|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 77 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 14:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Kupio bih mali otok kod Australije. Sa tekućom vodom. Nisu skupi danas, ima i sa objektima na nekretnini. Agregati i slično. Što ćeš sam na otoku? Ležao na pijesku i sadio Marihuanu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 14:21 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Znam, znam, u tim zadnjim godinama svatko ima pravo na uživanje. Šala dakako Ideje ću zadržati za sebe, no poljoprivreda je dobar dio te ideje, kasnije i aluminij . Sad si me razočarao. Ja mislila turizam je u pitanju! Mislim da uvijek treba polaziti od onoga što već znaš i što ti je blisko. Za tebe je poljoprivreda neistrazeno područje No voliš izazove ili? Dokazivanje? Pa rekao sam da je proizvodnja u pitanju, pa kako će onda biti turizam ? Nije ne istraženo područje, a osim toga tko kaže da bih ja direktno radio na tome ? Imam ljude koji su u tom području, kao i inžinjere za drugu stvar koja mi se sviđa kao poslovna ideja .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 14:24 |
|
|
Zamislite kako se osjećao onaj Njemac prije nekoliko mjeseci kad ga trefio nenormalno velik dobitak i malo iza toga ponište izvlačenje jer su na videu vidjeli da je jedna loptica zaglavila u cijevi. Da se ubiješ.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 14:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Znam, znam, u tim zadnjim godinama svatko ima pravo na uživanje. Šala dakako Ideje ću zadržati za sebe, no poljoprivreda je dobar dio te ideje, kasnije i aluminij . Sad si me razočarao. Ja mislila turizam je u pitanju! Mislim da uvijek treba polaziti od onoga što već znaš i što ti je blisko. Za tebe je poljoprivreda neistrazeno područje No voliš izazove ili? Dokazivanje? Turizam je praktički siguran novac, ja osobno bih izgradio apartmane u Novalji, recimo 6 jedinica*50€ dnevno*80 dana popunjenost. Osim toga, otvorio bi neki kvalitetni restoran na otoku koji je središte nautičkog turizma i pizzeriju u mjestu koje je više masovno.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 14:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
I ja bi takodje turizam odabrala. Laički onako.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 14:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Meni turizam već ide na onu stvar jer sam u njemu radio sezonski par godina na različitim pozicijama i vjeruj mi da ne želim ponovno dadiljati polupijane turiste. + činjenica da ga nikad nisam ni volio pretjerano.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 14:52 |
|
|
Ajd' budite bar malo pametni i uključite mozak vi što planirate šta bi sa novcem od lutrije uradili.
Kad čovek zaradi novac svojim radom on uglavnom postavi svoj život i posao tako da taj novac poštuje on sam i svi ljudi oko njega jer iza tog novca stoji rad ili mafijaštvo , pa ako je pravna država novac će opstati , a ako je mafijaš jak i svi ga se boje takođe će novac opstati(bar neko vreme).
Dok novac koj padne sa nebesa niko ne poštuje pa ni onaj koji ga je dobio , a kamoli da ima zaleđinu da svoj novac može braniti u društvenom tržištu kapitala i samih odnosa među ljudima.
Lutrijski novac je čist put u propast , a oni koji su obični smrtnici bili do srećnog dobitka će biti još gore.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 15:21 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Pitanje je što bi čovjek napravio da ima takav novac. Dakle, poanta teme (kako sam ju ja shvatio) je slučaj kad čovjek odjednom dobije velike novce, a to može lutrijom, nasljeđivanjem babe iz Amerike . slučajnim pronalaskom nafte na svojoj zemlji (gdje je mogao godinama mukotrpno raditi kopajući i ne znam što), ulaganjem mukotrpno ušteđenih para u dionice kojima odjednom skoči vrijednost... Ne mora svaki iznenadni dobitak biti bezvrijedan u smislu uloženog truda, mada stoji da je lutrija tu uvjerljivo najgori primjer (zato sam i napisao da se takvi novci uglavnom spizde na gluposti).
