Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60850 Lokacija: DAZP HQ
Nakon 6 godina igramo neku veliku utakmicu, i mi i Slovenci s najboljima, s tim da su Slovenci sastavili pravi dream team, sve im je tu što igra košarku.
Radost loptanja pod obručima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Uglavnom... moram ići... a neću više biti prisutan na forumu do kraja dana... pa da kažem samo kako poznam otprilike 15-ak ljudi iz Slovenije, i da su za mene to najbolji ljudi koje poznam. Možda ostali Slovenci nisu kao ovih 15 koje ja poznam, ali ako slučajno jesu onda su najbolji ljudi na svijetu. Mislim da ni ti ne bi govorio "alpski srbi" i takve gluposti da ih poznaješ.
Ja isto imam feeling da bi Hezo mogo odigrat utakmicu života večeras, plus babo i ostali da odigraju optimalno, ionako nemamo šta izgubit... al moramo igrat napadački i agresivno.
Katastrofa od igre. Džaba ti je i Babo i Hezonja i Zubac kad nemamo ništa uigrano, ne znam šta rade na treningu. Obrana još gora od napada. A Slovenci ko brzi vlak, od ruke do ruke, svaki napad ili čisti šut ili centar sam.
Uopće nismo tako loše igrali, al brate što su promašivali to nije normalno, babo nije igro misec dana totalno van forme...
U svakom slučaju sve je bolje od Repešinog bunkera ili Spahijinog, al kad izbornik kaže da je bilo gotovo nakon prve Q pa kakav je to trener. Nikad nije gotovo do ne svira kraj. Man.Utd je u sudačkoj nadoknadi zabio 2 gola i osvojio LP dok je bio Ferguson.
To je ono što pričam, to je taj primjer yugo-lige i tog gubitničkog mentaliteta koji je yugo-liga stvorila u košarci...
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60850 Lokacija: DAZP HQ
Passenger je napisao/la:
dudu je napisao/la:
strašno kako su nas napunili u prvoj četvrtini.
Katastrofa od igre. Džaba ti je i Babo i Hezonja i Zubac kad nemamo ništa uigrano, ne znam šta rade na treningu. Obrana još gora od napada. A Slovenci ko brzi vlak, od ruke do ruke, svaki napad ili čisti šut ili centar sam.
po tko zna koji put se pokazuje da su u današnjoj košarci važniji bekovi nego unutarnji igrači, traže se balleri, a mi takvih nemamo, samo vrvimo od igrača koji imaju fizičke predispozicije, a samog talenta vrlo malo. nijedan naš igrač nije u stanju probiti prvi blok, a kad za suparnika imaš Dončića i Dragića onda nemaš nikakvu šansu. protiv njih nema lijeka u cijeloj Europi rekao bih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
po tko zna koji put se pokazuje da su u današnjoj košarci važniji bekovi nego unutarnji igrači, traže se balleri, a mi takvih nemamo, samo vrvimo od igrača koji imaju fizičke predispozicije, a samog talenta vrlo malo. nijedan naš igrač nije u stanju probiti prvi blok, a kad za suparnika imaš Dončića i Dragića onda nemaš nikakvu šansu. protiv njih nema lijeka u cijeloj Europi rekao bih.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.