|
|
Stranica: 3/12.
|
[ 297 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Heero
|
Naslov: Re: HRT Postano: 17 svi 2020, 19:27 |
|
|
|
Meni je gust slusat kmeke! Isto da mi yugoslaveni duvaju kitu.Ja uzivam kad kukaju o ustasama.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 17 svi 2020, 19:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Šta ih imam slušati. Nije vrijeme radnih akcija i štafeta. To je prošlo i mogu klepetati koliko hoće.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: HRT Postano: 18 svi 2020, 22:02 |
|
|
Pa e i klrpeaju i placu a men nekak drago 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: HRT Postano: 18 svi 2020, 23:37 |
|
|
Ne znam je li netko spomenuo ranije ali na Dobro jutro Hrvatska su na dan sjećanja na Holokaust doveli nekakve eksperte (pretpostavljam Židove) domaće i strane. Netko od njih je "hrabro" istaknuo da je Tuđman podržavao fašiste (  ). Voditelji su izgledali malo nesigurni kako da reagiraju. Nisam vidio nikakvo objašnjenje kako je moguće da netko na hrvatskoj nacionalnoj televiziji nešto takvo kaže. Bezobrazluk i povijesni revizionizam je jednog doslovnog partizana iz drugog svjetskog rata koji je umetnuo antifašizam u hrvatski ustav (a uz to je bio i prvi i najvažniji predsjednik RH) praktički nazvati fašistom na HRT-u. Još je veća sramota da nitko na to nije adekvatno reagirao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 31 lis 2020, 17:07 |
|
|
|
HRT doslovce odvratan. Stalno neka jeftina propaganda za multi-kulti. Možete misliti kako bi vas ovi seljaci ispravno informirali da migranti siluju Hrvatice po Zagrebu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 28 pro 2020, 15:23 |
|
|
|
Emisija, urgiraju da se sa USA potpiše sporazum da se firme i ljudi, koji rade u Hrvatskoj za US tvrtke ne oporezuju dvostruko. Pa nek Amerikanci ukinu svoje oporezivanje, ne siromašnija Hrvatska. Zagreb uvijek spušta glavu i gospodara traži.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Purger111
|
Naslov: Re: HRT Postano: 28 pro 2020, 18:53 |
|
|
BBC je napisao/la: HRT doslovce odvratan. Stalno neka jeftina propaganda za multi-kulti. Možete misliti kako bi vas ovi seljaci ispravno informirali da migranti siluju Hrvatice po Zagrebu. Pa HDZ kadrovira, kanali su centar kamilica... i svejedno trpe napade od ostatka mainstreama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Instruktor
|
Naslov: Re: HRT Postano: 02 sij 2021, 21:03 |
|
Pridružen/a: 10 vel 2018, 16:56 Postovi: 2954 Lokacija: Hrvatsko kraljevstvo
|
“NEPROFESIONALNOST DNEVNIKA HRT-a, ALEKSANDAR STANKOVIĆ, KORUPCIJA I PROVINCIJALNO NOVINARSTVO Sinoćnji Dnevnik HRT-a uobičajeno postavlja prioritete koji su za cijelu europsku i hrvatsku javnost nerazumljivi, i naravno, u stilu HRT-a, novinarski neprofesionalni. Vijest o tragičnoj pogibiji osam mladih života u hercegovačkom Posušju je u HRT-ovom Dnevniku zaslužila 33. minutu. U svim europskim medijima to je bila jedna od središnjih vijesti, jer je doista riječ o rijetko viđenoj tragediji. I ovdje bi trebalo stati i zašutjeti. Ali, nažalost, puno je toga što mora biti izrečeno. I zato nastavljam s ovim tekstom. HRT je manipulativno prenapuhao verbalni incident u Glini, u kojem je 25-ogodišnji volonter iz Zadra na neprihvatljiv i neprimjeren način vrijeđao Milorada Pupovca. Ali HRT nikada nije objavio da je taj Pupovac fašistoidno šovinističkom retorikom na dan potresa vrijeđao sve hrvatske građane kada je poginuloj djevojčici Lauri iz Petrinje brojao krvna zrnca. Pupovac