|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 119 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SDB
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 26 pro 2014, 23:11 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
22.12. imenovana nova (Hanžekovićeva) uprava EPH i Pavić otišao u povijest. Nakon 1.1. kreću otkazi. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 27 pro 2014, 00:04 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 28 pro 2014, 09:29 |
|
|
Zna li se tko će se prvi naći pod udarom ustaške pesnice?
Nadam se da je gastronovinar.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 28 pro 2014, 12:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80937 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Samo ne Butković!
Tek sam došao do 42. restorana.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 28 pro 2014, 13:03 |
|
|
limpus je napisao/la: Zna li se tko će se prvi naći pod udarom ustaške pesnice?
Nadam se da je gastronovinar. Polako prijatelju. Znaš da se ustaše svima 'svete kako bi rekao Pervan 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 28 pro 2014, 13:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61244 Lokacija: DAZP HQ
|
uskoro ce i naslovnica: Ustaska mica maca je dobro i nikad bolje, hvala Bogu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 29 pro 2014, 15:52 |
|
|
Nadam se da je gastronovinar. 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 29 pro 2014, 17:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 30 pro 2014, 17:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
U potpunosti razumijem svako oduševljenje detronizacijom Pavića, ali nikako ne razumijem nekakvo radovanje ustoličenju Hanžekovića... 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 30 pro 2014, 18:52 |
|
|
Posljednje zbogom gospodinu Butkovicu i ostalim ANALiticarima iz JL. Siguran sam da ce "drsko peceni jastozi" napraviti kolektivno samoubojstvo nakon pedale doticnom sjajnom poznavatelju mondenih restorana i dobre kapljice.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 30 pro 2014, 20:25 |
|
|
Nadam se da je gastronovinar. Drugovi i drugarice svih naroda i narodnosti! Ustaška pesnica je krenula oštro! Citat: Naime prema informacijama Indexa u Koranskoj ulici krenuli je čista kadrova koji su bili vjerni kontroverznom medijskom tajkunu Ninoslavu Paviću. Navodno je Uprava koju je postavio novi vlasnik odvjetnik Marijan Hanžeković izrazila zgražanje kada su vidjeli koliko je zapravo razlika u primanjima između omiljenih urednika-kolumnista EPH i običnih novinara.
Navodno im je i ponuđen manji iznos plaće kojeg nisu prihvatili te im je otkazana suradnja. No, tako nešto Uprava za sada nije htjela ni potvrditi ni demantirati. http://www.index.hr/vijesti/clanak/butk ... 92599.aspx
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 09:19 |
|
|
Citat: U sutrašnjem impresumu Jutarnjeg lista više neće biti Igora Alborghettija, zamjenika glavnog urednika, Mirana Pavića, urednika integriranog deska i direktora Europa Digitala, online izdanja EPH, Vuka Radića, urednika weba i priloga Dobra hrana, kolumnista i komentatora Davora Butkovića i Mladena Plešea, ali ni Tomislava Dubenika koji je vodio oglasni dio u poslovnim segmentima tvrtke, javlja tportal. Citat: Jutarnji list objavio je danas kako je medijska izdavačka kuća Europapress holding (EPH), među čijim je izdanjima i Jutarnji list, dobila novi peteročlani Nadzorni odbor u koji su, uz predstavnicu vlasnika Anu Hanžeković, predsjednicu, imenovani i prof. Žarko Puhovski, kao potpredsjednik i ujedno do danas medijski vjerojatno najeksponiraniji i javnosti najpoznatiji član NO, splitski ekonomist Dejan Kružić, general i profesor na ETF-u Krešimir Ćosić i fra Ilija Živković, profesor na Bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, piše Jutarnji list. http://narod.hr/hrvatska/jutarnji-list- ... ca-mladeg/
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 09:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80937 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Op, op.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 14:36 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 14:46 |
|
|
Zvuči da će Jutarnji biti desniji od Večernjeg. 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 14:49 |
|
|
