|
|
Stranica: 7/14.
|
[ 328 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 04 ruj 2025, 17:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 04 ruj 2025, 21:33 |
|
|
|
Bgmi dobiše Grčku. Nisam to očekivao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 04 ruj 2025, 21:59 |
|
|
Sokolić je napisao/la: dudu je napisao/la: Tipični Mujin humor, kog boli k za košarku, pogotovo Eurobasket, to je oduvijek minoran event. A, pa nije. EP je pri bia velik događaj. Samo, nami je košarka propala a i zgadili su nan ju pa više i ne prinosimo natjecanja. Jednostavno, više ju se ne gleda. Mladi više i ne znadu pravila košarke, ne igradu ju, ulična igrališća su zaresla u korov, koševi otpali, ploče istrulile, konstrukcije koša zaruzinavile. Sad i zaboravljamo da se igra EP. Dok je u Splitu ovako, ništa od košarke.      Auuu ovo je zalost , kad se sjetim kako smo skupljali novac da sredimo svoj teren koji i dan danas postoji sad vec skoro 40 godina ali se ne koristi toliko kao nekad ali nije ni ovako zapusten. Ode Spanije i opet su slobodna bacanja lose izvodjena ali bi dobra i napeta utakmica i dobar povratak Spanije poslije prvog poluvremena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 07:53 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Machak je napisao/la: Ma ovo što su Crnogorci uradili je da ugase reprezentaciju. Ne možeš izgubiti od jebene Velike Britanije. Hrvatska je prvak odozdal pa su Crnogorci se ukjučili u trku za prvaka  Nažalost. Ode evropski prvak kući iz grupe. U nedelju s Poljskom u 11 sati za četvrtfinale. Idemooo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 08:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47483 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Izbjegli Sloveniju, Poljska prolazan protivnik.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 08:31 |
|
|
|
Ne bih imao ništa ni protiv Slovenije. Uzeli smo ih na prošlom euru. Znamo Dončića zatvoriti. Mada Poljska jest bolji protivnik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 08:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Idemo!  Kad-tad riješit ćemo se alahanja u repki BiH, to je nespojivo s europskom uljudbom kojoj težimo. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 08:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Idemo!  Kad-tad riješit ćemo se alahanja u repki BiH, to je nespojivo s europskom uljudbom kojoj težimo.  Pusti ba alahanje, gledaj košarku i uživaj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 09:27 |
|
|
Machak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Idemo!  Kad-tad riješit ćemo se alahanja u repki BiH, to je nespojivo s europskom uljudbom kojoj težimo.  Pusti ba alahanje, gledaj košarku i uživaj  Ma kakvo puštanje, tek smo uhvatili BiH za rogove.  Nego, ovi Turci su zanimljivi:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 10:53 |
|
|
Junuze, gledao sam jučer s posla na SK sa hrvatskim komentatorom, čovjek top komentariše. Nije zavidan kao ovi srpski komentatori Citat: "Čestitke Bosni i Hercegovini na ulasku u osminu finala Eurobasketa cijenjeni gledatelji. Zaslužili su ovu pobjedu, tu nikakvih, ali nikakvih dilema nema", rekao je i nastavio. "Svi su dali doprinos i Lazić i Roberson i Gegić i Atić... Nurkić i Atić ponovo sjajni. Lazić evo 13 poena, Kamenjaš odličan. Zaista svaka čast Bosni i Hercegovini jer igraju odličan turnir, odličan turnir".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 10:56 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4770 Lokacija: Dridska Župa
|
Machak je napisao/la: Junuze, gledao sam jučer s posla na SK sa hrvatskim komentatorom, čovjek top komentariše. Nije zavidan kao ovi srpski komentatori Citat: "Čestitke Bosni i Hercegovini na ulasku u osminu finala Eurobasketa cijenjeni gledatelji. Zaslužili su ovu pobjedu, tu nikakvih, ali nikakvih dilema nema", rekao je i nastavio. "Svi su dali doprinos i Lazić i Roberson i Gegić i Atić... Nurkić i Atić ponovo sjajni. Lazić evo 13 poena, Kamenjaš odličan. Zaista svaka čast Bosni i Hercegovini jer igraju odličan turnir, odličan turnir". Pa naši i njihovi su generalno nebo i zemlja šta se nepristranosti tice.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 11:01 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: Machak je napisao/la: Junuze, gledao sam jučer s posla na SK sa hrvatskim komentatorom, čovjek top komentariše. Nije zavidan kao ovi srpski komentatori Pa naši i njihovi su generalno nebo i zemlja šta se nepristranosti tice. Na srpskoj Areni lik ko da mu Srbija gubi kad smo mlatnuli Grke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 11:21 |
|
|
|
Srpski komentatori kad igraju HR ili BiH ekipe su posebna priča.
