|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 69 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 17:43 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Jesen stize Dunjo moja ....- tema za gurmane poput gospodina SDB-a SIREVI Kod posluzivanja sireva treba paziti na par jednostavnih detalja : Umjereno posluzivanja - podrazumijeva rezanje najviše PET različitih vrsta sira na pladanj.Ako se radi o većem broju gostiju pozeljno je sloziti i dvije do tri plate srednje veličine, koje mogu sazdrzavati i do deset vrsta sireva. Ukrašavaju se obično grozdjem ili drugim prikladnim vrstama voća. Vrlo je vazno posloziti ih pravilno u odnosu na mirise.Te one sa jakim mirisima ili plijesni odvojiti od onih sa blagim okusom. Peciva takodje odvojiti i u manjim količinama rasporediti uz posluzene pladnjeve. VINA UZ SIREVE - jeste li znali Vino i sir su odličan par sve dok se držite nekih pravila slaganja. Naučit ćemo vas koje vino ide uz koji sir kako biste uvijek znali lijepo poslužiti svoje goste. Postoje tri glavna kriterija po kojima slažemo vina i sireve, a kada ih usvojite vrlo ćete lako kombinirati vina i sireve: 1) odnos kiselina i masnoće. Kiseline režu masnoću, odnosno, čine masnoću manje teškom, lakše probavljivom I podatnijom za uživanje. Sirevi su jako masni što znači da uz sireve bolje idu bijela vina koja imaju više kiseline. To osobito vrijedi za kremaste sireve koji se nikako ne slažu s crnim vinima. 2) odnos aromatičnosti. Pojedine grupe sireva su aromatičnije od vina. Sirevi s plijesnima I teškim mirisima nadvladaju laka vina, pa je takve sireve bolje jesti uz jako aromatična vina. Suha vina, primjerice, nemojte nikako piti uz roquefort ili munster jer ćete upropastiti vino. 3) tekstura. Sirevi velike teksture poput paškog sira ili parmiggiana dobro idu uz crna vina jer se jako tijelo velikih crnih vina podudara s teksturom sira. Meki kozji sirevi - mineralni sauvignoni (Sancerre, Pouilly Fumme, Babichev, Montanin) te mineralna malvazija (Coronicine iz 2007.) Tvrđi kozji sirevi - puniji sauvignone (Krauthakerov sauvignon iz 2006.) Meki kravlji sirevi – lagano, voćno, bijelo vino – malvazija, mlada graševina, chardonnay Ricotta – jako ohlađena talijanska sorta fiano Mozzarella – sva bijela vina, niz lakših crnih vina – pinot noir, beaujolais Roquefort – jaka, slatka vina (Sauternes, Tokaj, Reciott, Krauthakerova graševina, prošek Hectorovich), aromatični sauvignon blanc Camembert – šampanjac ili pjenušac (bijeli Peršurićev Misal) Polutvrdi sirevi (gruyer, edamer, ementaler) – chardonnay (Krauthaker, Korak), malvazija (Gran malvasia, barikirana Alba), suhi rizling Paški sir – plavac ili Bordeaux Parmiggiano – plavac, cabernet ZDRAVLJE Bez obzira na to koju vrstu sira volite jesti, činite dobro svojemu tijelu. Sir još uvijek nije dovoljno cijenjen kao zdrava namirnica, ali to ne umanjuje njegovu djelotvornost. Kako navode stručnjaci, sir jača kosti i zube, olakšava trudnoću i PMS tegobe, proljepšava kožu i štiti od karcinoma. Vrijeme je da upoznate različite vrste sira i odaberete onu koja vama najviše odgovara.
Svježi kravlji sir Riječ je o siru koji spada u kategoriju svježih sireva. Posebno je popularan među ljudima koji redovito prakticiraju tjelovježbu i paze na tjelesnu težinu i zdravlje. Ima malo masnoća, ali zato obiluje proteinima koji su potrebni za izgradnju mišića. Osim što se može jesti samostalno, ukusan je i kao dodatak drugim obrocima. Izvrsno ide uz voće i različite vrste džema. Svježi kravlji sir zdrava je namirnica koju bi svi trebali konzumirati.
