|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 13:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Pazi mene prije godinu dana? Bobovac je napisao/la: Cigarete ne mislim ostaviti, u ovoj godini sam ih već reducirao na 2 kutije tjedno i to mi se ne čini strašno. Kako se čovjek prevari. Evo me već skoro osam mjeseci bez cigarete. Istina, nije da sam se odvikao jer se čovjek od cigareta nikada potpuno ne može odviknuti, ali praktički sam se skoro odvikao. Od fizičkih promjena primjetio sam da od dana kada sam bacio cigarete nisam niti jednom bio prehlađen, znači da nepušenje veoma jača imunitet! Također glavobolje su potpuno nestale. A najveći šok sam doživio na moru kada sam počeo plivati jer mi nije bilo jasno odakle mi tolika kondicija- jer u životu nisam mogao otplivati tolike razdaljine i takvom brzinom kao tada! Citat: Jedino ovo što si rekao... glede 10 kila viška tu ima prostora za "stezanje remena" ;D. E da, to je mali problem... ;) Samo što sada nemam 10 nego 20 kila viška, ali jbg... ;) Odnosno ne znam ni sam, ako imam 100 kila i 190 cm visine koja bi mi onda idealna težina bila?? Ljudi često kažu da treba oduzeti 100 od visine (u cm) da bi dobio idealnu težinu, ali to je preopćenito. Treba izmjeriti tjelesnu masnoću, i ciljati (za muškarce) na negdje od 8-15%.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 13:22 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Bobovac je napisao/la: Odnosno ne znam ni sam, ako imam 100 kila i 190 cm visine koja bi mi onda idealna težina bila?? 90 kg No odlično je i ovo.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 13:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Čini mi se da stavka broj 1 ima direktne posljedice na stavku 3, a za 2 nisam siguran. To što sam preglup nema veze sa količinom seksa :) Nema ni stavka 1, možda bi i imala da nije stavki 4 i 5 koje se vas ne tiču ;) Ministry of Sound je napisao/la: Bobovac je napisao/la: E da, to je mali problem... ;) Samo što sada nemam 10 nego 20 kila viška, ali jbg... ;) Odnosno ne znam ni sam, ako imam 100 kila i 190 cm visine koja bi mi onda idealna težina bila??
Ljudi često kažu da treba oduzeti 100 od visine (u cm) da bi dobio idealnu težinu, ali to je preopćenito. Treba izmjeriti tjelesnu masnoću, i ciljati (za muškarce) na negdje od 8-15%. Pa BMI? http://nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htm
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 13:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Metemma je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Čini mi se da stavka broj 1 ima direktne posljedice na stavku 3, a za 2 nisam siguran. To što sam preglup nema veze sa količinom seksa :) Nema ni stavka 1, možda bi i imala da nije stavki 4 i 5 koje se vas ne tiču ;) Ministry of Sound je napisao/la: Ljudi često kažu da treba oduzeti 100 od visine (u cm) da bi dobio idealnu težinu, ali to je preopćenito. Treba izmjeriti tjelesnu masnoću, i ciljati (za muškarce) na negdje od 8-15%.
Pa BMI? http://nhlbisupport.com/bmi/bmi-m.htmBMI ne vrijedi jer sve te kalkulacije koje uključuju samo visinu i težinu nisu precizne, niti prilagođene. Jedina prava mjera je % tjelesne masnoće, a to se nažalost samo može izmjeriti elektroničkim vagama sa senzorima ili sa 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 13:48 |
|
|
Metemma je napisao/la: To što sam preglup nema veze sa količinom seksa :) Nema ni stavka 1, možda bi i imala da nije stavki 4 i 5 koje se vas ne tiču ;) Ministar je ciljao i htio je reć da gubitak bf-a utječe na tjelesne aktivnosti ,pa tako i seks. Ono ,pun si energije ,manje spavaš,odmorniji itd,itd..
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 14:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Htio bih otići, sudjelovati i odvozit ovo u 2013., bez obzira na kojem mjestu završio: VELEBITSKI MTB MARATON http://www.mojbicikl.hr/hr/vijesti/mara ... 2,309.htmlSTAZA Dužina: 100 km Visinska razlika: + 2000m/nm, -2000m/nm Podloga: 90% vrlo prohodni makadam, 10% asfalt Predviđeno vrijeme pobjednika: 4h
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 14:02 |
|
|
Jednog lijepog dana, a možda i prije, ali definitivno ne ove godine niti sljedeće: http://www.4deserts.com/
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 15:12 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
bacam cigarete, gasim facebook, diplomirat što prije, zaposlit se, pronaći pravu žensku sa kojom ću se o ženit, smanjit izlaske i provode sa raznoraznim funfarama, prestat vozit u pijanom stanju, smanjit ako ne i obustavit klađenje, prestat psovat, manje se svađat sa ukućanima, počet se dizat prije 11 sati, ako pola od ovoga ostvarim bit ću presretan
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 15:24 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: počet se dizat prije 11 sati I ja bi to volio. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 15:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60860 Lokacija: DAZP HQ
|
dovest se u top formu iz 2007. godine, dakle skinut jedno 10 kg, pa nabacit 4-5 kvalitetnih.
sad kad je već tu da pitam marija, jel vrijedi čemu dat sto eura za 60 dana insanity workouta? ima ovdje u Zagrebu otvoren jedan fitness klub koji samo radi insanity program.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 15:52 |
|
|
dudu je napisao/la: dovest se u top formu iz 2007. godine, dakle skinut jedno 10 kg, pa nabacit 4-5 kvalitetnih.
sad kad je već tu da pitam marija, jel vrijedi čemu dat sto eura za 60 dana insanity workouta? ima ovdje u Zagrebu otvoren jedan fitness klub koji samo radi insanity program. Iskreno nemam iskustva sa navedenim programom ,štoviše prvi put sada čujem za njega. Nakon malo googlanja vidim da je to pod "fitnes" ,a ja sam ti bio na drugoj grani.Btw ,znaš li ime trenera? Možda Ministar zna nešto više o tom programu..?
