|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 93 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 08 sij 2014, 19:17 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: joj, kad se toga sjetim. Da alise nisi udala. Naglasio sam gore "oženiš". a ja sam pitala jel govoriš iz iskustva, pretpostavljajući da govoriš. btw, za potencijalne ženike - što 25-godišnje. što starije - ja sam savršena suvozačica. sjednem u auto, vežem se i zadrijemam prije prve bandere. tu i tamo otvorim oči i zamijetim lijepu fasadu ili srebrnog Porschea, ovisno o okolišu.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 08 sij 2014, 19:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Kad sam god isao na eskurziju najbolji dio mi je bio upravo putovanje. Tako da bih svakom ko ima vremena preporucio putovanje kopnom/morem i to prvenstveno vlakom sto se kopna tice.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 11:53 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Je li iko u Europi ili drugdje putovao sa ovim ultra-brzim vlakovima (250km i više), kakvo je iskustvo i bi li preporučili? Imam priliku da isprobam ovu novu kinesku prugu Šangaj-Beijing, imaju vlak koji dostiže i 300km, putovanje od skoro 1.500km traje nešto više od 5 sati (samo staje na 2 mjesta). Alternativa je naravno avion, ali me privlači vlak, jer ne znam kada će mi se opet ukazati ista prilika i da se vidi taj krajolik. Ja sam išao Thalysom na relaciji Brussel-Pariz, Eurostarom do Londona i nešto po Njemačkoj, tako da toplo preporučujem.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 12:00 |
|
|
Tko nije putovao duplakom na liniji Turbe-Nadioci,taj ne zna što je avantura!:-)
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 12:03 |
|
|
I ta relacija se prošla (Donji Vakuf-Travnik, itd.).
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 12:06 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20919 Lokacija: među zvijezdama
|
I ja ne mogu, sve i da hocu zaboraviti plavu kapu a vozovi idu danju, nocu kroz Podlugove, kroz Podlugove Bio Čola u decembru u Beču ja vozila mamu i ostala na koncertu. Kad je čula ovaj refren zena u trans pala. Nije mi jasno što.. Mislim Podlugovi su ono.. Kako definirati?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 12:07 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: btw, za potencijalne ženike - što 25-godišnje. što starije - ja sam savršena suvozačica. sjednem u auto, vežem se i zadrijemam prije prve bandere. tu i tamo otvorim oči i zamijetim lijepu fasadu ili srebrnog Porschea, ovisno o okolišu. Da, to je savršen suvozač... ko da si sam u kolima... niđe veze Nuro
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 12:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I ja ne mogu, sve i da hocu zaboraviti plavu kapu a vozovi idu danju, nocu kroz Podlugove, kroz Podlugove Bio Čola u decembru u Beču ja vozila mamu i ostala na koncertu. Kad je čula ovaj refren zena u trans pala. Nije mi jasno što.. Mislim Podlugovi su ono.. Kako definirati? Željeznička stanica. Voli narod tu pjesmu, nemam pojma, valjda nekad nije sve bilo ograničeno na centar grada
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 12:10 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I ja ne mogu, sve i da hocu zaboraviti plavu kapu a vozovi idu danju, nocu kroz Podlugove, kroz Podlugove Bio Čola u decembru u Beču ja vozila mamu i ostala na koncertu. Kad je čula ovaj refren zena u trans pala. Nije mi jasno što.. Mislim Podlugovi su ono.. Kako definirati? Željeznička stanica. Voli narod tu pjesmu, nemam pojma, valjda nekad nije sve bilo ograničeno na centar grada To je otprilike rang Perkovića, prije Splita. Kad se sjetim onih čučavaca dok se čeka odvajanje vlaka za Šibenik, neprocjenjivo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 15:28 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20919 Lokacija: među zvijezdama
|
SDB je napisao/la: Metemma je napisao/la: Željeznička stanica. Voli narod tu pjesmu, nemam pojma, valjda nekad nije sve bilo ograničeno na centar grada To je otprilike rang Perkovića, prije Splita. Kad se sjetim onih čučavaca dok se čeka odvajanje vlaka za Šibenik, neprocjenjivo. Proslijediću mami vaše slikovito poredjenje sa Podlugovima
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 19:03 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Aztec je napisao/la: Kad sam god isao na eskurziju najbolji dio mi je bio upravo putovanje. Tako da bih svakom ko ima vremena preporucio putovanje kopnom/morem i to prvenstveno vlakom sto se kopna tice. Baš tako Azteče. Zato nikad ne bih sjela u ovaj brzi voz, a vozovi me inače fasciniraju. Ministry je inače previše hladan, samo lova, utrka s vremenom, ekonomičnost bla bla. Da mi se provozati u starom ćiri. Uvijek se sjetim komšije koji je rekao da je nekad davno od Sarajeva do Čapljine voz išao po 6 sati. Kaže tako sporo ide da možeš komotno izaći iz njega, da oprostiš pomokrit se i vratiti unutra
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 19:17 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Da mi se provozati u starom ćiri.
