|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 121 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 13 sij 2012, 22:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sram vas bilo, nije ni čudo da nam obje domovine (BiH i Hrvatska) proživljavaju ovako teške trenutke...a kako bi drukčije i bilo sa ovako raskalašenom omladinom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 13 sij 2012, 23:02 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
stojan_bakovic je napisao/la: marica...probao.......može stat.......bjelo.....to je već prava stvar Isusati ,pola foruma se gudra... 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 13 sij 2012, 23:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26257 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Briši ovu temu da ne pukne bruka!!! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 13 sij 2012, 23:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Briši ovu temu da ne pukne bruka!!!  Kasno sad ...
Privitak/ci: |

Internet-wtf.jpg [ 54.28 KiB | Pogledano 3114 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 13 sij 2012, 23:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Briši ovu temu da ne pukne bruka!!!  Trebalo bi u BiH i HR uvesti obavezne kontrole pri apliciranju za određene poslove i sl. A kad uđeš u radni odnos, također nenajavljene kontrole...pa ko voli nek izvoli. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 13 sij 2012, 23:20 |
|
|
BBC nam šuti ko lisica,imao bi on štošta reć o ovoj temi . 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 14 sij 2012, 09:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Briši ovu temu da ne pukne bruka!!!  Trebalo bi u BiH i HR uvesti obavezne kontrole pri apliciranju za određene poslove i sl. A kad uđeš u radni odnos, također nenajavljene kontrole...pa ko voli nek izvoli.  I na alkohol, apaurine, antidepresive, nikotin... sve ovo je redom gore od trave, osobito ako je neko zapali dva-tri put godisnje. O ovom drugom bi se dalo...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 14 sij 2012, 10:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26257 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Trebalo bi u BiH i HR uvesti obavezne kontrole pri apliciranju za određene poslove i sl. A kad uđeš u radni odnos, također nenajavljene kontrole...pa ko voli nek izvoli.  I na alkohol, apaurine, antidepresive, nikotin... sve ovo je redom gore od trave, osobito ako je neko zapali dva-tri put godisnje. O ovom drugom bi se dalo... Tko bi onda ostao na poslu ako bi dali nogu svima njima?? Je li ti misliš da postoji više od 1% ljudi na svijetu koji bi zadovoljili taj kriterij?? Tome bih svakako pridodao i kontrolu tjelesne težine jer pečenje zna biti itekako jaka droga!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 14 sij 2012, 10:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aztec je napisao/la: I na alkohol, apaurine, antidepresive, nikotin... sve ovo je redom gore od trave, osobito ako je neko zapali dva-tri put godisnje. O ovom drugom bi se dalo...
Tko bi onda ostao na poslu ako bi dali nogu svima njima?? Je li ti misliš da postoji više od 1% ljudi na svijetu koji bi zadovoljili taj kriterij?? Tome bih svakako pridodao i kontrolu tjelesne težine jer pečenje zna biti itekako jaka droga! Ne, ne... nisi me razumio. Zelio sam reci da ima puno gorih stvari od trave koje se uzimaju zdravo za gotovo, pa su tu malo dvostruki standardi. Kao recimo spomenuto krkanje raznim tabletama za smirenje i sl... Sta je to ako nije droga, puno gora od marice. I to se uzima danas zdravo za gotovo, a da zapalis dva tri put godisnje travu za neke bi bilo dovoljno da te proglase narkomanom (ne mislim pri tom ni na kog ovdje, al ima takvih ljudi).
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 16 sij 2012, 23:03 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
mario_cro je napisao/la: stojan_bakovic je napisao/la: marica...probao.......može stat.......bjelo.....to je već prava stvar Isusati ,pola foruma se gudra...  Sad mi jasno zašto su ovdje svi dobre volje 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 24 sij 2012, 21:23 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Tri, četiri puta godišnje. Zadnji put sam zapalio prije mjesec dana na novoj godini. Imali smo 20 grama, a bilo nas je samo 4 koji smo duvali. Isuse dragi i Gospo, to je bio genocid živi, takav mentalni apsurd ne može zdrav razum zamislit. Kao da sam upriličio threesome sa Šeherzadom i Teranovom.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 24 sij 2012, 21:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zabraniti Vodku i Šljivu rakiju pod hitno. Licmjereno je imati zabranjenu Marihuanu a ovo ne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 24 sij 2012, 21:29 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Tri, četiri puta godišnje. Zadnji put sam zapalio prije mjesec dana na novoj godini. Imali smo 20 grama, a bilo nas je samo 4 koji smo duvali. Isuse dragi i Gospo, to je bio genocid živi, takav mentalni apsurd ne može zdrav razum zamislit. Kao da sam upriličio threesome sa Šeherzadom i Teranovom. Dženosaaajd
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 25 sij 2012, 16:54 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Zadar1993 je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Tri, četiri puta godišnje. Zadnji put sam zapalio prije mjesec dana na novoj godini. Imali smo 20 grama, a bilo nas je samo 4 koji smo duvali. Isuse dragi i Gospo, to je bio genocid živi, takav mentalni apsurd ne može zdrav razum zamislit. Kao da sam upriličio threesome sa Šeherzadom i Teranovom. Dženosaaajd Masakr živi. 
