|
|
Stranica: 4/12.
|
[ 295 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Passenger
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 12 srp 2022, 11:46 |
|
|
Slažem se, nemamo izbornika, nemamo playa, a za izbornika nam se nudio Trinchieri, za playa Larkin. I mi rekli: JOK, NE TRIBATE NAM.
|
|
Vrh |
|
 |
Passenger
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 12 srp 2022, 11:47 |
|
|
Ko da smo potpisali s FIBO-m 95-e, da u idućih 30 godina nećemo uzet medalje, pa se baš trudimo da to ispoštujemo
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 15 srp 2022, 11:43 |
|
|
Trinchieri je trazio samo jedno, 5-godisnji plan koji bi on kreirao, i da mu se nitko ne petlja u posao.
Splitska prevara i drniski tulavac su rekli ne moze.
Slicno je trazio i Peras, slobodne ruke i da sam radi bez petljanja Viktorijinog muza, takodje odbijen.
Njima su podobni Skelin, Mrle, bosanska prevara i slicni. I takve rezultate i imaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 21 srp 2022, 14:32 |
|
|
Hezonja u Real 
Privitak/ci: |

Screenshot 2022-07-21 at 15-29-29 Službeno Mario Hezonja u Real Madridu do ljeta 2024. – narod.hr.png [ 17.03 KiB | Pogledano 4177 put/a. ]
|

Screenshot 2022-07-21 at 15-29-38 Službeno Mario Hezonja u Real Madridu do ljeta 2024. – narod.hr.png [ 49.29 KiB | Pogledano 4177 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 23 srp 2022, 19:49 |
|
|
Danas se baš prisjetih...
|
|
Vrh |
|
 |
Passenger
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 26 srp 2022, 10:24 |
|
|
Evo izgleda da smo jamili Amerikanca
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 26 srp 2022, 17:54 |
|
|
Ne podržavam to... Mislim da je Rađa bio u pravu, uostalom zašto su uzeli samo playa, zašto ne uzmu i centra.
|
|
Vrh |
|
 |
Passenger
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 27 srp 2022, 09:22 |
|
|
Zato što centra imamo, a playa nemamo
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 21 kol 2022, 11:22 |
|
|
Citat: OVO JE HRVATSKA ZA EUROBASKET! MULAOMEROVIĆ SE NAKON PORAZA U SLOVENIJI ZAHVALIO TROJICI REPREZENTATIVACA
Odnosno, ovo je 12 ljudi koji će nositi ambicije Hrvatske u sljedećim izazovima:
Jaleen Smith, Lovro Gnjidić, Dominik Mavra, Kruno Simon, Toni Perković, Bojan Bogdanović, Ivan Ramljak, Mario Hezonja, Dario Šarić, Roko Prkačin, Ivica Zubac i Karlo Matković. https://sportske.zabranjeni.url/sn/kosarka ... a-15237417
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 21 kol 2022, 11:26 |
|
|
Brane je napisao/la: Ne podržavam to... Mislim da je Rađa bio u pravu, uostalom zašto su uzeli samo playa, zašto ne uzmu i centra. ..zbog playa nismo mogli dobit ni osrednje repke…ne znam kakav je lik al Play na triba ..
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 21 kol 2022, 11:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60767 Lokacija: DAZP HQ
|
jako nas je podigao ovaj Amerikanac, da jučer nisu sudili Slovenci vjerojatno bi i pobjedili.
moglo bi biti nešto od nas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 21 kol 2022, 14:20 |
|
|
dudu je napisao/la: jako nas je podigao ovaj Amerikanac, da jučer nisu sudili Slovenci vjerojatno bi i pobjedili.
moglo bi biti nešto od nas. Dojma sam kako nam za nešto više nedostaje još jedan američki play uz Smitha,i naravno ozbiljan trener tipa Spahija, Perasovića ili Trinchieri.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Passenger
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 23 kol 2022, 06:17 |
|
|
dudu je napisao/la: jako nas je podigao ovaj Amerikanac, da jučer nisu sudili Slovenci vjerojatno bi i pobjedili.
moglo bi biti nešto od nas. Teško će bit nešto od nas na ovom Eurobasketu, ali Smith nas je definitivno podiga na nivo više i za 2 godine bi moglo bit nešto ako se uigramo. Nažalost, tribalo bi prominit i izbornika, ali to se izgleda neće dogodit.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 08 ruj 2022, 15:00 |
|
|
…bratski s braćom Ukrajincima..