Vrhunac su one drama završnice hrvatske repke na Svjetskom 2022. i 2018.
Prvo grobna tišina, muk, onda "konstatovanje sa žaljenjem".
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 11:56 |
|
|
Sad ukinuli komentatore na Areni, nije se dalo fakat slušat, Gvardiol i Modrić su bili najgori igrači na svijetu. Samo greše.  @Macane, Hrvati su generalno prema Bošnjacima kao recimo prema mlađoj sestri koja je problematična i drogira se a mi je pokušavamo izvest na pravi put. A ona inatljiva, eto hoću se pikat, ofarbat ću kosu u roza, što mi možete, oslobodite gejeve i ne gazite puževe bla-bla... a onda dođe lokalni diler i guzi je za jedan šut. I sve to mi moramo gledat i pokušavamo nešto, a što mi više pokušavamo ono sve tersnije... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sad ukinuli komentatore na Areni, nije se dalo fakat slušat, Gvardiol i Modrić su bili najgori igrači na svijetu. Samo greše.  @Macane, Hrvati su generalno prema Bošnjacima kao recimo prema mlađoj sestri koja je problematična i drogira se a mi je pokušavamo izvest na pravi put. A ona inatljiva, eto hoću se pikat, ofarbat ću kosu u roza, što mi možete, oslobodite gejeve i ne gazite puževe bla-bla... a onda dođe lokalni diler i guzi je za jedan šut. I sve to mi moramo gledat i pokušavamo nešto, a što mi više pokušavamo ono sve tersnije...  Izvini, al hajd objasni ovo: mi nikakav, al nikakav problem nemamo sa Hrvatima iz Hrvatske. Sve uredno, sve pet. A ovamo u Hercegovini, pa i nekim bosanskim krajevima za vratove iako i tu ima pozitivnih primjera, ima saradnje i gdje su Bošnjaci ili Hrvati većina, nebitno. A i ne moraš, jebiga tako je kako je. Nego da si se u nedelju nacrtao pred tv u 11 u bh dresu Džeko br 11 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47483 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Machak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sad ukinuli komentatore na Areni, nije se dalo fakat slušat, Gvardiol i Modrić su bili najgori igrači na svijetu. Samo greše.  @Macane, Hrvati su generalno prema Bošnjacima kao recimo prema mlađoj sestri koja je problematična i drogira se a mi je pokušavamo izvest na pravi put. A ona inatljiva, eto hoću se pikat, ofarbat ću kosu u roza, što mi možete, oslobodite gejeve i ne gazite puževe bla-bla... a onda dođe lokalni diler i guzi je za jedan šut. I sve to mi moramo gledat i pokušavamo nešto, a što mi više pokušavamo ono sve tersnije...  Izvini, al hajd objasni ovo: mi nikakav, al nikakav problem nemamo sa Hrvatima iz Hrvatske. Sve uredno, sve pet. A ovamo u Hercegovini, pa i nekim bosanskim krajevima za vratove iako i tu ima pozitivnih primjera, ima saradnje i gdje su Bošnjaci ili Hrvati većina, nebitno. A i ne moraš, jebiga tako je kako je. Nego da si se u nedelju nacrtao pred tv u 11 u bh dresu Džeko br 11  Nemamo ni mi nikakav problem s Turcima u Turskoj, nego samo s vama u Bosni i Hercegovini. I opet lažeš da nemate nikakav problem doj optužujete Hrvatsku za agresiju, protivili se povezivanju Hrvatske pelješkim mostom, smeta vam odlagališre otpada koje Hrvatska gradi na svom teritoriju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:09 |
|
|
