|
|
Stranica: 83/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 19 lis 2015, 15:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20873 Lokacija: među zvijezdama
|
Probacu bbc. Hvala :*
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 19 lis 2015, 17:15 |
|
|
Sara, jel to filana paprika? Obožavam filanu papriku Dobro si me sjetila, baš ću jedan dan to raditi... Za kruh sam nažalost totalni antitalenat, ne znam zamijesit dizano tijesto. Nikad mi ne ispadne nikako.. Tortilje sam i ja radila baš prekjučer i bile su baš super fine. Al nemam sliku, nikad se ne sjetim poslikati. Ministre, jel radiš i tortilje sam? Ili ih kupiš.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 19 lis 2015, 17:57 |
|
|
kiler je napisao/la: njami,njami... Karijesni pičvajz
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 19 lis 2015, 21:29 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Bura jesu to lazanje? Domacinski izgledaju. Kako praviš? Jesu. Hvala. Pa nista posebno. Skuhas lazanje (koliko ti treba otprilike, vidis po velicini zdjele u kojoj ces peci). Izdinstas crveni luk+mljeveno meso+zacini, dodas 2 dcl vode i to kuhas dok voda ne ispari pa dodas paradajz pire. Napravis besamel umak( na puteru poprzis 3 kasike brasna +malo mlijeka ili vode,i pripazis da ti se ne zgrudva (stalno mjesaj sa mutilicom), i slazes, lazanje, meso, besamel, izrendani sir, lazanje, besamel. ( mozes i u tri sloja lazanja). Strpas u rernu i kad uhvati boju jos izrendas sira i zapeces.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 19 lis 2015, 21:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Slikate jela aparatima. Da slike izgledaju jasnije i bolje. A mi amateri telefonima :)Čista prevara. Ja isto mobitelom. Stavim na ''nocno'' pa bolje ispadne slika kad je blic.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 12:48 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Sara, jel to filana paprika? Obožavam filanu papriku Dobro si me sjetila, baš ću jedan dan to raditi... Za kruh sam nažalost totalni antitalenat, ne znam zamijesit dizano tijesto. Nikad mi ne ispadne nikako.. Tortilje sam i ja radila baš prekjučer i bile su baš super fine. Al nemam sliku, nikad se ne sjetim poslikati. Ministre, jel radiš i tortilje sam? Ili ih kupiš. Jeste ribi. Paprike su vrhunske bile. Obožavam onaj fil. Samo nemam vremena praviti izuzev vikendom. Moram Stilku pitati koji pekač kruha da uzmem. Mislim da mi je milije jesti raznorazne vrste nego ove kupovati. Imala sam izleta sa tijestom i super su ispali. S tim da sam tijesto radila i prije uz mamu. Čak i pitu. Danas kupim na povratku dva komada (sreća manja ) crvenog mesa i skontam u kući tek da ja i ne volim ovo. Plus valja peći. Sad jedem tost i monte Valjda za večeru skontam što ću s ovim. A što je tužan život samca :( ili samice. Bože!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 12:57 |
|
|
bura je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: @Bura jesu to lazanje? Domacinski izgledaju. Kako praviš? Jesu. Hvala. Pa nista posebno. Skuhas lazanje (koliko ti treba otprilike, vidis po velicini zdjele u kojoj ces peci). Izdinstas crveni luk+mljeveno meso+zacini, dodas 2 dcl vode i to kuhas dok voda ne ispari pa dodas paradajz pire. Napravis besamel umak( na puteru poprzis 3 kasike brasna +malo mlijeka ili vode,i pripazis da ti se ne zgrudva (stalno mjesaj sa mutilicom), i slazes, lazanje, meso, besamel, izrendani sir, lazanje, besamel. ( mozes i u tri sloja lazanja). Strpas u rernu i kad uhvati boju jos izrendas sira i zapeces. Hvala bura. Vidjecu da pokušam za vikend ako ne budem bila u frci i javim ti izhod. Imam onu vatrostalnu zdjelu ili kako se već kaze pa ću u nju. Nisam baš sa posudjem nešto snabdijevena. Moram u IKEU.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 13:31 |
|
|
Citat: Valjda za večeru skontam što ću s ovim. A što je tužan život samca :( ili samice. Bože! Nije.
