|
|
Stranica: 80/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 13 lis 2015, 20:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Da vam kažem nesto papci ( ublaženi oblik za ove koji su se zezali samo zbog moje hrane ) i strvinari i strvinarka ( prikladan izraz za ove zlobne ) U mom životu ne postoji rijec podsmijeh, neuspjeh ili stid. Ja sam to prevazisla kao djevojčica. Kad sam išla u školu u tuđoj muškoj iznosenoj odjeći u najosjetljivijem periodu djetinjstva na pragu puberteta ( jer smo bili siromašni ). Zamislite dux na meni tri puta veći a curice ko s modne revije u sred Beča i ZG. Jbg kuma me obuče ono što preostane od njenih sinova. Zato ni ne pokušavate ni ovdje ni igdje srati i omalovažavati. Ja sam te boljke preboljela a i znam uzvratiti četverostruko. I ako mi djir naučiti kuhati jer sad sama živim ja ću to naptavit. Ne zbog vas. Nego zato što ne postoji rijec neuspjeh. A motivacija vam je seratorska :) Ufff to su najopasnije zenke..te BHS izbjeglicki background..preambiciozne..bolesno ambiciozne..ehrgeizlinge dozlaboga..zna se pretvoriti i u zlobu Ne kazem sad da si ti takva ali znam ih nekoliko...vazda ono misli da se mora dokazivati. Opusti se, ne moras uvijek biti najbolja u svemu.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 13 lis 2015, 20:13 |
|
|
A ovi te zajebavaju..i sve sto se vise branis i opravdavas to ce te vise zajebavati..eto..to je ona balkanska skola...shanerske fore.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 13 lis 2015, 20:36 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Wind je napisao/la: Bjeri bola, ko će ovo čitat. Nakitila ko novogodišnji bor. A ti kao čitaš sve same mudrolije. Ni sama ih ne plasiraš. Wind, duboko sam razoračarana tvojom opaskom. Danas mrsim pa ću kasnije priložiti fotografiju. http://www.dailymotion.com/video/x190aa ... -karma_fun
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 13 lis 2015, 20:56 |
|
|
BBC je napisao/la: Natjerali smo je da se potrudi. Herceg-Bosna forum je vrlo edukativan i odgojan. Jes vala,dok ne ode u vehabije
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 14 lis 2015, 19:55 |
|
|
Sara, ne daj se izbedirat! Samo nastavi kuhati.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 15:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Riza, pilka i gljive. Nemam klasičnih podmetaca al nabavila sam ovih par što šljašte dodzabe samo kad slikam Riža je ispala dobro (mada bih se prebacio na smeđu rižu jer ima niži GI), izgleda sočno, pa si koristila optimalnu količinu vode, piletina je isto fino porumenila, mada je koža nepotrebna. Gljive su isto ispale dobre, mada preferiram sitnije šampinjone koji se ne moraju sjeći.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 18:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 18:25 |
|
|
Pistacije sladoled. Ovo je malo "prljavo" okolo jer sam prvo pojeo jedan od cokolade iz tog tanjura.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 18:33 |
|
|
Ovo sam pravio prije par dana... malo poprzio bijeli luk na maslinovom, istresao tu spagete i onda po tome istresao parmezan. Ekstra jednostavno i ukusno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 20:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ajte u klinac krasni. Tjerate me da psujem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 20:09 |
|
|
Nema kod mene aranzmana bebece
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 21:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7411 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Aztec je napisao/la: Ovo sam pravio prije par dana... malo poprzio bijeli luk na maslinovom, istresao tu spagete i onda po tome istresao parmezan. Ekstra jednostavno i ukusno. stavio si malo parmezana po špagetima...trebao si dodati još koju trunkicu da pokriješ i ovo malo špageta što se vide
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 lis 2015, 21:45 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 16 lis 2015, 11:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20873 Lokacija: među zvijezdama
|
Pile opet reš počeno i kroketi od krumpira. Juče sam pravila piru al nemam osjećaj za količinu hrane tako da mi je preostalo dosta kuhanog krumpira. Oblikovala sam kroketiće i bacila i u jaja pa na tavu. Bolji su od pire juče deset puta Imam baku jednu na spratu pa s njom polovim ovu hranu ili prijateljica Steffi navrati. Ne znam uopće odrediti koliko je dovoljno za mene samu. @Ribi, ja sam se zanijela u ovu pripremu nema obeshrabrivanja. @Ministre, rižu prije pripreme bez obzira o kojoj je riječ natopi u mlakoj vodi 15min. Neće se nikad skašiti i izgubiti oblik. Ja sam je prekuhala dok sam kući stanovala i mama mi tu foru pojasnila.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 16 lis 2015, 11:51 |
|
|
Rolada i pira... koja ruku na srce nije bila poput mamine a te tri kugle sam stavila radi slike. Inače dovoljna je jedna i pol. Smjesu za punjenje skinula sam s interneta. Ništa komplicirano. Al bila je ukusna Za vikend ću pokušat druge vrste mesa. Nisam još propala samostalno.. ali učestvovala jesam s mamom u kuhanju.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 16 lis 2015, 16:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
I opet ona. Ne mogu vjerovati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 16 lis 2015, 21:52 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Aztec je napisao/la: Ovo sam pravio prije par dana... malo poprzio bijeli luk na maslinovom, istresao tu spagete i onda po tome istresao parmezan. Ekstra jednostavno i ukusno. Nadrobio ti sebi, ha? Pa ti mozes pojest Bozju kisu. Ko bi tebe hranio.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 16 lis 2015, 23:03 |
|
|
bura je napisao/la: Nadrobio ti sebi, ha? Pa ti mozes pojest Bozju kisu. Ko bi tebe hranio.