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 15:34 |
|
|
http://zivotnekvake.com/sta-se-desava-sa-loto-dobitnicima/Pre jedno 5-6 godina je bila emosija na rts-u gde su bli gosti dobitinci na lutrijama. I svi redom su rekli da im je to nešto najgore u život što im se desilo , naročito naličnom planu u vezi porodice i prijatelja , i naravno što ti bukvalno preti i smrt svakim danom otkad si taj novasc preuzeo.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 15:43 |
|
|
Pitanje je uzroka i posljedice. Lutriju ne igra baš društvena intelektualna krema koja zna što bi s lovom. Kažem, primjer američkog nogometa. Tamo se itekako trenira i radi pa se opet sve spizdi u par godina.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 15:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7445 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Kupio bih sebi najnoviju verziju Porschea 991,a dalje bih vidio što bih.
Najprije pokrpati neke rupe u proračunima meni bliskih ljudi.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 16:09 |
|
|
SDB je napisao/la: Pitanje je uzroka i posljedice. Lutriju ne igra baš društvena intelektualna krema koja zna što bi s lovom. Kažem, primjer američkog nogometa. Tamo se itekako trenira i radi pa se opet sve spizdi u par godina. Pa onda moš misliti šta će biti sa onima koji su do pre dobitka dugovali novac za neplaćanje struje u svom stanu od 50 kvadrata i jeli ceo svoj život 2 puta nedeljno meso. Igrač američkog fudbala je ipak znao tj.saznao odnose ljudi dok je novac zarađivao i u isto vreme radio nemajući vreena za zezanje , tako da se može reći da njegovo kasnije spiskavanje novca jeste velikim deo njegova lična krivica. Dok , ako dobiješ novac čistom srećom a živiš nekim prosečnim životom , to je omča oko vrata jer čovek mora imati pređašnje iskustvo sanovcem tj.nekom vrstom truda zbog njega. Zamisli sad dobiješ 1 milion evra?! , jbt već zanišljam kako telefoni zvone i kako kucaju po prozorima uža i šira rodbina , i naravno prijatelji iz jasila,ulice,vojske,letovanja,...... I šta ti je onda činiti?! , sve misliš ajd' kupiću za sve nekretnine pa će navaletna rulja gladna love shvatiti da nemam više živog novca i ostviće me na miru. Međutim *** , niko te ne ostavlja na miru već ti dolaze reketaši koje je sasvim moguće poslao neki rođo ili prika , a ti nikoga nemaš da ti čuva leđa i da se odbraniš od njih kao što to imaju biznismeni i mafijaši. Znači ostaješ sam potpuno i spavaš sa jednim okom otvorenim , a žena te već napustila jer i ona neće da živi takvim životom , a priatelji i rođaci te smatraju za totalno smeće već odavno. Kad svi saznaju da si dobio na lutriji , poštovanje prema tebi istog momenta nestaje.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 16:11 |
|
|
joe enter je napisao/la: SDB je napisao/la: Pitanje je uzroka i posljedice. Lutriju ne igra baš društvena intelektualna krema koja zna što bi s lovom. Kažem, primjer američkog nogometa. Tamo se itekako trenira i radi pa se opet sve spizdi u par godina. Pa onda moš misliti šta će biti sa onima koji su do pre dobitka dugovali novac za neplaćanje struje u svom stanu od 50 kvadrata i jeli ceo svoj život 2 puta nedeljno meso. Igrač američkog fudbala je ipak znao tj.saznao odnose ljudi dok je novac zarađivao i u isto vreme radio nemajući vreena za zezanje , tako da se može reći da njegovo kasnije spiskavanje novca jeste velikim deo njegova lična krivica. Dok , ako dobiješ novac čistom srećom a živiš nekim prosečnim životom , to je omča oko vrata jer čovek mora imati pređašnje iskustvo sanovcem tj.nekom vrstom truda zbog njega. Zamisli sad dobiješ 1 milion evra?! , jbt već zanišljam kako telefoni zvone i kako kucaju po prozorima uža i šira rodbina , i naravno prijatelji iz jasila,ulice,vojske,letovanja,...... I šta ti je onda činiti?! , sve misliš ajd' kupiću za sve nekretnine pa će navaletna rulja gladna love shvatiti da nemam više živog novca i ostviće me na miru. Međutim *** , niko te ne ostavlja na miru već ti dolaze reketaši koje je sasvim moguće poslao neki rođo ili prika , a ti nikoga nemaš da ti čuva leđa i da se odbraniš od njih kao što to imaju biznismeni i mafijaši. Znači ostaješ sam potpuno i spavaš sa jednim okom otvorenim , a žena te već napustila jer i ona neće da živi takvim životom , a priatelji i rođaci te smatraju za totalno smeće već odavno. Kad svi saznaju da si dobio na lutriji , poštovanje prema tebi istog momenta nestaje. Pa ja to nisam ni negirao. Ne morate uvijek kontrirati, gospodine joe.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 16:22 |
|
|
SDB je napisao/la: joe enter je napisao/la: Pa onda moš misliti šta će biti sa onima koji su do pre dobitka dugovali novac za neplaćanje struje u svom stanu od 50 kvadrata i jeli ceo svoj život 2 puta nedeljno meso.
