|
|
Stranica: 73/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 20:09 |
|
|
Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.
Naravno da nisu sve žene takve , ali po prirodi ako žena nađe muškarca ona će svakako biti i postati ono što on jeste. Znam da je teško provariti da je neko bio prohrvatski nastrojen a onda odjednom postane "bosanski antifašista" , ali morate razumeti da je to jedan značajan deo ženske prirode i psihologije. Setimo se samo da je čuvena srpska majka i pevaljka Ceca bila ludo zaljubljena u Muslimana a onda je okrenula ploču i još se luđe zaljubila u Arkana.
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 24 vel 2021, 22:33 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijenit vjerah da učini što joj srce žudi.
Naravno da nisu sve žene takve , ali po prirodi ako žena nađe muškarca ona će svakako biti i postati ono što on jeste. Znam da je teško provariti da je neko bio prohrvatski nastrojen a onda odjednom postane "bosanski antifašista" , ali morate razumeti da je to jedan značajan deo ženske prirode i psihologije. Setimo se samo da je čuvena srpska majka i pevaljka Ceca bila ludo zaljubljena u Muslimana a onda je okrenula ploču i još se luđe zaljubila u Arkana.
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 00:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Dakle za 4000 eura bi ustvrdio kako nisi Srbin i pozvao na uništenje Srba? "Građanska" se odnosi na uništenje Hrvata tj ukidanje hrvatskih mirovina, uništenje svih hrvatskih firmi Postao bi ljubitelj "SDA talibanske sirotinje" kao naša Martinica i pravdao ratne zločine nad Srbima? Zaboravio bi na srpski? aj ne seri molim te
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 00:47 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Nije ona nikakav "antifašista", ona je Komšićeva tj praktički dio SDA dok brani Biseru Turković. Ovo je kao da neki Hrvat postane dio radikalne stranke zbog plaće od 4000 eura i poziva na uništenje Hrvata npr u Kraljevini Jugoslaviji. To je ljudsko smeće i to povijest nije upamtila nikada. Što se tiče žena nema to veze sa ženama, Ceca je ljubila tog Muslimana i kasnije Arkana ali ne znam da je mijenjala neka politička stajališta ili prodala svoj rod pozivajući na uništenje istoga. Ceca je uvijek bila Ceca i ovo žena je patetično. Odvratno mi je ovo vrijeđanja žene zbog ovog Smeagola koji liči na žensko, nađi mi jednu ženu u povijesti koja je kao Martina! Samo 1! Nema to nikakve veze s "ljubljenjem" nego ekonomskom koristi, prodajom naroda zbog 4 000 eura jer je svjesna da sa srednjom ima jedinstvenu priliku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 01:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77384 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ženski Lijanović.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 01:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77384 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kad ste prvi put provalili ovu likušu ja sam citirao Njegoša , pa zbog zbog novih informacija o njenom statusus i stavu evo ponovo istog Njegošđevog citata:
Jedini problem je što takve osobe tj.takve žene ne bi smele da obavljaju ikakve funkcije već bi trebale biti tamo gde trebaju , kuhinja i krevet , jer sutra može doći i kurati Srbin sa lovom i eto nje kao srpske ambasadorke u Slovačkoj. Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) A bogati, koje su to njene usluge. Ni sada ju Muslimani ne plaćaju za ništa korisno, niti se od nje očekuje da išta radi, izabrana je kao karikatura da se ponize Hrvati.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 02:05 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ženski Lijanović. Po.ture kao i pola Hrvata, ne mislim da se radi o nekakvom unikatnom primjerku, jednostavno prilika čini lopova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 08:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25887 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Robbie MO je napisao/la: A bogati, koje su to njene usluge.
Ni sada ju Muslimani ne plaćaju za ništa korisno, niti se od nje očekuje da išta radi, izabrana je kao karikatura da se ponize Hrvati. ![slika](https://i.imgur.com/bJNvAxz.png)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 25 vel 2021, 15:56 |
|
|
bobanovski je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bata Joe, ja sam radio za jednu firmu, a onda presao u drugu koja bolje placa! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Nije Martina kriva sto su Hrvati skrtarili sa placanjem dok je radila za njih! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Dakle za 4000 eura bi ustvrdio kako nisi Srbin i pozvao na uništenje Srba? "Građanska" se odnosi na uništenje Hrvata tj ukidanje hrvatskih mirovina, uništenje svih hrvatskih firmi Postao bi ljubitelj "SDA talibanske sirotinje" kao naša Martinica i pravdao ratne zločine nad Srbima? Zaboravio bi na srpski? aj ne seri molim te Da prafraziram Del Boya! Patriotizam, lojalnost, to su lepe stvari! Ali biznis je biznis! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Zezam se, bre, Boki!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 26 vel 2021, 17:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Skroz se posvetila onima koji joj zbrinuli egzistenciju.