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 15:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Metemma je napisao/la: BMI ne vrijedi jer sve te kalkulacije koje uključuju samo visinu i težinu nisu precizne, niti prilagođene. Jedina prava mjera je % tjelesne masnoće, a to se nažalost samo može izmjeriti elektroničkim vagama sa senzorima ili sa  Kažu da Dynacorp kao uslov za posao traži dobar BMI, malo li je :)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:03 |
|
|
mario_cro je napisao/la: dudu je napisao/la: dovest se u top formu iz 2007. godine, dakle skinut jedno 10 kg, pa nabacit 4-5 kvalitetnih.
sad kad je već tu da pitam marija, jel vrijedi čemu dat sto eura za 60 dana insanity workouta? ima ovdje u Zagrebu otvoren jedan fitness klub koji samo radi insanity program. Iskreno nemam iskustva sa navedenim programom ,štoviše prvi put sada čujem za njega. Nakon malo googlanja vidim da je to pod "fitnes" ,a ja sam ti bio na drugoj grani.Btw ,znaš li ime trenera? Možda Ministar zna nešto više o tom programu..? Nemam posebna mišljenja o bilo kojem programu (svi imaju svoje periode popularnosti ovisno o marketingu), ali mislim da su pozitivni jer "tjeraju" ljude na dolazak puno efektivnije od običnog članstva u teretani/fitnessu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:09 |
|
|
mario_cro je napisao/la: dudu je napisao/la: dovest se u top formu iz 2007. godine, dakle skinut jedno 10 kg, pa nabacit 4-5 kvalitetnih.
sad kad je već tu da pitam marija, jel vrijedi čemu dat sto eura za 60 dana insanity workouta? ima ovdje u Zagrebu otvoren jedan fitness klub koji samo radi insanity program. Iskreno nemam iskustva sa navedenim programom ,štoviše prvi put sada čujem za njega. Nakon malo googlanja vidim da je to pod "fitnes" ,a ja sam ti bio na drugoj grani.Btw ,znaš li ime trenera? Možda Ministar zna nešto više o tom programu..? Alem Ćatić. insanity i p90x spadaju u HIIT.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:12 |
|
|
Smanjiti zivcanost.  Smanjiti trosenje cigara, vise spavati i slusati sebe...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:13 |
|
|
dudu je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Iskreno nemam iskustva sa navedenim programom ,štoviše prvi put sada čujem za njega. Nakon malo googlanja vidim da je to pod "fitnes" ,a ja sam ti bio na drugoj grani.Btw ,znaš li ime trenera? Možda Ministar zna nešto više o tom programu..?
Alem Ćatić. insanity i p90x spadaju u HIIT. Jeli taj Catic nesto u rodu boksacu Caticu? (Felix Sturm)
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:16 |
|
|
dudu je napisao/la: Alem Ćatić. insanity i p90x spadaju u HIIT. Mislio sam da ga možda znam sa forum.teretana.net dok sam bio aktivan,no neznam ga.. Pokušaj , nemaš što izgubit (osim 100e) . Ja bih volio opet počet trenirat ,možda ove godine i krenem. Cilj bi mi bio oborit prijašnji rekord na deadliftu od 260 kg i bench pressu od 200 kg.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:16 |
|
|
nemam pojma, pitat ću kad se skompamo.  pita me čovjek, ali da budem iskren, što želim postići i zbog čega, je li radi šminke, žena, sporta, a ja mu velim, napravi opet od mene Ronaldinha, to je sve što želim. 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:30 |
|
|
dudu je napisao/la: nemam pojma, pitat ću kad se skompamo.  pita me čovjek, ali da budem iskren, što želim postići i zbog čega, je li radi šminke, žena, sporta, a ja mu velim, napravi opet od mene Ronaldinha, to je sve što želim.  Pa radi sebe i zena, kakav Ronaldinho dudu... 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 16:36 |
|
|
ma ova je čisto solidna za prvu ženu, nemam žurbe. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 20:27 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Bobovac ne slušaj ti njih. Nema ništa ljepše kao kad te zagrli krupniji muškarac...pa se onako...izgubiš u njegovom zagrljaju. Još bi trebalo da me rebra žuljaju... Nema ništa ni od mršavih muškaraca. Kad vidim kako na njima vise farmerke...ko na oklagiji.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 20:42 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Bobovac ne slušaj ti njih. Nema ništa ljepše kao kad te zagrli krupniji muškarac...pa se onako...izgubiš u njegovom zagrljaju. Još bi trebalo da me rebra žuljaju... Nema ništa ni od mršavih muškaraca. Kad vidim kako na njima vise farmerke...ko na oklagiji. Ni od niskih ,jel? 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 01 sij 2013, 20:59 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
mario_cro je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Bobovac ne slušaj ti njih. Nema ništa ljepše kao kad te zagrli krupniji muškarac...pa se onako...izgubiš u njegovom zagrljaju. Još bi trebalo da me rebra žuljaju... Nema ništa ni od mršavih muškaraca. Kad vidim kako na njima vise farmerke...ko na oklagiji. Ni od niskih ,jel?  Zaš me to pitaš kad znaš da će te odgovor povrijediti 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 01:56 |
|
|
Teretana puna novajlija od nove godine. Mislim da neće izdurati dulje od 1 mjeseca. 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 02:06 |
|
|
Osjećao sam se glupo kad sam vidio sve te silne 9gag,4chan sprdnje na teretana temu jer sam i ja rekao krenit ove godine.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Groot i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|