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 25 sij 2012, 17:13 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ima boljih stvari od marice ...  Šta jebote. Ivica?
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Ogledalo
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 25 sij 2012, 20:07 |
|
|
 ih neš ti marihuane, isto ko i škija samo više smrdi, a probala nekoliko puta i baš mi se ogadilo,, nije preporučljivo za moje nepce,,, 
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 25 sij 2012, 20:19 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: :cursing ih neš ti marihuane, isto ko i škija samo više smrdi, a probala nekoliko puta i baš mi se ogadilo,, nije preporučljivo za moje nepce,,,  Profinjeno nepce ili ... ? Ja po prirodi ne mogu vidjeti ni cigarete a kamoli travu, ali se volim s vremena na vrijeme zaliti alkoholom tolko da mi uzrokuje zanimljive scene, nešto ko botaničari s travom 
|
|
Vrh |
|
 |
Ogledalo
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 25 sij 2012, 20:23 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ogledalo je napisao/la: :cursing ih neš ti marihuane, isto ko i škija samo više smrdi, a probala nekoliko puta i baš mi se ogadilo,, nije preporučljivo za moje nepce,,,  Profinjeno nepce ili ... ? Ja po prirodi ne mogu vidjeti ni cigarete a kamoli travu, ali se volim s vremena na vrijeme zaliti alkoholom tolko da mi uzrokuje zanimljive scene, nešto ko botaničari s travom  posle trave ružan osjećaj u ustima, al cigare gulim u svihh šesnest 
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 25 sij 2012, 20:32 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Profinjeno nepce ili ... ? Ja po prirodi ne mogu vidjeti ni cigarete a kamoli travu, ali se volim s vremena na vrijeme zaliti alkoholom tolko da mi uzrokuje zanimljive scene, nešto ko botaničari s travom  posle trave ružan osjećaj u ustima, al cigare gulim u svihh šesnest  Ahaa , tako dakle, cigare da, travu ne  ? Znaš da ti trava manje šteti plućima od cigara ? No puno štetnije utječe na mozak od cigara  .
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 25 sij 2012, 21:36 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ogledalo je napisao/la: posle trave ružan osjećaj u ustima, al cigare gulim u svihh šesnest  Ahaa , tako dakle, cigare da, travu ne  ? Znaš da ti trava manje šteti plućima od cigara ? No puno štetnije utječe na mozak od cigara  . E nije. Trava je zapravo puno stetnija za pluca od cigara, al nije za kardiovaskularni sustav toliko, jer ne sadrzi nikotin. Inace, meni baciti travu je bilo piece of cake, pa i alkohol, junk food... Al cigare... eh cigare... 
|
|
Vrh |
|
 |
Ogledalo
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 26 sij 2012, 01:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ogledalo je napisao/la: posle trave ružan osjećaj u ustima, al cigare gulim u svihh šesnest  Ahaa , tako dakle, cigare da, travu ne  ? Znaš da ti trava manje šteti plućima od cigara ? No puno štetnije utječe na mozak od cigara  . ma nevalja dici davat loš primjer, da pušim travu rekli bi eno drogira se, a onako pušim cigare i niko ništa ne govori 
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 26 sij 2012, 03:45 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 26 sij 2012, 10:56 |
|
|
Aztec je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ahaa , tako dakle, cigare da, travu ne  ? Znaš da ti trava manje šteti plućima od cigara ? No puno štetnije utječe na mozak od cigara  . E nije. Trava je zapravo puno stetnija za pluca od cigara, al nije za kardiovaskularni sustav toliko, jer ne sadrzi nikotin. Inace, meni baciti travu je bilo piece of cake, pa i alkohol, junk food... Al cigare... eh cigare...  Zahvaljujem na uvidu  , što cigare neidu  ?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 26 sij 2012, 10:57 |
|
|
Ogledalo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ahaa , tako dakle, cigare da, travu ne  ? Znaš da ti trava manje šteti plućima od cigara ? No puno štetnije utječe na mozak od cigara  . ma nevalja dici davat loš primjer, da pušim travu rekli bi eno drogira se, a onako pušim cigare i niko ništa ne govori  Eh te cigare , eno ti aztecovog primjera lakše mu bilo od trave odustat nego od cigara 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Jeste li probali/pušite li marihuanu? Postano: 30 sij 2012, 14:50 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Aztec je napisao/la: E nije. Trava je zapravo puno stetnija za pluca od cigara, al nije za kardiovaskularni sustav toliko, jer ne sadrzi nikotin. Inace, meni baciti travu je bilo piece of cake, pa i alkohol, junk food... Al cigare... eh cigare...  Zahvaljujem na uvidu  , što cigare neidu  ? A joj, nisam pusio vise od god. dana i sad se oko Nove propusim i sad sam opet na mukama.  Inace, sveg drugog ovdje se ostaviti je mala maca za ovisnost o cigari, to je nesto strasno.  Mislim, mozda i nije, al ja ih jednostavno volim, dok za travu, a i alkohol i nisam bio neki extra ljubitelj. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|