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 09:26 |
|
|
https://en.m.wikipedia.org/wiki/EuroBasket_2022Može li mi netko objasniti kako smo završili ispred Talijana kad su nas dobili s većom razlikom nego mi Ukrajince, a kao gledaju se međusobni susreti. Još imaju i bolju koš razliku.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 09:28 |
|
|
Aha gleda se valjda krug tri reprezentacije i koš razlika u dvije utakmice.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 12:11 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Aha gleda se valjda krug tri reprezentacije i koš razlika u dvije utakmice. Bravo, ali bravo kao djetetu od 9. mjeseci kad prvi put pljesne.  Šala mala.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 13:58 |
|
|
Dino je bio u pravu, Smith ništa nije donio...
Iako sam se ja zajebavo, realno na ovom turniru bi nam više koristio neki snažan i dobar strani centar. Međutim ponavljam TOTALNO sam protiv tog pederluka da stranci igraju za Hrvatsku, a pogotovo crnci s kojima Hrvatska nema veze. Ovo govorim samo da bi naglasio koliko stručni stožer i HKS su van rezona moderne košarke.
Dobro je da se Bojan oprašta, njegova generacija je bila solidna i sam to zna, iako je babo znao odigrat i vrhunske turnire, taj model košarke se nije pokazo dobitnim za nas. Babo bi nam dobro došo na klupi ko rezerva, al nažalost on se naviko da je kapetan i glavni igrač, međutim nema to. Babo je mix Kukoča i Dražena, fizički jači od Dražena, ali slabiji šuter, slabiji razigravač od Tonia, ali se zna nametnut ko vođa, dok Toni je Good Guy i nikad se nije nametno ko vođa nakon smrti Dražena.
Treba Sesara stavit za izbornika (kad su mogli Mršić i Mula bit izbornici, a Sesar je space-shuttle za nji u poznavanju košarke) Hezonju stavit za kapetana i (rezervnog) playa, recimo odlično je odigrao ko play protiv Finske one zadnje minute, da je igro cijelu tekmu, nikad nebi izgubili. Realno Hezonja je najbolji hrvatski košarkaš, a toliko ga se ponižava od HKS-a do ovih amaterski stožera koji vode ekipu. Hezonja mora igrat stalno i da on sam bira kad će izać uzet odmor minutu-dvje.
Šarića vratit na beka di je babo igro! Ostaje drugi bek/krilo ?? Centri su loši, ne pričam tu o košarci, nego o osnovi fizike, preslabi su za košarku, pa smiješno mi je gledat tako slabe likove da igraju centra. Druga stvar je ako nisi sposoban nabit ramena i ruke u teretani, pa šta radiš u reprezentaciji ??
Šta vi kažete ?? Ko treba bit novi kapetan i glavni igrač ??
Takođe propustili smo priliku razigrat Prkačina, Gnjidića i ostale
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 14:01 |
|
|
…hezonja moze igrat playa u nekim trenucima al nije Play a boljeg od Amera nemamo…do juce nisi ima covika koji će prenit loptu priko centra..ja bi jos jednog angažira…to za babu se slažem postaje pomalo uteg koncepcijski mislim..
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 14:05 |
|
|
Upravo to, Amer samo što prevede loptu preko centra pod presingom već nam se isplatio. Tko je gledao tekmu u kvalama protiv Slovenaca zna zašto.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 15:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Aha gleda se valjda krug tri reprezentacije i koš razlika u dvije utakmice. Bravo, ali bravo kao djetetu od 9. mjeseci kad prvi put pljesne.  Šala mala. Ajde ajde ako prođemo u četvrtfinale naučit ćemo i košarkaška pravila. Opet. 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 16:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7538 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Što je sa Benderom i Žižićem? Valjda će ih novi izbornik vratiti u roster. Po meni su oba za prve petorke.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 20:38 |
|
|
Citat: Ali, ostavimo to po strani i posvetimo jednom vrlo zanimljivom statističkom podatku.
Naime, čak tri hrvatska trenera su na klupama reprezentacija koju su izborile posljednjih 16 u Europi. Nitko nema više trenera od Hrvata. I što ćemo sada, opet jadikovati kako nemamo trenera? Ma, naravno da ih imamo.
Još je zanimljivije da se niti jedan od ta tri naša trenera ne zove Velimir Perasović, Jasmin Repeša, Aco Petrović ili Neven Spahija, a to je godinama bio nedodirljivi kvartet košarkaške struke u Hrvata.
Stižu novi, stižu mlađi. Kako bilo, osim što je Damir Mulaomerović (47) odveo Hrvatsku u osminu finala, isto su učinili Dario Gjergja (47) s Belgijom, ali i Igor Miličić (46) s Poljskom.
