|
|
Stranica: 71/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 03 vel 2021, 15:29 |
|
|
Bisera brani ratne zločince koji su sijekli glave Hrvatima i Srbima sa svojim pritiscima na tužiteljstvo, Inzko se ne javlja i ambasadica najdraža šuti a onda se javi ova srednjoškolka koja treba odgovarati zbog kriminalnih radnji i brani ratne zločince.
Od nje treba napraviti simbol gori od Komšića, dobro bi bilo i da Raspudić mali progovori da ne ispadne da sam mu bezveze da glas.
Ovo je poremećeno
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 03 vel 2021, 15:54 |
|
|
Odbacili je roditelji, ali je zato Bisera primila u zagrljaj. Dobra zamjena, nema šta.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 03 vel 2021, 15:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 03 vel 2021, 16:09 |
|
|
Opravdanje joj je kako je se ovaj slikao s Kordićem, koliko znam nakon što netko ispuni svoju kaznu on je punopravan član društva nevezano od toga što je Kordić bio nevin.
Ona je s druge strane stala uz SDA talibanku koja je pozivala na dzihad prema Hrvatima i Srbima tj oslobođenje ratnog zločinca koji je osuđen i vodila napade na tužiteljstvo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 03 vel 2021, 18:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jadni muslimani. Plaćaju joj da bude neiskrena i da ih laže. Žensku samo novac zanima i malo slave koju nije zaradila. Turbo folk "političarka". Citat: Martina Mlinarević: Ja i Baja Sopta nažalost ne dijelimo isti krevet
A povodljiva, borgovska raja grakne s oduševljenjem jer je konačno pronašla uzroke fašistoiteta u mojoj krvi. Naravno, pod Baja se misli na generalski izdanak ove širokobriješke loze, a ne na neku proljetnu živuljku s pet nogu koja napada trešnje u cvatu.
piše: Martina Mlinarević-Sopta l Poskok.info
Iako je nadaleko čuvena i glasovita šarmantnost dotičnog gospodina, ja i Baja Sopta nažalost, ne dijelimo isti krevet. Jedina moja poveznica s njim je lik njegova dobrog, starog oca koji mom ćuki uspe vode, u prolazu nakon duge šetnje. Simpatičan dedo, zavarao bi svojom normalnošću i prosječnog Ćovjeka za državu.
Pronalazak zajedničkih, a nepostojećih dodirnih točaka između mene i generala, personifikacija je stvarnosti falsifikata koja se proizvodi u sarajevskoj, političkoj nedođiji.
Svjedoci smo vremena koje plodnosnije nego bilo koja tvornica tekstila na svijetu, pegla etikete po potiljku svih neistomišljenika Lagumdžijina uvrnutog poretka svemira.
Ali kuhajući begovu čorbu u tom kazanu idiotluka, “tristo hiljada Valtera” nisu računali na ovoliku izdržljivost pokusnih kunića nad kojima treniraju zakon jačega.
Po mjerilima mahale, nepoželjni Hrvati su svi oni koji osjećaju da im se iz začaranih, sdp-ovskih krugova osporava pravo na dignitet. Koji, da prostiš, još imaju muda to javno i reći. Koji se okupljaju oko šovinističkih portala Poskoka, Dnevnika ili HercegBosne.
I šta im god uradiš, i koliko god ih poniziš, oni neće da se odsele, oni svoj život vide samo i jedino u Bosni i Hercegovini, oni nalaze snagu da prorone more nebuloza i pošalju još jedan odjeb pokušaju institucionalnog umrtvljivanja pojma – Hrvat.
S druge pak strane, u još jednoj epopeji Bakirdana u osam, mogli smo svjedočiti kako izgleda poželjan Hrvat kad bi ga konstruirala lego-tvornica malog čarobnjaka Zlatka. To je Hrvat iz serije proizvođača zvanog kretenoidni zubar Jurišić.
Primjerice, general s kojim pogotovo ne želim imati ništa, a koji je sa jumbo plakata mjesecima prijetio gustim obrvama i kažiprstom koji govori – neću izdat ja (Živko Budimir), materemi i ćaćemi i svih mi na nebesima! Istim kažiprstom izdaje već na prvoj sjednici skupštine HNŽ-a priklanjajući se svojim koalicijskim partnerima, a kontra naroda.
