|
|
Stranica: 6/12.
|
[ 297 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 06 stu 2021, 21:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
HRT je preuzela ekipa totalnih debila. Zadnjih mjeseci samo filmovi i serije sa ogromnim i besmislenim nasiljem. Kako uspiju kupiti serije sa toliko nasilja ? Jako su rijetke.
Baš su odlučili amerikanizirati debile u Hrvatskoj. Tim tempom nešto godina i već će krenuti masakri u školama. Vrte nasilje popodne kad su djeca zalijepljena za ekrane.
I niko u Saboru da povede diskusiju o tome i pozove na odgovornost odgovorne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: HRT Postano: 03 pro 2021, 09:32 |
|
|
|
Ne pratim TV, na sta lici od kako je vodstvo izminjeno?
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 03 pro 2021, 19:20 |
|
|
|
Čović preselio na HRT.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 03 pro 2021, 19:28 |
|
|
BBC je napisao/la: HRT je preuzela ekipa totalnih debila. Zadnjih mjeseci samo filmovi i serije sa ogromnim i besmislenim nasiljem. Kako uspiju kupiti serije sa toliko nasilja ? Jako su rijetke.
Baš su odlučili amerikanizirati debile u Hrvatskoj. Tim tempom nešto godina i već će krenuti masakri u školama. Vrte nasilje popodne kad su djeca zalijepljena za ekrane.
I niko u Saboru da povede diskusiju o tome i pozove na odgovornost odgovorne. ..ja pratim “domovinu” meni predobra serija..na RTL i nova TV nista ne pratim..i ta serija je kasno dosta ne znam na sto mislis koje serije i u koje vrime..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 03 pro 2021, 19:35 |
|
|
|
Žao mi što ne vodim pismenu evidenciju o tim budalaštinama. Oprosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 pro 2021, 14:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 pro 2021, 23:01 |
|
|
|
Kesić. Gledala sam. Znaš kad osetiš da ti je neprijatno što uopšte svedočiš nečemu takvom. Impresioniran gostovanjem na HRT-u, zapao je u analni alpinizam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 pro 2021, 23:02 |
|
|
|
Da? Ne gledam tu emisiju.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 pro 2021, 23:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 pro 2021, 23:10 |
|
|
|
Znam zato i ne gledam. Samo pitam zbog tog Kesića koji je eto nekakav važniji novinar kod vas. Vidim nekad na YouTube da ima puno pogleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 pro 2021, 23:12 |
|
|
|
On je kao neki satiričar, umeo je čak i opoziciju da potkači. Šteta što se toga nije setio kod Stankovića. Jednostrano, neinteligentno i neduhovito.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: HRT Postano: 14 pro 2021, 19:37 |
|
|
|
Ovi naši Yugo Fake News su se baš dali u borbu za čišći zrak u Srbiji. Gori mi blablavizor u pozadini, vidim laprdaju o tom Rio Tinto već 10+ minuta, na terenu su, stavljaju karte, intervjuiraju obične ljude, organizatore prosvjeda, Vučićeve izjave...
Region u srcu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kukac
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 14:37 |
|
|
|
Upravo u nedjeljom u 2 lik koji nastupa s pozicija unitarnog bosanstva. Novim izbornim zakonom se ništa neće promjeniti i Miloševiću i Tuđmanu je nedosanjani san da podjele Bosnu. Ovo su stvari koje slušamo u prvoj stankovićevoj emisiji u 2022.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 14:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Jedva čekaju HercegBosanci priključit se Pereciji i plaćat pretpaltu za te debile.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 14:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Upravo Nu2 je direktan dokaz kontrole CIA narativa u nasim medijima. Lik je negledan, antipatičan, ni po čemu poseban i stoji već 100 g. u udarnom terminu.
