|
|
Stranica: 62/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 04 tra 2020, 11:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zaradila 2 tjedna izolacije zbog jedne slike za Facebook. I njen suprug. Ako kćerka i dalje živi sa njima onda nije u izolaciji već laže i sigurno hoda okolo. Što sa zaposlenima u veleposlanstvu. Dolazila je 2-3 dana na posao i radila sa njima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 tra 2020, 20:33 |
|
|
Ovo "slikanje" obavlja samo kako bi opravdala plaću, ljudi neku studiraju i po 7 godina da bi mogli obavljati posao koji obavlja ona kao srednjoškolka.
Tu je samo zbog ekstremnog nacionalizma
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 tra 2020, 20:43 |
|
|
Martina bi trebala uplatiti bbcu za održavanje teme na forumu, barem za sok i sendvic, njen pr dobro odradjuje.
Djelovanje doticne zamisljam kao kontejner, Sad svaki dan prezirati po njemu i donositi smece iz njega tu na forum, nema smisla.
Ako Nece se prijaviti svaki njen post na fejsu da bi joj se uzela jedina platforma koja joj vrijedi onda ne vidim vise smisla ovoj temi. Toliko od mn.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 tra 2020, 20:46 |
|
|
Studenti obrazovaniji od Martine.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 tra 2020, 20:53 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Martina bi trebala uplatiti bbcu za održavanje teme na forumu, barem za sok i sendvic, njen pr dobro odradjuje.
Djelovanje doticne zamisljam kao kontejner, Sad svaki dan prezirati po njemu i donositi smece iz njega tu na forum, nema smisla.
Ako Nece se prijaviti svaki njen post na fejsu da bi joj se uzela jedina platforma koja joj vrijedi onda ne vidim vise smisla ovoj temi. Toliko od mn. Ti ko da živiš u Los Angeles ne u BiH. Sasvim svejedno što mi pišemo. Martina će ganjati novac bez obzira, muslimani će i dalje biti ludi. Mogu utjecati na Hrvate i zbog tog pišem.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 tra 2020, 16:49 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Cuvaj Boze nasu veleposlanicu u ceskim zemljama, Amin!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 tra 2020, 23:17 |
|
|
Citat: Martina Mlinarević Sopta Yesterday at 12:30 PM · Neki dan nam je jedan čovjek rekao da mu dođe da udari policajca na ulici, samo da ima gdje biti smješten. Da može biti smješten u zatvoru. Ponovit ću, čovjek nam je u slušalicu telefona rekao da mu dođe da udari policajca, samo da ga negdje smjeste. Čovjek je naš državljanin, kao i desetine, i stotine drugih koji su se u ovim danima zadesili u stranim zemljama gdje su radili. Mnogi su ostali bez posla, bez ikakvih primanja. Martina Mlinarević = mjesečna plaća cca 7500 Konvertibilnih Maraka. Koja lažljiva gadura i manipulatorka, majke ti. Kad je išla u posjetu studentima pojma nije imala da su pozitivni na Corona. A vidi sad spike o hrabroj borbi protiv virusa. https://www.facebook.com/permalink.php? ... __tn__=K-R
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 tra 2020, 02:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76636 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Citat: Martina Mlinarević Sopta Yesterday at 12:30 PM · Neki dan nam je jedan čovjek rekao da mu dođe da udari policajca na ulici, samo da ima gdje biti smješten. Da može biti smješten u zatvoru. Ponovit ću, čovjek nam je u slušalicu telefona rekao da mu dođe da udari policajca, samo da ga negdje smjeste. Čovjek je naš državljanin, kao i desetine, i stotine drugih koji su se u ovim danima zadesili u stranim zemljama gdje su radili. Mnogi su ostali bez posla, bez ikakvih primanja. Martina Mlinarević = mjesečna plaća cca 7500 Konvertibilnih Maraka. Koja lažljiva gadura i manipulatorka, majke ti. Kad je išla u posjetu studentima pojma nije imala da su pozitivni na Corona. A vidi sad spike o hrabroj borbi protiv virusa. https://www.facebook.com/permalink.php? ... __tn__=K-RRetroaktivno namještanje priče. Korištenje podataka iz budućnosti da bi se našminkala prošlost.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 tra 2020, 12:47 |
|
|
Mislim da krši češke zakone i pravila karantene. Zadnju sliku je napravila negdje vanka ne unutar zgrade.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 11 tra 2020, 18:55 |
|
|
Zajebano to kad moraš glumiti 24/7 i biti nešto što nisi. Već je počela pričati neki hibrid hrvatsko-bošnjački. Tako će naučiti i svoje dijete i ono će izletiti neku "krivu" riječ u 100% muslimanskoj školi/društvu i eto problema.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 tra 2020, 19:46 |
|
|
Nešto srala protiv Radončića. Hoće li ona plaćati 2 tjedna karantene za dijasporu povratnike. Mi smo se lažljive tuke riješili. Sad nek se muslimani sa njom zajebavaju. Vi suckers u Sarajevu bez respiratora snalazite se. Ja sa mojih 7500 KM mjesečno uživam.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 17 tra 2020, 19:58 |
|
|
Citat: Zbog čega je sve veleposlanica plakala
17. travnja 2020. Urednik1
Otkako je preuzela dužnost veleposlanice u Republici Češkoj, Martina Mlinarević neprestano plače. Tako se barem može iščitati iz njezinih objava u kojima prečesto opisuje svoje suze koje joj briše novi suprug stalno se čudeći zašto njegova hrabra žena – plače.
