|
|
Stranica: 75/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 23 ruj 2015, 00:13 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Sayuri je napisao/la: Moje prve krofne. Dobre, bravo!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 23 ruj 2015, 07:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Mar-kan je napisao/la: Ponukan naslovom teme Stara koka dobra juha,postaviću pitanje-kako i zašto je dobra juha ako je kokoš stara?Pa stara kokoš je putovala u juhu baš zato što je stara i nije nosilica,a pečena bi bila žilava,tako da je jedino rješenje da se otkuha u juhi Markane, stara koka ti je za one sto nemaju zuba a vole corbasto. Jer zamisli zagristi batak od nje, pa zub bi slomio. Dok mladu koku mozes na razanj, pa onako zapeci, kako god ti volja. A batkici su mladi i socni odvajaju se od kosti. Zube kad uronis u meso na batku u delirijumu si odmah. Cak ni mirodjije ne trebaju. A kokosija juha, zna biti pomasna, ogadi ti i kokosetinu i juhu. U njoj obicno kad hladna velike masne "fleke" plivaju. Zato ti mlade batkicke grickaj
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 23 ruj 2015, 09:43 |
|
|
Ja bih ovako nesto.Pao mi pritisak,oci se sklapaju
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 23 ruj 2015, 09:54 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
ti se samo grebeš za kolače. prave domaće - ledene kocke.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 23 ruj 2015, 10:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ponukan naslovom teme Stara koka dobra juha,postaviću pitanje-kako i zašto je dobra juha ako je kokoš stara?Pa stara kokoš je putovala u juhu baš zato što je stara i nije nosilica,a pečena bi bila žilava,tako da je jedino rješenje da se otkuha u juhi Markane, stara koka ti je za one sto nemaju zuba a vole corbasto. Jer zamisli zagristi batak od nje, pa zub bi slomio. Dok mladu koku mozes na razanj, pa onako zapeci, kako god ti volja. A batkici su mladi i socni odvajaju se od kosti. Zube kad uronis u meso na batku u delirijumu si odmah. Cak ni mirodjije ne trebaju. A kokosija juha, zna biti pomasna, ogadi ti i kokosetinu i juhu. U njoj obicno kad hladna velike masne "fleke" plivaju. Zato ti mlade batkicke grickaj -Sarajka, recite nam nešto konstruktivno za dobro jutro: Stara koka ti je za one sto nemaju zuba a vole corbasto -Vi ste vizionar, pa da vas čujemo: Jer zamisli zagristi batak od nje, pa zub bi slomio -Nema neke logike, znate vi to inteligentnije objasniti: Zube kad uronis u meso na batku u delirijumu si odmah. -Sarajka, pošto vi imate 24 godine konstantno, recite nam nešto lijepo za kraj, onako najinteligentnije od vas: Zato ti mlade batkicke grickaj -Može još koja riječ na neku drugu temu, politika, ekonomija, vitalni nacionalni interesi: Sarajka: -Znamo da znate, baš ste simpatični što mislite da ne znamo. -Hvala i prijatno!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 23 ruj 2015, 16:44 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Brown Rice & Sesame Chicken Lentil Salad & Steak Pizza (Wholemeal Base - topping: Provolone Cheese, Chicken, Semi-dried tomatoes, Roast Pumpkin, Zucchini and Olives) Burger with beetroot relish & sweet potato wedges
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:27 |
|
|
Perfekcija Ministre. Tijesto za pizzu? Gotovo ili ručni rad?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ne, baza je gotova. Pravljenje baze bi mi uzelo još dobrih 45 min i cijelu stvar razvuklo na sat i po, što je previše.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:35 |
|
|
Super izgleda. Vrhunski :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:38 |
|
|
Ministre, mo'š se udat. Ministry of Sound je napisao/la: Burger with beetroot relish & sweet potato wedges može recepAt za ovaj relish? (znam da ima na netu, ali kad je već isproban, radije bih ovaj tvoj.)
