|
|
Stranica: 10/12.
|
[ 287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 18 srp 2024, 18:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7308 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Za to vrijeme U-20 reprezentacija završila kao treća u svojoj skupini na EP-u B divizije bez šansi za povratak u A diviziju dogodine. Srećom, osiguran je ostanak, ne prijeti nam ispadanje u C diviziju dogodine. Hvala HKS-u, Rađi, Vrankoviću ,HDZ-u. Ostao je još nogomet da unište.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 16 kol 2024, 18:58 |
|
|
kiler je napisao/la: Za to vrijeme U-20 reprezentacija završila kao treća u svojoj skupini na EP-u B divizije bez šansi za povratak u A diviziju dogodine. Srećom, osiguran je ostanak, ne prijeti nam ispadanje u C diviziju dogodine. Hvala HKS-u, Rađi, Vrankoviću ,HDZ-u. Ostao je još nogomet da unište. U međuvremenu su i U-16 i U-18 ispale u B diviziju, tako da je zakucavanje potpuno. Došlo na naplatu dugogodišnje neulaganje u košarku i desetogodišnje tavorenje hrvatskih klubova na dnu ABA lige, izvan bilo kakvih europskih natjecanja (Eurocup, Euroliga). Onog trenutka (2014.) kad je Cibona odustala od Eurolige nakon što je osvojila ABA ligu, hrvataka košarka je krenula prema dnu. Ovo danas je dno dna...Poraz od Gruzije kojim je U-16 (2018. bila prvak A divizije) ispala u diviziju B simbolično označava kako je dotaknuto dno dna.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 06 ruj 2024, 19:01 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 06 ruj 2024, 21:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59625 Lokacija: DAZP HQ
|
Nije prvi put.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 14 stu 2024, 19:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 21:06 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7308 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Je.bem im svima mater u HKS-u...gasi savez, gasi košarku, idioti jebeni.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 21:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39015 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ove treba totalno ugasiti, istupiti iz Jugo lige i krenuti od nule. Košarka na samom dnu, rukomet u slobodnom padu, jedino nogomet ostao.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 21:37 |
|
|
Ubiše nas vidim rezultat -20. Hrvatska košarka
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 22:20 |
|
|
Cibona je grobar Hrvatske košarke. Nisu se smirili dok nisu uništili Zadar i SPlit. Sad uživajmo u rezultatima.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 22:34 |
|
|
Ha, ha, ha, koji debili. Šta je ovo bilo? Nisan gleda utakmicu ali san čita stanje rizultata na teletekstu. Poluvrime 50:50, ovo izgleda ka' da su imali utakmicu pod kontrolon, kontrolirali rizultat, kad ono gledan u jednen trenutku 72:54. 22:4 u jednoj četvrtini, pa to ne moreš ni protiv kadetica napravit. Inače 3.četvrtina ukupno 33:13, zadnja je bila izjednačena 27:27.
Ali neka, to ih Bog kažnjava šta još i danas sudiluju u jugoligaman i šta su bili prvi koji su poletili igrat ote neojugoslavenske lige. Ne žalin ih. Neka in bude još gore.
P.S. Sudačkon krađon Slovačka nije tukla Španjolsku, a utakmica je otišla u dva produžetka. Na poluvrimrnu Litvanci gubili doma od Makedonaca 43:46, u zadnju četvrtinu ušli s 64:61 a onda napravili Litvanci Makedonciman 30:10!
Statistike ubačaja Hrvatskoj su sasvin pristojne, iza dvicu i tricu, za slobodna bacanja izvrsne, , a isto se more reć za skokove. U pravilu uu takve statistike pobiđujrš. BiH je imala također dobre postotke, ali ono po čemu se izdvaja je nenormalno visok postotak ubačaja trice, 50%, uz puno upućenih lopta za tricu.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 22:46 |
|
|
Ništa nije gotovo!
Bosna da bi prošla mora u gostima dobit Francusku, što je nerealno. Nama ako se vrate Zubac i Šarić u Veljači, mi ćemo dobit Francusku i Cipar u Zagrebu i kao drugoplasirani otić na Euro.
