|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 66 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
billion
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Nema logike. Za što će kliknuti, nije ništa primio.
Inače vi pričate o Ebay. Ebay je vlasnik Paypal-a pa zato mogu imatu tu vrstu zaštite pri kupovini. Ako je osoba sama aktivira. Inače nismo :) Radim online dugo vremena, novac primam samo preko PayPala, no vjerovatno da si ti u pravu ;)
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
bura je napisao/la: Aztec, PayPal novce prebacuje na racun svakog prvog u mjesecu, neovisno kad si poslao novce toj osobi. Znaci, ako si poslao novce recimo 25.10, oni ce novce prebaciti 1.11, a ako si novce poslao 1.11 novci se prebacuju slijedeci mjecec tj. 1.12. I jos se mora cekati nekih 3-5 dana da novci na racunu budu ''dostupni'' tj. da ih se moze podici. Za stare korisnike, odnosno korisnike PayPala koji cesce vrse transakcije moze biti i kraci period prebacivanja novaca ako se uplati pocetkom mjeseca, al opet ti sve to zavisi od njih u PayPal-u.. Mislim da ima neka provizija od 2.9% do 3.9%.. Pejstao sam ovdje upit sto sam im slao, i potvrdili su mi da je novas odmah dostupan toj osobi kojoj je poslan kao poklon. Istog trena dakle. Moze kupovati itd... Samo mi nije znala reci za koliko ga moze podici u banci, jer to varira valjda, odnosno ceka se par dana koliko treba banci da novac proknjizi. Tako da... Mene je bunilo sto mnogi spominju tih 30 dana (sto mi je odmah djelovalo apsurdno) i to je ovo sto Bilion govori. Ja cu to sad poslati i bog te veselio...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Novac se može odmah prebaciti, ali treba to ručno uraditi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:15 |
|
|
Aztec je napisao/la: bura je napisao/la: Aztec, PayPal novce prebacuje na racun svakog prvog u mjesecu, neovisno kad si poslao novce toj osobi. Znaci, ako si poslao novce recimo 25.10, oni ce novce prebaciti 1.11, a ako si novce poslao 1.11 novci se prebacuju slijedeci mjecec tj. 1.12. I jos se mora cekati nekih 3-5 dana da novci na racunu budu ''dostupni'' tj. da ih se moze podici. Za stare korisnike, odnosno korisnike PayPala koji cesce vrse transakcije moze biti i kraci period prebacivanja novaca ako se uplati pocetkom mjeseca, al opet ti sve to zavisi od njih u PayPal-u.. Mislim da ima neka provizija od 2.9% do 3.9%.. Pejstao sam ovdje upit sto sam im slao, i potvrdili su mi da je novas odmah dostupan toj osobi kojoj je poslan kao poklon. Istog trena dakle. Moze kupovati itd... Samo mi nije znala reci za koliko ga moze podici u banci, jer to varira valjda, odnosno ceka se par dana koliko treba banci da novac proknjizi. Tako da... Mene je bunilo sto mnogi spominju tih 30 dana (sto mi je odmah djelovalo apsurdno) i to je ovo sto Bilion govori. Ja cu to sad poslati i bog te veselio... Eeee, tu sam se zaj*bao onda, ti saljes kao "I'm sending money to family or friends"? :) Meni inace salju kao "I'm paying for goods or services". Uglavnom, javi sto je bilo, i mene sada zanima
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:16 |
|
|
hahaha a jeste ludi....
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:17 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Aztec je napisao/la: bura je napisao/la: Aztec, PayPal novce prebacuje na racun svakog prvog u mjesecu, neovisno kad si poslao novce toj osobi. Znaci, ako si poslao novce recimo 25.10, oni ce novce prebaciti 1.11, a ako si novce poslao 1.11 novci se prebacuju slijedeci mjecec tj. 1.12. I jos se mora cekati nekih 3-5 dana da novci na racunu budu ''dostupni'' tj. da ih se moze podici. Za stare korisnike, odnosno korisnike PayPala koji cesce vrse transakcije moze biti i kraci period prebacivanja novaca ako se uplati pocetkom mjeseca, al opet ti sve to zavisi od njih u PayPal-u.. Mislim da ima neka provizija od 2.9% do 3.9%.. Pejstao sam ovdje upit sto sam im slao, i potvrdili su mi da je novas odmah dostupan toj osobi kojoj je poslan kao poklon. Istog trena dakle. Moze kupovati itd... Samo mi nije znala reci za koliko ga moze podici u banci, jer to varira valjda, odnosno ceka se par dana koliko treba banci da novac proknjizi. Tako da... Mene je bunilo sto mnogi spominju tih 30 dana (sto mi je odmah djelovalo apsurdno) i to je ovo sto Bilion govori. Ja cu to sad poslati i bog te veselio... Pa eto, vidjet ces sve kad posaljes i kad ti ta osoba javi kad joj je novac na raspolaganju. Haj pa napisi sta je bilo. Bas me zanima jel to odma na raspolaganju, mada mislim da ce morati pricekati tih 3-5 dana da banka to proknjizi.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:27 |
|
|
A boga ti.... Sve sto ste vi pricali.... nema veze s vezom. Poslao novac i novac vec covjeku na racunu. Moze odmah kupovati s njim po netu a podici ga u banci za 2 do 3 dana (valjda nakon njegovog zahtjeva ili sta vec...).