I Hrvatska je predvodnica po broju izbornika u završnoj fazi. Odnosno, samo još jedna država ima među posljednjih 16 dva svoja trenera, samo Italija. Gianmarco Pozzecco je na klupi Talijana, Sergio Scariolo je još uvijek izbornik Španjolaca... https://sportske.zabranjeni.url/sn/kosarka ... i-152457103 od 16. 18,75%. Šta bi tek bilo da smo dobri u košarci.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 20:39 |
|
|
kiler je napisao/la: Što je sa Benderom i Žižićem? Valjda će ih novi izbornik vratiti u roster. Po meni su oba za prve petorke. Bender je ozlijeđen, a Žižića je Mula izostavio jer mu ne treba kakti igrač koji je isti kao Zubac u repki.
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 09 ruj 2022, 21:41 |
|
|
Brane je napisao/la: Dino je bio u pravu, Smith ništa nije donio...
Iako sam se ja zajebavo, realno na ovom turniru bi nam više koristio neki snažan i dobar strani centar. Međutim ponavljam TOTALNO sam protiv tog pederluka da stranci igraju za Hrvatsku, a pogotovo crnci s kojima Hrvatska nema veze. Ovo govorim samo da bi naglasio koliko stručni stožer i HKS su van rezona moderne košarke.
Dobro je da se Bojan oprašta, njegova generacija je bila solidna i sam to zna, iako je babo znao odigrat i vrhunske turnire, taj model košarke se nije pokazo dobitnim za nas. Babo bi nam dobro došo na klupi ko rezerva, al nažalost on se naviko da je kapetan i glavni igrač, međutim nema to. Babo je mix Kukoča i Dražena, fizički jači od Dražena, ali slabiji šuter, slabiji razigravač od Tonia, ali se zna nametnut ko vođa, dok Toni je Good Guy i nikad se nije nametno ko vođa nakon smrti Dražena.
Treba Sesara stavit za izbornika (kad su mogli Mršić i Mula bit izbornici, a Sesar je space-shuttle za nji u poznavanju košarke) Hezonju stavit za kapetana i (rezervnog) playa, recimo odlično je odigrao ko play protiv Finske one zadnje minute, da je igro cijelu tekmu, nikad nebi izgubili. Realno Hezonja je najbolji hrvatski košarkaš, a toliko ga se ponižava od HKS-a do ovih amaterski stožera koji vode ekipu. Hezonja mora igrat stalno i da on sam bira kad će izać uzet odmor minutu-dvje.
Šarića vratit na beka di je babo igro! Ostaje drugi bek/krilo ?? Centri su loši, ne pričam tu o košarci, nego o osnovi fizike, preslabi su za košarku, pa smiješno mi je gledat tako slabe likove da igraju centra. Druga stvar je ako nisi sposoban nabit ramena i ruke u teretani, pa šta radiš u reprezentaciji ??
Šta vi kažete ?? Ko treba bit novi kapetan i glavni igrač ??
Takođe propustili smo priliku razigrat Prkačina, Gnjidića i ostale Moram priznati kako imaš zanimljivih tekstova, al spominjanjem Sesara u kontekstu izbornika reprezentacije si me razočarao totalno. I kao drug i kao komunista  Po meni to je slično rješenje Muli, Zuli i nekad davno Joketu Vrankoviću. Rješenje koje nas drži i dalje na poziciji od 12 do 25 mjesta u Europi te ne donosi nikakav kontinuirani napredak. Koje su Sesarove trenerske reference? Da li je dosad trenirao ijedan euroligaški klub? Po meni reprezentaciju treba dati u ruke nekome tko je dosad vodio euroligaški klub ili bio pomoćnik glavnom trenere neke NBA momčadi. Tim referencama udovoljavaju jedino Perasović, Spahija i Repeša. Repešu bih tu prekrižio jer je dosad dva puta vodio reprezentaciju i oba puta nismo imali igru (pogotovo u napadu). Stalno je to bilo nekakvo mučenje. Perasović se isto kompromitirao 2015., al nije dobio pravu šansu da se vidi jeli u stanju stvoriti reprezentaciju koja ima igru. Jedini put kad smo u zadnjih 25 godina imali igru bilo je pod Spahijom na Eurobasketu 2005....Tako da bih ja opet repku dao Spahiji i otvorene ruke da u roku od 5 godina izgradi ozbiljnu momčad, jer je on u svom mandatu od 2001. do 2005. pokazao da to može. Uostalom i Srbi nakon kraha na Eurobasketu 2007. nisu eksperimentirali već su vratili tada starog Dudu Ivkovića, koji ih je ponovno vratio na stare staze slave, i zanimljivo ostao izbornik punih 5 godina.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|