Inače: Za sve ovo je kriv Zadar koji je Božiću zabranio da igra za Hrvatsku reprezentaciju, tako da se nije mogao uigrat sa ostalim igračima iz reprezentacije. Također Zadar je kriv što nam je uskratio mogućnost borbe za OI u Parizu jer sa Božićem bi imali veće šanse u kvalama u Grčkoj, a bili smo na korak od plasmana.
Smithu se davno trebalo zahvalit, on i kad igra odlično ima žute minute kao u Grčkoj i danas u Sarajevu, di je napravio nesportsku i omogućio Bosni pobjedu. Katastrofa da taj lik igra u reprezentaciji.
Zubac, Božić, Hezonja, Šarić to je već 80% vrhunske ekipe + dobar play.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 22:50 |
|
|
Imota je napisao/la: Cibona je grobar Hrvatske košarke. Nisu se smirili dok nisu uništili Zadar i SPlit. Sad uživajmo u rezultatima. Zadavila je i Šibenčane, te svaku konkurenciju u samen Zagrebu: Zrinjevac i Zagreb.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 22:53 |
|
|
Dodat ću i da nas Bog kažnjava što smo dopustili snimit onako bogohulni film o Draženu Petroviću.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 22:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39015 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
De Brane nemoj molim te, Francuze možemo jedino dobiti ako pošalju kadete.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 22:58 |
|
|
Brane je napisao/la: Ništa nije gotovo!
Bosna da bi prošla mora u gostima dobit Francusku, što je nerealno. Nama ako se vrate Zubac i Šarić u Veljači, mi ćemo dobit Francusku i Cipar u Zagrebu i kao drugoplasirani otić na Euro.
Inače: Za sve ovo je kriv Zadar koji je Božiću zabranio da igra za Hrvatsku reprezentaciju, tako da se nije mogao uigrat sa ostalim igračima iz reprezentacije. Također Zadar je kriv što nam je uskratio mogućnost borbe za OI u Parizu jer sa Božićem bi imali veće šanse u kvalama u Grčkoj, a bili smo na korak od plasmana.
Smithu se davno trebalo zahvalit, on i kad igra odlično ima žute minute kao u Grčkoj i danas u Sarajevu, di je napravio nesportsku i omogućio Bosni pobjedu. Katastrofa da taj lik igra u reprezentaciji.
Zubac, Božić, Hezonja, Šarić to je već 80% vrhunske ekipe + dobar play. Božića su konstantno šikanirali a Aco Petrović mu je poručio da mora naučit igrat košarku (aludirajući da je sebičan). Čudo mi je da se i sad odazva. Nije Zadar ništa kriv nego *** iz saveza.
|
|
Vrh |
|
|
fravitaizkotora
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 24 stu 2024, 23:48 |
|
|
daramo je napisao/la: De Brane nemoj molim te, Francuze možemo jedino dobiti ako pošalju kadete. Divlja reprezentacija Francuske je suvi prosek i kada dodje u punom sastavu. Nikakav plan igre oni nemaju, sto se moglo videti na OI. Hrvatska ako bude odigrala vrlo dobro, moze lako dobiti Francusku.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 00:12 |
|
|
Ako stave da se igra u Jazinama, pobjeđujemo Francuze, a za izbornika Danijela Jusupa. Francuzi nakon toga u zadnjem kolu moraju tući Bošnjake! Sve je jasno, prolazimo na EP.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 00:43 |
|
|
fravitaizkotora je napisao/la: daramo je napisao/la: De Brane nemoj molim te, Francuze možemo jedino dobiti ako pošalju kadete. Divlja reprezentacija Francuske je suvi prosek i kada dodje u punom sastavu. Nikakav plan igre oni nemaju, sto se moglo videti na OI. Hrvatska ako bude odigrala vrlo dobro, moze lako dobiti Francusku. To uopće nije nerealno da dobijemo francuze, al naravno ako će svi bit na raspolaganju. Imota je napisao/la: Božića su konstantno šikanirali a Aco Petrović mu je poručio da mora naučit igrat košarku (aludirajući da je sebičan). Čudo mi je da se i sad odazva. Nije Zadar ništa kriv nego *** iz saveza. Ne znam za taj dio, al Sesar ga je uvijek poštovao i pozivao, čim je otišao iz Zadra u Valenciu (sad je na posudbi) se odazvao i došao u reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 00:51 |
|
|
Ono što nam je falilo da nije Božić uspio ulovit šablone, kretnje i akcije i uigrat se sa ekipom, također očekujem Šamanića da se aktivira u Europi jer nam treba širi roster. Bilo bi dobro da se i Bogdanović vrati za Euro jer nam fali u rosteru igrača, jedini razlog zašto nismo izborili OI je manjak igrača u rosteru, ovi dečki na klupi su neiskusni i fizički preslabi za kontakt košarku.