Hrvat je to koji se busa znakovljem mračne prošlosti i podignutom rukom „za dom spremni” i kao takav je potpuno legitimni sudionik građanske platforme u budućem sazivu vlasti. U kvazimodernoj Bosni i Hercegovini. Koja će se lafo približavati Europi. Drugačija i divna. Očišćena od nacionalnog. Prosperitetna i sva u zlatu.
Naravno, jer tu su i Lijanovići, gospodarski mozak buduće utopijske vlade. Nadam se da će Sarajevu u miraz donijeti miomirise bačenih crkotina s Visoke Glavice, kao i da će što prije u maniri švicarskih siredžija poticajima izbušiti rupe u državnom proračunu, na način na koji se to sustavno radilo u Zapadnohercegovačkoj županiji.
Ove i ovakve miševe, kojima na nesreću u osobnim iskaznicama piše da su rođeni po lokalitetima jednog ponosnog Posušja ili Širokog Brijega, Zlajini magični praško-brisači šmirglaju u državnike novog kova. Pred vascijelim federalnim auditorijem predstavljaju ih kao relevantne i uvažene sudionike nebulozne koalicije.
Ne smetaju im odjednom njihove četvrtaste, hercegovačke glave. Ni činjenica da su s fašistoidnog kamenjara. Ponikli u provincijskim okvirima drače i ovaca. Jok ba. Jer oni su legitimni. Iako im ni vlastita mater više neće udijeliti glasa na papiriću.
Hipokrizija ovog cirkusa ponekad poprima uistinu čudnovate obrise. U spektaklu kojeg živimo „grobarima Bosne i Hercegovine” (oh, kako to humano i antifašistiĆki zvuči) nazivaju se ljudi koji uviđaju svu apsurdnost gore pobrojanih elemenata. Veliki umovi i pisci regiona, a zapravo sisači para iz fonda koji naleti (jer guzica ne pita, a oči su gladne) obrušavaju se na svaki intelektualni istup iz te kolotečine, proglašavaju svaki bunt kontra sdp-debilizma nacionalističkim, pripadnike hrvatskog i srpskog naroda taocima torova (obožavana riječ koja još uvijek postoji samo u frustriranim glavama čaršijaša), a osobama iz bošnjačkih redova koje ne toleriraju nakupljene gomile laži i Zlatkovu demagogiju, pripisuje se nemilosrdna izdaja Bosne.
Nemoguća je hajka nad imenima novinarstva koja su oduvijek bila alfa i omega tog zanata sada tako oskrnavljenog u ovoj zemlji. Prepoznati silovanje koje se vrši nad Hrvatima, automatski ih klasificira u obožavatelje Dodikovog djela ili čekače na ključeve od stanova koje im je obećao Čović.
Kod „gradžana” zapravo ne postoji nešto što se zove ljudska čast Oni u svojim pilećim, čegevarskim mozgovima ne mogu shvatiti da neki ljudi zaista govore iz pozicije čovjeka, a da im to nije samo riječ koju prostituiraju po plakatima pred izbore i kasnije pljuju na nju svim silama, jer su im „čovjeci” obezbjedili fotelje i hajmo sad mrš.
Tim i takvim klaunovima najteže pada što se budi kritična masa koja u sebi ima i dovoljno ponosa i empatije. Koja može spremno i bez ustezanja pobrojati sve minuse i prazne hale Dragana sokolastog Čovića, ali će i stajati iza njega jer je izborima potvrđeni legitimni predstavnik hrvatskog naroda. Ekipa kod koje nema Pavelićevih slika kao kod seljačkog-građanina Jurišića, jer su odavno raskrstili s prošlošću (i onom davnom i onom nedavnom) i zanima ih samo budućnost. Budućnost u normalno uređenoj Bosni i Hercegovini.
