|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 282 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zet
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 stu 2024, 19:32 |
|
|
Jos da si naveo ime emisije? Ne razumijem te, na HRTu nema srpskog jezika, osim ako nije rijec o emisiji namijenjene manjinama.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: HRT Postano: 13 stu 2024, 19:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7424 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
zet je napisao/la: Jos da si naveo ime emisije? Ne razumijem te, na HRTu nema srpskog jezika, osim ako nije rijec o emisiji namijenjene manjinama. "Kod nas doma". Itekako da ima, pola gostiju danas je bilo iz Srbije. Ali ne samo danas, skoro svaki dan je tako koliko sam mogao primjetiti letimičnim pregledavanjem programa.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 01:11 |
|
|
Voditeljica Marta Šimić Mrzlečki je hrvate u BiH nazvala “nacionalnom manjinom” https://narod.hr/hrvatska/hrt-hrvate-iz ... m-vas-biloCitat: U HTV-ovom uvodnom prilogu o ovoj temi rečeno je da je u Vladi održan panel o ‘položaju, statusu i pravima hrvatske nacionalne manjine u Bosni i Hercegovini‘.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 09:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Citat: Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 11:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Politički polupismene novinarke HRT-a.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 12:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24035 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ovakvih je vise od pola na HRT-u. Nije ni namjerno, jednostavno nema pojma zena.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 17:43 |
|
|
80 % stanovnika koji žive u hrvatskoj ne zanimaju hrvati u Bosni i Hercegovini,a većina ih nema pojma,urednici i novinari slabo educirani,slabog znanja pišu svašta
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 17:47 |
|
|
zrtvasvihrezimaa je napisao/la: 80 % stanovnika koji žive u hrvatskoj ne zanimaju hrvati u Bosni i Hercegovini,a većina ih nema pojma,urednici i novinari slabo educirani,slabog znanja pišu svašta Realno gledano nemaju kad ni misliti od svog života i svojih problema, a niti su upućeni i educirani kao što to recimo rade u Srbiji. Većini je bitna samo kifla, a dobar dio bi htio i da nema tog utega zvani Hrvati iz BiH, a ne znaju u kakvoj bi opasnosti bila RH da nema zaleđe u vidu HB Hrvata. Tek u zadnjih možda par godina su HB Hrvati malo više u fokusu preko izdvajanja i tipa emisijama "Pogled preko granice-Hrvati u BiH". To bi se moglo promijeniti kad bi jedan HRT-ov program pokrivao Hrvate u BiH i dijaspori.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 18:02 |
|
|
Dnevnik kvalitet 2-. Iz godine u godinu sve gori. Ako ovako nastave treba ih ugasiti. Pola zemalja u EU nema javne emitere.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 18:39 |
|
|
Noname01 je napisao/la: zrtvasvihrezimaa je napisao/la: 80 % stanovnika koji žive u hrvatskoj ne zanimaju hrvati u Bosni i Hercegovini,a većina ih nema pojma,urednici i novinari slabo educirani,slabog znanja pišu svašta Realno gledano nemaju kad ni misliti od svog života i svojih problema, a niti su upućeni i educirani kao što to recimo rade u Srbiji. Većini je bitna samo kifla, a dobar dio bi htio i da nema tog utega zvani Hrvati iz BiH, a ne znaju u kakvoj bi opasnosti bila RH da nema zaleđe u vidu HB Hrvata. Tek u zadnjih možda par godina su HB Hrvati malo više u fokusu preko izdvajanja i tipa emisijama "Pogled preko granice-Hrvati u BiH". To bi se moglo promijeniti kad bi jedan HRT-ov program pokrivao Hrvate u BiH i dijaspori. Ma u običnom svijetu u RH zavladao je nekakav snobizam i sa visoka gledanje na BiH, pritom i na bh hrvate. Suludo ako znamo da se donedavno živjelo u istoj državi. Pamtim vrijeme iz SFRJ i tada toga nije bilo ili je bilo minimalno. A iz prve ruke znam da ih zapadnjaci ne razlikuju od drugih balkanjerosa, niti su razlika. Meni to zanimljivo za promatrati.
|
|
Vrh |
|
|
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: HRT Postano: 04 pro 2024, 18:52 |
|
|
novem je napisao/la: Dnevnik kvalitet 2-. Iz godine u godinu sve gori. Ako ovako nastave treba ih ugasiti. Pola zemalja u EU nema javne emitere. Gdje sa 3000 uhljeba. I da su neki kvalitet nemože ih probaviti tako malo novinarsko tržište. Još se ne usuđuju povećati iznos pretplate koji dugo vremena ne prati ostala poskupljenja. Za enormne plate i pored toga imaju.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 pro 2024, 01:55 |
|
|
Kopiradu iste visti koje se distribuira svugdi po "regionu", a po naputku svojih masonskih gospodara.
