|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 13:57 |
|
|
Narode, da vam se pohvalim, uspio sam da spadnem na ispod 93 kile i sada imam 92 kile i 950 grama.  Ne sjećam se kada sam prije imao toliko kila, bilo je to davno, još prije jedno (slagaću vas pošto ne znam tačno), jedno 6-7 godina, tako, ako ne i više godina. A prije samo godinu i oko 4 mjeseca sam imao oko 140 kilograma. Kada budem sišao na 80 kilograma, tu planiram i stati, mada i ovih sadašnjih oko 93 kile na 193 cm visine izgledaju jako dobro.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 15:54 |
|
|
Svaka cast Vladek, pokazuje izdrzljivost da si dogura do te kilaze.  Ali 80 je malo za tu visinu....
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 16:24 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Kada budem sišao na 80 kilograma, tu planiram i stati, mada i ovih sadašnjih oko 93 kile na 193 cm visine izgledaju jako dobro. Mislim da je za tvoju visinu optimalno 86 kg.
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 16:27 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Bobovac ne slušaj ti njih. Nema ništa ljepše kao kad te zagrli krupniji muškarac...pa se onako...izgubiš u njegovom zagrljaju. Još bi trebalo da me rebra žuljaju... Nema ništa ni od mršavih muškaraca. Kad vidim kako na njima vise farmerke...ko na oklagiji. Ni od niskih ,jel?  Daj Mario, nije valjda da imaš komplekse zbog visine? I ja spadam u niže muškarce, ali i da se opet rodim izabrao bih istu visinu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 16:52 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Narode, da vam se pohvalim, uspio sam da spadnem na ispod 93 kile i sada imam 92 kile i 950 grama.  Ne sjećam se kada sam prije imao toliko kila, bilo je to davno, još prije jedno (slagaću vas pošto ne znam tačno), jedno 6-7 godina, tako, ako ne i više godina. A prije samo godinu i oko 4 mjeseca sam imao oko 140 kilograma. Kada budem sišao na 80 kilograma, tu planiram i stati, mada i ovih sadašnjih oko 93 kile na 193 cm visine izgledaju jako dobro. Pa to ti je sasvim OK s obzirom na visinu, probaj održati tu težinu. Kod mene 183 cm i 89 kg.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 17:19 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vujadin je napisao/la: Daj Mario, nije valjda da imaš komplekse zbog visine? I ja spadam u niže muškarce, ali i da se opet rodim izabrao bih istu visinu.  Imao sam prije komplekse ,no pomirio sam se sa time pa se više ne zamaram. Danas se više sam sa sobom sprdam na račun svoje visine.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 17:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26359 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vladimir RUS je napisao/la: Narode, da vam se pohvalim, uspio sam da spadnem na ispod 93 kile i sada imam 92 kile i 950 grama.  Ne sjećam se kada sam prije imao toliko kila, bilo je to davno, još prije jedno (slagaću vas pošto ne znam tačno), jedno 6-7 godina, tako, ako ne i više godina. A prije samo godinu i oko 4 mjeseca sam imao oko 140 kilograma. Kada budem sišao na 80 kilograma, tu planiram i stati, mada i ovih sadašnjih oko 93 kile na 193 cm visine izgledaju jako dobro. Kako si to uspio, ima li neki bezbolni trik ili neka čudotvorna pilulica?? 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 17:30 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Daj Mario, nije valjda da imaš komplekse zbog visine? I ja spadam u niže muškarce, ali i da se opet rodim izabrao bih istu visinu.  Imao sam prije komplekse ,no pomirio sam se sa time pa se više ne zamaram. Danas se više sam sa sobom sprdam na račun svoje visine. Nema razloga da neko sebe muči stvarima koje ne može promjeniti. Život je samo jedan, i treba ga ugodno iskoristiti. Moj ti je savjet, da ako si malo puniji, smanjiš "pojas" oko trbuha čime automatski tjelesna vertikala dolazi do izražaja.