|
|
Stranica: 65/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 kol 2020, 14:48 |
|
|
A di je joj je fb profil?
_________________ [URL=https://matchnow.info]Pretty Girls in your town[/URL]
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 kol 2020, 15:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
kiler je napisao/la: BBC je napisao/la: Stan (novogradnja) od 120 kvm i auto joj izgleda kupio bivši muž (relativno dobrostojeći privatnik). Zbog zajedničkog djeteta da ima neki start u životu. Nekako to ljeto kad je otac izbacio iz kuće je varala muža sa novim dragim.
Hvalila se sa tuđim stvarima kako ih je ona zaradila i prkosila Čoviću, ili što je već u svojoj ludoj glavi mislila da radi. I karma, više u tom stanu ne može živjeti koliko je usrala stvar. Ali može ga prodati, markice su markice a ona ih jako voli. Sve za interes,interes ni za što!! Ponovit ću opet: toga njenog bivšeg supruga Soptu treba dobro mlatiti,a ne dati mu da plače... Ma treba raditi kao Boris Rogoznica:malo sa ženom,malo sa ljubavnicom dominom... Tako se to radi ,a ne kao ovaj Sopta,pravi neki šonjo... Jeftino je prošao. Riješio se osobe kakva je Martina. To se ne može zacijeniti. On je taj koji je na dobitku jer je dobio nazad svoj mir i harmoniju u životu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 kol 2020, 16:09 |
|
|
Stavila Facebook na private. Izgleda naletio koji kritičar previše pa će poslije posla brisati i cenzurirati. Kao da nešto radi na poslu pa nema vremena za to.
|
|
Vrh |
|
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 kol 2020, 17:51 |
|
|
BBC je napisao/la: Stavila Facebook na private. Izgleda naletio koji kritičar previše pa će poslije posla brisati i cenzurirati. Kao da nešto radi na poslu pa nema vremena za to. Prije da je obrisan. Ne može se fun page na private. Link uopce ne postoji više. Nešto se ozbiljno događa dok je morala brisati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 kol 2020, 19:57 |
|
|
Poslala je pismo žaljenja Libanonu u ime "naroda Bosne i Hercegovine". Ne znam jel to njen posao.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 kol 2020, 23:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7399 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
DivaGrabovceva je napisao/la: BBC je napisao/la: Stavila Facebook na private. Izgleda naletio koji kritičar previše pa će poslije posla brisati i cenzurirati. Kao da nešto radi na poslu pa nema vremena za to. Prije da je obrisan. Ne može se fun page na private. Link uopce ne postoji više. Nešto se ozbiljno događa dok je morala brisati. I ja sam mišljenja da je izbrisala (privremeno) fb profil. Nadam se da smo i mi našim pisanjem barem malo utjecali na to.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 kol 2020, 23:57 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
Sve više mislim da će naredna..."žrtva" borbe protiv "korupcije" biti upravo naša Martinći, kada joj istekne mandat.
Ako gledamo prethodne trendove, vidljivo je kako su halal kauri na kraju završili. U najboljem slučaju su zaboravljeni i omraženi od okoline, a u najgoreem slučaju, iza rešetaka.
Onaj halal kaur iz NHI-a (mislim da se Zubak preziva), iz vremena prve alijanse....Hag.
Lijanović...ćuza!
Mekt(eb)ić...pokrenuta istraga.
B(l)udimir...niko i ništa... .
Onaj zubar Zvonkhuddin (ne mogu se sjetiti prezimena, znam da počinje sa J) iz HSP-a...niko i ništa - navodno ga istjerali iz par kafića u Mostaru, iz poznatih razloga.
Martina...ako ovo čitaš (znam da jesi)...ova sudbina i tebe čeka. U najboljem slučaju totalni ignore i šikaniranje tebe i kćerke ti (ti si kriva što si je stavila u ovu situaciju), ili u najgorem slučaju...zatvor i plaćanje štete. Tu te tvoj "preCjednik" spasiti neće.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 06 kol 2020, 10:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7399 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Sljedeći korak jest prekomjerno granatiranje Martininog twitter naloga,pretpostavljam da ga je otvorila.
