|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 28 ruj 2011, 11:49 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
emt je napisao/la: Nemoj tako ,mene je Glorija ove godine spasila na Pagu. Nisam ponijela nijedne knjige, zamisli tog jada.Rekoh, kupim dole kao i svake godine. Ali jest vraga :(( Na Pagu (u starom Gradu )nijedne knjižare nema, osim par trafika sa ljubićima i novinama. I što ću, gloriju ili kakav ljubić i na plažu Da idem u Novalje radi knjige, nema smisla. Neko je ovo ljeto bio jako blizu Junuza... Bio sam par puta u Tommy-ju u Pagu... Ako si vidjela nekog lika na plaži s knjigom J. Mlakića u rukama, koju pokušava čitat a nemre od djece, taj sam...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 28 ruj 2011, 11:56 |
|
|
U kojem periodu ? ja sam bila od 1-15.7 :) Kako ti se sviđa jagnjetina ? Meni je bolja hercegovačka kod Maksumića.( mada nije loša ni paška )Najkomičnije su one bake što se mažu blatom od one soli.Erotika čista Kad se stanu hrvati i propadati u onim bazenima :))) A sir je za deset.Išla sam u Siranu na degustaciju jedan dan :)
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 28 ruj 2011, 13:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
emt je napisao/la: U kojem periodu ? ja sam bila od 1-15.7 :) Kako ti se sviđa jagnjetina ? Meni je bolja hercegovačka kod Maksumića.( mada nije loša ni paška )Najkomičnije su one bake što se mažu blatom od one soli.Erotika čista Kad se stanu hrvati i propadati u onim bazenima :))) A sir je za deset.Išla sam u Siranu na degustaciju jedan dan :) Janjetina bolja u Eraniji, i jeftinija, ali treba znat gdje jest, jednom sam zbog gužve na drugim mjestima probao kod Maksumića i dušu sam ispovraćao poslije, ne znam, možda sam naletio... Sir je fantastičan, kupio sam (početkom 8. dakle nismo se sreli, ma skužila bi markantnog s bosanskim naglaskom) odmah jedan sir, i popapali smo ga do kraja odmora. Što bi rek'o Vuco: Nije da ništa ne valja u Hrvatskoj, valja Paški sir...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 28 ruj 2011, 13:15 |
|
|
Kažu da je sir i zdrav, osobito za kosti djece i starijih ljudi.
Ali poprilično i skup, čak i za moj bečki standard.
Kupila sam ga u Konzumu.Mada je kod lokalnog stanovništva jeftiniji, ali eto.
Moj rođak je jednom kod Maksumića pojeo ćevape.Grozi se jagnjetine, poslužili su mu krompir uz njih kuhani i dva parčeta neke lepine stare 5 dana.Na kraju je gladovao do Sarajeva kad je to vidio :))))
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 28 ruj 2011, 16:34 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Hercegovina ima toliko lijepih kutaka i nije mi jasno zašto je potrebno stavljati slike recimo iz Portugala? (slika br.5).
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 29 ruj 2011, 03:10 |
|
|
WestHercWomen je napisao/la: Real-Gone,još jedna za tebe serija! :-)) da dođeš!
Hvala, i na pozivu i na fotkama, divne su.. ..sigurno ću doći čim budem mogla, da obiđem i vaše krajeve :) Sad si me podsetila sa fotkama Hercegovine..na još jednu odličnu destinaciju za odmor..koja je takođe poznata po opuštenoj i domaćinskoj atmosferi, svom iseljeništvu..i fascinantnom, najvećem evropskom vulkanu.. Sicilija..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 30 ruj 2011, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75900 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kako vam se ne umore oči od toliko slika
Tema je odmor.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 30 ruj 2011, 15:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Wind, WestHerc i emt bi bile idealne suradnice za onaj naš projekt :). Milina za čitati i gledati.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 30 ruj 2011, 16:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60840 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Wind, WestHerc i emt bi bile idealne suradnice za onaj naš projekt :). Milina za čitati i gledati. još će se one i oparit preko ovog foruma. svaka im čast, stvarno dižu forum, nikad mi nije bilo draže biti ovdje, a da skoro ni ne povirim na politiku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 02 lis 2011, 13:43 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5258 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
|
WestSoul
|
Naslov: Re: Idealno mjesto za odmor Postano: 02 lis 2011, 21:01 |
|
|
Hrvatska naravno, imamo sve: Planine, rijeke, jezera, gore, prekrasne gradove, zlatne ravnice, prelijepo more, otoci, zelenilo Gorskog Kotara... :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|