- Aldin - Selma - Vareš - Amir - I Đole
Mora da je pri kraju sa novom knjigom pa podmazuje kupce. Imala je sad slobodnog vremena na pretek za pisanje.
Nafaka u dženetu - by Martina Mlinarevic Sopta
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 13:15 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:20 |
|
|
Treba ju u udžbenike, školski primjerak po.turice. Nju i Lijanovića. Doduše imamo još masu kandidata, velika je konkurencija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39782 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kakve veze turska sahat kula u Maglaju ima s neovisnošću BiH?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:42 |
|
|
Oduzeti joj hrvatsku putovnicu radi prevare oko izjašnjavanja, tako da ne može ići živjet u Zagreb nakon što bude izbačena s mjesta na kojeg ju je stavio Komšić.
Nego da mora ići u Sarajevo uživati u džamahiriji nakon raspada BiH.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
espresso
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:52 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakve veze turska sahat kula u Maglaju ima s neovisnošću BiH? Ma zna i ona da nema nego mora nekako raji iz čaršije pravdati svojih 7500 KM mjesečno pa se im prodaje šuplje priče.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 14:54 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakve veze turska sahat kula u Maglaju ima s neovisnošću BiH? Ima ako želi novu "knjigu" muslimanima prodavati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 15:13 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 15:21 |
|
|
Muslimani pojma nemaju kakav će cirkus sa njom imati. Hvala Bogu Hrvati je skinuli sa vrata za sva vremena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 15:47 |
|
|
#blokača, #parazitača je nekad davno drugačije mislila. 7500 KM mjesečno Netto i plaćen stan čuda rade. ![slika](https://pbs.twimg.com/media/EvYaseVWgAAe7rM?format=jpg&name=large) ![slika](https://pbs.twimg.com/media/EvYaseNWYAkOCeY?format=jpg&name=large)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 ožu 2021, 16:01 |
|
|
Napravila je pravi diplomatski skandal. HR mediji bi to trebali popratiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 ožu 2021, 10:29 |
|
|
Zoran je opleo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 19:00 |
|
|
Aktivirala se pa dogovorila sastanak sa WizzAir da uvedu avionsku liniju Prag-Sarajevo. Kao da oni nisu poslovni ljudi pa ne znaju jel im to isplativo bez nje. U biti besposlena pa izmišlja glupi posao. Usput ako nešto izvuče dobro jer poslije mandata planira ostati u Pragu, bar dok ušteđevine ima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 20:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25887 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BBC je napisao/la: Aktivirala se pa dogovorila sastanak sa WizzAir da uvedu avionsku liniju Prag-Sarajevo. Kao da oni nisu poslovni ljudi pa ne znaju jel im to isplativo bez nje. U biti besposlena pa izmišlja glupi posao. Usput ako nešto izvuče dobro jer poslije mandata planira ostati u Pragu, bar dok ušteđevine ima. Martina sad sjedi s olovkom i računa ovako: Mjesečno 4000 eura+malo reprezentacije+muževljen prihod =5000 eura, mašala. Ako trošimo mjesečno 2000 onda nam ostane 3000 mjesečno tj 36.000 godišnje. Ako ostanem ukupno 4 godine onda ću imati 144,000 eura. S tim bi mogli izdržati desetak godina (uz mužev prihod) da ništa ne radim. Ako ostanem dulje na ovoj poziciji onda tim bolje. još 1-2 mandata i osigurana sam do kraja života. Onda ko jebe i Željka i Bosnu. Jedino da mi se ONO opet ne povrati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 20:42 |
|
|
Kakav gušt će to biti kad joj se da otkaz i bude prisiljena živjeti u Bošnjakistanu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 05 ožu 2021, 22:01 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Kakav gušt će to biti kad joj se da otkaz i bude prisiljena živjeti u Bošnjakistanu. Mozda ce joj biti dobro u Bosnjakistanu! Ja nemam drugo objasnjenje za njenu promenu strane, osim da je bila zaslepljna sjajem metropole, tj. Sarajeva. Njihovi maniri, diskretni sarm, kosmopilitizam, to vrlo lako obuzme coveka, zaljubi se u to, i kaze sebi: ja ovde pripadam... ![001_cool :001_cool](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_cool.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|