Jasan simbol okupacije na koju smo jbga dobrovoljno pristali.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZIX
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 15:11 |
|
|
|
Zna se tko bira glavnog ravnatelja javnog RTV servisa RH i tako sudjeluje u kreiranju uredničke politike. Pretpostavljam da HRT ne želi potjerati Jugoslavena Acu i zbog straha da će izgubiti na gledanosti, koju im mogu eventualnim angažmanom Ace preoteti televizije u Hrvatskoj, a koje su 100 posto pod kontrolom CIA-e ( Nova i N1 ) ili pak njemački RTL ( to njemački i kontrola CIA-e se opet poklapa ). Iako ni Nu2 se ne gleda kao nekada, Aco je jednobojan, dosadan, zaostao u vremenu i prostoru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZIX
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 18:48 |
|
|
|
Evo taman naletio u RTL vijestima na prilog o Danu Republike Srpske. Milorad Pupovac koji im je inače simpatičan sad je prozvan zbog prisustva na obilježavanju tog dana. Reporterka puna prijezira prema Republici Srpskoj, a ime te reporterke Amela. Naravno da nemaju nikakvih priloga o muslimanskoj mržnji prema Hrvatima, to namjerno zanemaruju. Volio bi da se RTL-u kao germansko-CIA ispostavi oduzme nacionalna koncesija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 19:08 |
|
|
|
..nisam gleda stankovica izbjegavam odavno al izbjegavate odnosno idete krivom tezom nije vazno ko je gost gostova je i bakir i dodik i ko sve ne bitno je kako je to Stanković odradio..pogledacu ovi dana..svaka normalna TV treba dovest bilo kog bilo kojeg političara il vec koga sve drugo bi bio režim..a režim je zlo..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZIX
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 19:41 |
|
|
|
HRT u dnevniku mnogo bolji pri reportaži o Danu Republike Srpske. Dobar reporter, ne podilazi Muslimanima, na kraju ističe i hrvatsko stajalište o cjelokupnoj situaciji u BiH. Za razliku od reportaže žene koja se zove Amela, a koju bi Sarajevo potpisalo od prve do zadnje riječi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 09 sij 2022, 23:43 |
|
|
|
...hrt je jedini kanal koji gledam od dokumentarni serija političke od orvorenog pa nadalje...samo kad naši kreteni koji izmišljaju toplu vodu imaju primjedbe na informativni program...eto prešaltajte se na rtl i novu...nek mi neko kaže samojednu emisiju od ta dva kanala da su vridni pažnje...nema ih..al godi im kad pljuju po hdz a to je pljuvanje po hrvatskoj..čak je i kizo javno kritizira hrt a govorio kako brani rtl i n1..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: HRT Postano: 10 sij 2022, 12:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Na HRTu Bakirova pudlica u Pereciji Denis Avdagić orgija zajedno sa Vlahovom. Jedva čekaju HercegBosanci plaćat pretplatu ovim debilima.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: HRT Postano: 11 sij 2022, 12:16 |
|
|
|
Gledo sam skijanje, ovo mala Fleiss je OK komentatorica + bila je solidna i skijašica, pa zna tematiku.
Šapit je OK komentator za neke sportove, al ovi ostali NE
Još od vremena Blažička (Sušec nije bio loš, ni Čampa) nije bilo kvalitetnog sportskog komentatora, jedno je bit sportski novinar, a sasvim drugo sportski komentator. Recimo Blažičko je znao i engleski i njemački tečno, a danas sportski novinari se bore sa engleskim. Po meni bi minimum bio da znaš engleski + jedan jezik tečno i da potpišeš da ćeš kroz 5 godina naučit još jedan tečno.
Sramota je slušat ona pitanja hau duju lajk kroejša/zagreb na skijanju ili atletici.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 11 sij 2022, 12:21 |
|
|
Brane je napisao/la: Gledo sam skijanje, ovo mala Fleiss je OK komentatorica + bila je solidna i skijašica, pa zna tematiku.
Šapit je OK komentator za neke sportove, al ovi ostali NE
Još od vremena Blažička (Sušec nije bio loš, ni Čampa) nije bilo kvalitetnog sportskog komentatora, jedno je bit sportski novinar, a sasvim drugo sportski komentator. Recimo Blažičko je znao i engleski i njemački tečno, a danas sportski novinari se bore sa engleskim. Po meni bi minimum bio da znaš engleski + jedan jezik tečno i da potpišeš da ćeš kroz 5 godina naučit još jedan tečno.
Sramota je slušat ona pitanja hau duju lajk kroejša/zagreb na skijanju ili atletici. ..čin spominjes prasicka ko komentara sve mi je jasno..nemas pojma..imamo mi u hr fenomenallne komentatore od vele šapita i cijele ekipe koja je na arenama ...al ti vjerojatno njih i nemas prilike dozivit..da prasicko..majko mila
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: HRT Postano: 11 sij 2022, 13:10 |
|
|
Vela??? To je antitalent svjetskih razmjera za bilo kakvo komentiranje, a sa svojom zasukanom facom i nepoznavanjem jezika nije ni za sportskog novinara.  Blažičko je gospodin čovjek za njega... 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: HRT Postano: 17 sij 2022, 13:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8428 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Brane je napisao/la: Vela??? To je antitalent svjetskih razmjera za bilo kakvo komentiranje, a sa svojom zasukanom facom i nepoznavanjem jezika nije ni za sportskog novinara.  Blažičko je gospodin čovjek za njega...  Care,nisi u pravu što se tiče Vele. Inače, skoristio bih ovu prigodu da jebem mater sportskom uredniku HTV-a jer dosada nisam nijednom viješću niti vidio niti pročitao sa kim Čilić igra na Australian openu u prvom kolu.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|