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:43 |
|
|
- Pola sitno isjeckanog crvenog luka - 1 izrendana cvekla - 2 kašike sirćeta - 2 kašike senfa
Zagrij maslinovo ulje u tavi, dodaj crveni luk, prži 3 minute Dodaj narendanu cveklu, sirće, senf i 2 kašike vode. I tako dodatnih 8 minuta dok se cvekla i luk ne sastave kao smjesa.
Odlično je stvarno bilo.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:49 |
|
|
aaaaaaaaa nemam luka. thx enivej.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:51 |
|
|
Zaboravih napomenuti da je to količinski za 2x burgera.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 16:52 |
|
|
neČem burger, samo prilog.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 19:48 |
|
|
Oslić sa kumpirima i povrćem :omnom:
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:04 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Oslić sa kumpirima i povrćem :omnom: Aj šta viriš u moje jelo!Taman ga pojeo sa blitvom,pohovan Nego...žene!!Pa Ministar glavni baja ovdje,kuvate li vi štogod..?Još ako se ja umiješam sa svojim slikama,pa biće sramota,ojjj ženeee
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:06 |
|
|
Zene "kuvaju" tj. podgrevaju gotova jela iz supermarketa. Prave domacice vise u kuhinji, a ne na forumu. Ove su virtuelne.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Oslić sa kumpirima i povrćem :omnom: Aj šta viriš u moje jelo!Taman ga pojeo sa blitvom,pohovan Nego...žene!!Pa Ministar glavni baja ovdje,kuvate li vi štogod..?Još ako se ja umiješam sa svojim slikama,pa biće sramota,ojjj ženeee Nu vidiš kak se razmimo Ministra treba ženiti...ali je predaleko da mu pokažem kaj znam
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Oslić sa kumpirima i povrćem :omnom: Aj šta viriš u moje jelo!Taman ga pojeo sa blitvom,pohovan Nego...žene!!Pa Ministar glavni baja ovdje,kuvate li vi štogod..?Još ako se ja umiješam sa svojim slikama,pa biće sramota,ojjj ženeee kuhamo. samo što ne vidim da si komentirao moje priloge temi. kruški, ja bih umjesto oslića stavila lososa ili pastrvu. Konzum mi ogadio oslića u sve vijeke.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:28 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: kuhamo. samo što ne vidim da si komentirao moje priloge temi. kruški, ja bih umjesto oslića stavila lososa ili pastrvu. Konzum mi ogadio oslića u sve vijeke. Meni je oslić najfinija riba.... ne mogu mu odoljeti
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:29 |
|
|
Kruskha je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: kuhamo. samo što ne vidim da si komentirao moje priloge temi. kruški, ja bih umjesto oslića stavila lososa ili pastrvu. Konzum mi ogadio oslića u sve vijeke. Meni je oslić najfinija riba.... ne mogu mu odoljeti ja mogu, nakon što sam kupila smrdljivog oslića s ostacima plave folije između fileta. u Konzumu. odmrznuto pa prepakirano i ponovo zamrznuto. fuj.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:31 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Meni je oslić najfinija riba.... ne mogu mu odoljeti ja mogu, nakon što sam kupila smrdljivog oslića s ostacima plave folije između fileta. u Konzumu. odmrznuto pa prepakirano i ponovo zamrznuto. fuj. A ako nedaj Bože dođe kad do toga vjerojatno ni meni neće više biti na popisu namirnica.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:32 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Aj šta viriš u moje jelo!Taman ga pojeo sa blitvom,pohovan Nego...žene!!Pa Ministar glavni baja ovdje,kuvate li vi štogod..?Još ako se ja umiješam sa svojim slikama,pa biće sramota,ojjj ženeee kuhamo. samo što ne vidim da si komentirao moje priloge temi. kruški, ja bih umjesto oslića stavila lososa ili pastrvu. Konzum mi ogadio oslića u sve vijeke. Ti si profesionalac,ove mlade snage su mi sumnjive
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 30 ruj 2015, 20:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: kuhamo. samo što ne vidim da si komentirao moje priloge temi. kruški, ja bih umjesto oslića stavila lososa ili pastrvu. Konzum mi ogadio oslića u sve vijeke. Ti si profesionalac,ove mlade snage su mi sumnjive aha, jeste čuli?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|