Igrač američkog fudbala je ipak znao tj.saznao odnose ljudi dok je novac zarađivao i u isto vreme radio nemajući vreena za zezanje , tako da se može reći da njegovo kasnije spiskavanje novca jeste velikim deo njegova lična krivica.
Dok , ako dobiješ novac čistom srećom a živiš nekim prosečnim životom , to je omča oko vrata jer čovek mora imati pređašnje iskustvo sanovcem tj.nekom vrstom truda zbog njega.
Zamisli sad dobiješ 1 milion evra?! , jbt već zanišljam kako telefoni zvone i kako kucaju po prozorima uža i šira rodbina , i naravno prijatelji iz jasila,ulice,vojske,letovanja,...... I šta ti je onda činiti?! , sve misliš ajd' kupiću za sve nekretnine pa će navaletna rulja gladna love shvatiti da nemam više živog novca i ostviće me na miru.
Međutim *** , niko te ne ostavlja na miru već ti dolaze reketaši koje je sasvim moguće poslao neki rođo ili prika , a ti nikoga nemaš da ti čuva leđa i da se odbraniš od njih kao što to imaju biznismeni i mafijaši.
Znači ostaješ sam potpuno i spavaš sa jednim okom otvorenim , a žena te već napustila jer i ona neće da živi takvim životom , a priatelji i rođaci te smatraju za totalno smeće već odavno.
Kad svi saznaju da si dobio na lutriji , poštovanje prema tebi istog momenta nestaje.
Pa ja to nisam ni negirao. Ne morate uvijek kontrirati, gospodine joe. Nisam ništa kontrirao , samo nadopunjejem vašu misao gospodine SDB , ali moj izražaj je malo poseban pa se nekim čini da možda kontriram jer govorim u u drugom licu. Evo ova Sarajka i Zadar isplanirali lepo gde bi milione od lutrije uložili i boli ih ona stvar. Već oni pokupovali apartmane i uložili u turziam kao najbolju opciju. Mašta je čudo jedno , jel de?! Pa ja i ti sad da znamo zaista da su ovo dvoje dobili na lutriji milione možemo u vrlo kratkom rouku naći lokalnog mafijaša koji će kontaktirati drugog mafijaša da ovima dvoje otme sve što imaju i da im udare takav reket da će požaliti za ceo svoj život , i naravno uključujući i premlaćivanje i silovanje. A kako ja i ti možemo to uraditi bez problema?? , pa zato što znamo da i Sarajka i Zadar nemaju nikoga da im zaštiti bogastvo,njih same i njihove porodice. Čak i da pokušaju naći bodyguarde i neke zaštitnike , upravo bi ih ti i sjebali jer oni se i bave time da sjebu nesretnike i naivce koji dođu do velikog novca.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 16:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Eurojackpot, što bi ste prvo napravili? Po statistikama preko 80% srećnih dobitnika ovakvih zgoditaka završi u siromaštvu. Imate li vi ideje kako bi ste izbjegli zlu kob? Da li biste nastavili odlaziti na posao ili školovati se? Razglasili rodbini i prijateljima ili drzali tu vijest u tajnosti? Imate li uopće strategiju razradjenu za ovakve nepredvidive situacije? Privlače li vas putovanja, skupe kuće i stanovi, auti i jahte? Mozda nakit i dragocjenosti? Skupa firmirana odjeća? Vazi li ona poslovica u ovakvim slučajevima"Kako lako došlo, tako lako i otišlo"? Citat: EUROJACKPOT Javila se sretna dobitnica! Komunicira s jednom osobom iz Lutrije i to SMS-om
