Uff Legendarnih kucica (ili sta su vec), osobito ova prva i pogled. Ovdje na balkonu kavicu popit i jednu zapaliti.
Aztec ;), to su manastiri izgrađeni između 14. i 16. veka.. http://www.znanje.org/i/i22/02iv06/02iv ... %20stene... i imaš pravo, osećaj je neponovljiv, svako ko je bio je oduševeljen, zadivljuje ljudska rešenost da živi u skladu sa prirodom i da se zaštiti u opasnim vremenima.
A ovo što je dudu spominjao u vezi užeta, ovako je bilo nekad.. :
Prvi pustinjaci su se popeli na stenu pomoću skele napravljene od greda učvršćenih klinovima u pukotine. Kasnije je skela zamenjena veoma dugim visećim lestvama koje su izazivale vrtoglavicu kod pojedinih penjača.Oni nedovoljno hrabri da se lestvama popnu gore bili su prevoženi pomoću mreže, proces koji je trajao oko pola sata, to je bilo pola sata zebnje i straha dok se konopac škripeći namotavao oko čekrka . Danas se penje pomoću stepeništa koje je 1922 godine isklesano u fasadi stene.
Uff Legendarnih kucica (ili sta su vec), osobito ova prva i pogled. Ovdje na balkonu kavicu popit i jednu zapaliti.
Manastiri u Grčkoj. Čini mi se da imaju poseban status u okviru GPC. Većina su grčki redovnici, ali u neke samostane mogu doći i iz ostalih pravoslavnih zemalja. Univerzalno sveto mjesto za pravoslavne. Ali žene ne mogu tamo Bar mislim. Tako da, cure, žalim, no ima i to svoje zašto. Disciplina, svetost i to...
Ova me fotka posjeti na jedan slučaj. Naime mali od moje rodice (8 g ) dolazi sa dva prijatelja kući.Sjedimo mi za kafom, kad upada troje djece u dnevni boravak.I malac kaže ;Tata, ajde sad reci Nicu i Domi-ju da ti budeš u WC-u preko sat vremena.
Mi svi ono
Zet se zacrvenio ko' paprika.Dijete ne popušta" reci i reci ".
Rodica se počela smijati na kraju, a i mi ostali.Kaže žena "dobro istina je.Kad se malac okrenu drugovima "kaže hajmo sad obojca po 5 eura"
Jesam vam rekao" :)))))
Nemoj Junuze da i ti dođeš u sličnu situaciju radi ovoga
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Ne, čitam horoskop, pa naravno, zadnja je zakon... Samo, nikad nisam uspio procjenit je li oni sami smišljaju pitanja ili su stvarna...
Zadnja stranica je od mene napravila insana, emotivnog diva punog suosjećanja za sve nevolje ženskog spola. I žalitelja svih onih muškaraca koji su na hormonalnoj terapiji za promjenu spola. Oprosti im bože, ne znaju što čine...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.