nema 25 godina, već je javna osoba, te njegova riječ ima nemjerljivo veće značenje od dečka koji je u dobroj namjeri došao pomagati u potresom pogođenom području. Samo pojavljivanje Pupovca u Banovini, koja je bila izvrgnuta paležu, pljački i ubojstvima u kojima je sudjelovala stranka na čijem je čelu danas Pupovac, a čiji je osnivač osuđeni ratni zločinac, je samo po sebi kontroverzno. Međutim, Plenkovićevi mediji, kako HRT tako i primjerice Jutarnji list, sustavno sudjeluju u vrijeđanju hrvatskih građana, preuveličavajući nekakav verbalni incident u veliko kazneno djelo, a stvarna kaznena djela, kao kad Pupovac vrši pritisak na pravosuđe ili vrijeđa obitelj mlade djevojčice iz Petrinje, ne smatraju problematičnim. HRT isto tako uopće nije obavijestio hrvatsku javnost, a što je bio dužan, da je vlasnik jednog od najvećih internetskih portala u Hrvatskoj, Matija Babić, javno pozvao na paljenje crkava i ubijanje vjernika i svećenika, u svakom imalo funkcionirajućem pravnom sustavu on je već morao biti procesuiran jer je to neviđeni skandal i kazneno djelo vrijeđanja i uznemiravanja javnosti. Međutim, korumpiranim vladajućim, hrvatskim moćnicima je vrijeđanje hrvatskog naroda i hrvatskih građana sasvim prihvatljivo. Prošlu, blagdansku nedjelju, na svetkovinu Svete obitelji, moj bivši kolega s HRT-a, Aleksandar Stanković, ugostio je izvjesnog Sašu Antića. Elektronski mediji su nakon emisije izvijestili kako su Aleksandar i Saša u uvodu zajedno pjevali, njima zabavno a ostalima i ne baš. Taj Saša je, pak, izjavio da „ne može probaviti Marka Perkovića Thompsona“. To je u neku ruku i razumljivo, jer kad kroz čovjeka progovara zavist onda izgovara nelogične i uvredljive stvari. U ovom slučaju je zavist razumljiva. Na koncertima Marka Perkovića Thompsona je pun Maksimirski stadion, a taj izvjesni Saša Antić sretan je kad mu na koncert dođe toliko ljudi da eventualno može napuniti svlačionicu Maksimirskog stadiona. Uostalom, Thompson je autor pjesme „Lijepa li si“ uz koju se slave sve veličanstvene športske pobjede. On je jedini hrvatski izvođač koji se našao na svjetskoj iTunes top-ljestvici po prodanim i preslušanim albumima. S albumom – „Moli i radi“ bio je među prvih pet, uz bok Davidu Bowieu i Bruceu Springsteenu. Thompson nedvojbeno ima široku društvenu prihvaćenost. Koji je razlog da HRT konstantno poziva goste kojima je cilj blatiti Thompsona u potpunosti je nerazumljivo. Međutim ključni problem je što HRT služi svima i svemu ali ne ispunjava svoje zakonske obveze, a visoko plaćeni novinari kao Stanković neprofesionalno zlorabe javnu televiziju, vrijeđajući pretplatnike koji ih financiraju te netransparentno zarađuju na tim istim pretplatnicima. Svaki razuman čovjek se pita – na temelju čega već 22. godinu za redom Stanković ima privilegij voditi i uređivati prime-time-emisiju? Zar nema drugih novinara u Hrvatskoj koji imaju pravo dobiti šansu pokazati svoje novinarsko umijeće? S obzirom na to da Stanković u profesionalnom smislu, emisiju vodi na provincijalan način, gdje je u te 22 godine imao toliko gafova, poput slučaja pseudo znanstvenika Mihajlovića, a istovremeno nije bio u stanju u tom dugom razdoblju dovesti niti jednog relevantnog europskog gosta koji bi za hrvatsku javnost bio od relevantnog interesa, postavlja se pitanje tko tog novinara štiti i drži na HRT-u. U takvoj emisiji nismo mogli vidjeti Carlu del Ponte, Ollija Rehna, Victora Orbana, Jose Manuela Barrosa, Angelu Merkel, Sebastiana Kurza, Zlatka Dalića, pokojne Hansa Dietricha Genschera