|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 292 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 15 svi 2022, 19:01 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8418 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
daramo je napisao/la: Je li istina da je u emisiji Komšić branio Plenkovića? Da.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 15 svi 2022, 19:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39991 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
NETKO SE OZBILJNO BOGATI NA NAŠOJ MUCI: Komšićevo gostovanje dokaz je ozbiljne korupcije na HRT-u Citat: Nakon odgledane emisje Nu2 definitivno se može reći da USKOK itekako ima što raditi na HRT-u. Definitivno se radi o plaćenoj emisiji, s pripremljenim pitanjima, danima gostu, režiranom nastupu, i s dvije glavne točke. Točki u kojoj Komšić briljira, drži lekciju , i u samoj završnici petominutni osobni P.R. https://poskok.info/netko-se-ozbiljno-b ... -na-hrt-u/
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: HRT Postano: 15 svi 2022, 21:09 |
|
|
U idućoj emisiji Šešelj poučava Hrvate i priča o svojim mladim danima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 07:46 |
|
|
Je li tko gledao na Youtubeu i FB Nedjeljom u 3?
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 08:16 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: daramo je napisao/la: Je li istina da je u emisiji Komšić branio Plenkovića? Da. ..evo ja sam gledao a kojem hvaljenju osim ako ne mislis kako je reka da plenki jak u Briselu a to smo znali i bez njega..i da na njegovu incijativu dolazi ovaj tip u Sarajevo..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 09:05 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Da. ..evo ja sam gledao a kojem hvaljenju osim ako ne mislis kako je reka da plenki jak u Briselu a to smo znali i bez njega..i da na njegovu incijativu dolazi ovaj tip u Sarajevo.. Sve si objasnio. Koliko je jak u Brusselu smo vidjeli i vidimo. Dakle, ima snage za organizirati nečije putovanje i trošenje dnevnica. A vjerojatno će ga domaćini prevariti da svima plati ćevape.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 09:47 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..evo ja sam gledao a kojem hvaljenju osim ako ne mislis kako je reka da plenki jak u Briselu a to smo znali i bez njega..i da na njegovu incijativu dolazi ovaj tip u Sarajevo.. Sve si objasnio. Koliko je jak u Brusselu smo vidjeli i vidimo. Dakle, ima snage za organizirati nečije putovanje i trošenje dnevnica. A vjerojatno će ga domaćini prevariti da svima plati ćevape. ..volio bi da plenki čita forum..pa bi se sjetio one pomozi sirotu na sramotu..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 09:53 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Sve si objasnio.
Koliko je jak u Brusselu smo vidjeli i vidimo. Dakle, ima snage za organizirati nečije putovanje i trošenje dnevnica. A vjerojatno će ga domaćini prevariti da svima plati ćevape. ..volio bi da plenki čita forum..pa bi se sjetio one pomozi sirotu na sramotu.. Ponavljaš se kao izlizana ploča. Činjenično, nikome RH ne pomaže izjavama i floskulama o jednakopravnosti. p.s. Kažu da forum čita Milanović ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
nisammusliman
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 12:25 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Je li tko gledao na Youtubeu i FB Nedjeljom u 3? Stanković otišao presvući odjeću, Sejdu ostavio samog u studiju da nastavi pričati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 12:37 |
|
|
nisammusliman je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Je li tko gledao na Youtubeu i FB Nedjeljom u 3? Stanković otišao presvući odjeću, Sejdu ostavio samog u studiju da nastavi pričati.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 13:01 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..volio bi da plenki čita forum..pa bi se sjetio one pomozi sirotu na sramotu.. Ponavljaš se kao izlizana ploča. Činjenično, nikome RH ne pomaže izjavama i floskulama o jednakopravnosti. p.s. Kažu da forum čita Milanović ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ..ne kuzim sto zelis rec da bi odgovarale izjave o prevlasti ne kuzim..jel Milanović trazi veca prava ovako deklarativno je tu stvarnosti nista ne moze za Hrvate u bih..tebi je ravnopravnost floskula..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 13:48 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ponavljaš se kao izlizana ploča. Činjenično, nikome RH ne pomaže izjavama i floskulama o jednakopravnosti. p.s. Kažu da forum čita Milanović ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ..ne kuzim sto zelis rec da bi odgovarale izjave o prevlasti ne kuzim..jel Milanović trazi veca prava ovako deklarativno je tu stvarnosti nista ne moze za Hrvate u bih..tebi je ravnopravnost floskula.. Acta, non verba.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 14:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39991 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NSOS
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 17:08 |
|
|
Dva Srbina (zapravo 1 i po, jer je Komsic polovnjak) ponizavaju Hrvate na sred HTV. Zbog toga niste morali da se odcepljujete.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 17:12 |
|
|
Stanković nije Srbin nego otpadak. Ne pripisujte ga nama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 17:20 |
|
|
teranova je napisao/la: Stanković nije Srbin nego otpadak. Ne pripisujte ga nama. ..naravno da nije vodio bi pink i slične seljačke emisije s pevaljkama...volio ga il ne jedini radi taj tip emisije koji se održava dvadeset godina..i to dobro kao i ovaj put...kladim se da većina koji ovdje pišu nisu ni pogledali emisiju nego imaju svoj ukalupljeni stav koji bi osta i da je komšić piša krv..zašto se lažemo... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 18:09 |
|
|
Gledala sam emisiju i ne samo tu već mnoge.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 18:16 |
|
|
teranova je napisao/la: Gledala sam emisiju i ne samo tu već mnoge. ..cim si ih ribiz Srbije gledala onda vride zar ne..ja sam jednom gleda Marica jel Pink nemam pojma i to je dno dna..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 svi 2022, 21:39 |
|
|
Gledam samo kada su gosti naši ljudi ili kada je neka specifična pojava u pitanju, kao sada Komšić. Dakle gost a ne voditelj je ono što me zanima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 18 svi 2022, 18:36 |
|
|
Dobar Citat: Činjenica je da nikada nitko u Nu2 nije bio ovako mažen i pažen kao Komšić u posljednjoj emisiji.