Machak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Sad ukinuli komentatore na Areni, nije se dalo fakat slušat, Gvardiol i Modrić su bili najgori igrači na svijetu. Samo greše.  @Macane, Hrvati su generalno prema Bošnjacima kao recimo prema mlađoj sestri koja je problematična i drogira se a mi je pokušavamo izvest na pravi put. A ona inatljiva, eto hoću se pikat, ofarbat ću kosu u roza, što mi možete, oslobodite gejeve i ne gazite puževe bla-bla... a onda dođe lokalni diler i guzi je za jedan šut. I sve to mi moramo gledat i pokušavamo nešto, a što mi više pokušavamo ono sve tersnije...  Izvini, al hajd objasni ovo: mi nikakav, al nikakav problem nemamo sa Hrvatima iz Hrvatske. Sve uredno, sve pet. A ovamo u Hercegovini, pa i nekim bosanskim krajevima za vratove iako i tu ima pozitivnih primjera, ima saradnje i gdje su Bošnjaci ili Hrvati većina, nebitno. A i ne moraš, jebiga tako je kako je. Nego da si se u nedelju nacrtao pred tv u 11 u bh dresu Džeko br 11  Džeko, jedan od 30 % Hrvata u nogometnoj repki BiH. Dobar primjer. Budite k'o Edin i Amra. I kao ova zapadna ekipa iz spota a ne neki arlaukavci za Palestinama. Samo bošva! Nemate vi nikakav problem ni s HercegBosancima. Izmišljen je. Kao i sa Srbima. I jedni i drugi su zadovoljni svojom avlijom a vi ih čarkate, e sad kad su počeli se i jedni i drugi i u vašu avliju se uvaljivat, onda kuku-lele. Čuj, Srbi su mislili da je njihova Jugoslavija a ostali da imaju pravo u svojim republikama. Znamo kako su prošli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:09 |
|
|
daramo je napisao/la: Machak je napisao/la: Izvini, al hajd objasni ovo: mi nikakav, al nikakav problem nemamo sa Hrvatima iz Hrvatske. Sve uredno, sve pet. A ovamo u Hercegovini, pa i nekim bosanskim krajevima za vratove iako i tu ima pozitivnih primjera, ima saradnje i gdje su Bošnjaci ili Hrvati većina, nebitno. A i ne moraš, jebiga tako je kako je. Nego da si se u nedelju nacrtao pred tv u 11 u bh dresu Džeko br 11  Nemamo ni mi nikakav problem s Turcima u Turskoj, nego samo s vama u Bosni i Hercegovini. Umislili ko i Srbi. Čim ti kreneš sa pričom da sam ja nekakav Turčin, nema tu hljeba za tebe. Zapeo u vremenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Machak je napisao/la: Izvini, al hajd objasni ovo: mi nikakav, al nikakav problem nemamo sa Hrvatima iz Hrvatske. Sve uredno, sve pet. A ovamo u Hercegovini, pa i nekim bosanskim krajevima za vratove iako i tu ima pozitivnih primjera, ima saradnje i gdje su Bošnjaci ili Hrvati većina, nebitno. A i ne moraš, jebiga tako je kako je. Nego da si se u nedelju nacrtao pred tv u 11 u bh dresu Džeko br 11  Džeko, jedan od 30 % Hrvata u nogometnoj repki BiH. Dobar primjer. Budite k'o Edin i Amra. I kao ova zapadna ekipa iz spota a ne neki arlaukavci za Palestinama. Samo bošva! Nemate vi nikakav problem ni s HercegBosancima. Izmišljen je. Kao i sa Srbima. I jedni i drugi su zadovoljni svojom avlijom a vi ih čarkate, e sad kad su počeli se i jedni i drugi i u vašu avliju se uvaljivat, onda kuku-lele. Čuj, Srbi su mislili da je njihova Jugoslavija a ostali da imaju pravo u svojim republikama. Znamo kako su prošli. Edin je veći Bošnjo od mene, to je sigurno. Jbg, i Jusuf je onda 'rvatina Eto vidiš, ja daramo kažem da je njegov problem izmišljen, a ti meni da je moj. I eto ga sad. Mislim nije ni moj, ja definitivno kao Sarajlija nemam nikakav problem sa Hercegovcima Hrvatima niti sam ikad imao. Ma kakvu bolan našu avliju, pa uvijek smo bili u avliji sa vama, te nekakvi Jugosloveni, te Muslimani (čuj Muslimani), te hajd piši se kao Hrvat ili Srbin. Da ne idemo dalje, tema je košarkaška reprezentacija BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:15 |
|
|
|
I nije baš da nemate problem s Hrvatima iz Hrvatske, niste imali. Sve više čujem od ljudi da su imali problema pri posjetu Sarajevu. I to ljudi koji 20 g. idu. Nastaje neko fašističko sranje po Šeheru, gradi se lažnom ugroženošću i islamizmom, medijima pod kontrolom SDA i i sl.
