|
|
Stranica: 74/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 ruj 2015, 20:18 |
|
|
škerac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A malo me hebe iskrenost,u pravu si... Dakle,ako je budeš morao učiti da kuva,smatram da je najbolje takvu ženu dovesti do ulaznih vrata,a zatim joj uputiti dobro plasiran udarac nogom u predjelu debelog mesa.  Nešto ne štima. Ne komentiraš izgled žena, a ženu koja ne zna kuhati izbacivaš naglavačke. Što reče jedan moj prijatelj ili si škrtac ili nisi. Nema sredine. Tako isto ili si gospodin ili nisi. Nema sredine. Za konzerve ne znam...  Biće da skuhaju pa je nogom izbace.  Kako ide ona izreka-da je žena kuharica kao netko,u krevetu kao neka i dama kao neka...??e,te su na cijeni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 09:26 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Solidno znanje ako budem morao podučavati ženu kako se snaći na radnom mjestu. E,ako je budeš morao učiti da kuva,odmah nogom u dupe  SarajkaDjevojka je napisao/la:  Spravljanje zimnice. Pekmez domaci u NÖ  Subota! Imam i domaceg ajvara. Sliku kasnije proslijedim  A kakve ti ono šljive plivaju u pekmezu,jesu se rastopile u međuvremenu?Koja sorta je u pitanju? Bosanske Markane sljive. Stigle negdje od gradacca. Moja kuma inace je iz Posavine, pa na tom dijelu ima super veza. Tako da uvijek uveze preko privatnih autoprijevoznika sve potrebno za zimu. Ne znam pravi se kod vas slatko od sljiva, sa orasima. Jako komplicirano ali preukusno. Znaci sljive se moraju oguliti i izvaditi im se kospica no smiju se ostetiti samo malo oko dijela gdje peteljka. Ostatak ne. Unutra se obacuje onda orah i zalijevaju se nekim prokuvanim specijalno napravljenim slatkim sosom. Kako je to dobra stvar za jesti. Moja nana u Sarajevu to sluzi prije kaVe. O boze, ja bi mogla teglu vjerovatno pojesti a mozda i vise. I kod Harija su cevapi super  Bolji travnicki od banjaluckih sto puta! A Hari ima i na Babanovcu i na Vlasicu odmah preko puta hotela. Samo nikad ja vise na Vlasic necu po snijegu onom. Da ne bi nekog svicarca da mi lance nabaci poginula bi. Ironija sudbine da zivim u At a lance nikad na auto nisam stavila :( a zadnja vuca.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 10:16 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: :( a zadnja vuca. BMW Mečka?  Glede pekmeza,puno mi se šljiva vidi,postaviću slike kad sam ja pravio,masa žitka i ravnomjerna,nema niti jedne šljive u komadu na vidiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 10:21 |
|
|
Ja samo vjerujem u svabska auta  Sve drugo je sund :) Sto se mase tice, ove sljive neke se naknadno ubacuju. Sve bude kuhano, ali one valjda po nekom receptu ne trebaju da se stope sa masom u cjelinu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 14:06 |
|
|
 Batkici sa pekarski krumpirici 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 14:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Sve što ti fotografiraš rezultira gubitkom apetita.
Probaj slikati hamburgere iz McDonalds kao dio projekta zdrave prehrane.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 15:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:  Batkici sa pekarski krumpirici  Ima li Vegete preko?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 21:53 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Da me Ministar ne prestigne moram iskopati neke fotke. Moje prve krofne. Ne bih ni pravila već po narudžbi. Nisam ljubitelj.  Bajramski  Sok od majčine dušice 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 21:55 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Sayuri je napisao/la: Sok od majčine dušice  ajd ne budi lijena, daj recepAt. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 22:05 |
|
|
|
Gabi nema neki recept. Uglavnom ljekovito bilje, može i kadulja ili menta potopi se u hladnu vodu na 24h da pusti svoj miris i ljekovita svojstva. Onda se u to doda limuntos ili sok od limuna i šećer po želji. Znači nema kuhanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 22:08 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Gabi nema neki recept. Uglavnom ljekovito bilje, može i kadulja ili menta potopi se u hladnu vodu na 24h da pusti svoj miris i ljekovita svojstva. Onda se u to doda limuntos ili sok od limuna i šećer po želji. Znači nema kuhanja. super, baš imam mente u kuhinji, a i eko limuna.  tenksić.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 21 ruj 2015, 22:09 |
|
|
A evo i od ruže 
| Privitak/ci: |

IMAG1050.jpg [ 207.16 KiB | Pogledano 1387 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 12:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Dukkah Chicken & Roast Vegetables/Fetta - leglo ne kao jedan, nego kao dva šamara budali. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 12:47 |
|
|
|
Lako je tebi kad kuhas za sebe. Ja moram sto tata naruci. Vidjeces kasnije kad s laptopa stavim pitu ŠKEMBARU.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 12:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: & Roast Vegetables/Fetta aaaaa, i ti kradeš recepte.  dobro da nemaš crne tanjure. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 12:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Je, samo što je to na slici x2.