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 13:35 |
|
|
Kako nije? Dva put idem na posao! Kuham vikendom. A tostevima se branim utorkom :(
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 13:40 |
|
|
Ali dobro izgleda to upakovano meso. Ja to najradje bacim onako na vatru i pojedem pola kile bez hljeba uz kakvu salatu. (nisam nikad vidio tako upakovano)
Ili su to hormoni kojim pucaju tu stoku, ili je to normalno, ali nakon toga imas feeling ko da ti je neko metno Torov cekic u ruke..ono..najradje bi isho kopati kakav kanal.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 13:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kako nije? Dva put idem na posao! Kuham vikendom. A tostevima se branim utorkom :( Ok ako tuzno/srecno vezes samo uz kuhanje.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 13:53 |
|
|
granica je napisao/la: Ali dobro izgleda to upakovano meso. Ja to najradje bacim onako na vatru i pojedem pola kile bez hljeba uz kakvu salatu. (nisam nikad vidio tako upakovano)
Ili su to hormoni kojim pucaju tu stoku, ili je to normalno, ali nakon toga imas feeling ko da ti je neko metno Torov cekic u ruke..ono..najradje bi isho kopati kakav kanal. Ono što ti i Ministar pojedete to može prehraniti pola kine. Ovdje je to domaće meso hranjeno u AT uvijek tako upakovano i taj uzgajatelj/stočar snabdijeva cijeli Beč. Bar mislim. Drugačije nisam vidjela. A mislim večeras što ću s tim. Nemam ni tave s onim rebrima. :( Što se samoće tiče kiša ubi danima. Valjda i to utječe.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 13:56 |
|
|
kiler je napisao/la: njami,njami... Ma šta je ovo!??Jelovnik mladih ginekologa??
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 14:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: granica je napisao/la: Ali dobro izgleda to upakovano meso. Ja to najradje bacim onako na vatru i pojedem pola kile bez hljeba uz kakvu salatu. (nisam nikad vidio tako upakovano)
Ili su to hormoni kojim pucaju tu stoku, ili je to normalno, ali nakon toga imas feeling ko da ti je neko metno Torov cekic u ruke..ono..najradje bi isho kopati kakav kanal. Ono što ti i Ministar pojedete to može prehraniti pola kine. Ovdje je to domaće meso hranjeno u AT uvijek tako upakovano i taj uzgajatelj/stočar snabdijeva cijeli Beč. Bar mislim. Drugačije nisam vidjela. A mislim večeras što ću s tim. Nemam ni tave s onim rebrima. :( Što se samoće tiče kiša ubi danima. Valjda i to utječe. Nadji si hobi kakav. Imas tu srecu da zivis u Becu..meni najboljem gradu u Austriji, kako politicki, tako i u svakom drugom pogledu (jedino je mozda standard maaalo nizi nego kod nas ovamo ali to se ionako vise odrazava u nekim drugim slojevima drustva). Meni nikad nije dosadno. Najozbiljnije. Ali je zato jeben osjecaj da mi vrijeme curi kroz prste..sve brze i brze, vrtoglavo. A ja bi jos zelio razmisliti sta i kako u kom pravcu i to. Metni to meso u zamrzivac nece propasti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 14:39 |
|
|
Radim dvokratno ni na cross fit ne stignem. Malo izadješ i to je to. I do svojih. Dok se uhodam onda. Sad sam početnik specijalac za sve. :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 14:41 |
|
|
Ah da, smetnuo sam s uma.
Bice to. ;)
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 16:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7408 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Mar-kan je napisao/la: kiler je napisao/la: njami,njami... Ma šta je ovo!??Jelovnik mladih ginekologa?? zapravo,nije... dobio sam sliku i recept za te puslice,tzv. picice (bez kvačica)...tehnički ne spada u ovu temu jer nisam još pravio,ali budem... a ako recept želi i neka od vrijednih forumašica nek se javi na pp slobodno...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
granica
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 17:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 22:57 |
|
|
Bura, evo za večeru sam probala. Po tvom receptu i pomoc s interneta. Ne mogu pecenog mesa i gotovo. Uglavnom ispale su fino. I dosta stabilne. A sira sam izgleda stavila previše. Bitno da okus fin.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bura, evo za večeru sam probala. Po tvom receptu i pomoc s interneta. Ne mogu pecenog mesa i gotovo. Uglavnom ispale su fino. I dosta stabilne. A sira sam izgleda stavila previše. Bitno da okus fin. Oooooo, bravo! Ja lazanje jedem direktno iz zdjele u kojoj pecem tako da fkt ne znam dal bi bile stabilne ili bi se raspale prilikom vadjenja. Ugl. super su ti! I nisi sira previse stavila, neka sira.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:07 |
|
|
Hvala na tipu. Zabavila sam se i odnijela baki mojoj susjedi polovicu. Ona se oduševila što su vruće bile.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jesi očistila objektiv.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:11 |
|
|
Jesam. I blic uključila. Jesu jasnije slike? Svjetlost ne kontam. Luster radi sa tri sijalice. Neću valjda neki reflektora paliti?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:12 |
|
|
Da, da. Kad se ohladi ne valja nista. A sto ne mozes peceno meso?
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 20 lis 2015, 23:15 |
|
|
bura je napisao/la: Da, da. Kad se ohladi ne valja nista. A sto ne mozes peceno meso? Nemam onu gusanu rostiljsku tavu sa rebrima. Sigurno ne bi bilo fino na nekoj običnoj uz ulje. A nemam ideje kako drugačije ispeci.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|