ili Helmuta Kohla, i tako bismo mogli nastaviti u nedogled. Ali zato Stanković nije propustio pozvati u emisiju Emila Kusturicu, Lepu Brenu, Aleksandra Tijanića (Miloševićevog ratnog huškača) i sve poznate i nepoznate mrzitelje europskih vrijednosti i Hrvatske. Jer za Stankovića svijet počinje i zaustavlja se u nama susjednoj Republici Srbiji, kao da drugih susjeda i drugih tema Hrvatska nema. To što HRT ima zakonsku obvezu izvještavati o svim relevantnim društvenim pitanjima, kao što znamo, vodstvo HRT-a ne zanima, tako da to nije isključivo Stankovićev problem. Međutim, ovdje želim konstatirati da to itekako jest hrvatski problem. Iz kojeg razloga svi mi građani financiramo HRT, a za te novce ne dobivamo program javnog medija na koji imamo pravo, već nas se za naše novce vrijeđa i provincijalizira. Hrvatski novinar Tomislav Čadež je optužio Stankovića da je primao novce od Hrvatske gospodarske komore u vrijeme kada je predsjednik HGK bio Nadan Vidošević. Stanković je to nemušto demantirao, ali je činjenica da je u emisijama u kojima je Vidošević nastupao Stanković bio ispod svake profesionalne razine benevolentan. To izaziva ozbiljnu sumnju. Vjerodostojnost novinara na javnoj televiziji je obveza, i svaki gledatelj za svoje novce želi novinara u kojeg može imati povjerenje, a ukoliko je to povjerenje nagriženo optužbom za korupciju, onda taj slučaj mora u najmanju ruku biti rasvijetljen. Imamo aktualni slučaj vlasnika njemačkih novina Berliner Zeitung, Holger Friedricha, koji je oformio posebno neovisno povjerenstvo kako bi dokazao da nije svojevoljno surađivao s komunističkom službom STASI. To je to. Hrvatskoj treba vjerodostojnost. A hrvatske institucije, pa tako i mediji, nemaju vjerodostojnost, i to je jedan od ključnih uzročnika duboke krize u kojoj se Hrvatska nalazi. Ovdje možemo zaključiti da Stanković nije rasvijetlio je li ga Nadan Vidošević korumpirao, a kada bolje pogledamo njegov profesionalni rad imamo njegovu čuvenu emisiju u koju je ugostio bivšeg ravnatelja HRT-a i Veleposlanika Mirka Galića. Emisija je emitirana na samom početku rasplamsavanja afere Agrokor, a svi informirani ljudi u Hrvatskoj su znali da je Mirko Galić, nakon što je umirovljen s veleposlaničke pozicije, bio savjetnik Ivice Todorića, a njegov sin je preko deset godina bio član Uprave tog istog Agrokora. No, Stanković u 60 minuta nije imao potrebu postaviti barem jedno pitanje u svezi Agrokora. Samo ovaj slučaj bio bi u normalnim uvjetima dovoljan da mu se zahvali na suradnji te otkaže ugovor. Ali ne, Stanković se ponaša kao da mu je HRT obiteljska ostavština te bahato provodi svoju provincijalnu agendu. Na HRT-u je stanje kao u cijelom hrvatskom društvu: imamo odabrane moćnike, koji su odabrani po netransparentnom ključu podobnosti, u načelu profesionalno nedorasli funkcijama na kojima jesu, a usput Hrvatsku i njezine građane preziru i vrlo često vrijeđaju, a ta ista Hrvatska i njezini građani ih financiraju. Međutim ima nade, a to je vladavina prava i europski standardi. Mi Hrvati ne smijemo prihvatiti da budemo građani drugog reda u Europi. Za početak moramo inzistirati na profesionalnosti i poštivanju zakona. HRT mora sukladno zakonu izvještavati o svim relevantnim temama te ne može ignorirati nikoga zato što je politički nepodoban!” – poručila je Karolina Vidović Krišto. https://narod.hr/hrvatska/vidovic-krist ... ovinarstvu
_________________ Hrvatska je za više KRIŠTO a neki su za manje Karoline u hrvatskoj politici
Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: HRT Postano: 25 sij 2021, 20:36 |
