|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 179 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
MRSHO je napisao/la: Zadar, ako sam dobro skužio na jednoj tvojoj slici, ti već imaš kombinaciju crnog odijela, bijele košulje i crvene kravate, jednobojne, kao ova srednja u gornjem redu slike koju sam postao, Samo malo tamnije nijanse. Možda moja stručna kritika, preduga ti je ta kravata Primljeno na znanje MRSHO . @Emt Novčanice su uistinu lijepe
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Grofice de Sade neloš izbor, potvrđuje neke pretpotavke .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:34 |
|
|
Grozan si s tim nadimkom Zadar.Osjecam se kao da sam ga utamnicila u podrumu porodicne kuce, a ne prikazala u podredjenom polozaju na slici.
Korigiraj se molim te, radi forumskog pucanstva :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:35 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
preglamurozno za tebe emt (možda za neki izlazak u grad sa frendicama), za tebe je u free time kombinacija skinny jeans-a, gore t-shirt a na nogama low tenisice.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Grozan si s tim nadimkom Zadar.Osjecam se kao da sam ga utamnicila u podrumu porodicne kuce, a ne prikazala u podredjenom polozaju na slici.
Korigiraj se molim te, radi forumskog pucanstva :) Primljeno na znanje grofice de Sade
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:40 |
|
|
Naravno da nije za svakodnevnice Mrsho, osim kombinacija sa tajicama.Izlazak ili popodnevno - veceranja kavica.Doci na posao u ovim izdanjima nikako. A ovo ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:43 |
|
|
Ovo je za sastanke s Mršom, uz večeru i svijeću :P
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:47 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ovo je za sastanke s Mršom, uz večeru i svijeću :P I ova je takodje dobra.No mislim da je uska u koljenima.Hodanje na duge staze nemoguce je izvesti :) Setnja uz Dunav i sl. Nego pitanje. Da li stvarno djevojke u kratkim sukinjicama, haljinicama salju muskarcima signale kako su laka roba ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:50 |
|
|
Ima i ova manu. Prezatvorena ispod vrata, ni minimalnog dekoltea i pokriva ključnu kost Što se pitanja tiče, ne volim prekratke suknje i miniće. Više volim curu vidjet u jeansu..
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Da li stvarno djevojke u kratkim sukinjicama, haljinicama salju muskarcima signale kako su laka roba ? Radi se više o ljudskoj psihologiji i hormonima nego o "lakoj robi" . Ukratko, ne nužno, mada se razina testosterona kod muškarca sigurno poveća kada vidi izazovno obućenu ženu, sa malo hladne glave i racionalnosti da se sve prebroditi tako i to povišenje testosterona. Jasno uz to žena ne smije biti ispod 6,1/10 da bi podigla razinu testosterona .
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:54 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ima i ova manu. Prezatvorena ispod vrata, ni minimalnog dekoltea i pokriva ključnu kost Što se pitanja tiče, ne volim prekratke suknje i miniće. Više volim curu vidjet u jeansu.. Znanstveno utvrđeno da lažeš. Doduše postoji još jedna moguća opcija ukoliko je ovo istinito, a to je da MRSHO ima ovakav stil :
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:57 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ima i ova manu. Prezatvorena ispod vrata, ni minimalnog dekoltea i pokriva ključnu kost Što se pitanja tiče, ne volim prekratke suknje i miniće. Više volim curu vidjet u jeansu.. Znanstveno utvrđeno da lažeš. Doduše postoji još jedna moguća opcija ukoliko je ovo istinito, a to je da MRSHO ima ovakav stil : Sorry ali ta znanstveni dokaz sigurno nije dokazan na 100% ispitanih. Guza u skinny jeansu mi je više sexy nego otkrivena koljena ili butovi koji se vide kod nosačica minjaka...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:57 |
|
|
Ja ne volim haljine ni suknje " srednja varijanta " do koljena ili nesto iznad, nesto ispod.Jednostavno ne znam hodati.Osjecam se kao na stulama.Haljina mi je uvijek ili skroz duga ili kratka Dzins je ok, za odlazak na posao.No za neki vecernji izlazak ipak ne.Kod nas se nose haljinice velicine sireg pojasa, tako da dzins bi zbilja bio los odabir. No nije to niti perverzija, niti zelja za isticanjem a pogotovo ne zelja za slanjem pogresne poruke.Nego se lijepo osjecam, ako sam sebi privlacna. Normalno :) Ovdje uopce ne mozes uci na neka mjesta u dzinsu ( vecernji izlazak ) niti muskarac u kratkim hlacama.Jednostavno je tako.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 14:30 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar, ako sam dobro skužio na jednoj tvojoj slici, ti već imaš kombinaciju crnog odijela, bijele košulje i crvene kravate, jednobojne, kao ova srednja u gornjem redu slike koju sam postao, Samo malo tamnije nijanse. Možda moja stručna kritika, preduga ti je ta kravata Stručnjak, po čemu razlikuješ da li su kravate sa europskog ili američkog tržišta? Molim brzi odgovor. Hvala!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 14:37 |
|
|
Pa može bit u vezanju (neznam dal se odnosi na us-eu) ili u smjeru iscrtanih pruga na kravati.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 14:46 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Pa može bit u vezanju (neznam dal se odnosi na us-eu) ili u smjeru iscrtanih pruga na kravati. U smjeru iscrtanih pruga na kravati. U Europi idu od lijevo dole do desno gore, a i Americi je od desno dole na lijevo gore. Razlog za to je što se štof reže u 90 stepeni da se nebi zavrtao, a u Americi je u proizvodnji kravata bilo zaposleno dosta Portorikanaca koji su dok su radili imali naviku jesti. Da nebi zaprljali štof masnim rukama poslodavci su im rekli da nauče raditi sa lijevom rukom.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 15:25 |
|
|
U americi od desnog ramena (osobe koja nosi kravatu) prema dole idu pruge.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 15:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 19:11 |
|
|
MRSHO je napisao/la: U americi od desnog ramena (osobe koja nosi kravatu) prema dole idu pruge. Ovako, U Americi je uobičajno da su pruge na kravati iscrtane od desna nalijevo, a u Europi obrnuto.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 20:07 |
|
|
Wind je napisao/la: MRSHO je napisao/la: U americi od desnog ramena (osobe koja nosi kravatu) prema dole idu pruge. Ovako, U Americi je uobičajno da su pruge na kravati iscrtane od desna nalijevo, a u Europi obrnuto. Šta je smiješno? Čitaš li ti. Od desnog ramena padaju prema lijevoj strani. Ti nisi točno definirala.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 20:39 |
|
|
Zenska koja je svaki dan nacickana je cudna, i tu nesto ne stima. Wind, nosas li ti marku replay?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 ruj 2012, 15:47 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Wind, nosas li ti marku replay? Ako to utječe na provedbu Mape puta za EU u zadanim rokovima priznajem, jesam rebe.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 07 ruj 2012, 15:51 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pogresno kopirano Nego ovako nesto, plus crna varijanta. Ovo je ekstra.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 03 lis 2012, 15:16 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|