|
|
Vrh |
|
|
Zapadni
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 pro 2024, 06:17 |
|
|
zrtvasvihrezimaa je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Realno gledano nemaju kad ni misliti od svog života i svojih problema, a niti su upućeni i educirani kao što to recimo rade u Srbiji. Većini je bitna samo kifla, a dobar dio bi htio i da nema tog utega zvani Hrvati iz BiH, a ne znaju u kakvoj bi opasnosti bila RH da nema zaleđe u vidu HB Hrvata. Tek u zadnjih možda par godina su HB Hrvati malo više u fokusu preko izdvajanja i tipa emisijama "Pogled preko granice-Hrvati u BiH". To bi se moglo promijeniti kad bi jedan HRT-ov program pokrivao Hrvate u BiH i dijaspori.
Ma u običnom svijetu u RH zavladao je nekakav snobizam i sa visoka gledanje na BiH, pritom i na bh hrvate. Suludo ako znamo da se donedavno živjelo u istoj državi. Pamtim vrijeme iz SFRJ i tada toga nije bilo ili je bilo minimalno. A iz prve ruke znam da ih zapadnjaci ne razlikuju od drugih balkanjerosa, niti su razlika. Meni to zanimljivo za promatrati. Davno se Bosnu zvalo tamnim vilajetom. A u Bosni se svi međusobno gledaju s visoka. Ovaj forum je primjer A. Na BiH se u istom svijetlu gleda i u Srbiji. Možda u Švedskoj ne znaju razliku, ali Kroatien ima pozitivnu akontaciju u južnoj Njemačkoj. Uvijek sam imao bolji tretman od drugih "balkanjerosa". Je li to zbog povijesnih ratnih savezništva, istih civilizacijskih krugova, ljetovanja na moru ili nogometa? Svega valjda pomalo. Ali reći da razlike ne postoje. To samo može reći Mujo. Jedino jugoljevičari ne trpe Hrvate iz BiH, jer ih smatraju desničarima i glasačima HDZ-a. Normalan puk nije opterećen brojanjem krvnih zrnaca na dnevnoj razini, pogotovo kad svatko ima nekoga iz BiH u obitelji, u krugu prijatelja ili u precima. Većina Hrvata u današnjoj Hrvatskoj vuče podrijetlo iz same BiH. Narod je svjestan oblika države i vidi da jedan dio nedostaje. To što je BiH zasrana i trajno deformirana turskom čizmom koja je ugnjetavala neprijateljske katolike s vjerskim centrom van Osmanskog carstva, islamizirala puk, navela Srbe na migraciju zapadno, dovlačila Vlahe, ukratko, napravila višestoljetni dernek poticanja pravoslavlja i islama. Ah, Bože moj.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 pro 2024, 11:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25751 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vezano za navedeno, uvijek su mi smiješni bili likovi koji lupetaju: - "E kad odeš vani svejedno je strancu jesi li Hrvat , Srbin ili Musliman." Dakako da nije, barem u većini europskih zemalja. To mugu reći nekome tko nikada nije mrdnuo iz Donje Maoče ali onima koji su kontaktirali sa mnogo stranaca ne baš...
U 99% slučajeva kada spomeneš "Croatia", ono osmijeh na licu, lijepa zemlja, prekrasno more, sexy predsjednica, nogomet...
