|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 179 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 04 ruj 2012, 23:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21656 Lokacija: među zvijezdama
|
Tulkas je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ne nosim uopšte markiranu odjeću jer mi je nerazumljivo da neko može dati npr 200KM za majicu ili 500KM za naočale, sat, nakit. Nisu u pitanju finansije. Tako bih razmišljala i da imam milione. Te materijalne stvari me uopšte ne zanimaju (odjeća, nakit, auta, kuće). Jedino što imam da nije baš jeftino su aparat i laptop. Više mi ništa ne treba. Ali to ne znači da kupujem na pijaci. Nađem nešto fino i prije svega furam neki svoj stil, što znači da ne pratim ni modne trendove. Već sam te zamislio bez icega i samo sa laptopom u rukama Ne mogu odoljeti Sayri, no pogledaj ovaj post.Nevjerovatna slicnost. Citat: Ne nosim neke poznate odjevne marke. U biti kupujem sve vrlo jeftino. Kad ti dopizdi lakše sve baciti u smeće i obnoviti. Isto vrijedi i za namještaj. Vrlo jeftin i svako malo godina obnovim pa kao da sam preselio u novi stan.
Taj novac trošim na poznate marke elektronike.
Pogodi čiji je ?:))
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 04 ruj 2012, 23:36 |
|
|
Wind je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Rekla bi Vlatka Potkožica, čizma glavu čuva, a šubara je kvari! Jel to tako, sarajkodjevojko?  Perverzno su skupe, znam.Zbilja ne zelim biti poput Vlatke, te za 15 godina imati jedinu imovinu perverzno skupu gardarobu, no tko bi im odolio Wind ? Zaljubila sam se  @Vlado, ti si jedan veliki laskavac.Samo da znas. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 00:23 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pogodi čiji je ?:)) Maloprije sam večerala s dragim, a htjela bih da još malo večeru zadržim u želucu. Nemoj........ Tulkas budi pristojan 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 14:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Djevojke koje ovdje nose čizme te vrste su "laka meta", a te čizme imaju nadimak knee high "fuck me" boots. Iako se ne volim mješati u stil odijevanja, djevojci ili ženskoj rodbini bih sugerirao da ne nose takve čizme.
Ne kažem da je emt takva, možda se u Europi drukčije gleda na to, možda su tamo znak sofisticiranosti i kulture, a ovdje zaštitni znak lakih djevojki.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 14:30 |
|
|
Obavezan je minjak uz to Ministre.Obavezan !i to ne neki malo iznad koljena, nego bukvalno do pola butina  Kako bi to preveo na engleski ?:) Ili ovo ? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 14:35 |
|
|
Citat: Kako bi to preveo na engleski ? *lick my pussy* haljinica 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 14:48 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Citat: Kako bi to preveo na engleski ? *lick my pussy* haljinica  To je navlakusa samo Vrh.Čista ! Figurativno ta haljinica, cizme i minjaci su srestva za vezanje na " podvodac ".No ne radi bludnih radnji, nego osjecaja nadmoci. Znaci ovako nesto  Kako li bi Ministrove oke izgledale iz ove perspektive ? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 15:58 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: *lick my pussy* haljinica  To je navlakusa samo Vrh.Čista ! Figurativno ta haljinica, cizme i minjaci su srestva za vezanje na " podvodac ".No ne radi bludnih radnji, nego osjecaja nadmoci. Znaci ovako nesto  Kako li bi Ministrove oke izgledale iz ove perspektive ?  Emt vidim dobro si pokupila tamo u Europi aristokratske elemente u svemu, od oblačenja do ovoga (tko zna tko je bio Grof de Sade će razumjeti o čemu govorim  ) .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 19:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: *lick my pussy* haljinica  To je navlakusa samo Vrh.Čista ! Figurativno ta haljinica, cizme i minjaci su srestva za vezanje na " podvodac ".No ne radi bludnih radnji, nego osjecaja nadmoci. Znaci ovako nesto  Kako li bi Ministrove oke izgledale iz ove perspektive ?  za tvoju dominaciju nadamnom opisanu gornjom slikom, sutra bi se poturčio sexy emtice  ministre neznaš šta propuštaš, ustvari ko te j. ja ću pokušati s ovom malom, bi i prije samo nisam znao da je vako vatrena
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:00 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Majice i košulje: fred perry, zara, columbia (ovisno za kakvu prigodu) - isto važi i za jakne jeans: AJ, zara tene: adidas cipele: nemam pref. a i rijetko ih nosim pa kupim neke do 50-60 € pa mi traju i po dvije godine
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:10 |
|
|
Vrh. Evo stih za tebe  Vezana uz dominaciju. Vrh okani me se svega ti puno si lip al' nisi moj tip " Garfilild " je fetis  Zadar, puno ti znas za svoje godine :) Mrsho, a odijela ?Kravate ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:13 |
|
|
Imam 4 kravate. Vinsko crvenu i tamno plavu od Croate, i dvije su jedna Murina a jedna Svilanit.