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 03 sij 2013, 21:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bobovac je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Narode, da vam se pohvalim, uspio sam da spadnem na ispod 93 kile i sada imam 92 kile i 950 grama.  Ne sjećam se kada sam prije imao toliko kila, bilo je to davno, još prije jedno (slagaću vas pošto ne znam tačno), jedno 6-7 godina, tako, ako ne i više godina. A prije samo godinu i oko 4 mjeseca sam imao oko 140 kilograma. Kada budem sišao na 80 kilograma, tu planiram i stati, mada i ovih sadašnjih oko 93 kile na 193 cm visine izgledaju jako dobro. Kako si to uspio, ima li neki bezbolni trik ili neka čudotvorna pilulica??  Nesretna ljubav. Proklete polubrkate Sarajke... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 13 svi 2013, 13:50 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Narode, da vam se pohvalim, uspio sam da spadnem na ispod 93 kile i sada imam 92 kile i 950 grama.  Ne sjećam se kada sam prije imao toliko kila, bilo je to davno, još prije jedno (slagaću vas pošto ne znam tačno), jedno 6-7 godina, tako, ako ne i više godina. A prije samo godinu i oko 4 mjeseca sam imao oko 140 kilograma. Kada budem sišao na 80 kilograma, tu planiram i stati, mada i ovih sadašnjih oko 93 kile na 193 cm visine izgledaju jako dobro. Pa to ti je sasvim OK s obzirom na visinu, probaj održati tu težinu. Kod mene 183 cm i 89 kg. Rezultat slabog apetita i preskakanja obroka - izgubio sam 7 kg. Sad je taman, a nije da sam se nešto posebno trudio. Jednostavno mi se u zadnje vrijeme puno slabije jede. 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 13 svi 2013, 15:03 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Kako si to uspio, ima li neki bezbolni trik ili neka čudotvorna pilulica??  Nesretna ljubav. Proklete polubrkate Sarajke...  Figurativno sam fakat hrabrija od nekih koji se deklariraju muškarcima.No to ne umanjuje moju seksipilnost !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 13 svi 2013, 16:05 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Narode, da vam se pohvalim, uspio sam da spadnem na ispod 93 kile i sada imam 92 kile i 950 grama.  Ne sjećam se kada sam prije imao toliko kila, bilo je to davno, još prije jedno (slagaću vas pošto ne znam tačno), jedno 6-7 godina, tako, ako ne i više godina. A prije samo godinu i oko 4 mjeseca sam imao oko 140 kilograma. Kada budem sišao na 80 kilograma, tu planiram i stati, mada i ovih sadašnjih oko 93 kile na 193 cm visine izgledaju jako dobro. Kako si to uspio, ima li neki bezbolni trik ili neka čudotvorna pilulica??  Nikakva hemija tu ne pomaže. Samo sam jeo manje i kretao se više i mjerio se na vagi stalno (da znam da ne pretjeram sa mršanjem jer nije ni dobro kad se pretjera u mršanju). Stao sam bio na 85 (što je već bilo pretjerano malo za mojih 193 cm), pa sam se vratio na 89. Sada samo održavam tu kilažu i više i ne vježbam. Jedem umjereno i organizam mi sam topi pojedeno pošto mi je metabolizam sada sa 90 kg brži nego kada sa imao 140 kg.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 13 svi 2013, 16:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nesretna ljubav. Proklete polubrkate Sarajke...  Figurativno sam fakat hrabrija od nekih koji se deklariraju muškarcima.No to ne umanjuje moju seksipilnost ! Da nemaš možda neku svoju ličnu tajnu viška za koju niko drugi ne zna? 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 13 svi 2013, 19:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Pa to ti je sasvim OK s obzirom na visinu, probaj održati tu težinu. Kod mene 183 cm i 89 kg.
Rezultat slabog apetita i preskakanja obroka - izgubio sam 7 kg. Sad je taman, a nije da sam se nešto posebno trudio. Jednostavno mi se u zadnje vrijeme puno slabije jede.  Da se nisi zaljubiooo... 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|