Feta Feta je grčki sir koji se pravi od kozjeg i ovčjeg mlijeka. Pogodan je za ljude koji imaju intoleranciju na laktozu, a za neke koji ne vole slano, to je preslan sir. No, to je problem koji se lako rješava. Samo ga namočite u hladnu vodu ili mlijeko na nekoliko minuta. I to je sir koji je ukusan kada ga jedete samog, a dobar je i u kombinaciji s ostalim namirnicama. Posebno je ukusan u salatama. Smatra se jednim od najzdravijih sireva.
Gouda Sir gouda je polutvrdi masni sir spravljen od kravljeg mlijeka. To je najpoznatiji i najcjenjeniji nizozemski sir. Postoji nekoliko vrsta takvog sira – onaj koji je napravljen od obranog mlijeka, onaj koji je napravljen od manje masti, kao i onaj koji sadržava znatno manje laktoze od klasične goude. Ovaj ukusni sir može se koristiti u pripremi obroka s tjesteninom i krumpirom, a ukusan je i samostalno. Riječ je o zdravoj namirnici za koju kažu da je i dobra za probavu.
Parmezan Parmezan je tvrdi, masni, mrvičasti sir i po mnogima je najzdraviji sir od svih. Proizvodi se od neobranog kravljeg mlijeka, a najčešće se koristi u tjesteninama, salatama i juhama. Parmezan obiluje vitaminima i mineralima, lako se probavlja i dobar je saveznik u borbi protiv kolesterola. Ima brojne prednosti, pa ga nastojte uvrstiti u svoj jelovnik.
Rikota Rikota je talijanski mekani i nefermentirani sir. Priprema se od obranog ili dijelom obranog kravljeg mlijeka i sirutke, no izvorno se radi od ovčjeg mlijeka. Sir je ima sladak okus, a najbolji je za izradu salata, deserta, lazanja i sličnih jela. Sadržava iznimno malo masnoće, pa je dobar za one koji paze na tjelesnu težinu.
Mozzarella To je sir porijeklom iz Napulja, a izvorno se proizvodio od bivoljeg mlijeka. I danas je ta vrsta mozzarelle na cijeni, ali najčešće se proizvodi od kravljeg mlijeka. Mozzarella je gladak sir bez kore i bijele je boje. Nema poseban okus, pa je se može dodavati raznim jelima, a odlična je i u kombinaciji sa svježim povrćem. Mozzarela sadržava mnogo kalorija, pa je se ne preporučuje ako želite smršavjeti. Međutim, iznimno je zdrava jer sadržava bjelančevine, nezasićene masne kiseline i vitamin D, pa je dobra za srce, krvotok, kosti i mišiće.
Gorgonzola Ovaj talijanski sir dobiva se od kravljeg mlijeka i prekriven je plavom plemenitom plijesni. Ima vrlo intenzivan, ali ugodan okus. Smatra se sirom koji je dobar za gastroenterološke tegobe, a pripisuje mu se i epitet eliksira dugovječnosti. Gorgonzola se proizvodi od mlijeka vrhunske kakvoće koje ne sadržava tragove antibiotika ni pesticida, a zbog njezinih svojstava ima i antibiotičko djelovanje. Gorgonzola lijepo ide uz pizzu i tjesteninu, a sjajan je dodatak i salatama. VINA - priznanja Međunarodno priznati poznavaoci vina, Pekka Nuikki, Essi Avellan, Juha Lihtonen, Jan-Erik Paulson i Ralf Frenzel, proveli su opsežnu degustaciju najkvalitetnijih vina te sastavili prvu rang listu objedinjenu u knjizi "1000 najboljih svjetskih vina". Različite sorte testirane su i ocijenjene na skali od 1-100 bodova. Maksimalnih 100 bodova zaslužila su uglavnom samo odabrana francuska vina iz regije Bordeaux.
Na prvom mjestu najboljih svjetskih vina tako se nalazi Château Latour iz 1961., koja je ujedno proglašena i najuspješnijom godinom svih vremena za sortu Latour. Drugo mjesto pripalo je vinu Château Mouton-Rothschild (1945.), a treće Romanée-Conti Domaine de la Romanée-Conti (1945.) koji je proizveden u samo 608 boca.