Zagrepčanki će 20. siječnja biti uplaćen dobitak od 105 milijuna kuna ZAGREB - Nakon punih šest dana Hrvatskoj lutriji javila se dobitnica Eurojackpota. Zagrepčanka koja je osvojila rekordnih 105 milijuna kuna sa lutrijom komunicira minimalno, s ciljem da njen identitet bude poznat što manjem broju ljudi. Iz Hrvatske lutrije kažu da sretna dobitnica komunicira isključivo s jednom osobom i to putem sms poruka. Kontakt osoba je više rangirana u menadžmentu tvrtke, no ni ime te osobe nije moguće saznati. - Nitko drugi nije u kontaktu s dobitnicom, tako da zaista ništa ne znamo. Poštuje se njena želja za anonimnošću. Uobičajeno je da dobitnici nisu zainteresirani da u javnosti postane poznat njihov identitet, nego se žele zaštititi i u miru doći do zaključka što i kako dalje. Ukoliko dobitnica bude željela komunicirati s javnosti, tada ćemo objaviti više detalja - kaže Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga Hrvatske lutrije. Zagrepčanki će 20. siječnja biti uplaćen dobitak od 105 milijuna kuna. Najprije će se novac iz 14 zemalja sliti na račun Lutrije. Od 131 milijuna kuna izdvojit će se 26 milijuna kuna poreza Ministarstvu financija, a potom će dobitnici biti uplaćen ostatak novca. Podsjetimo, sretnica iz Zagreba prvi je put uplatila online loto i to samo jednu kombinaciju. To ju je koštalo 15 kuna, a uplatila je dvije minute prije isteka roka. Izračunato je da je vjerojatnost za ovaj dobitak bila je 1:59,3 milijuna. Do sada je u Europi osvojeno 13 eurojackpotova. U Njemačkoj je bilo šest dobitnika, u Finskoj dva, a po jedan u Danskoj, Norveškoj, Sloveniji, Italiji te sada i u našoj zemlji. U Hrvatskoj svakog vikenda čak 100 tisuća građana igra Eurojackpot. Kada bih dobio na milione evra, desetinu od toga bih spiskao na putovanja i poveo sebi dragu osobu (Hong Kong, Maldivi, Sibir, Kuba, Južna Afrika, Istanbul, Barselona, Rim, Moskva, Pariz, Meksiko, Belize, Amsterdam, London, Aljasku), najnoviju elektroniku (Ultra HD televizor od 100 inča, mobilni od titanijuma, neki dobar gejmerski laptop sa duplim hardom od po 4 TB svaki), nekretnine (apartman na moru uz samu pjeskovitu plažu, poslovni prostor u centru svog grada) i kola (ništa pretjerano tipa Ferrari već maksimalno nov BMW serije 3 dizel), a drugih 10 posto bi za trgovanje na tržištu dionica, dok trećih bih izdvojio 10 posto za otvaranje biznisa preko koga bih zaposlio sve statistički nezaposlene ljude u svom okruženju, četvrtu desetinu za tekuće stvari, petu desetinu za rodbinu poklone, a drugu polovinu u privatni penzioni fond za sebe, svoju dragu, svoje roditelje i svoju sestru, kao i za svoga budućeg sina (ili kćerku) uplatio bih za fakultet kada bude napunio 19 da studira negdje u inostranstvu i to bi ukratko bio moj master plan u tom slučaju.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 17:16 |
|
|
joe enter je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa ja to nisam ni negirao. Ne morate uvijek kontrirati, gospodine joe. Nisam ništa kontrirao , samo nadopunjejem vašu misao gospodine SDB , ali moj izražaj je malo poseban pa se nekim čini da možda kontriram jer govorim u u drugom licu. Evo ova Sarajka i Zadar isplanirali lepo gde bi milione od lutrije uložili i boli ih ona stvar. Već oni pokupovali apartmane i uložili u turziam kao najbolju opciju. Mašta je čudo jedno , jel de?! Pa ja i ti sad da znamo zaista da su ovo dvoje dobili na lutriji milione možemo u vrlo kratkom rouku naći lokalnog mafijaša koji će kontaktirati drugog mafijaša da ovima dvoje otme sve što imaju i da im udare takav reket da će požaliti za ceo svoj život , i naravno uključujući i premlaćivanje i silovanje. A kako ja i ti možemo to uraditi bez problema?? , pa zato što znamo da i Sarajka i Zadar nemaju nikoga da im zaštiti bogastvo,njih same i njihove porodice. Čak i da pokušaju naći bodyguarde i neke zaštitnike , upravo bi ih ti i sjebali jer oni se i bave time da sjebu nesretnike i naivce koji dođu do velikog novca. Ma ja sam mislio da ste kontrirali, jer su mi za Vas rekli da ste kontraš pa imam predrasudu. Što se ostalog tiče, nije gospodin Zadar baš tako sitna riba u svom kraju.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 17:41 |