Ukupna kalorična vrijednost:
Protein: 116gm (464 kalorije) Ugljikohidrati: 59gm (236 kalorija) Masnoća: 68gm (612 kalorija)
Ukupno: 1.312 kalorija
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 12:57 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lako je tebi kad kuhas za sebe. Ja moram sto tata naruci.
e da, ima i ovoga. ja vikendom vrtim 3-4 jela, već mi na nos izlaze. Ministry of Sound je napisao/la: Je, samo što je to na slici x2.
Protein: 116gm (464 kalorije) Ugljikohidrati: 59gm (236 kalorija) Masnoća: 68gm (612 kalorija)
Ukupno: 1.312 kalorija pa to je dosta za cijeli dan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 12:58 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Lako je tebi kad kuhas za sebe. Ja moram sto tata naruci.
e da, ima i ovoga. ja vikendom vrtim 3-4 jela, već mi na nos izlaze. Ministry of Sound je napisao/la: Je, samo što je to na slici x2.
Ukupno: 1.312 kalorija pa to je dosta za cijeli dan.  Moj baseline nivo održavanja (da se praktički ne ustanem s kauča) je oko 2.600 kalorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 13:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Moj baseline nivo održavanja (da se praktički ne ustanem s kauča) je oko 2.600 kalorija
bazalni metabolizam? što bi rekla moja sestra - ja te ne bih hranila.  (mene ne bi ni oblačila, al to nije tema)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 13:11 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Moj baseline nivo održavanja (da se praktički ne ustanem s kauča) je oko 2.600 kalorija
bazalni metabolizam? što bi rekla moja sestra - ja te ne bih hranila.  (mene ne bi ni oblačila, al to nije tema) Da, oko 2.500 ako cijeli dan spavam, između 2.500 i 2.800 uz neku normalnu dozu kretanja. Oko 3.100 s odlaskom u teretanu. Od 3.500 na više uz 45+ min trčanja. Tako je lako manipulirati težinom, kad znaš unos i potrošnju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 13:12 |
|
|
|
Kad bi vi znali koliko sam gladan,a gledam te vase slike...uhhhhh
A rucak tek za 3 i po sata.Najgore kad ogladnis na poslu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 13:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24920 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Sayuri je napisao/la: A evo i od ruže  Je li ovo jestivo? 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 13:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da, oko 2.500 ako cijeli dan spavam,
to je bazalni metabolizam - ako ništa ne radiš tu energiju tijelo troši na "hladni pogon".  mašala!  Ink, napij se vode. malo će bućkati u želucu al šta sad. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 20:56 |
|
|
Ponukan naslovom teme Stara koka dobra juha,postaviću pitanje-kako i zašto je dobra juha ako je kokoš stara?Pa stara kokoš je putovala u juhu baš zato što je stara i nije nosilica,a pečena bi bila žilava,tako da je jedino rješenje da se otkuha u juhi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 22 ruj 2015, 21:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ponukan naslovom teme Stara koka dobra juha,postaviću pitanje-kako i zašto je dobra juha ako je kokoš stara?Pa stara kokoš je putovala u juhu baš zato što je stara i nije nosilica,a pečena bi bila žilava,tako da je jedino rješenje da se otkuha u juhi  zato jer je masnija od mladog pileta. a mast općenito daje ukus jelu. uz to kuhanjem meso omekša. isto kao što je pečena šnicla suha ko komad drveta, ali kad pečeš carsko meso ili cijelo prase, meso nije tako suho. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|