Knjiga se prije svega obraća potrošačima visoke platežne moći i ljubiteljima rijetkih sorti koje se mogu nabaviti jedino u specijaliziranim prodavaonicama ili preko poznavalaca. Neka od navedenih vina često su predmetom aukcije pa je prije 24 godina boca Château Lafite Rothschild iz 1787. u londonskoj aukcijskoj kući Christies postigla cijenu od 210.000 eura, što je najviša svota ikad plaćena za bocu crnog vina.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 21:09 |
|
|
sirevi su mi dio svakodnevne prehrane, livanjski pogotovo, mislim da ga pojedem 5 kg mjesečno, a vino je samo za posebne prigode., preferiram bijelo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 22:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Od sireva sam probala sve i svašta. Paški je izuzetno ukusan samo poprlično mastan.Dobar je za kosti.No nije ga naravno preporučljivo jesti u velikim količinama.Mislim da sam negdje pročitala da je oko 200 grama sasvim dovoljna količina jedne vrste sira kad se slaze plata. Travnički je posebna priča.On ima neku fazu gdje " nadolazi " u posoljenoj vodi.Unutrašnjost bude mekana i rupičasta poslije odredjenog perioda. Na Livanjski takodje nemam primjedbe.Mada njega nisam probala u domaćij izvedbi kao ova DVA, nego isključivo kupovni. Od ovih sa plijesni probala sam čini mi se pedesetak vrsta.Većina ih je odlična.Mozzarellu obozavam.Nju jedem sa paradajzom i izmedju obroka.Ponekad i dvije dnevno mi nisu dovoljne. Camembert mi je jedan od najboljih.No i njega ima raznoraznih. gruyer, nisam probala..Edamer ukusan. http://covermagazin.com/tablica-kalorija.htmTablica kalorija
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:28 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
..
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:29 |
|
|
Nisam neki ljubitelj ovih masnih. Preferiram Paški, Granu Padano i Parmigiano-Reggiano, u kombinaciji s vrhunskim crnim vinom. Mozzarella je dobra u kombinaciji s navedenim sirevima, paradajzom (pogotovo onim slatkim, talijanskim) i maslinovim uljem, kao predjelo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:34 |
|
|
I paški je poprilično mastan.Prije dvije godine bila sam na Pagu starom gradu.Imala sam priliku degustirati paški sir u obliznjoj sirani. Odličan je za razliku od janjetine.Koja je čini mi se samo navikana.Hercegovačka je puno ukusnija.
Da maslinovo ulje obozavam.Mogu ga jesti sa domaćim kruhom i paradajzom.Salate, kuhanje..Jedino pita ne moze od njega :)
Jesu bolja istarska ili dalmatinska vina ?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:40 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I paški je poprilično mastan.Prije dvije godine bila sam na Pagu starom gradu.Imala sam priliku degustirati paški sir u obliznjoj sirani. Odličan je za razliku od janjetine.Koja je čini mi se samo navikana.Hercegovačka je puno ukusnija.
Da maslinovo ulje obozavam.Mogu ga jesti sa domaćim kruhom i paradajzom.Salate, kuhanje..Jedino pita ne moze od njega :)
Jesu bolja istarska ili dalmatinska vina ? Ma znam, mislio sam ono masna "na prvu", kao Brie. Što se vina tiče, preferiram dalmatinska, prvenstveno Dingač (Matuškov, od ovih masovnijih proizvođača). Zlatan plavac je dobar (pogotovo barrique, no on zna malo prikriti okus hrane), ali Dingač mi je generalno draži jer je pitkiji, s manje tanina. Babić mi nikad nije ležao.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:45 |
|
|
Zlatni plavac sam kušala. Neki dan sam pred rodjendan išla u kupovinu u jedan novi Merkur i nabasala na vino sa 14,5% alkohola.Ovdje su inače vina 12, 12,5 i eventualno 13%. Bilo je izuzetno pitko, no razlika se osjeti u količini alkohola definitivno
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:47 |
|
|
Samo da Vas ispravim. Napravili ste čestu grešku. Naime, vino se zove Zlatan plavac, ne Zlatni (po gazdi Zlatanu Plenkoviću).