I obratno, godinama je naša RH ljevica gledala na bh. muslimane kao na Jugose sličnim njima, međutim pročitali i oni takiju. Nama ne trebaju Bošnje, mi trebamo Bošnjama. Ponavljajte si to po 100x.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:15 |
|
|
Machak je napisao/la: daramo je napisao/la: Nemamo ni mi nikakav problem s Turcima u Turskoj, nego samo s vama u Bosni i Hercegovini.
Umislili ko i Srbi. Čim ti kreneš sa pričom da sam ja nekakav Turčin, nema tu hljeba za tebe. Zapeo u vremenu. Dobro priznajem, sad si više Palestinac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I nije baš da nemate problem s Hrvatima iz Hrvatske, niste imali. Sve više čujem od ljudi da su imali problema pri posjetu Sarajevu. I to ljudi koji 20 g. idu. Nastaje neko fašističko sranje po Šeheru, gradi se lažnom ugroženošću i islamizmom, medijima pod kontrolom SDA i i sl.
I obratno, godinama je naša RH ljevica gledala na bh. muslimane kao na Jugose sličnim njima, međutim pročitali i oni takiju. Nama ne trebaju Bošnje, mi trebamo Bošnjama. Ponavljajte si to po 100x. Vala lažeš Ništa ne nastaje, ne glupiraj se. Kakvom bolan SDA, nikad nisu bili slabiji. Haha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:44 |
|
|
Mi smo u RH razmaženi, kod nas se reagira tek kad se negdje uđe u polufinale, kod momčadskih sportova, a u pojedinačnim se samo top 3 mjesta broje. Previše razmaženi za naciju od 7-8 milijuna ljudi s uključenom dijasporom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 12:47 |
|
|
Machak je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: I nije baš da nemate problem s Hrvatima iz Hrvatske, niste imali. Sve više čujem od ljudi da su imali problema pri posjetu Sarajevu. I to ljudi koji 20 g. idu. Nastaje neko fašističko sranje po Šeheru, gradi se lažnom ugroženošću i islamizmom, medijima pod kontrolom SDA i i sl.
I obratno, godinama je naša RH ljevica gledala na bh. muslimane kao na Jugose sličnim njima, međutim pročitali i oni takiju. Nama ne trebaju Bošnje, mi trebamo Bošnjama. Ponavljajte si to po 100x. Vala lažeš Ništa ne nastaje, ne glupiraj se. Kakvom bolan SDA, nikad nisu bili slabiji. Haha. Stvorio se neki narativ o neprijateljskim Hrvatima. Koji hoće otkidat dio Bosne. A bez nas ne bi Sarajevo bilo oslobođeno, i mi dali teritorij za okolicu. Međutim današnje Sarajevo je puno ljudi iz istočne Bosne i Sandžaka koji Hrvate uživo nisu ni vidjeli. Stare Sarajlije su rijetke. Ti nas doživljavaju kao Srbe, ako ne i gore. Ne razumijem zašto je to tako. Mi nismo krivi zato.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Košarkaška reprezentacija BIH Postano: 05 ruj 2025, 13:14 |
|
|
|
Dobar je Mujo, ne smetaju njima Hrvati u Hrvatskoj, samo ovi u BiH. Dakle smetaju im samo Hrvati tamo gdje žive skupa s njima, gdje nema Hrvata nema smetnje.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|