Pa Sayuri?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 lis 2015, 11:15 |
|
|
Hljeb mi je uspio jeste da sam cijelo jutro izgubila al ispekao se konačno. Ovo nije klasično bijelo brašno pa je teško i ispeci a i oblik je tako tako. Mama mi dala neki kalup za kolač u kalup sam oblikovala.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 lis 2015, 13:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Riza, pilka i gljive. Nemam klasičnih podmetaca al nabavila sam ovih par što šljašte dodzabe samo kad slikam Riža je ispala dobro ( mada bih se prebacio na smeđu rižu jer ima niži GI), izgleda sočno, pa si koristila optimalnu količinu vode, piletina je isto fino porumenila, mada je koža nepotrebna. Gljive su isto ispale dobre, mada preferiram sitnije šampinjone koji se ne moraju sjeći. Brate... Aztec je napisao/la: Ovo mi je skroz dobro iako nije aranžirano ali ne prepoznajem. Rekla bih da su prženice u pitanju i pohovani tvrdi sir. Ako su prženice onda nisi mutio jaja jer se vidi belance. To me zbunjuje. kiler je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ovo sam pravio prije par dana... malo poprzio bijeli luk na maslinovom, istresao tu spagete i onda po tome istresao parmezan. Ekstra jednostavno i ukusno. stavio si malo parmezana po špagetima...trebao si dodati još koju trunkicu da pokriješ i ovo malo špageta što se vide BBC je napisao/la: I opet ona. Ne mogu vjerovati. Šta te briga, ne jedeš ti.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 lis 2015, 13:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: bura je napisao/la: Nadrobio ti sebi, ha? Pa ti mozes pojest Bozju kisu. Ko bi tebe hranio.
Pa Sayuri? No comment!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 lis 2015, 13:41 |
|
|
Sta bi moralna ženska gromado? Nisi napustila forum? U znak protesta. Kako ti nije bedak zavratiti se. A što se Ministra tiče, moraš shvatiti nešto. To je igra izmedju nas. Da zalijepim sliku hrane iz vrhunskog restorana našo bi zamjerku. A ja njemu na rukave od košulje recimo i tako. Uzalud se trudis sjeme razdora ubaciti. To ni boljim nije uspjelo. vrhunskim ne boljim manipulacijama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 lis 2015, 13:48 |
|
|
Određeno vreme je vreme koje označava početak i kraj nekog dešavanja/trajanja. Neodređeno vreme je vreme koje označava početak ali ne i kraj nekog dešavanja/trajanja. Pozdrav tebi i kuvar u šake ali nikako ne menjaj zlatne podmetače. Oni su presudili. I šta se pržiš kao prženica. Opusti se malo, biće ti lakše, a i Ministru.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 lis 2015, 13:51 |
|
|
Ocajna si čigledno pa pa Da mi se hljeb vidi i ne prebacim stranicu!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 lis 2015, 13:56 |
|
|
'Čigledno si ti očajna ali ti preporučujem, nikako ne izostavljaj zlatne podmetače. Baš ću danas procunjati po gradu ne bih li kupila makar slične, samo neka sjaje. U tom slučaju mogu spremati jelo ofrlje ono će dobiti na jačini i utisku. Nego brine me BBC, kako da na njega ne deluju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|