku, kao mnogo puta do sada, odlučila odraditi. Čak je nije niti pošteno radila jer da jest, bilo bi drukčije. Kad ju je odlučila igrati, kad se odlučila na terenu zabavljati, a bilo je tako lani u Torinu, počela je Hrvatska izgledati kao košarkaška sila. Kad ju je krenula odrađivati, nije izgledala nikako. I to je začarani krug u kojemu je Hrvatska godinama. Mijenjaju se igrači, izbornici, natjecanja, pojavi se neka nada, ali vrlo brzo sve ode k vragu. nba? to prihvati mi smo prosle godine osudjivali marjnovica jer se spremao za klub i potpisivao ugovor, a ove godine nam zbog nba kluba otakazao jokick oji je u nba buducsnot i zvezda u najavi a potom kako potpisase teodosic ode i on... vama bogdnovic redovno igra i svaka mu cast... mi smo ovde s drugim i trecim timom ali su normalni u glavi i djordjevic cvrsto drzi konce... kod vas ih zabole za reprezentaciju to su idioti, usli su u utakmicu otliko lezerno da su rusi bez problema lagano dolazili do kosa... to treba rasterati sve oism bogdanovica , a nove koji dodju dobro stegnuti da im ne padne na pamet da... rusija je individualno slabija od rvatske ali ovo su dokazani idioti koji nisu tim... pogledaj nas , da su nam tu teodosic jokic bjelica kalinic nedovic simonovic uz marjanovica i bogdanovica mi bi spance tukli jednom rukom... no i pored ovih rezervnih, zna se red, pa sta urade niko nece zameriti... uvedite klince uz lidera bogdanovica... trener vam je ok ali je valjda video da su ovo idioti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 17:40 |
|
|
|
baš da su Rusi individualno slabiji od nas ne bih se složio, 6-7 ih igra u CSKA, Mozgov iz NBA i Shved iz Khimkija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 17:58 |
|
|
|
Previše filozofije i kenjanja, svima je jasno da Žorić ne može sa Simonom ili Popovićem igrati obranu, Bender je isto zakazao u obrani i nije ni blizu z amijenio Hezonju sa OI koji je stvarno imao vrhunske obrambene role kao i Bilan. Nedostaje nam Zubac kao i Žižić a oko Planinića, Bilana i Tomića netko se treba odlučiti za budućnost. Da smo imali jednog od ove 2-Žižič, Zubac mogli bi igrati obranu.
Pick and roll je Bilan odlično branio na OI, igrali smo vrhunsku obranu koja je sad izostala i Šarić jednostavno bez unutarnje igre ne postoji, to je sve pitanje koncepcije dok Bogdanović u ovoj igri eksplodira. Sad će svi pljuvti Šarića a lik je glavni igrač u obrani i u unutarnjoj igri sa asistencijama, tko će hraniti Žižića i Zubca u budućnosti? Hrvatski mediji kao i novinari su smeće uglavnom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 18:00 |
|
|
Gligorije je napisao/la: Tužna je hrvatska košarka. Svake godine se ložite, govorite kako ste jedan od favorita, pravite od Šarića mješavinu Barklija i Dankana (a čovjek nikad ništa ne isporuči kad treba) i svaki put ništa. Hrvatska jednostavno nije nikakav gornji dom evropske kosarke koju čine Srbija (kao najtrofejnija muška reprezentacija, ne racunajuci raspale SSSR i SFRJ), Španija, Francuska, Litvanija, Grčka, Italija. Hrvatska je rang Letonije, Slovenije i sl. mada su obje ove repke trenutno jače. Novo evropsko je za 4 godine, good luck  Hrvatski klubovi su 5 puta osvojili Euroligu, imamo medalje sa OI i vaše ženke svake godine gledaju nas na SP-u i EP-u. Pogotovo mi je za oko zapala ona sisata sa RTRS-a koja je izjavila da navija za nas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 18:03 |
|
|
 Kako me iritira ova filozofija na ovoj temi od strane Srba koji su najveći chokeri na svitu daleko, od gubljenja od Estonije pa evo poraza u polufinalu od Švaba di su vodili 2-0 u odbojci  Ostaje vam samo odbojka braćo naša  Kad Srbin priča o luzerstvu aaaaaaaaaaaaaaaa, najluzerskija nacija svih vrimena daleko ni blizu sa sportskim uspjesima kao mi. Košarku ćemo mi vratiti kad budemo kompletni a do tada će sisata novinarka sa RTRS-a navijati za nas kad oderemo opet Španjolce sa kombiniranom postavom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 19:07 |
|
|
|
obavezno da posetis doktora...