ja sam se jednom vozila u takvom do Doboja. drvene klupe k'o u kaubojskim filmovima.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 19:23 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ma to je prava stvar. Pa ono kad zazviždi pa dim kojeg se ni zenički Mitall ne bi zastidio
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 19:39 |
|
|
Ma dajte, kao ne bi bili sretni da vlakom s kraja na kraj zemlje dođete unutar 4 sata i da su ti vlakovi čisti i moderni. Mislim, slobodno se zavaravajte s tim da vaši vlakovi imaju "dušu", no zna se što cijeli svijet smatra za bolje.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 19:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ma dajte, kao ne bi bili sretni da vlakom s kraja na kraj zemlje dođete unutar 4 sata i da su ti vlakovi čisti i moderni. Mislim, slobodno se zavaravajte s tim da vaši vlakovi imaju "dušu", no zna se što cijeli svijet smatra za bolje. ako je cilj putovanja što prije stići od točke A do točke B, onda si u pravu. ako želiš uživati u krajoliku, nema boljeg od običnog putničkog vlaka.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 19:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ma dajte, kao ne bi bili sretni da vlakom s kraja na kraj zemlje dođete unutar 4 sata i da su ti vlakovi čisti i moderni. Mislim, slobodno se zavaravajte s tim da vaši vlakovi imaju "dušu", no zna se što cijeli svijet smatra za bolje. To su ovakvi vlakovi: Citat: Čitav vagon smrdi od prljavih nogu, piletina, pivo, pijani kreteni...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 09 sij 2014, 21:40 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kad sam god isao na eskurziju najbolji dio mi je bio upravo putovanje. Tako da bih svakom ko ima vremena preporucio putovanje kopnom/morem i to prvenstveno vlakom sto se kopna tice. Baš tako Azteče. Zato nikad ne bih sjela u ovaj brzi voz, a vozovi me inače fasciniraju. Ministry je inače previše hladan, samo lova, utrka s vremenom, ekonomičnost bla bla. Da mi se provozati u starom ćiri. Uvijek se sjetim komšije koji je rekao da je nekad davno od Sarajeva do Čapljine voz išao po 6 sati. Kaže tako sporo ide da možeš komotno izaći iz njega, da oprostiš pomokrit se i vratiti unutra Živa istina,stari mi kaže da su to prakticirali xx puta a jel' se tko vozio na ovakoj drezini?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Putovanja Postano: 25 sij 2014, 14:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Shanghai - Beijing (1.318 kilometara) za 4 sata i 48 minuta (2 stanice), u minutu točno kako je predviđeno u voznom redu. Od vrata do vrata za 7 i po sati, a oni koji su putovali avionom su uštedili samo 1 sat, sa obzirom na potrebu da se na aerodrom mora stići puno ranije, uvijek ima određenih kašnjenja i sl. Top brzina je bila 302km, slabo se šta čuje i osjeti. Tih skoro 5 sati su prošli jako brzo u razgovoru sa suputnicima, nekako razgovor teče puno prirodnije nego u avionu, a da ne pominjemo da je prostora 2x više, slobodnije se kreće itd.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|