Sviđa mi se ona @divina ideja o linkanju pojedinih postova sa ove teme,da se vidi što je pisala prije o političkoj situaciji u BiH,konkretno o odnosu Sarajeva prema Hrvatima,tj. prije nego što se okrenula napadanju Čovića ,a sada znamo da su u pitanju bili financijski motivi.
Ne može ona stići izbrisati ,koliko se može linkova zalijepiti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 06 kol 2020, 14:55 |
|
|
Njen "izlazak iz PEN-a" će biti strahotresan.
|
|
Vrh |
|
|
DivaGrabovceva
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 06 kol 2020, 21:03 |
|
|
kiler je napisao/la: Sljedeći korak jest prekomjerno granatiranje Martininog twitter naloga,pretpostavljam da ga je otvorila.
Sviđa mi se ona @divina ideja o linkanju pojedinih postova sa ove teme,da se vidi što je pisala prije o političkoj situaciji u BiH,konkretno o odnosu Sarajeva prema Hrvatima,tj. prije nego što se okrenula napadanju Čovića ,a sada znamo da su u pitanju bili financijski motivi.
Ne može ona stići izbrisati ,koliko se može linkova zalijepiti. Na fb se može obrisati komentar ispod svog posta, ali na twiteru jok. Može se samo hide. I svi ti skriveni komentari se otvore klikom ispod ostalih. Jedino joj preostaje da obrise post. Ali ako to uradi morati ce brisati sve postove. ili i twitter acount. Ili blokirati komentatora. Samo twitter je malo drugovačiji od Fb, jer mozes otvorit profila koliko ti se da otvarat. https://twitter.com/MartinaMlinare1/sta ... 59360?s=20-- Inače, često kad naletim na njeno pisanje ili na bilo što, prva misao, a ostane i jedina, je: "A jes' glupa." I onaj osjećaj ničega. Evo i skrinovi komentara iz ove teme pa će ona to objavit na svom twitteru, Veleposlanica. Bez izvora, kredibiliteta, kao kakva gospoja koja je dobila internet i smartphone prije par mj. I ona to objavi. K'o s poslom. I ona kad joj Mladi bojovnik navede izvor ona blokira, kao tinejdžerka kojoj dede šalju porukice na fejs. <3 Glupa do pm.
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 kol 2020, 14:38 |
|
|
ne kaže li se "Our hearts go OUT to the"...
mislim platiš jebote lektora kad te već prozivaju da nisi položila jezik za koji si u CV navela da si ga čak i diplomirala.
ovako ispada da nudi svoje i naše organe...
jedno je tviter al drugo su službeni diplomatski dopisi.
Privitak/ci: |
FB_IMG_1596615597584.jpg [ 97.35 KiB | Pogledano 2474 put/a. ]
|
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 kol 2020, 15:13 |
|
|
Rodjeni otac je se odrekao. Sve jasno koji je to hodajuci cirkus od zene.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 kol 2020, 15:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76564 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Koji je smisao da ambasada BiH U ČEŠKOJ nudi pomoć Libanonu ?
Šta to zaposleni u ambasadi u Pragu mogu napraviti za Libanon ?
Ona je to napisala da može objavit na Twitteru.
Ima li nešto da napravi a da nije trashy, kič ili predvidljivi klišej?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 kol 2020, 16:04 |
|
|
zrikavac je napisao/la: ne kaže li se "Our hearts go OUT to the"...
mislim platiš jebote lektora kad te već prozivaju da nisi položila jezik za koji si u CV navela da si ga čak i diplomirala.
ovako ispada da nudi svoje i naše organe...
jedno je tviter al drugo su službeni diplomatski dopisi. Ajder ti objavi koju općinu i koju regiju je Milanović stavio na prvo mjesto u svom govoru na najvećem prazniku svih Hrvata, pored Božića. Jer šteta da prođe nezabilježeno. A ovaj tragični slučaj je dogurao toliko nisko da ga je sad već griota i komentirati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 kol 2020, 18:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ima li nešto da napravi a da nije trashy, kič ili predvidljivi klišej? Ima naravno. Na islamski napad i masakr srpskih i hrvatskih civila se ne bi smjela javiti. Obilje šunda. Ali sve dok ne ugrožava mjesečnu plaćicu od 7500 KM.