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:53 |
|
|
SDB je napisao/la: Samo da Vas ispravim. Napravili ste čestu grešku. Naime, vino se zove Zlatan plavac, ne Zlatni (po gazdi Zlatanu Plenkoviću). U BiH ima neki Vranac ili kako bi, meni se to rimuje pa sam zapamtila. Mislim da se od vina ne bi mogla napiti, zato i jeste najugodnije piće, pogotovo za dugotrajnu konzumaciju od nekoliko časova.Večera + izlazak Ako vidim da me uhvati, slatko je spas.Jeste probali nekad pojesti tortu uz vino ?Skupi sav šećer i otrijezni
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:54 |
|
|
Pantagana je napisao/la: sirevi su mi dio svakodnevne prehrane, livanjski pogotovo, mislim da ga pojedem 5 kg mjesečno, a vino je samo za posebne prigode., preferiram bijelo. Pet kila?! Dobro ti to. Ja kao klinac nikad nisan volija sir, danas neke sorte obozavan, cudno kako se to promini....
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 08 ruj 2013, 23:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Samo da Vas ispravim. Napravili ste čestu grešku. Naime, vino se zove Zlatan plavac, ne Zlatni (po gazdi Zlatanu Plenkoviću). U BiH ima neki Vranac ili kako bi, meni se to rimuje pa sam zapamtila. Mislim da se od vina ne bi mogla napiti, zato i jeste najugodnije piće, pogotovo za dugotrajnu konzumaciju od nekoliko časova.Večera + izlazak Ako vidim da me uhvati, slatko je spas.Jeste probali nekad pojesti tortu uz vino ?Skupi sav šećer i otrijezni Pa u restoranima kao desert. Ali, neovisno o tome, čokolada.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:03 |
|
|
SDB je napisao/la: I čokolada je odlična svakako. Sad su mi djir masline.Jedem ih i za doručak kasni vikendom.Našla sam neke zelene punjene paprikom crvenom uz komadiće sira u maslinovom ulju.Grčke su.Sir je mislim obični koziji no uvaljan u neke trave i potopljen tako.Stvarno pre, pre ukusno. Imamo samo još jedan Julius, no vredi ga posjetiti ako budete svraćali nekad.Nećete se pokajati.Izbor je čudesan. http://www.meinlamgraben.at/page.aspx
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: I čokolada je odlična svakako. Sad su mi djir masline.Jedem ih i za doručak kasni vikendom.Našla sam neke zelene punjene paprikom crvenom uz komadiće sira u maslinovom ulju.Grčke su.Sir je mislim obični koziji no uvaljan u neke trave i potopljen tako.Stvarno pre, pre ukusno. Imamo samo još jedan Julius, no vredi ga posjetiti ako budete svraćali nekad.Nećete se pokajati.Izbor je čudesan. http://www.meinlamgraben.at/page.aspxJa sam apsolutno čokoladni tip, a da stvar bude komičnija, najviše volim Mozart kugle (bez zajebancije). Da, ta Vijena je interesantna. Dva puta što sam do sada bio, nažalost, nisam imao baš puno vremena za istraživanje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:15 |
|
|
I Torta je ukusna, naravno ne zaledjena.Sa domaćim šlagom To trebate takodje probati na Grabenu.Mislim da ćete naručiti odmah dvije za ponijeti.Raj za čulo ukusa.Jednostavno se topi Zaboravićete kuglice i bilo što drugo što ste do sad probali.Ima jedan i na Mozart Cafe i na Albertinaplatz -u.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:18 |
|
|
Ne znam, nisam još uvjeren. Morat ćete to nekako demonstrirati uživo.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:19 |
|
|
SDB je napisao/la: Ne znam, nisam još uvjeren. Morat ćete to demonstrirati uživo. Kušanje torte ? Vazi svakako Uz jednu pravu bečku kavu..Bijelu. Ovu upravo : Die Wiener Melange (kurz: Melange) ist eine österreichische Kaffeespezialität. Sie besteht aus einem Teil Kaffee (z. B. Espresso) und einem Teil Milch mit einer Haube aus geschäumter Milch.[2] Sie wurde erstmals um 1830 in Wien angeboten.[3] Laku noć :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:22 |
