|
|
Stranica: 57/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2020, 11:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39374 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Muslimani čitaju Srbi čitaju I kad onaj dijasporaš na forumu tvrdi da su Srbi ruralan i zaostao narod a u Sarajevu oni obrazovaniji čitaju srednjoškolski uradak Huzur, Minku i PTSP spomenar. Dok Srbi čitaju nobelovca, nagrađivanog američkog pisca itd.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2020, 11:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la: redateljice Alme Lapajne. Glumačku postavu čine: Ajla Hamzić, Fatima Kazazić Obad, Emir Spahić, Šerif Aljić, Goran Lozo, Vedran Vilogorac, Jasmin Krpo, Amela Kreso i Emir Sejfić.
Skoro 100% islamski fašizam. Martini svejedno dok kupuju knjige i prima 7500 KM mjesečne plaće.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2020, 12:06 |
|
|
Kako Martini ide studiranje u Pragu, jel kolokvirala šta?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2020, 12:19 |
|
|
Po njenom opisu Prag je najbolji i najljepši grad na svijetu. Ima 7500 (KM) razloga da ga voli.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2020, 12:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25714 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jučer idem Čapljinom kad vidjeh njenog zagondžiju. Čudno me gledao... Napola sa nekom zebnjom u očima, napola kao iznenađeno... Ni sam ne znam zašto.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2020, 22:45 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7408 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bobovac je napisao/la: Jučer idem Čapljinom kad vidjeh njenog zagondžiju. Čudno me gledao... Napola sa nekom zebnjom u očima, napola kao iznenađeno... Ni sam ne znam zašto. Možda je skužio da si forumaš... mislim,ne konkretno da si @Bobovac sa hb.org nego da si sa ovog svemrežnog općilišta na kojem se o njoj ne piše baš onako lijepo kao na njenom fb profilu... nešto te je odalo,hm... Inače,osoba koja je spremna i vlastitu (tešku) bolest iskorištavati u političke svrhe je po meni spremna na baš sve da bi ostvarila svoje namjere...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 14 vel 2020, 19:33 |
|
|
Žena puca samo na sigurnjake i isplativ populizam. Tim muslimanskim hajvanima je stvarno lako novac izvući. A ništa ne dobiju zauzvrat. Citat: ANADOLU AGENCY (BHS) @aa_balkans Feb 12 Ambasadorica Bosne i Hercegovine u Češkoj Republici Martina Mlinarević finansijski podržala MC #Srebrenica: Želim potaknuti i druge na državnom budžetu da urade isto
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 13:12 |
|
|
Mozda joj je to jedan od uvjeta bio. Da pacificira malo ove tvrdje islamiste kojima nije po volji jer se ipak zove martina, a ne sabina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 15:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76703 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
useless je napisao/la: Mozda joj je to jedan od uvjeta bio. Da pacificira malo ove tvrdje islamiste kojima nije po volji jer se ipak zove martina, a ne sabina. Mislim da se ipak radi o tome da je kraljica klišeja, kao u nekom trash filmu praktički mozes pogoditi koju će slijedeću patetiku napraviti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 15:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39374 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Izvoji stoju i za Suljagu, ima se, može se. Nego reče li koliko će izdvajati od svake plate? Koje patetično uvlačenje i igranje na najniže emocije bosanskih muslimana.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 15:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: useless je napisao/la: Mozda joj je to jedan od uvjeta bio. Da pacificira malo ove tvrdje islamiste kojima nije po volji jer se ipak zove martina, a ne sabina. Mislim da se ipak radi o tome da je kraljica klišeja, kao u nekom trash filmu praktički mozes pogoditi koju će slijedeću patetiku napraviti. Je li onda sljedeći potez da će ona "srediti" da djeca iz nekog grada naprave razmjenu u Pragu i da ih ona (Evita Peron) ugosti u ambasadi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 17:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: useless je napisao/la: Mozda joj je to jedan od uvjeta bio. Da pacificira malo ove tvrdje islamiste kojima nije po volji jer se ipak zove martina, a ne sabina. Mislim da se ipak radi o tome da je kraljica klišeja, kao u nekom trash filmu praktički mozes pogoditi koju će slijedeću patetiku napraviti. Je istina. A inače, 7500 KM mjesečno od njih uzme uglavnom, nešto i Hrvati daju. I "donira" im jednokratno 50 KM za Srebrenicu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 17:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mislim da se ipak radi o tome da je kraljica klišeja, kao u nekom trash filmu praktički mozes pogoditi koju će slijedeću patetiku napraviti.