|
|
SDB je napisao/la: joe enter je napisao/la: Nisam ništa kontrirao , samo nadopunjejem vašu misao gospodine SDB , ali moj izražaj je malo poseban pa se nekim čini da možda kontriram jer govorim u u drugom licu. Evo ova Sarajka i Zadar isplanirali lepo gde bi milione od lutrije uložili i boli ih ona stvar. Već oni pokupovali apartmane i uložili u turziam kao najbolju opciju. Mašta je čudo jedno , jel de?! Pa ja i ti sad da znamo zaista da su ovo dvoje dobili na lutriji milione možemo u vrlo kratkom rouku naći lokalnog mafijaša koji će kontaktirati drugog mafijaša da ovima dvoje otme sve što imaju i da im udare takav reket da će požaliti za ceo svoj život , i naravno uključujući i premlaćivanje i silovanje. A kako ja i ti možemo to uraditi bez problema?? , pa zato što znamo da i Sarajka i Zadar nemaju nikoga da im zaštiti bogastvo,njih same i njihove porodice. Čak i da pokušaju naći bodyguarde i neke zaštitnike , upravo bi ih ti i sjebali jer oni se i bave time da sjebu nesretnike i naivce koji dođu do velikog novca. Ma ja sam mislio da ste kontrirali, jer su mi za Vas rekli da ste kontraš pa imam predrasudu. Što se ostalog tiče, nije gospodin Zadar baš tako sitna riba u svom kraju. Pa ja sam kontraš utoliko što se potrefilo da mrzim sve nacionaliste i sve religijaše , pa je dotičnoj gospodi malo to zbunjujuće pa onda rekli kako ja samo kontriram, jer njihova percepcija života je ako nisi četnik onda si komunjara i izdajnik , i ako nisi ustaša onda si takođe komunjara i izdajnik. Njihov je mozakpreviše mali za shvatiti takvo šta , pa onda šatro nalaze mi neku "manu" jer mi ništa drugo ne mogu prilepiti. Šta a Zadar je neki lovaran lik?? , pa šta radi na forumu onda?? , ja sam bio ubeđen da je forum za rasterećenje od stresa za nas običnjake koji se mučimo za male pare po raznim firmama. Ili je možda Zadar još ranije dobio na lutriji pa posle sjebavanja života od toga sedi zavučen u nekoj kući i jedino što mu ostaje je forum.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 17:53 |
|
|
joe enter je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Razdijelio 90%,obitelji i sirotinji. E moj verniče , gde sad nestade iskonska pravda i moral?! Ipak voliš tih 10% , jer misliš da ih zaslužuješ jer ti ih je bog baš tebi namenio , nema drugog , aa?? Al' dobro i religija je kao lutrija , ako ne igraš nećeš moći ni dobiti. Sirotinji se daje ono što si zaradio a ne što ti je sa neba palo. A što se tiče porodice bolje odmah posle kupi pištolj da sebi presudiš jer i sam ne znaš šta će te snaći zbog novca koje pada sa nebesa. Btw,ne igram lutrije...porez za budale,što bi rek'o moj did.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 17:58 |
|
|
joe enter je napisao/la: Pa ja sam kontraš
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 18:17 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: joe enter je napisao/la: E moj verniče , gde sad nestade iskonska pravda i moral?! Ipak voliš tih 10% , jer misliš da ih zaslužuješ jer ti ih je bog baš tebi namenio , nema drugog , aa??
Al' dobro i religija je kao lutrija , ako ne igraš nećeš moći ni dobiti.