u sportu daleko od vas ? secas se samaranja dva puta u finalu vaterpola po sedam rayzlike vodili smo i deset... rtl je prekinuo od muke dodelu medalja...
secas se kosarke... prvi smo koji su tukli drim tim i osvojili titulu prvaka sveta... o nogobrojnim titulama u kosrci da ne govorim s jedne ste i vi utekli... tu vas redovno samaramo i zemlja smo kosarke kako u igracima tako i u trenerima koji su najpriznatiji u svetu...
u odbojci da ne pricamo jel...
i ne samo muski vec i zenske su prvaci evrope u kosarci i odbojci...
djokovica cemo preskociti...
a da vama skidamo kapu u onom olimpijskom sportu koji trenirju oni koji nisu za ove pomenute...
u cemu ste osvojili medalju u hvatanju gusaka?
ja sam realan da ste vi individualno bolji od prosecnih rusa koji nisu ni prici nama kada smo u punom satavu... kao ni vi...
poredi se sa rusijom a sa teodoicem jokicem marjanovicem bjelicom bogdanovicem kalinicem simonovicem ne mozes ni u snovima...
ni pre ni sada ni u buduce...
ono srebro iz barselone i bronza iz nemacke ste uzeli jer smo mi imali sankcije...
svaka cast radji kukocu petrovicu , ali opet su bolji srbi bili jer ih vise bilo vanserijskih... divac bodiroga djordjevic paspalj danilovic rebraca savic...
ni prismrdeti ne mozes... cuj bolji u svemu...
u to grmlju lezi zec, previse ocekuju od kosarkasa misleci da mogu ko srbi...
pa vidi tvoj bogdanovic je losiji od teodosica , a ostali? smesni su u poredjenju sa jokicem marjanovicem bjelicom bogdanovicem kalinicem simonovicem...
mnogo te boli zar ne... hajde tusiranje ladnim tusem, pa posalji luzere na kalemegdan da uce od majstora...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 19:12 |
|
|
dudu je napisao/la: baš da su Rusi individualno slabiji od nas ne bih se složio, 6-7 ih igra u CSKA, Mozgov iz NBA i Shved iz Khimkija. jesu slabiji tu price nema, dobri su ali slabiji i kladionice su svugde u svetu merili individualni kvalitet... to sto vas dere i ceska je neka druga tema a ne da su rusi jaci... ok malo se preterano lozite , ali ipak sam realan... idioti igraci , nista drugo...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 19:21 |
|
|
kolubara je napisao/la: obavezno da posetis doktora...
u sportu daleko od vas ? secas se samaranja dva puta u finalu vaterpola po sedam rayzlike vodili smo i deset... rtl je prekinuo od muke dodelu medalja...
secas se kosarke... prvi smo koji su tukli drim tim i osvojili titulu prvaka sveta... o nogobrojnim titulama u kosrci da ne govorim s jedne ste i vi utekli... tu vas redovno samaramo i zemlja smo kosarke kako u igracima tako i u trenerima koji su najpriznatiji u svetu...
u odbojci da ne pricamo jel...
i ne samo muski vec i zenske su prvaci evrope u kosarci i odbojci...
djokovica cemo preskociti...
a da vama skidamo kapu u onom olimpijskom sportu koji trenirju oni koji nisu za ove pomenute...
u cemu ste osvojili medalju u hvatanju gusaka?
ja sam realan da ste vi individualno bolji od prosecnih rusa koji nisu ni prici nama kada smo u punom satavu... kao ni vi...