U kojoj se neće gušiti prava jednog naroda, u kojoj Srbi neće biti četnički saveznici samo zato jer im je dosta na isti način kao i nama, u kojoj bošnjački mladi intelektualci ili novinari neće biti ugnjetavani od zatupljenih masa, samo zato jer uviđaju licemjerni besmisao koji nas vodi u krizu neviđenih razmjera, a sve zbog Zlatkove arogantnosti.
Osobe koja je u najkraćem mogućem roku pokazala da bi uspješno mogla voditi samo klub umirovljenika, igrača cile-pole ispred haustora. I to samo i jedino ako bi on imao najljepše i najbolje sličice u gradu! I babu Zumretu. Iako ona po nepisanoj rotaciji kvarta ovu zimu za grijanje pod dekom pripada Hrvatu s trećeg kata. Ne jebe to Zlatka puno. Naći će on već nekog zubara ili generala da popuni nacionalnu kvotu. Baju Soptu – nikada.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
HS1911
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 03 vel 2021, 20:30 |
|
|
Ova neškolovana, nekompetentna i nezakonito imenovana luđakinja je najveći licemjer i konvertit na Balkanu, gdje je konkurencija u toj kategoriji iznimno jaka. Čitati ono što je prije pisala i stavove koje je zastupala da bi danas bez imalo srama pričala dijametralno suprotno svrstavajući se upravo uz one ljude koje je ranije srčano pljuvala, to je zbilja nadrealno. Ne znam postoji li uopće ikakvo objašnjenje za takav neviđeni zaokret. Da ju je netko oteo i podvrgnuo ju lobotomiji ne bi uspio postići takav zaokret i to da žena svakim istupom danas doslovno skače sama sebi u usta.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 04 vel 2021, 00:02 |
|
|
Hrvatski nacionalni cilj mora biti da srednjoškolka vrati sve do zadnje lipe, ona je inače povezana sa napadima na Gordanu Tadić koja rasvjetljava ubojstva i boji se da nebi ni ona došla pod mač. https://poskok.info/muriz-memic-hvala-g ... sarajlije/Stala je srednjoškolka uz Biserinu podršku glavosječama tj ratnim zločincima kao i da obitelj Memić ne nađe odgovorne za ubojstvo sina To smeće smrdljivo nema ni malo obraza
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 04 vel 2021, 00:15 |
|
|
Stavit će na svoj Twitter stub srama. Onda nećeš sa njom moći imati piknik na čamcu u Pragu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 07 vel 2021, 12:35 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 13:39 |
|
|
Tražimo da se Muharema Mahmutović - Sohta izjasni o ovome. Hvala.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 13:59 |
|
|
Pričaj mi laži. Zašto je Balkan kakav jest, ne treba bolji primjer.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 15:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 19:09 |
|
|
Malo ćaskanja uz kavicu. Da vidimo što o Martini misle Bošnjaci, građani i Ostali tamo gdje ona ne može blokirati profile i brisati komentare. Citat: Sjećam se nekog takmičenja gimnazija u vrijeme kada je Martina vodila onu 'obrazovnu' emisiju na Face TV. I došla gimnazija iz Širokog na debatu u Sarajevo. Sarajevski gimnazijalci su ih uzeli. Martina ušla na HB s nickom Grude_78. Nikad više izlijevanja žuči nisam vidjela po djeci od odrasle osobe kao tada. Bukvalno ženi pjena na usta curila ja mislim. Nema koje pogrde nije osula. Kako sarajevska sredina odgaja da u startu postaneš fašistički nastrojen i slične bljuvotine. A onda oplela po toj širokobriježanskoj djeci. Jer nisu otpor pružili i došli nepripremljeni. Pa onda djevojčice išle po prodavnicama. Logično. Stvarno je bilo ogavno to čitati. I na kraju uboga provincijalka opet završi u okrilju tog istog Sarajeva. I pod zaštitom. Ali prosto joj bilo opet :) mi smo ljudi velike duše. Citat: E, onda nista. Ako je pisala fasisticke pamflete iz uvjerenja, onda joj halalimo. Citat: Kao neko ko je citao njene bljuvotine, samo mogu reci da jer Martina bila bolesna i prije karcinoma.