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:28 |
|
|
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:29 |
|
|
Pa normalno. To je plaćanje kreditnom karticom. I sa one 3 cifre na pozadini kartice. Pazi da ti ih netko ne ukrade.
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:35 |
|
|
Aztec je napisao/la: A boga ti.... Sve sto ste vi pricali.... nema veze s vezom. Poslao novac i novac vec covjeku na racunu. Moze odmah kupovati s njim po netu a podici ga u banci za 2 do 3 dana (valjda nakon njegovog zahtjeva ili sta vec...). Haha, ajde drago mi je, očito stvari u razvijenim zemljama drugačije funkcioniraju Kod nas, da imaš i 100.000$ na PayPalu, ne bi ih mogao koristiti odmah, nego prvo povući na račun, pa tek onda trošiti
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:43 |
|
|
billion je napisao/la: Aztec je napisao/la: A boga ti.... Sve sto ste vi pricali.... nema veze s vezom. Poslao novac i novac vec covjeku na racunu. Moze odmah kupovati s njim po netu a podici ga u banci za 2 do 3 dana (valjda nakon njegovog zahtjeva ili sta vec...). Haha, ajde drago mi je, očito stvari u razvijenim zemljama drugačije funkcioniraju Kod nas, da imaš i 100.000$ na PayPalu, ne bi ih mogao koristiti odmah, nego prvo povući na račun, pa tek onda trošiti Kako sam ja razumio oni tamo ne mogu drugacije ni kupovati preko paypala, vec samo sto imaju na paypal racunu. al ne znam, ja sam svoje obavio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:44 |
|
|
Aztec je napisao/la: billion je napisao/la: Haha, ajde drago mi je, očito stvari u razvijenim zemljama drugačije funkcioniraju Kod nas, da imaš i 100.000$ na PayPalu, ne bi ih mogao koristiti odmah, nego prvo povući na račun, pa tek onda trošiti Kako sam ja razumio oni tamo ne mogu drugacije ni kupovati preko paypala, vec samo sto imaju na paypal racunu. al ne znam, ja sam svoje obavio. Nije to istina. Kod mene je uvijek na Paypal računu 0€ a stalno kupujem. Dajte se malo raspitajte o nekim stvarima.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kako sam ja razumio oni tamo ne mogu drugacije ni kupovati preko paypala, vec samo sto imaju na paypal racunu. al ne znam, ja sam svoje obavio. Nije to istina. Kod mene je uvijek na Paypal računu 0€ a stalno kupujem. Dajte se malo raspitajte o nekim stvarima. Ma znam, to mi je cudno malo bilo al to nije moja briga. Taman posla da se i o tome raspitujem. Ja sam uradio sto sam trebao, novac poslao, ovaj novac primio... i bog te veselio.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:53 |
|
|
Čovječe dao si im apsolutne ovlasti nad tvojim bankoovnim računom i slabo te zanima. Srećom to je Paypal, ali pazi ubuduće.
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kako sam ja razumio oni tamo ne mogu drugacije ni kupovati preko paypala, vec samo sto imaju na paypal racunu. al ne znam, ja sam svoje obavio. Nije to istina. Kod mene je uvijek na Paypal računu 0€ a stalno kupujem. Dajte se malo raspitajte o nekim stvarima. Upravo sam ja to i rekao, kod nas se jedino može kupovati tako da ti vuče sa bankovnog računa, a ne sa balancea, tj. prvo se novac mora povući da bi se trošio
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: PayPal Postano: 10 stu 2013, 21:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Čovječe dao si im apsolutne ovlasti nad tvojim bankoovnim računom i slabo te zanima. Srećom to je Paypal, ali pazi ubuduće. Ma joj be be ce... pa govoris covjeku koji je imao poseban racun samo za online shoping. Da ne kazem da sam neke stvari znao ispunjavati (kad se traze osjetljiviji podaci) preko virtualne tipkovnice. I ne mislim kad kazem cudno nista za paypal, nego za ove kojim saljem novce. Oni su mi malo mutni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|