Je li onda sljedeći potez da će ona "srediti" da djeca iz nekog grada naprave razmjenu u Pragu i da ih ona (Evita Peron) ugosti u ambasadi. O čovječe. To je već uradila prije par mjeseci, odmah kad su je uhvatili u laži za "diplomu". Te akcije između redova prodaje knjiga na Facebook. Par djece provelo Božić na zapadu Europe, "udomljeni" na nekoliko dana. Ali dobar si, nisi ni znao za to i pogodio si što će (je) raditi.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Je li onda sljedeći potez da će ona "srediti" da djeca iz nekog grada naprave razmjenu u Pragu i da ih ona (Evita Peron) ugosti u ambasadi.
O čovječe. To je već uradila prije par mjeseci, odmah kad su je uhvatili u laži za "diplomu". Te akcije između redova prodaje knjiga na Facebook. Par djece provelo Božić na zapadu Europe, "udomljeni" na nekoliko dana. Ali dobar si, nisi ni znao za to i pogodio si što će (je) raditi. Znao sam za to, pročitao sam da se pohvalila tom razmjenom. Samo očekujem da će ih sada ona osobno ugostiti i udomiti "kod njenih velikih prijatelja" u Pragu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 vel 2020, 17:33 |
|
|
Moguće. Već je najavila da je dijaspora u Pragu najbolja (YU) dijaspora na svijetu. Kao i svaka njena publika na promociji knjiga, kao i svaki grad koji ona posjeti.
|
|
Vrh |
|
|
Max11
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 16 vel 2020, 14:45 |
|
|
Kao netko tko je friško pročitao Bukaču i Huzur, imam par pitanja koja se tiču faktografije. Dakle, u te dvije knjige se govori o velikoj ljubavi s tim Goranom, glavnim protagonistom njezinih romana, a onda odnekud izlazi taj lik Irfan!? Po njegovim riječima (ako sam dobro shvatio) desetogodišnji ljubavnik koji je odnedavno jako butthurt pa je imao potrebu javno istaknuti da je bio glavni lik njezina prva dva romana Dakle, ispada da taj dio nije s njom iskomunicirao ranije kako treba, pa se odlučio na javnu objavu. Je li uopće točno da je ona cijelo desetljeće bila u vezi s tim Irfanom, a cijelo to vrijeme nije bila u stanju odradit normalan razvod nego ustrajavala na višegodišnjem nabijanju rogova bivšem mužu? Kako je uopće funkcionirala ta kronologija u stvarnosti, lebdenje između bivšeg muža, Gorana i Irfana iz Olova? Inače ne bih bio znatiželjan oko ovakvih stvari, ali obzirom da ona cijeli književni uspjeh temelji na tome da sve aspekte svog privatnog života učini javnim, onda se i ja ne libim pitati za nedosljednosti u priči kad ih uočim... Anyone?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 02:49 |
|
|
Max11 je napisao/la: Kao netko tko je friško pročitao Bukaču i Huzur, imam par pitanja koja se tiču faktografije. Dakle, u te dvije knjige se govori o velikoj ljubavi s tim Goranom, glavnim protagonistom njezinih romana, a onda odnekud izlazi taj lik Irfan!? Po njegovim riječima (ako sam dobro shvatio) desetogodišnji ljubavnik koji je odnedavno jako butthurt pa je imao potrebu javno istaknuti da je bio glavni lik njezina prva dva romana Dakle, ispada da taj dio nije s njom iskomunicirao ranije kako treba, pa se odlučio na javnu objavu. Je li uopće točno da je ona cijelo desetljeće bila u vezi s tim Irfanom, a cijelo to vrijeme nije bila u stanju odradit normalan razvod nego ustrajavala na višegodišnjem nabijanju rogova bivšem mužu? Kako je uopće funkcionirala ta kronologija u stvarnosti, lebdenje između bivšeg muža, Gorana i Irfana iz Olova? Inače ne bih bio znatiželjan oko ovakvih stvari, ali obzirom da ona cijeli književni uspjeh temelji na tome da sve aspekte svog privatnog života učini javnim, onda se i ja ne libim pitati za nedosljednosti u priči kad ih uočim... Anyone? Ovo zvuči kao tzv. "slut shaming", a to je u današnjem društvu neprihvatljivo. Možda su imali "otvoreni" brak, ko smo mi da im sudimo.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 11:01 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7408 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: Max11 je napisao/la: Kao netko tko je friško pročitao Bukaču i Huzur, imam par pitanja koja se tiču faktografije. Dakle, u te dvije knjige se govori o velikoj ljubavi s tim Goranom, glavnim protagonistom njezinih romana, a onda odnekud izlazi taj lik Irfan!? Po njegovim riječima (ako sam dobro shvatio) desetogodišnji ljubavnik koji je odnedavno jako butthurt pa je imao potrebu javno istaknuti da je bio glavni lik njezina prva dva romana Dakle, ispada da taj dio nije s njom iskomunicirao ranije kako treba, pa se odlučio na javnu objavu. Je li uopće točno da je ona cijelo desetljeće bila u vezi s tim Irfanom, a cijelo to vrijeme nije bila u stanju odradit normalan razvod nego ustrajavala na višegodišnjem nabijanju rogova bivšem mužu? Kako je uopće funkcionirala ta kronologija u stvarnosti, lebdenje između bivšeg muža, Gorana i Irfana iz Olova? Inače ne bih bio znatiželjan oko ovakvih stvari, ali obzirom da ona cijeli književni uspjeh temelji na tome da sve aspekte svog privatnog života učini javnim, onda se i ja ne libim pitati za nedosljednosti u priči kad ih uočim... Anyone? Ovo zvuči kao tzv. "slut shaming", a to je u današnjem društvu neprihvatljivo. Možda su imali "otvoreni" brak, ko smo mi da im sudimo. A čija je curica,zna li se ? Piše li to igdje u tim knjigama ,Huzuru i Bukači?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 11:06 |
|
|
kiler je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ovo zvuči kao tzv. "slut shaming", a to je u današnjem društvu neprihvatljivo. Možda su imali "otvoreni" brak, ko smo mi da im sudimo.
