|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 22:53 |
|
|
Ajde kokoši mir.
Ovdje se o vjeri raspravlja, a kako reče sveti Pavle žene da budu kuš.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 22:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
doc je napisao/la: Ajde kokoši mir.
Ovdje se o vjeri raspravlja, a kako reče sveti Pavle žene da budu kuš. o, brate pravoslavni, reci ti nama koju o svojoj vjeri.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 22:55 |
|
|
Nema moja vjera, tvoja vjera. Jedna je prava.
A ona me upućuje da interveniram da se ne počerupate.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 22:58 |
|
|
doc je napisao/la: Nema moja vjera, tvoja vjera. Jedna je prava.
A ona me upućuje da interveniram da se ne počerupate. ma hajde molim te, budi ozbiljan. ipak je ovo forum.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 23:00 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
O tito dragi. Nema moderatora dva sata i odmah chick fight EDIT : Zapravo poznavajuci RajvoSa sina ne bih se cudio da on stoji za ekranom i grohotom se smije kao i ja sada citajuci ovo
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 23:04 |
|
|
''Catholics! Catholics, they want their religion to stay the same" Muhammad Ali
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 23:05 |
|
|
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 23:07 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
A mozeš i Markana Mislim maltretirati !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 23:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A mozeš i Markana Mislim maltretirati ! Prakticiranje vjere podrazumjeva i molitve za druge osobe,da im Bog podari razum da ne ulaze u nepotrebne sukobe:-)
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 27 kol 2013, 23:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A mozeš i Markana Mislim maltretirati ! Prakticiranje vjere podrazumjeva i molitve za druge osobe,da im Bog podari razum da ne ulaze u nepotrebne sukobe:-) pogriješio si podforum, velečasni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:14 |
|
|
The first edition of this book was lavishly praised by many authorities as the most formidable demonstration of an unpopular truth: males rule in all societies known to history or anthropology, for reasons arising from innate physiology, a brute fact that can never be conjured away by tinkering with social institutions. This new edition has been completely rewritten in the light of two decades of scholarship and debate, taking account of all published criticisms of earlier editions. In Key Issues in Women's Work (2nd ed., 2004), sociologist Catherine Hakim compares four competing theories of male dominance, including Goldberg's theory of patriarchy as well as her own preference theory, and notes the strengths and weaknesses of patriarchy theory. For example women's dislike of female bosses is consistent with Goldberg's theory". Goldberg's "is the only theory that can explain some of the more inconvenient facts about women as well as men". "No other theory has been offered which can explain women's rejection of females in authority". Čuo sam da su dobre knjige. Čitao Zadre? Ne znam šta mi je došlo pa me na to podsjetilo.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:39 |
|
|
Citat: Čuo sam da su dobre knjige. Čitao Zadre? Ne znam šta mi je došlo pa me na to podsjetilo. Nisam ali ne trebam citati da bih znao to . Pozdrav svima i uzivajte nadalje
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:43 |
|
|
Ovdje baš imamo primjer neprakticiranja vjere:)
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:44 |
|
|
Ajde dječaci razlaz, ovdje jedini ja imam nekakve šanse pa molim da dokažemo nešto i u praksi.
A onda ćemo kao pravo muško probati to i u teoriji.
Nego djevojko...zafrčem ja tebe nema problema...smatram mudrom politikom zadovoljiti ženine potrebe, uvijek se višestruko vrati...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:45 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ovdje baš imamo primjer neprakticiranja vjere:) Šefe, ja sam vidovita !Zato tema nije na religiji.Odmah sam ja to u startu znala
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vrijedi ova tema male pauze na stazama borbe za Herceg-Bosnu. Markan se slabo moli.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:46 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sad si se naljutio.A ja ti prijateljski kazem što zene vole.Znači STAV !
Mala ti kurca nisi vidila a meni solis pamet sto zene vole. Jesi se nasikiriškio to ?Ja se šalim samo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:47 |
|
|
BBC je napisao/la: Vrijedi ova tema male pauze na stazama borbe za Herceg-Bosnu. Markan se slabo moli. Sad mi je bitno da paradajz sazrije.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ovdje baš imamo primjer neprakticiranja vjere:) Ali zato vrsne praktike Realpolitika imamo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:49 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ovdje baš imamo primjer neprakticiranja vjere:) Ali zato vrsne praktike Realpolitika imamo Ti ne smiješ u ova doba biti na forumu !!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Vrijedi ova tema male pauze na stazama borbe za Herceg-Bosnu. Markan se slabo moli. Sad mi je bitno da paradajz sazrije. Sadi Marihuanu, bolja zarada. Na ruke 1000 KM po stabiljki. Ne piše u Bibliji da je zabranjeno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Sad mi je bitno da paradajz sazrije. Sadi Marihuanu, bolja zarada. Na ruke 1000 KM po stabiljki. Ne piše u Bibliji da je zabranjeno. Na drogu sam izrazito netolerantan,u svakom pogledu,i da nije Biblije.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:58 |
|
|
doc je napisao/la: Ja sam mislio da si ti shvatila već s kakvim frajerima ovdje imaš posla.
Mi se prije i rastajemo i prekidamo višegodišnje veze nego što dajemo na .org
Od mog srca draga i ljubavi tvoje, ima jača ljubav...
Ne trebaš sad glumit nedodirljivu...zar nije vrijeme da se prepustiš u prave ruke? Ja sam ....očarana. @Zadar, sutra ne radim Ali neću ti reći zašto !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 00:59 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jesi se nasikiriškio to ?Ja se šalim samo. A salis se ti...a ja sve vise shvacan Metemmu. Ne budi na kraj srca.Mir mir, nije niTko kriv
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Prakticiranje vjere i njen utjecaj na svakodnevni zivot Postano: 28 kol 2013, 01:00 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Sadi Marihuanu, bolja zarada. Na ruke 1000 KM po stabiljki. Ne piše u Bibliji da je zabranjeno.
Na drogu sam izrazito netolerantan,u svakom pogledu,i da nije Biblije. Ne znam ja Markane. Ti nešto previše šećeš oko gljiva, a ima i njih svakakvih.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|