|
|
SDB je napisao/la: Mozzarella je dobra u kombinaciji s navedenim sirevima, paradajzom (pogotovo onim slatkim, talijanskim) i maslinovim uljem, kao predjelo. Ovdje je nešto jako bitno izostavljeno. Bez toga nema priče a ni Caprese Svježi bazilicum. Glasam za meke kozje sireve, vina
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:27 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Pantagana je napisao/la: sirevi su mi dio svakodnevne prehrane, livanjski pogotovo, mislim da ga pojedem 5 kg mjesečno, a vino je samo za posebne prigode., preferiram bijelo. Pet kila?! Dobro ti to. Ja kao klinac nikad nisan volija sir, danas neke sorte obozavan, cudno kako se to promini.... pa ne znam je li baš pet ali stvarno ga puno pojedem, nikako ga se zasitit.. sir i slanina, to mi je na svakodnevnom meniju... i ja kad sam bio još mlađi većinu zdrave hrane nisam volio, prvenstveno mislim na povrće (mahune, kupus, blitva i sl.), a sad mi nema ništa ljepše nego toga se dobro natuć.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 00:59 |
|
|
Pantagana je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Pet kila?! Dobro ti to. Ja kao klinac nikad nisan volija sir, danas neke sorte obozavan, cudno kako se to promini.... pa ne znam je li baš pet ali stvarno ga puno pojedem, nikako ga se zasitit.. sir i slanina, to mi je na svakodnevnom meniju... i ja kad sam bio još mlađi većinu zdrave hrane nisam volio, prvenstveno mislim na povrće (mahune, kupus, blitva i sl.), a sad mi nema ništa ljepše nego toga se dobro natuć. ...i jos zaliti sa casicon vina...ja ja.... Pijes bevandu ili cisto bilo?
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 01:34 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Pantagana je napisao/la: pa ne znam je li baš pet ali stvarno ga puno pojedem, nikako ga se zasitit.. sir i slanina, to mi je na svakodnevnom meniju... i ja kad sam bio još mlađi većinu zdrave hrane nisam volio, prvenstveno mislim na povrće (mahune, kupus, blitva i sl.), a sad mi nema ništa ljepše nego toga se dobro natuć. ...i jos zaliti sa casicon vina...ja ja.... Pijes bevandu ili cisto bilo? pa inače nakon ručka čaša bevande i to je to., kad se dohvatim čistog onda ide čaša za čašom a ne želim baš da me nosa pred rodbinom
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 02:03 |
|
|
Da, zna to biti opasno.... Ma bevanda je zakon, bolje nego sok.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 13:12 |
|
|
Ni sam neznam koliko sam vrsta sira sve probao, ali najstvarnije, pošto mislim da nema vrste sira koju nisam probao (osim magarećeg sira ), kako ovako ni uz šta, tako i ponajviše uz neko jelo poput sendviča, pizze, šopske salate, urnebes salate i salate uopšte. Što se tiče vina, nisam neki pasionirani ljubitelj istoga, ali probao sam sve vrste vina do 10 KM za litru.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Sirevi i vina Postano: 09 ruj 2013, 13:27 |
|
|
Sir tropoljski,...livanjski, duvanjski, glamočki, kupreški,...svejedno samo da je mlijeko sa visoke, hladne i vjetrovite planine i od te ispaše, nema ništa bolje i zdravije za prilog bilo čemu. Tvrdi od prigode do prigode, ali mladi gotovo svakodnevno. Doslovno, tvrdi ili mladi mogu biti prilog bilo čemu,...od jaja, slanine ili sve suhovine, do vina, kolača, pita, pizza, peka, roštilja... Ove kombinacije sa vinom aludiraju na afrodizijak i mislim da ta tajna leži u kombinaciji sir, slanina/pršut, bijeli/crveni luk i naravno domaći vincek, ja volim crno, ali ni bijelo mi nije strano, dapače...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|