|
|
|
Šta im bi. Za ruske prosvjede dali isto vremena da obje strane kažu svoje. Ali "zaboravili" prenijeti vijesti o jučerašnjim prosvjedima i divljanjima u EU. Ponašaju se kao jebena briselska "Pravda". A dobro, nije kraj Dnevnika možda spomenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 25 sij 2021, 20:56 |
|
|
|
..ajmo jedan test na brzinu...koja emisija iz RTL i nove vam je omiljena koja ostaje u memoriji ajde stručnjaci da čujem..hrpetina big Brothera i filmovi koji počnu u osam a završe deset minuta do ponoći..a HRT idemo redom ponediljak serije spomeni cu dvi ovako na prvu:crno bijeli svijet,novine dvi vrhunske serije..srijeda lp..utorkom Talk showu četvrtkom bolkovic petkom peti dan subotom o braniteljima vjerske emisije od mise pa dalje..poljoprivredna emisija koja ide nediljom..aco bolio ne volio nedjeljom u dva..izd Itd ovo onako na prvu..to sto pisete gadljivosti vjerojatno misle na informativne jer njima je sve gadljivo di se ne pljuje po hr opcijama pogotovo RTL..i da HRT je najgledaniji program na područjima ex yu i svi kazu da kvalitetom odskače..znaci ovi komentari su politički gdje se misli da složna braća a to su SDP most i dp tj njihovi članovi istu spiku promoviraju..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: HRT Postano: 26 sij 2021, 23:59 |
|
|
|
Nova TV ima onaj debilni dnevnik koji traje predugo a znao se u proslosti i reprizirati i imati reklame usred sebe Da ne spominjem ona neka banalna sranja koja oni plasiraju kao vijesti LOL
HRT-na rubu znanosti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: HRT Postano: 29 sij 2021, 00:55 |
|
|
|
HRT nije toliko loš koliko je pristran, rade 300% po partijskoj direktivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: HRT Postano: 29 sij 2021, 01:58 |
|
|
|
HRT nije idealan, loš je po mnogo čemu, subtilno često gura neoliberalnu multikulti propagandu, ali ono što je gore @laganini napisao stoji. Naspram ostalih televizija tipa RTL i Nova tv je odličan. Te programe uopće ni ne gledam.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Orion
|
Naslov: Re: HRT Postano: 29 sij 2021, 12:14 |
|
|
|
Nisam godinama pogledao niti Novu, niti HRT (osim sportske utakmice) tako da je moguće da u međuvremenu propagiraju neoliberalnu politiku i multikulturu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 29 sij 2021, 13:43 |
|
|
|
..izuzetno biram sto cu gledat i uglavnom ajmo rec u postocima osamdeset posto je HRT ..a o kakvoj pristranosti govorite izbace jutarnje i dalmacije i nove TV i RTL oni su realniji do maximumuma..naravno politika je takva da nikad nece pljuvat nad sebe..logicno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 vel 2021, 23:24 |
|
|
|
Na HRT-u 3 Banovic Strahinja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: HRT Postano: 06 vel 2021, 00:00 |
|
|
|
Film u kojem zapadnjaci glume Srbe, a Srbi turke lol
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HRT Postano: 06 vel 2021, 00:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29423 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Zanimljivo, najpoznatiji film o srednjovjekovnoj srpskoj povijesti napravili Hrvati. :)
Sanja Vejnović gola: 9/10
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: HRT Postano: 10 vel 2021, 21:07 |
|
|
|
al bez kose je bas nekako ruzna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: HRT Postano: 11 vel 2021, 14:22 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1344 Lokacija: u prolazu