A čija je curica,zna li se ? Piše li to igdje u tim knjigama ,Huzuru i Bukači? Ipak od osobe koja ima najveći financijski potencijal za plaćanje alimentacije. To nije neki Irfan iz provincijskog Olova, da prostiš. Nije ni "Nikola Kojo za siromašne" koji mora uzdržavati troje djece s druge strane.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 11:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: kiler je napisao/la: A čija je curica,zna li se ? Piše li to igdje u tim knjigama ,Huzuru i Bukači? Ipak od osobe koja ima najveći financijski potencijal za plaćanje alimentacije. To nije neki Irfan iz provincijskog Olova, da prostiš. Nije ni "Nikola Kojo za siromašne" koji mora uzdržavati troje djece s druge strane. Zar on još mora i financirati sve to nabijanje rogova sa strane?? Pa kakav je to zakon,majka mu stara...cccccc... E jadno muško...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 12:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Max11 je napisao/la: Kao netko tko je friško pročitao Bukaču i Huzur, imam par pitanja koja se tiču faktografije. Dakle, u te dvije knjige se govori o velikoj ljubavi s tim Goranom, glavnim protagonistom njezinih romana, a onda odnekud izlazi taj lik Irfan!? Po njegovim riječima (ako sam dobro shvatio) desetogodišnji ljubavnik koji je odnedavno jako butthurt pa je imao potrebu javno istaknuti da je bio glavni lik njezina prva dva romana Dakle, ispada da taj dio nije s njom iskomunicirao ranije kako treba, pa se odlučio na javnu objavu. Je li uopće točno da je ona cijelo desetljeće bila u vezi s tim Irfanom, a cijelo to vrijeme nije bila u stanju odradit normalan razvod nego ustrajavala na višegodišnjem nabijanju rogova bivšem mužu? Kako je uopće funkcionirala ta kronologija u stvarnosti, lebdenje između bivšeg muža, Gorana i Irfana iz Olova? Inače ne bih bio znatiželjan oko ovakvih stvari, ali obzirom da ona cijeli književni uspjeh temelji na tome da sve aspekte svog privatnog života učini javnim, onda se i ja ne libim pitati za nedosljednosti u priči kad ih uočim... Anyone? Ovo zvuči kao tzv. "slut shaming", a to je u današnjem društvu neprihvatljivo. Možda su imali "otvoreni" brak, ko smo mi da im sudimo. A što ne bi sudili šta fali? Kad Martina može pisati članke po Poskoku i drugim portalima, objavljivati knjige, držati predavanja, koristiti se psovačkim Rudan riječnikom, zašto i mi nemamo jednako pravo izraziti osobno mišljenje da je drolja?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 12:05 |
|
|
Gdje će Martina kad krahira politika bosanskih muslimana?
Teško da će je držati na lijepe oči. Hoće se pokorno vratiti u Hercegovinu?
1071 of 2558 - 41.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 13:58 |
|
|
4x12x7500=360000,00 KM...
|
|
Vrh |
|
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 16:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 vel 2020, 16:38 |
|
|
DivaGrabovceva je napisao/la: kiler je napisao/la: 4x12x7500=360000,00 KM... One sama rekla. Samcata. danas negdje naletila u nekom komentaru: https://poskok.info/nista-u-ovoj-zemlji-nije-mrtvo/Neće ona, neće nije takva, pa onda više od svih.
1071 of 2558 - 41.87%
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|