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 kol 2020, 18:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Citat: Stajao je kao svjetionik u svakoj mojoj oluji i sreći. Osim kad su mu šćer nazvali kurvom i izdajnicom roda i naroda. Pa draga Martina, jesi razmislila o opciji da ne budeš kurva i izdajnica roda i naroda? Sad jadni ćaća misli što nisam više koristio kaiš dok je bila mala. Nego popuštaj i evo vidi sad u što se to može pretvorit. Jbg ćaća bio si naivan i htio najbolje, ali đavo nikad ne spava. Neki je psiholoski poremecaj u pitanju. Narcizam ili nesto sl. Imam prijatelja koji je zasra sve zivo sa svima koje poznaje, pa i sa zenom, ali su mu svi drugi krivi. Neshvatljivo, lik je nesuvisao, kao i ova.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 kol 2020, 11:33 |
|
|
Nisam vidio da je poslala pismo podrške napaćenom narodu Bjelorusije. ---------
Baš sam naivan. Gospa od publiciteta ima 4 Tweets o tom problemu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 kol 2020, 11:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 kol 2020, 12:24 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 kol 2020, 12:51 |
|
|
Mislim da je ona daltonist. Ubija sa tim Instagram photo filterima i okretanjem boja u nemoguće neprirodne. Moguće da je depresivna pa javnosti na silu prikazuje atmosferu kako život doživljava u napadnim bojama.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 12 kol 2020, 12:32 |
|
|
Martinin sretan dan. Sad će biti najbolja ambasadorica u Milky Way.
Twitter officially rolls out reply-limiting feature that lets users ban others from commenting on their tweets
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 20 kol 2020, 15:51 |
|
|
Kako će jadan čovjek imati kad ova uhljebljena na državni proračun cucla svaki mjesec 11.000 KM brutto za lijepljenje slika na Facebook/Twitter. Citat: Borba za preživljavanje: Fikret Dedić, koji je robijao zbog tri metra drva, i dalje prodaje gljive
Ima ljudi daju više nego što im kažem , kaže Dedić
Fikret Dedić iz Bužima, borac Armije RBiH, koji je osuđen na šest mjeseci zatvora jer je posjekao tri metra drva u šumi, danas preživljava prodavajući gljive koje ubere u šumi. Gljive prodaje na putu Bihać - Cazin, gdje ga je reporter "Avaza" danas sreo.
- Dobro je, stanu ljudi, prepoznaju me kupe gljiva iako im možda i ne trebaju - kaže ovaj veliki čovjek.
Cijena nije bitna.
- Ima ljudi daju više nego što im kažem - kaže Dedić. Poželio nam je sretan put, a već su stizale mušterije.
Privitak/ci: |
107800611_2877788245666704_5878638579395974094_n.jpg [ 68.86 KiB | Pogledano 2120 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 kol 2020, 14:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Draga Martina, Što ti je život.. Zar jedina ja da ti čestitam na priznanju od države Italije, a ovi svi što su ti se uvlačili ni riječi? Pa čestitke iako si samo zubotehničarka i nemaš fakultet..dobro si izlevatila i foumsko pučantvo i javnost
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 kol 2020, 14:50 |
|
|
Dok vi prodajete maline na cestama da preživite. Do njemačke vize. Martinin sljedeći zadatak je organizacija gay parada u Sarajevu. O Hrvatima i HDZ se nije oglasila ima godinu dana.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 kol 2020, 15:16 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
BBC je napisao/la: Dok vi prodajete maline na cestama da preživite. Do njemačke vize. Martinin sljedeći zadatak je organizacija gay parada u Sarajevu. O Hrvatima i HDZ se nije oglasila ima godinu dana. Vama iz ruralne Hercegovine, konkretno Ljubuškog, zemljaci ste vas dvoje jelte...Sarajevo izgleda vjerovatno grandiozno..Kao meni što bi (da kolonijalutiramo Mars pa sad neki Grad budućnosti)? Cijelo vrijeme jadnica je patila od kompleksa, kao i ti. Koje su to frustracije samo vi ruralci znate. Spasite se iz kamenjara. Ti ženidbom a ona obmanom. No ko sam ja da bacam kamen?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|