Piše: Gabrijela Arapović/Bild.ba
U skladu s tim, ni prva repatrijacija ove čudom veleposlanice, poznate po tomu jer jedina od diplomacije nema – diplomu, nije mogla proći bez suza. Uz naglasak kako nije toliko plakala ni u najtežim životnim trenutcima.
– Što plačeš, pitat će me u tom trenutku moj partner i najbolji prijatelj, moj suputnik i suborac, znajući da nisam plakala ni u raku, ni u političkom ratu, ni u čerečenjima bilo kakve vrste.
Nemam pektoralni mišić, eto to ti je, napisala je Mlinarević u objavi na Facebook stranici.
Nedugo zatim, vjerojatno zbog mora fotografija koje govore kome je sve poslala vitamine jer valjda ni vitamini ne pomažu zdravlju ako se ne fotografiraju, naša veleposlanica je napisala novi tekst u kojem ponovno plače prvi put.
Nisam plakala od raka. Jutros jesam. I nije me sram priznati, ponosno je poručila Mlinarević, kao da joj plaća teče po broju prolivenih suza.
Prosječnom čitatelju ne bi smjelo promaknuti ni koliko mnogo veleposlanica u zadnje vrijeme zaboravlja.
Prvo je zaboravila kako je javno na televiziji lagala da je profesorica hrvatskoga i engleskoga jezika, iako nije završila nijedan fakultet, što može zaključiti bilo koja malo pismenija osoba iz veleposlaničinih banalnih gramatičkih grešaka. Ali tko se još brine o pravopisu i kompetencijama kad Mlinarević dere bošnjački kao da je rođena u Tuzli! Tako je svaka objava napisana isključivo jezikom kojeg je tek odnedavno počela govoriti, pisati i promovirati jer građanska raja ipak to voli.
Zabrinjavajuće je, također, što je veleposlanica počela zaboravljati i osnovne pojmove. Dok je cijeli svijet čestitao Uskrs katolicima, Mlinarević je poslala čestitke Bosancima i Hercegovcima. Ili možda jednostavno ne smije ni spomenuti ništa hrvatsko? Je li ta riječ zabranjena u karijeri podobnih unitarista? Ili je bolje da veleposlanica nastavlja nazivati građane koji je plaćaju „maloumnicima“?
Inače, ne smijemo zanemariti javnu brigu Mlinarević za studente u Češkoj. Toliko se zabrinula, da je izvukla izolirane studente na hodnike studentskog doma u koji se već bio uvukao koronavirus. Sve za potrebe fotografije, naravno. Par dana nakon, svi su bili pozitivni.
Za kraj, ono što je posebno zanimljivo jest činjenica kako je naša apolitična veleposlanica izgubila dar za kritiku vladajućih političkih elita, na kojoj je prvotno stekla popularnost i slavu. Naime, dok u BiH ljudi umiru nepregledani, dok glavni grad države vodi utrku tko će imati službeno manje zaraženih, što rezultira mrtvim ljudima, Martina Mlinarević Sopta vozi bicikl. Valjda nam time po tko zna koji put nesvjesno poručuje: Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 tra 2020, 14:50 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 tra 2020, 22:02 |
|
|
Jednog dana kada uspostavimo HRHB treba joj oduzeti svu imovinu koju ima na našem teritoriju.
Njezin čin je ravan tome da neki novinar sa srednjom 1990 preseli u Beograd i podrži Miloševića jer mu je ovaj ponudio funkciju o kojoj bi mogao samo sanjati sa svojom srednjom školicom po cijenu provođenja antihrvatske politike i projekta Velike Srbije.