Sirotinji se daje ono što si zaradio a ne što ti je sa neba palo. A što se tiče porodice bolje odmah posle kupi pištolj da sebi presudiš jer i sam ne znaš šta će te snaći zbog novca koje pada sa nebesa. Btw,ne igram lutrije...porez za budale,što bi rek'o moj did. Ajd sad ne vadi se , lepo si napisao da bi ostavio 10% sebi a ostalo razdelio sirotinji i rodbini. Pravi si hrišćanin i to onaj kršćanski hrišćanin koji voli pare. Znam vas kako dišete , džabe ste skromni i sa tih malih 10% koji ste sebi ostavili , jer kad "podelite" sirotinji ostatak naravno to nije bezuslovno jer im dušu morate uzeti za vaše dobročinstvo , tako što ćete se tih svojih 10% učešća usloviti da vam ljube skute i propišaju svaki dinar koji ste im darovali diveći se vašoj ideologiji. Hrišćani nikad ništa bezpovratno i džabe ne daju , jer da nije tako 2000 godina ne bi bilo to što jesu i danas. Pa crkva je jedna velika lutrijska firma , svi očekuju dobitak zvani put u raj ,ali za taj dobitak moraš učestovati na ovm svetu i to sa lovom. Kad odeš u kladionicu sigurno ti niko neće uraditi tiket tako što ćeš reći "Ja se trudim biti dobar čovek i verujem u boga" , nego moraš da platiš da bi igrao "dvojku ili keca" ne bi li možda dobio 100 evra. E tako i u crkvi , popove nimalo ne tangira tvoj dobar život sam po sebi i nikako zbog toga ne možeš igrati nebesku lutriju za glavnu nagradu zvanoj odlazak u raj , već postaješ regularana igrač tek kad daš konretnu lovu ili svojim radom učiniš da love stigne u crkvu. Tako da tvoj did je u pravu , crkva(lutrijska kuća) je porez za budale.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 18:19 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tako da tvoj did je u pravu , crkva(lutrijska kuća) je porez za budale. Ali Joe...ja ne idem ni u crkvu
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 18:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: joe enter je napisao/la: Tako da tvoj did je u pravu , crkva(lutrijska kuća) je porez za budale. Ali Joe...ja ne idem ni u crkvu E onda ništa od raja , jbg svi dobro znamo da bez love i lutrije nema dobitka, što znači nema ni raja. Da si išao u crkvu bar bi imao neku šansu , ovako će kuburiti u ništavilu kao i ja.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 18:35 |
|
|
joe enter je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma ja sam mislio da ste kontrirali, jer su mi za Vas rekli da ste kontraš pa imam predrasudu. Što se ostalog tiče, nije gospodin Zadar baš tako sitna riba u svom kraju. Pa ja sam kontraš utoliko što se potrefilo da mrzim sve nacionaliste i sve religijaše , pa je dotičnoj gospodi malo to zbunjujuće pa onda rekli kako ja samo kontriram, jer njihova percepcija života je ako nisi četnik onda si komunjara i izdajnik , i ako nisi ustaša onda si takođe komunjara i izdajnik. Njihov je mozakpreviše mali za shvatiti takvo šta , pa onda šatro nalaze mi neku "manu" jer mi ništa drugo ne mogu prilepiti. Šta a Zadar je neki lovaran lik?? , pa šta radi na forumu onda?? , ja sam bio ubeđen da je forum za rasterećenje od stresa za nas običnjake koji se mučimo za male pare po raznim firmama.Ili je možda Zadar još ranije dobio na lutriji pa posle sjebavanja života od toga sedi zavučen u nekoj kući i jedino što mu ostaje je forum. E moj joe, ima nas svakakvijeh ovdje. Nije mi to rekla takva osoba, dapače, to mi je rekla osoba koju Vi itekako respektirate.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 18:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Da osvojim milijune procedura bi bila sljedeća: 1. Nitko ne smije znati da sam dobio, ni rođena mater. 2. Sirotinja neće dobiti ništa. 3. Odseliti daleko odavde i uživati u nekoj normalnoj zemlji. 4. Eventualno investirati u neke sigurnije stvari, investicijske fondove ili bar uložiti lovu u švicarsku banku i živjeti dijelom od kamata. 5. Iz daleka povremeno slati koju kintu najugroženijoj bližoj rodbini pod izgovrom da me je "vani krenulo".
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Da osvojite slučajno.... Postano: 31 sij 2014, 18:37 |
|
|
Pa nitko od vas i ne igra Lotto. O čemu pričate.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ateist i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|