Citat: Meni Martina ne treba, to mi govore i gornja i donja glava. A zaboli me neka stvar koliko je ljudi "prati"...
Citat: Kao prvo, Šušnjar nije odbijen zbog diplome, već zbog svog šovinističkog jezika. Njegovo imenovanje je zaustavljeno upravo zbog peticija koje su pokrenute protiv njega kao urednika "Poskoka".
Kao drugo, ništa manje licemjernije, Mlinarevićka je cijelo vrijeme tvrdila da ima diplomu, čak nije ni spominjala da nema završen fakultet, te da nije u mogućnosti je dostaviti zbog "egzila" u Sarajevo. Kasnije se ispostavilo, i to unutrašnjom kontrolom u Ministarstvu, ne samo da Mlinarevićka nema diplomu, već da je lagala, i to godinama, o svojoj stručnoj spremi.
Razlika je u tome da je Šušnjar - zbog pritiska javnosti dobio odbijenicu, a Mlinarević ispala heroina u sarajevskoj javnosti, iako je na guzove dobila mjesto u Pragu. I ne samo to, već je prekršen i Pravilnik o zapošljavanju kadrova u diplomatiji po pitanju iste.
Šušnjar i Martina su od dva "Poskok" brata - djeca.
Ona se prešaltala na vrijeme, i to je već poznato zbog koga i zbog čega, a Šušnjar i dalje tambura onako kako je navikao i nema te terapije odvikavanja koja ga može spasiti. Citat: Damage is done, but...
Primjetim da su i neki portali, tradicionalno naklonjeni Martini, počeli preispitivati vlastita uvjerenja, pa prenose tekstove sa Prometeja.
Martina je u književnoj sferi ono što je u političkoj Komšić - populista. Crpi svoju medijsku veličinu iz naivaca koji konzumiraju njene para-književne proizvode i još ih masno plaćaju. Njenog "Huzura" platiš isto kao i Steinbeckove "Plodove gnjeva" - 30 km. Niđe veze.
Realno gledano, upravo je medijsko Sarajevo kumovalo ovakoj komšićevskoj Martini i dalo joj krila. Upravo po onoj staroj narodnoj - neka komšiji crkne krava ili ti neka ovi po Grudama, Širokom i Ljubuškom crknu od zavisti. Martinu su blagosiljale kockaste glave od sarajevski kolumnista, provincijski kulturträgeri istih književnih i moralnih vrijednosti kao i ona, politički establišment koji se u kulturu razumije koliko i Mara u kriv qrac. Zato smo tu i gdje jesmo.
Kada jedan Puhalo, Bursać, sa jedne strane, kao i gotova sva sarajevska kulturno-politička krema, sa druge strane, imaju konsenzus oko jednog ovakvog promašaja, onda možemo hladne glave zaključiti da je smog manja opasnost po ovdašnje građane od njihovog licemjereja. Citat: Na stranu Poskok. Zirdumov obračun sa Martinom je lične prirode. Koje to bolje zna od njega? Možda ti? Na stranu to što jepostalo degutantno za čitati, te što će Zirdum iskopati i posljednji Martinin post kako bi dokazao kako je licemjerna, ali na niske strasti se svede sve kada je u pitanju goli interes.
Šarčevićev Prometej je od počatka ukazivao argumentovano na propuste po pitanju imenovanja bez neke priče u stilu "vidi mu glave" ili čeprkajući po njenom privatnom životu.
** No links **.nija je, baš suprotno, bio jedan od portala koji je bio glavni promotor fb statusa Mlinarevićke.
Ubrzo će doći i vrijeme kada će se i "glavni prokrovitelji", tipa Klixa, početi pitati o mnogo čemu što se uopšte ne uklapa u javni image dotične.
Ne znam zašto je ljudima, poput tebe, priznati da je Martina najobičniji manipulant. Ako to tvrde njeni najbliži, po čemu si ti onda relevantan?