poredi se sa rusijom a sa teodoicem jokicem marjanovicem bjelicom bogdanovicem kalinicem simonovicem ne mozes ni u snovima...
ni pre ni sada ni u buduce...
ono srebro iz barselone i bronza iz nemacke ste uzeli jer smo mi imali sankcije...
svaka cast radji kukocu petrovicu , ali opet su bolji srbi bili jer ih vise bilo vanserijskih... divac bodiroga djordjevic paspalj danilovic rebraca savic...
ni prismrdeti ne mozes... cuj bolji u svemu...
u to grmlju lezi zec, previse ocekuju od kosarkasa misleci da mogu ko srbi...
pa vidi tvoj bogdanovic je losiji od teodosica , a ostali? smesni su u poredjenju sa jokicem marjanovicem bjelicom bogdanovicem kalinicem simonovicem...
mnogo te boli zar ne... hajde tusiranje ladnim tusem, pa posalji luzere na kalemegdan da uce od majstora... Čekao sam Srbiju sad u odbojci pa eto nisan dočeka pobjedu chokera koji su se usrali. Kakve vaše medalje? Hrvatska ima više OI medalja od vas i svih EX YU skupa puta 2, znaš to? Ne znaš ili' Hrvatski nogomet neću komentirat kao ni rukomet, Srbiju je jednom evo posralo finale OI-a preko Kine, Venezuele, Hrvatske i Australije sa omjerom 4-5 do srebra. Vi ste najžešči kompleksaši što se tiče sporta, kad smo mi osvajali Davis Cup to je vama bio nebitan gay sport dok vam je ta odbojka koju je sramota trenirat svakog Hrvata neki vrh. U svemu ste iza nas a uskoro ćete biti i u košrci. Kakav Teodosić i kakvo prokletstvo? Prokletstvo je kad Teo igra 10 puta final 4 i jednom osvoji a od toga 7 puta od Olimpiacosa. Prokletstvo je kad imaš ekipu a Litva te napuca. Kada smo mi bili kompletni? Kada su nam igrali svi? Vidit ćemo batice kako ćemo ostati kada nama budu igrali i Hezonja i Žižić kao i Zubaci ili Bilan pod reketon a ne ovi mrtvaci za koje su Tomić i Radošević izumili košarku. Hrvatska ima 5 klupskih osvajača Eurolige, tu je u vrhu sa osvajačima. Koliko ih ima Srbija? Kako se osjećaš kad gledaš Hrvate na svakom EP ili SP-u u nogometu dok je u komšiliku tugica? Kako se osjećaš kada znaš da je Djokovic gotov? Čuj vaterpolo  U tom sportu ćemo vas dobijat čisto da ga ne brojite kao što smo vas dobili i zadnji put, ostaje vam samo ta gay odbojka di se igrači udaraju rukicon po guzici nakon svakog poena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 19:27 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Gligorije je napisao/la: Tužna je hrvatska košarka. Svake godine se ložite, govorite kako ste jedan od favorita, pravite od Šarića mješavinu Barklija i Dankana (a čovjek nikad ništa ne isporuči kad treba) i svaki put ništa. Hrvatska jednostavno nije nikakav gornji dom evropske kosarke koju čine Srbija (kao najtrofejnija muška reprezentacija, ne racunajuci raspale SSSR i SFRJ), Španija, Francuska, Litvanija, Grčka, Italija. Hrvatska je rang Letonije, Slovenije i sl. mada su obje ove repke trenutno jače. Novo evropsko je za 4 godine, good luck  Hrvatski klubovi su 5 puta osvojili Euroligu, imamo medalje sa OI i vaše ženke svake godine gledaju nas na SP-u i EP-u. Pogotovo mi je za oko zapala ona sisata sa RTRS-a koja je izjavila da navija za nas  1995 smo posle sankcija postali odma prvaci evrope 1996 igrali finale olimpijade protiv barklija o nila... petorka srbije danilovic bodiroga papalj djordjevic divac 1997 ponovo uzeli evropsku titulu 1998 svetski prvaci 2001 2002 evropsko i svetsko zlato prvi put srusen drim tim... OVO NE MOZETE NI SANJATI!!! ove poslednje medalje sa evropskih vetskih i olimpijada srebrne ni ne racunam!!! kakvu evro ligu? da ne bi srbina maljkovica ne bi bilo ni jugoplastike... da ne spominjemo duska ivanovica savica sretenovica... samo sa kukocem radjom i perasovicem tesko biste to uradili... bozidaru maljkovicu spomenik da podignete... da nam nisu 1992 zabranili nepravedno da ucestvujemo u barseloni a vama dopustili ne biste vi ni tu medalju vidjeli... vrati se na gore pomenute titule i upitaj se jesi li ti normalan?