Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26405 Lokacija: Heartbreak Hotel
Jesam u 1990-im i ranim 2000-im, sada ne. Dakle jesam u vrijeme srednjoškolstva i studiranja, rata i vojske ( kakav bi to bio ustaša a da nije drogiran ).
Uglavnom su to bile izlapjele travke, nisu bile čemu. Malo je bilo dobrih... a bilo je i par od kojih bi me spopalo nekontrolirano znojenje i lupanje srca.
Par puta je bilo baš super... noću pored vatre, pod vedrim nebeskim svodom, pa kada pružim ruku gore, na otvoreni dlan mi se spuste sve zvijezde sa neba, a onda te zvijezde stavim dragoj u kosu... baš romantično. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80140 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
U "specijalnim prilikama", 4-5 godišnje, ne računajući ljeto.
Kad je posebno dobra zabava, pa da se energija u zraku kao i "bilateralni odnosi" još intenziviraju.
S obzirom da ima psihološko djelovanje, naravno da čovjek nije baš uvijek raspoložen za duvanje. S frendovima na zabavama više manje bilo kada kad ima, jasno najviše na moru, kad sam u inozemstvu sa strancima ne volim baš dijelit slinu s još 10 nepoznatih ljudi, tada ipak malo gledam na to da se virtualno ljubim s ne više od dvoje-troje.
Prvi put kad sam s frendom motali sami to su bila tri najsmješnija jointa ikad. Pola po podu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Travke pobrljavke koristim često , tj.teško da bi uz internet bio dugo da nije gandže , ne bi mi bilo uopšte zanimljivo bez nje.
Čim uzmem par dimova forum mi postane zabavan i zanimljiv , dok ovako nema šanse. Jer ko bi normalan čitao budalesanja svakakvih budala i zezao se sa kojekakvim temama.
Duvajte ljudi slobodno koliko god možete , trava je zakon.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80140 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
joe enter je napisao/la:
Travke pobrljavke koristim često , tj.teško da bi uz internet bio dugo da nije gandže , ne bi mi bilo uopšte zanimljivo bez nje.
Čim uzmem par dimova forum mi postane zabavan i zanimljiv , dok ovako nema šanse. Jer ko bi normalan čitao budalesanja svakakvih budala i zezao se sa kojekakvim temama.
Ti si junkie. Pazi jer trava oglupljuje ako uzimaš svaki dan. Znam po nekim ljudima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Ti si junkie. Pazi jer trava oglupljuje ako uzimaš svaki dan. Znam po nekim ljudima.
E pa ti neki ljudi koje znaš bi bili tupavi iovako ionako , jer ja znam dosta ljudi koji duva i savršeno su inteligentni , kako npr.ja.
Ja kad radim ne duvam , već samo kad sam slobodan.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Probao svega nekoliko puta i nikad mi nije nešto posebno sjelo, dođe mi više kao neki prejaki duhan, jer sam inače nepušač.
Stoga, radije uzmem od nekog običan duhan ako mi je dobar štimung u društvu, pa se baš želim dodatno opustiti i "lebdjeti", uglavnom nakon potrebne količine alkohola kako bih došao do tog stadija.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
Jesam. Prije sam znao po par komada dnevno sprziti (krajem srednje i prve godine fax-a) , sad jednom do dvaput godisnje, ako i to. Kad pusim travu (odnosno skunk) volim biti sam, ili u iznimno (nekad, iznimno, iznimno, iznimno ) probranom drustvu, jer ne volim onda puno pricati . To uz neki film dobar i sl. volim, al nije ni meni nesto.
Alkohol mi je ipak glavni, i to redovno s drustvom.
Trava JE stetna (osim ako ne radite kolacice od nje ), nemojte se zavaravati. Na kraju, svaki dim sto se inhalira je po defaultu stetan zbog ugljen dioksida, katrana pa nadalje. To je ono sto je i u cigari najgore... Koji put godisnje pak vam nece nista biti.
I trava prilicno razlicito utjece na razlicite osobe.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
Jesam. Prije sam znao po par komada dnevno sprziti (krajem srednje i prve godine fax-a) , sad jednom do dvaput godisnje, ako i to. Kad pusim travu (odnosno skunk) volim biti sam, ili u iznimno (nekad, iznimno, iznimno, iznimno ) probranom drustvu, jer ne volim onda puno pricati . To uz neki film dobar i sl. volim, al nije ni meni nesto.
Alkohol mi je ipak glavni, i to redovno s drustvom.
Trava JE stetna (osim ako ne radite kolacice od nje ), nemojte se zavaravati. Na kraju, svaki dim sto se inhalira je po defaultu stetan zbog ugljen dioksida, katrana pa nadalje. To je ono sto je i u cigari najgore... Koji put godisnje pak vam nece nista biti.
I trava prilicno razlicito utjece na razlicite osobe.
Sram te i stid bilo !
(BTW kod mene obrnuto ovo za pričanje,tako da ja uvijek kupim selotejpa da mi zalijepe usta. )
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.