Od nje treba napraviti simbol, nešto kao što je Vidkum Kvisling za Norvežane ona mora biti za nas:
SIMBOL
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 tra 2020, 22:09 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7402 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Moje mišljenje je da ona ima neke bliske rodbinske i/ili kumske veze sa rahmetli Jurom Galićem zvanim Rođo,odnosno njeni roditelji ,bake ,djedovi...iz istog su kraja Jer kako drugačije objasniti činjenicu da je na veleposlaničko mjesto upala sa SSS ,i to ju je predložio Željko Komšić kojega je samo par mjeseci ranije popljuvala (uz neizostavnog Čovića naravno) u emisiji kod Aleksandra Stankovića.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 tra 2020, 22:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
K'o da se i popravila malo. Ajde, nakon svega nešto dobro. Neka uživa brate, pokazala je omladini da se i sa srednjom može uspjeti dobro živjeti. Bar ruši stereotipe o Erama...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 tra 2020, 22:30 |
|
|
Tih 3500 eura pripada nekoj obrazovanoj hrvatskoj obitelji a ne jadnici koja ponavlja 500 puta "hvala predsjedniku Komšiću" jer nema nikakve reference za taj posao osim bildanja ega bolesniku koji je na vlast došao prijetnom mitraljezom Hrvatima glasovima onih koji Hrvate žele zatrti.
Ona se sa svojom srednjom može samo sageti njemu, taj novac ona mora vratiti hrvatskom narodu jer ga je i otela.
Tu računam i kamate.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 23 tra 2020, 22:45 |
|
|
Naravoučenje priče. Hrvat(ica) sa srednjom školom više vrijedi nego muslimani sa fakultetom.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 tra 2020, 20:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76636 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bar ruši stereotipe o Erama... To je jedina korist od nje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 tra 2020, 19:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 29 tra 2020, 22:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7402 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Najžalosnije je što prosječni Komšićev birač/ica ili je neuposlen ili joj je potrebno 13 mjeseci da zaradi za kasom u Bingu taj iznos stojeći po 12 sati na nogama,ali je bitno da su oni ,ko što bi rekao pokojni Gazda,metnuli Hrvatima...ha ja ,ćuj... samo nek nije Ćović u prdesjedništvu ,a za ostalo ćemo lako...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 tra 2020, 15:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 tra 2020, 18:43 |
|
|
BBC je napisao/la: I dalje laže i predstavlja se kao "pisac" i "novinar". https://twitter.com/MartinaMlinare1Zar nije? Šta je drugo?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 30 tra 2020, 18:51 |
|
|
I ja sam pisao blog, onda sam i ja novinar. Pisac ne znam. Bila je "književnica" pa pojela ***. Ako ti muslimani kupuju knjige zbog politike to te ne čini piscem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 15 svi 2020, 19:37 |
|
|
Zašto muslimani pjene. Ima više obrazovanja od Martine i legalnu diplomu. Citat: BiH je dobila ministra koji je ponavljao razred: Miloš Lučić dobio podršku u Parlamentu
BiH je dobila ministra koji je ponavljao razred: Miloš Lučić dobio podršku u Parlamentu Odluka o imenovanju Miloša Lučića na poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH potvrđena je većinskim brojem glasova na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH. Za imenovanje Miloša Lučića, kojem se zastupnici podsmjehuju zato što je ponavljao četvrti razred srednje škole i što je studirao duže od decenije, glasala su 22 zastupnika, dok ih je 15 bilo protiv i jedan suzdržan.
Kandidat za novog ministra BiH objasnio zašto je ponavljao razred u srednjoj školi
On je predložen umjesto Mlađena Božovića koji nije imao potrebnu podršku zastupnika Stranke demokratske akcije. Božović je nedavno odustao od kandidature, a umjesto njega je "uskočio" Lučić.
Zukan Helez, zastupnik SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, izjavio je danas da je neozbiljno osobu koja se predstavlja kao bankar, a ima završenu samo srednju školu, predložiti na poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH.
Arnaut: SDA je tražila profesora za ministra, a došli smo do čovjeka koji nije završio fakultet
Damir Arnaut, zastupnik Naše stranke u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, podsjetio je da je prvobitno najavljivano da će na poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice biti imenovan profesor, a da su spali na to da se imenuje student. On je upitao kada je postignut novi sporazum između SDA i SNSD-a.
Zastupnik SDS-a Mirko Šarović smatra da predsjedavajući Vijeća ministara Zoran Tegeltija nije ponudio nikakvo uvjerenje da će predloženi kandidat moći odgovoriti zadatku.
"Osim što ste samo izgovorili njegovo ime, trebali bismo čuti barem nešto što bi nas uvjerilo da on ispunjava uvjete, iako sam svjestan da postoji parlamentarna većina koja će moći izglasati to imenovanje", izjavio je Šarović.
Lučić, kojeg na funkciju ministra za ljudska prava BiH predložio DNS, odgovarajući na pitanje zašto mu je za četverogodišnju srednju školu trebalo pet godina, izjavio da je ponavljao četvrti razred jer je imao problem s jednim profesorom.
Na upit zbog čega mu ja za okončanje fakulteta trebalo 12 godina rekao je da je pokušao tokom studija graditi bankarsku karijeru, te je nakon toga otišao u Banju Luku gdje je "sve ispite napolagao".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|