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 19:35 |
|
|
kolubara je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Hrvatski klubovi su 5 puta osvojili Euroligu, imamo medalje sa OI i vaše ženke svake godine gledaju nas na SP-u i EP-u. Pogotovo mi je za oko zapala ona sisata sa RTRS-a koja je izjavila da navija za nas  1995 smo posle sankcija postali odma prvaci evrope 1996 igrali finale olimpijade protiv barklija o nila... petorka srbije danilovic bodiroga papalj djordjevic divac 1997 ponovo uzeli evropsku titulu 1998 svetski prvaci 2001 2002 evropsko i svetsko zlato prvi put srusen drim tim... OVO NE MOZETE NI SANJATI!!! ove poslednje medalje sa evropskih vetskih i olimpijada srebrne ni ne racunam!!! kakvu evro ligu? da ne bi srbina maljkovica ne bi bilo ni jugoplastike... da ne spominjemo duska ivanovica savica sretenovica... samo sa kukocem radjom i perasovicem tesko biste to uradili... bozidaru maljkovicu spomenik da podignete... vrati se na gore pomenute titule i upitaj se jesi li ti normalan? Vi Srbi ste definicija luzera i Chokera po svom mentalitetu. Ponavljam ti Teodosića koji je 10 puta igrao Euroligu i svaki put promašivao 2 slobodna u zadnjoj minuti ili zadnjih par minuta i gubio lopte. Samo vi možete izgubiti kad vodite, dobro nismo ni mi dalje ali vi ste definicija istih Smiješno je kada te Srbin proziva za prokletstvo. Na prošlom EP ste trebali biti prvaci, imali ste najbolju ekipu ali ste se usrali kao i na prvenstvu prije toga. Zašto pričaš meni o nečemu što se dogodilo prije 20 godina a smeta ti kada spominjem OI 1992? Zamisli kad vi vadite prokletstvo ej. Nemam namjeru pričati o svim OI medaljama(zlatima) u rukometu, vaterpolu i uglavnom OI zlatima kao i o nogometu. Mi imamo 5 Euroliga i one su naše, kao i "vaša" Zvezdina titula u ekipi sa 4 Srbina iako su u nas Rađa i Kukoč bili glavni a Srbi su na klupi imali težak zadatak mahati ručnicima! Pozdrav btw iz Splita gdje sam trenutno za tebe jer Split je grad sa najviše osvajača OI medalja po glavi stanovnika! Hrvatska je među 3 po glavi stanovnika!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 19:45 |
|
|
bobanovski je napisao/la: kolubara je napisao/la:
1995 smo posle sankcija postali odma prvaci evrope
1996 igrali finale olimpijade protiv barklija o nila... petorka srbije danilovic bodiroga papalj djordjevic divac
1997 ponovo uzeli evropsku titulu
1998 svetski prvaci
2001 2002 evropsko i svetsko zlato prvi put srusen drim tim...
OVO NE MOZETE NI SANJATI!!!
ove poslednje medalje sa evropskih vetskih i olimpijada srebrne ni ne racunam!!!
kakvu evro ligu?
da ne bi srbina maljkovica ne bi bilo ni jugoplastike... da ne spominjemo duska ivanovica savica sretenovica...
samo sa kukocem radjom i perasovicem tesko biste to uradili... bozidaru maljkovicu spomenik da podignete...
vrati se na gore pomenute titule i upitaj se jesi li ti normalan?