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 20:30 |
|
|
Slažem se prvi put s Mujagama, svaki upis je zlata vrijedan.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 20:34 |
|
|
Nevezano za to, ja osobno bih popizdio da imam profile na socijalnim mrežama i da me ti ljudi tamo tako glupo hvale. Išlo bi mi na živce jednostavno i izbrisao bih account, da ne dođem u iskušenje da ih pošaljem u pizdu materinu. Kakva korist od tako izvještačenog života koji nikakva dodira sa stvarnim nema ? Gubljenje vremena doslovce.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 23:11 |
|
|
Banirala je više ljudi od Pernara i Bađuna skupa.
Bode je što je otkriveno kako je srednjoškolka, zato stavlja slike Bisere. Svjesna je kako može ići vrlo lako pod mač zbog kriminala tj lažnog prijavljivanja pa podržava glavosječe.
Mora im se dokazati iako me nebi čudilo da je Muslimani puste niz vodu kao Lijanovića ili Budimira
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 23:13 |
|
|
Gađenje prema njoj je kao gađenje prema pedofilima, to treba biti univerzalno i drago mi je što su se prvi put hrvatski, srpski i muslimanski studenti složili oko nečega.
Slatke su mi bile i njene suze kod Senada kad je spomenila taj slučaj svjesna kako mora vratiti svaku marku. Treba joj zabraniti ulazak u Hercegovinu a u Sarajevu puštati samo njene tekstove od ranije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 23:15 |
|
|
Suljagić i Bajrović stalno Srbima prijete "Ćeraćemo se". Ona "pametna" to zaprijetila hrvatskom narodu. Sad kuka.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 23:20 |
|
|
Trenutno je rang Suljagića i Bajrovića s tim da ni Suljagić nije dao podršku ratnim zločincima jer je direktor memorijalnog centra pa je i brisao one tvitove o "fudbalskom blajburgu" nakon poraza od Španjolske ili "Krbavama"
Ona je dala podršku glavosječama pa je možemo izjednačiti s Emirom prije nego što je postao direktor. Suljagić je realno intelektualac za nju iako je PTSP-ovac. Nije mogla završiti engleski u Mostaru a on ipak ima legalnu diplomu pa ih ne želim izjednačavati.
Smiješno je i kad su je uspoređivali s onom ludom Vedranom Rudan, ona ne može biti Vedrana Rudan ni za sirotinju.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 09 vel 2021, 23:57 |
|
|
Kad tad. Kad tad se vraca u BiH. A doci moze samo na Sakibovih 24%. Zato sada ovako divlja da moze dobiti neku poziciju u Sarajevu kad Komsic popushi.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 vel 2021, 00:00 |
|
|
Zamislite kako je njoj jadnoj. Isprali joj mozak. Odbacio je njen vlastiti narod, prijatelji iz djetinjstva, njen rodni kamen, a vjerojatno i roditelji i rodbina jer joj nisu ni dosli na vjencanje u Sarajevo, napisala je to u jednom tweetu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 vel 2021, 09:15 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Gađenje prema njoj je kao gađenje prema pedofilima, to treba biti univerzalno i drago mi je što su se prvi put hrvatski, srpski i muslimanski studenti složili oko nečega. Hajde mogu razumjeti ako muslimani žele nam napakostiti ali moraju savladati jak osjećaj gađenja pa ne znam uopće isplati li se.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 vel 2021, 13:24 |
|
|
Žena koja predstavlja Ostale kaže da nacionalne manjine Mađara, Slovaka, Albanaca, Ukrajinaca, Čeha, Roma, Židova i ostalih navija za zlatni kipić.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 vel 2021, 16:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Gađenje prema njoj je kao gađenje prema pedofilima, to treba biti univerzalno i drago mi je što su se prvi put hrvatski, srpski i muslimanski studenti složili oko nečega. Hajde mogu razumjeti ako muslimani žele nam napakostiti ali moraju savladati jak osjećaj gađenja pa ne znam uopće isplati li se. Da, treba ih zatrpavati samo s njezinim stavovima nekada sve dok ne završi kao Živko ili Jerko. Imaju dosta jak želudac mora se priznati
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 10 vel 2021, 16:47 |
|
|
Njen najveći problem je da misli da će je muslimani financirati do mirovine. Vidi kako je Slavko Kukić prošao. Da nema fakultetsku diplomu danas bi prosio na ulici.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|