Spomeneš "Bosnia", dočeka te neugodna šutnja...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 pro 2024, 15:50 |
|
|
"Sjećam se za stradale mlade iz Tribistova kod Posušja na dočeku nove godine isto je ova novinarka bila i tek u 37.minuti večernjeg Dnevnika su objavili ovu veliku tragediju Nije ni ovo slučajno"
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 pro 2024, 15:54 |
|
|
Nije ni slučajno kad su dan poslije dolaska hr reprezentacije u ZG, u vijestima isijekli onaj dio gdje Dalić na Trgu pozdravlja Hrvate u BiH, a sve prije toga ostavili.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
zrtvasvihrezimaa
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 pro 2024, 17:26 |
|
|
Zapadni je napisao/la: zrtvasvihrezimaa je napisao/la: Ma u običnom svijetu u RH zavladao je nekakav snobizam i sa visoka gledanje na BiH, pritom i na bh hrvate. Suludo ako znamo da se donedavno živjelo u istoj državi. Pamtim vrijeme iz SFRJ i tada toga nije bilo ili je bilo minimalno. A iz prve ruke znam da ih zapadnjaci ne razlikuju od drugih balkanjerosa, niti su razlika. Meni to zanimljivo za promatrati. Davno se Bosnu zvalo tamnim vilajetom. A u Bosni se svi međusobno gledaju s visoka. Ovaj forum je primjer A. Na BiH se u istom svijetlu gleda i u Srbiji. Možda u Švedskoj ne znaju razliku, ali Kroatien ima pozitivnu akontaciju u južnoj Njemačkoj. Uvijek sam imao bolji tretman od drugih "balkanjerosa". Je li to zbog povijesnih ratnih savezništva, istih civilizacijskih krugova, ljetovanja na moru ili nogometa? Svega valjda pomalo. Ali reći da razlike ne postoje. To samo može reći Mujo. Jedino jugoljevičari ne trpe Hrvate iz BiH, jer ih smatraju desničarima i glasačima HDZ-a. Normalan puk nije opterećen brojanjem krvnih zrnaca na dnevnoj razini, pogotovo kad svatko ima nekoga iz BiH u obitelji, u krugu prijatelja ili u precima. Većina Hrvata u današnjoj Hrvatskoj vuče podrijetlo iz same BiH. Narod je svjestan oblika države i vidi da jedan dio nedostaje. To što je BiH zasrana i trajno deformirana turskom čizmom koja je ugnjetavala neprijateljske katolike s vjerskim centrom van Osmanskog carstva, islamizirala puk, navela Srbe na migraciju zapadno, dovlačila Vlahe, ukratko, napravila višestoljetni dernek poticanja pravoslavlja i islama. Ah, Bože moj. Odgovor je uglavnom na mjestu. Kada kažem "nisu razlika" mislim na način života prosječnih ljudi. Volio bi čuti suvisao odgovor po čemu je npr. Sinj bolji i napredniji od Livna ili Slavonski Brod od Banjaluke. Pokušaj tim u Južnoj Njemačkoj reći da si im sličniji nego ljudima u BiH i Srbiji. Ako se i suzdrži da ti ne kaže otvoreno, neće imati nikakve dileme da si iskompleksirana budaletina.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: HRT Postano: 05 pro 2024, 17:46 |
|
|
HRT se ispričao Hrvatima u BiH, ali ne javno
HRT se mora javno ispričati, možete i vi svojim porukama preko e-mail vršiti pritisak na njih i tražiti javnu ispriku.
Privitak/ci: |
374C144C-96EB-4AE9-922C-398DC98AE351.jpeg [ 331.07 KiB | Pogledano 1351 put/a. ]
|
_________________ Ljubi mi Te svaki kucaj srca I duše mi svaki topli dah, I pod hladnim ljubit će Te grobom Moj mrtvački pepeo i prah!
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: HRT Postano: 07 pro 2024, 04:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: HRT Postano: 08 pro 2024, 18:56 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7424 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Opet neki jugonostalgičarski igrani film na HTV1 trenutno.
A danas na trećem, nekakav dječji program hrvatsko-srpske kulture, u kojem lik sa ćiriličnim natpisom na majici obrazuje djecu o liku i djelu Branka Ćopića. Jebo ih Ježurka Ježić u pakaš.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: HRT Postano: 08 pro 2024, 18:58 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
HRT ne gledam odavno, jedino ako prenose nešto od sporta.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: HRT Postano: 08 pro 2024, 18:59 |
|
|
Ma ne gledam ni ja, nego kad god slučajno prebacim obično budu takvi ili slični sadržaji.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: HRT Postano: 08 pro 2024, 19:01 |
|
|
kiler je napisao/la: Opet neki jugonostalgičarski igrani film na HTV1 trenutno.
A danas na trećem, nekakav dječji program hrvatsko-srpske kulture, u kojem lik sa ćiriličnim natpisom na majici obrazuje djecu o liku i djelu Branka Ćopića. Jebo ih Ježurka Ježić u pakaš. Šta imaš protiv Branka Ćopića?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: HRT Postano: 08 pro 2024, 21:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: kiler je napisao/la: Opet neki jugonostalgičarski igrani film na HTV1 trenutno.
A danas na trećem, nekakav dječji program hrvatsko-srpske kulture, u kojem lik sa ćiriličnim natpisom na majici obrazuje djecu o liku i djelu Branka Ćopića. Jebo ih Ježurka Ježić u pakaš. Šta imaš protiv Branka Ćopića? Kakove on ima veze sa hrvatskim obrazovnim sustavom?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: HRT Postano: 08 pro 2024, 21:36 |
|
|
kiler je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Šta imaš protiv Branka Ćopića? Kakove on ima veze sa hrvatskim obrazovnim sustavom? Što ne bi imao? Vrhunski pisac za djecu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|