|
Bobovac je napisao/la: Zanimljivo, najpoznatiji film o srednjovjekovnoj srpskoj povijesti napravili Hrvati. :)
Sanja Vejnović gola: 9/10 još uvijek se dobro drži 
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
| Vrh |
|
 |
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 vel 2021, 18:40 |
|
|
|
@laganini što misliš o Počivali u miru? Mislim u zadnje vrijeme pogledati nešto domaće, a volim krimi-serije? Ima li je li serijska ili je svaka epizoda posebna ili je pola-pola?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 vel 2021, 18:48 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: @laganini što misliš o Počivali u miru? Mislim u zadnje vrijeme pogledati nešto domaće, a volim krimi-serije? Ima li je li serijska ili je svaka epizoda posebna ili je pola-pola? ..to je odlična serija isto tako iz hrt produkcije glumački i dramaturološki mislim da se igrala čak nekoliko sezona..preporučam..serijski(misliš priča u nastavcima).. judita frnković je blistala..uz novine pun pogodatak...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: HRT Postano: 16 vel 2021, 18:55 |
|
|
|
..evo da prebacim post..neće škodit....odlična serija jedna u nizu hrt izvanredne produkcije..judita franković je blistala...priča je u nastavcima tematski..uz novine i mamuticu baš po tvom ukusu ako voliš taj žanr..mislim da bi i reprize pogleda s guštom..e da i sad hrt gazi konkurenciju imamo knjaza nediljom ponediljkom milića...ovi što olajavaju su bez pameti u najmanju rukuku il je njihov niovo big brothera il bi guštali da se političke emisije na hrt svedu na index stil...ne kužim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: HRT Postano: 17 vel 2021, 15:50 |
|
|
|
Nisam gledo ništa od toga, ratnu tematiku izbjegavam, osim ponekad dokumentaraca sa živim svjedocima, zadnje sam pogledo ovaj o Oluji...volio sam pogledat Stipe Božića i njegovi 7 vrhova, Milićev putopis kroz Ameriku...
Što se tiče humora, ne gledam ništa, volim britanski humor jer je sličan hrvatskom s puno cinizma, al zato treba talent, duhovitost je nešto s čim se rodiš, a ne nešto što se može naučiti...
Svidilo mi se Knjaz i Velikani...al Knjaz je majstor zanata i uvijek je kvalitetan...Pervan direktor svemira...a ovo ostalo ništa...recimo bitange i princeze, pa šta je tu smješno?? Ili ovi stand up tipa one lezbijke il Šarića itd. pa to je silovanje, a ne humor...ja razumijem da je nekim ljudima drago da se pljuje po Crkvi, al to nema veze s humorom, kako se zove ono na N1 di oni luzeri imaju neduhovitu humorističnu emisiju?? To jednostavno nije smiješno, ti ljudi nisu duhoviti, niti će bit.
Sramota recimo da nema hrvatski film o Isusu, ja sam čak piso i kardinalu o tome, al ne dira ih to previše...
Zašto nema neka Božićna komedija s Pervanom, Rozgom, Thompson itd. u stilu sam u kući itd...u Rusiji uvijek ima snjega i nije skupo za snimanje...
Mojmir nisam gledo, al sam razmišljo o tom formatu povijesnom davno, al sam naziv mi govori kolko je loše to osmišljeno...također Sviličić tu vrti istu neduhovitu ekipu, jednostavno se treba tražit glumce na akademiji ili privatno amatere, međutim to je već duga priča kompromitiranog sustava filma u RH di ista ekipa drži svjeću jedni drugima...
Zašto nema serije o Hajducima, materijala pisanog i epskog ima sasvim dovoljno za scenarije...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: HRT Postano: 17 vel 2021, 16:03 |
|
|
|
Uskoro bi trebala ići serija Doba Uskoka od Domagoja Burića.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|