Odijela kombiniram u Nami sa raznim markama, ali hlače obavezno iz zare jer mi ostali krojevi ne pašu.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vrh. Evo stih za tebe  Vezana uz dominaciju. Vrh okani me se svega ti puno si lip al' nisi moj tip " Garfilild " je fetis Zadar, puno ti znas za svoje godine :)Mrsho, a odijela ?Kravate ? Nisi li me usporedila sa enciklopedijom na jednoj drugoj temi ? Što misliš da enciklopedije ne obuhvaćaju i Grofa de Sade  ? Nego o mojim godinama, što se toga tiče nismo puno daleko tako da kada kažeš za "moje godine" zvučiš kao da si zagazila dobrano u pedesete :P . MRSHO i Dudu koje kravate preporučate ? Trebam sada ići u nabavku, a trebam za crno odijelo i bijelu košulju novu kravatu, za sivo odijelo sam opskrbljen.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:47 |
|
|
Pa s obzirom na tvoju konstituciju uzmi kravatu užeg kroja, a boju gotovo da ne možeš promašit na crno-bijeloj kombinaciji odijevanja. Osim ako ti je košulja dugih rukava, onda moraš imat "širu" kravatu, tj. onu standardnog kroja.
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:48 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Vrh. Evo stih za tebe  Vezana uz dominaciju. Vrh okani me se svega ti puno si lip al' nisi moj tip " Garfilild " je fetis Zadar, puno ti znas za svoje godine :)Mrsho, a odijela ?Kravate ? Nisi li me usporedila sa enciklopedijom na jednoj drugoj temi ? Što misliš da enciklopedije ne obuhvaćaju i Grofa de Sade  ? Nego o mojim godinama, što se toga tiče nismo puno daleko tako da kada kažeš za "moje godine" zvučiš kao da si zagazila dobrano u pedesete :P . MRSHO i Dudu koje kravate preporučate ? Trebam sada ići u nabavku, a trebam a trebam za crno odijelo i bijelu košulju novu kravatu, za sivo odijelo sam opskrbljen. OVO 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:50 |
|
|
@Wind, možda je konobar negdje na Kalelargi pa mu je ta kombinacija u P.S.-u. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:54 |
|
|
Wind je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Nisi li me usporedila sa enciklopedijom na jednoj drugoj temi ? Što misliš da enciklopedije ne obuhvaćaju i Grofa de Sade  ? Nego o mojim godinama, što se toga tiče nismo puno daleko tako da kada kažeš za "moje godine" zvučiš kao da si zagazila dobrano u pedesete :P . MRSHO i Dudu koje kravate preporučate ? Trebam sada ići u nabavku, a trebam a trebam za crno odijelo i bijelu košulju novu kravatu, za sivo odijelo sam opskrbljen. OVO  Haha Nemere jer nije obično odijelo, ima previše botuna, više bi ko pilot izgleda  . Crvena Croata MRSHO ?
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:55 |
|
|
MRSHO je napisao/la: @Wind, možda je konobar negdje na Kalelargi pa mu je ta kombinacija u P.S.-u.  Jest, jest, uvijek mu ostavim bakšiš, fin, kulturan, utegnut. 
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:58 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Crvena Croata MRSHO ?  Wind je napisao/la: Jest, jest, uvijek mu ostavim bakšiš, fin, kulturan, utegnut.  Ulazim samo u kavane gdje konobarICE rade. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 20:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vrh. Evo stih za tebe  Vezana uz dominaciju. Vrh okani me se svega ti puno si lip al' nisi moj tip " Garfilild " je fetis  Zadar, puno ti znas za svoje godine :) Mrsho, a odijela ?Kravate ? nisam tvoj tip? neznaš dok neprobaš emtice
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 21:04 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Crvena Croata MRSHO ?  Wind je napisao/la: Jest, jest, uvijek mu ostavim bakšiš, fin, kulturan, utegnut.  Ulazim samo u kavane gdje konobarICE rade.  Ova u sredini je lijepa kombinacija! (drugi red) Citat: Ulazim samo u kavane gdje konobarICE rade. E neka si, svaka ti  čast!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 05 ruj 2012, 21:08 |
|
|
Wind je napisao/la: MRSHO je napisao/la:  Ulazim samo u kavane gdje konobarICE rade.  Ova u sredini je lijepa kombinacija! (drugi red) Citat: Ulazim samo u kavane gdje konobarICE rade. E neka si, svaka ti  čast! Neloše, hvala MRSHO i Wind na savjetu .
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 11:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Obavezan je minjak uz to Ministre.Obavezan !i to ne neki malo iznad koljena, nego bukvalno do pola butina  Kako bi to preveo na engleski ?:) Ili ovo ?  Shoes too pointy/10
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:14 |
|
|
Zadar, ako sam dobro skužio na jednoj tvojoj slici, ti već imaš kombinaciju crnog odijela, bijele košulje i crvene kravate, jednobojne, kao ova srednja u gornjem redu slike koju sam postao, Samo malo tamnije nijanse. Možda moja stručna kritika, preduga ti je ta kravata 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 ruj 2012, 12:19 |
|
|
Sta kazete na ove kombinacije ?:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|