Nije isto na vanjskima imat teren Hezonja-Šarić, klupa Drežnjak-Prkačin i recimo teren Hezonja-Šarić, klupa Božić-Bogdanović
Ko što na centru nije dosta samo Zubac-Branković Bilo bi idealno Zubac-Matković-Bender
Teško je nešto reć kad ne znaš šta je sa Benderom i Matkovićem
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 00:53 |
|
|
Koga zanima sažetak...
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 01:55 |
|
|
Brane je napisao/la: Ono što nam je falilo da nije Božić uspio ulovit šablone, kretnje i akcije i uigrat se sa ekipom, također očekujem Šamanića da se aktivira u Europi jer nam treba širi roster. Bilo bi dobro da se i Bogdanović vrati za Euro jer nam fali u rosteru igrača, jedini razlog zašto nismo izborili OI je manjak igrača u rosteru, ovi dečki na klupi su neiskusni i fizički preslabi za kontakt košarku.
Nije isto na vanjskima imat teren Hezonja-Šarić, klupa Drežnjak-Prkačin i recimo teren Hezonja-Šarić, klupa Božić-Bogdanović
Ko što na centru nije dosta samo Zubac-Branković Bilo bi idealno Zubac-Matković-Bender
Teško je nešto reć kad ne znaš šta je sa Benderom i Matkovićem
Sve ovi rosteri padaju u vodu kad nemaš još dva krštena beka uz Smitha. Ono što mi imamo od bekova je smijurija. Plus imaš Sesara za izbornika. Trenera kojemu je jedini ozbiljan posao u trenerskoj karijeri izbornik košarkaške repke. Nešto slično kao kad bi apsolventa postavio za ministra. Svi ovi igrači protiv bilo koje ozbiljnije repke, plus aktualni izbornik izgledali bi kao teški odron. Ti prijatelju kao da nisi gledao utakmicu. Nakon ove utakmice Branković bi morao dobro podići formu da ga više pozovem. Isto tako jasno je kako nam trebaju hitni rezovi želimo li vidjeti Eurobasket, a to znači smjena trenera, saveza i ozbiljna priprema za utakmicu s Francuskom. Sadašnji izbornik kojem prosječna BH repka napravi seriju 20:0 to jednostavno nije u stanju.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 09:24 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Dobro je netko napisao kako se hrvatska košarkaška svela na oplakivanje Dražen Petrovića
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 09:47 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Dobro je netko napisao kako se hrvatska košarkaška svela na oplakivanje Dražen Petrovića Uništila je Jugo-liga koju su zagovarali skoro svi u vrhu košarke tada, misleći da će navijače u Hrvatskoj zanimat zbog rata i da će izazvat masovne posjećenosti zbog averzije prema Jugi. Mislim da su Vranković i Arapović jedini bili protiv od poznatih. Dogodilo se totalno suprotno kao što sam i ja kirurški prognozirao, npr. svi od moje ekipe (osim jednog) su bili uvjereni da će košarka explodirat, a svi smo bili aktivni navijači i redovito posjećivali sportske utakmice od rukometa, košarke, čak su i hokej neki pratili i tada. Sve je propalo i rukomet liga i košarkaška liga, pa i hokej, odbojka... Jedino je HNL financijski nikad jači i masivan s obzirom na stadione iako su ga pokušali uništit sa prebacivanjem TV prava na T-com i srbe.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 09:49 |
|
|
E da i Vaterpolo je propo sa Jugo ligom.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska košarkaška reprezentacija Postano: 25 stu 2024, 14:33 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Brane je napisao/la: E da i Vaterpolo je propo sa Jugo ligom. Čime potkrijepljuješ tu tvrdnju?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|