Vi Srbi ste definicija luzera i Chokera po svom mentalitetu. Ponavljam ti Teodosića koji je 10 puta igrao Euroligu i svaki put promašivao 2 slobodna u zadnjoj minuti ili zadnjih par minuta i gubio lopte. Samo vi možete izgubiti kad vodite, dobro nismo ni mi dalje ali vi ste definicija istih Smiješno je kada te Srbin proziva za prokletstvo. Na prošlom EP ste trebali biti prvaci, imali ste najbolju ekipu ali ste se usrali kao i na prvenstvu prije toga. Zašto pričaš meni o nečemu što se dogodilo prije 20 godina a smeta ti kada spominjem OI 1992? Zamisli kad vi vadite prokletstvo ej. Nemam namjeru pričati o svim OI medaljama(zlatima) u rukometu, vaterpolu i uglavnom OI zlatima kao i o nogometu. Mi imamo 5 Euroliga i one su naše, kao i "vaša" Zvezdina titula u ekipi sa 4 Srbina iako su u nas Rađa i Kukoč bili glavni a Srbi su na klupi imali težak zadatak mahati ručnicima! Pozdrav btw iz Splita gdje sam trenutno za tebe jer Split je grad sa najviše osvajača OI medalja po glavi stanovnika! Hrvatska je među 3 po glavi stanovnika! 1995 smo posle sankcija postali odma prvaci evrope 1996 igrali finale olimpijade protiv barklija o nila... petorka srbije danilovic bodiroga papalj djordjevic divac 1997 ponovo uzeli evropsku titulu 1998 svetski prvaci 2001 2002 evropsko i svetsko zlato prvi put srusen drim tim... OVO NE MOZETE NI SANJATI!!! pogledaj ti ovo ponovo ... i posle pricaj o luzerima... 1992 smo nepravedno spreceni da putujemo , a td je i partizan bio prvak evrope secas se... tad su u reprezentaciji bili isti oni koji su narednih deset godina dominirali divac djordjevic paspalj bodiroga danilovic uz rebracu, savica, sretenovica, obradovica, tomasevica... i tu medaljicu srebrnu ne biste videli sto smo posle par godina i dokazali a vi ste pognute glave utekli s postolja... dobro procitaj one titule... pogledaj i cinjenice da smo viceprvaci olimpijski i svetski trenutno odma iza drim tima... zenske su prvakinje evrope i bronzane na olimpijadi... o vaterpolu nemoj govoriti, tu smo postavili ono sto niko nece u dogledno vreme osvojiti uzatopce... u finalima smo vas ponizavali po deset razlike... i posle pomeni kako smo mi luzeri... za teodosica je i majka drzena rekla da je jedini koji je nadmasio njenog sina i da kada njega gleda uziva kao gledajuci svog sina... obradovic je uzeo devet evro liga kao trener...pored njega tu su duda ivkovic maljkovic... bog i batina smo u kosarci kad e sve sabere i sgaleda... luzeri ste vi, to je cinjenica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 19:53 |
|
|
|
tu jugoplastiku je do titule doveo alfa i omega maljkovic
savic i ivkovic su bili startna petorka ne rezerve
sretenovic jeste ulazio sa klupe ali je i on bitan bio
sami radja perasovic i kukoc ne bi to nikako mogli
o trenerima je nepotrebno govoriti u kosarci
pa i vas vodi aca srbin
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 20:02 |
|
|
Teodosić je najveći luzer svih vremena, da staviš Ukića u onaj CSKA osvojio bi bar 3-4 zlata od 10 final fourova 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 11 ruj 2017, 20:03 |
|
|
kolubara je napisao/la: tu jugoplastiku je do titule doveo alfa i omega maljkovic
savic i ivkovic su bili startna petorka ne rezerve
sretenovic jeste ulazio sa klupe ali je i on bitan bio
sami radja perasovic i kukoc ne bi to nikako mogli
o trenerima je nepotrebno govoriti u kosarci
pa i vas vodi aca srbin Aca je Srbin po tvojoj logici ali je Dalipagic Srbin isto iako je čisti Hrvat katolik, brat mu u HDZ-u i bio je u HVO-u  ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 12 ruj 2017, 07:29 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|