I činjenica je da je zloporabljena javna državna imovina države Hrvatske, koju su obranili i stvarali i Hrvati iz BIH koje Komšić maltretira, činjenica je kako se hrvatskog političkog tiranina nad Hrvatima u BIH dočekalo na HRT kao gospodona i prikazalo kao simpatičnog poštenjačinu umjesto kao kradljivca ustavnih prava našeg naroda koji ne smije među Hrvate, zavađa narode i ruši BH društvo.
No to nije sve. Komšić je imao pregršt mnogih drugih užasnih kroatofobnih izjava koje je Stanković cenzurirao. Sve te izjave želimo dostaviti Uskoku.
Za što kompletniju prijavu Uskoku, molimo vasa da u komentarima ili u inbox dostavite nam sve što vam padne na pamet. Kao i primjere vrijeđanja Hrvata u BIH.
Planiramo sačinti iscrpan dokument prijave, organizirati prosvjed pred HRT-om i tražiti smjene.
Za prosvjed molimo studente iz Istre, Dalmacije, Zagreba i Slavonije , u prvomr edu ljevičare, koji kuže što je nepravda, što je pravo i pravica da nam se jave oko organizacije prosvjeda i blokade rada HRT-a, pošto su “uvaženi” desničari iz hercegovačkih ili bosanskih zavičajnih klubova ili na duhovnim obnovama ili na cajkama ili u kladionicama ili na hodu za život, (premda osuđuju cure koje vabračno rode), pošto su to jednostavno društveno lijene licemjerčine katolibanske od kojih naprosto nema nit je ikad bilo ikakve koristi. Molitvena zajednica koju u šali zovemo nacija.
Smatramo da se radi o važnom pitanju te molimo za suradnju.
Apeliramo i na Programsko vijeće HRT-a ili da se samoraspusti ili da pokrene istragu.
Isto tako apeliramo na Agenciju za elektronske medije da u okviru svojih nadležnosti provede istragu. Cenzura je kako znate, prema Ustavu RH zabranjena. https://poskok.info/dragi-citatelji-tre ... -a-uskoku/
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 18 svi 2022, 19:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Debela Berta Gojan u Odessi. Priča nam o ruskim vojnim planovima i kako više nemaju municije, opreme, morala i ljudi. I kako će ubbrzo biti potučeni. (Da, za ovo plaćate TV pretplatu a mogli ste platiti Disney TV kanal.) Rusi su previše tolerantni pa svakakvim B osobama iz Europe dozvoljavaju šetanje po tom gradu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
JAS
|
Naslov: Re: HRT Postano: 19 svi 2022, 14:04 |
|
|
Ljigavi je bilo kad je Stankovića pitao koje je nacionalnosti Tj iako je manjina nije ugrožen . U prevodu sa takijaškog ni Hrvatima neće ništa faliti kad postanu manjina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 19 svi 2022, 22:41 |
|
|
Od dosade okrenem na HRT da vidim šta pričaju u "Otvorenom". Gde nalaze te mufljuze?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 19 svi 2022, 23:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Debatiraju uživo kako će natjerati Moskvu da kapitulira.
Tako su nekad za Austro-Ugarsku monarhiju i cara debatirali kako će potući "neprijatelja". Pa u drugom ratu uz Hitlera debatirali kako potući "neprijatelja". Danas uz Brisel i neke majmune preko oceana sa kojima su različiti mentalitetom kao ja i Lady Gaga.
I'm not saying I am *********.... but I am *********! (Mislim onako suptilno, ne navijaju oni.)
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 19 svi 2022, 23:14 |
|
|
Šta da kažem. Onaj što je sedeo levo, sa dalmatinskim naglaskom, taj se nalupetao za medalju. Rusija je već izgubila, Ukrajinci napreduju...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|