Zivi bili pa vidjeli Jugo drkadzije uvijek mogu izvaditi Feral iz naftalina, samo tko ce to financirat ?! 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 14:50 |
|
|
Zaklada ljubitelja stojedinice. Ako prvo spasi stojedinicu :)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 14:53 |
|
|
Ćosić i fra su mi poznati(ideološki desno) no mislim da je Hanžeković izbalansirao upravu. Puhovski je lijevo, a Kružić mi je nepoznamica no pretpostavljam da je slično kao Puhovski. U svakom slučaju glas prevage će biti kćer Hanžekovića. Pretpostavljam da će EPH odsad drukati za HSLS, a s obzirom da je on sad u koaliciji sa HDZom dobro će doći i HDZu, barem dok koalicija traje.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 15:07 |
|
|
PCM je napisao/la: Zivi bili pa vidjeli Jugo drkadzije uvijek mogu izvaditi Feral iz naftalina, samo tko ce to financirat ?!  Prije desetak godina, ja sam otprilike svaki drugi tjedan kupovao Feral, a staroj sam zabranjivao da baca stare brojeve. Poslije sam se ideološki isprofilirao u nacionalista (ali liberalnog nacionalista, nešto kao što se Netanjahuov Likud deklarira). To Raspudić zove HAPEK. Mada se sjećam da sam bio nacionalist i u osnovnoj školi, sa 10-ak godina znao sam sve općine koje je HV/HVO držao i koje akcije se izvode, slušao što stari priča i navijao. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 15:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61244 Lokacija: DAZP HQ
|
hm, ja sam bio kao mladji puno tvrdokorniji nego sad, cak sam bio i latentni cvjecar i zivio sam u uvjerenju da nas Bosnjaci obozavaju, sve dok slucajno jednom prilikom nisam naletio na forum.hr. ostao sam zatecen kolicinom mrznje prema Hrvatima. doduse, nikad mi nisu bili dragi, nego sam samo mislio da nas vole i da zele biti kao mi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 15:24 |
|
|
Nego da vidimo to izdanje J Utarnjeg lista. 
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 15:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Zivi bili pa vidjeli Jugo drkadzije uvijek mogu izvaditi Feral iz naftalina, samo tko ce to financirat ?!  Prije desetak godina, ja sam otprilike svaki drugi tjedan kupovao Feral. Mladost ludost. Poslije sam se ideološki isprofilirao u nacionalista (ali liberalnog nacionalista, nešto kao što se Netanjahuov Likud deklarira). To Raspudić zove HAPEK. Mada se sjećam da sam bio nacionalist i u osnovnoj školi, sa 10-ak godina znao sam sve općine koje je HV/HVO držao i koje akcije se izvode, slušao što stari priča i navijao.  Pa šta ti se desi da od feralovca postaneš ni manje ni više nego taj ....kako se reče ..."liberal nacionalista"?? Prepostavljam da je na tvoj preobražaj uticao nacionalizam ovih drugih ,i onda si zaključio da sa tim drugim nacionalistima(bošnjama verovatno i srbima) kao narodom se ne može živeti i ništa dogovoriti , a nije da se nisi trudio jer ipak si bio feralovac. Meni je taj "librelani nacionalizam" davno poznat jer on je ukorenjen u srpskoj tradiciji , i on se zasniva na jednoj kratkoj konstataciji koja je sledeća: ....Srbi znaju biti zli i znaju mrzeti , ali niko ne mrzi tako jako kao Hrvati....Ovo je izreka jednog klasičnog liberalnog srpskog nacionaliste. Znači on ne mrzi suštinski i količinski mnogo , već je prosto nateran da mrzi umereno tj.liberalno. Pretpostavljam da će Jutarnji biti na ovom putu liberalnog nacionalizma i da će dr.doc.mr.prof Raspudić biti nosioc.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 16:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26560 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Što ima čudno u čitanju Ferala? Skoro svi smo ga redovito čitali, isto kao što npr danas skoro svi odemo pogledati što ima na npr klix.ba? Meni su 1996 čak objavili nekoliko tekstova u tom tjedniku... lutanja u studentskim danima... 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 16:14 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Što ima čudno u čitanju Ferala? Skoro svi smo ga redovito čitali, isto kao što npr danas skoro svi odemo pogledati što ima na npr klix.ba? Meni su 1996 čak objavili nekoliko tekstova u tom tjedniku... lutanja u studentskim danima...  Znači i ti si liberalni nacionalista?? Uspostavilo se izgleda da je zapadnohercegovački kamenjar leglo nove političke misli kao što je liberalni nacionalizam , a njegova granica se sigurno nalazi na Starom Mostu pa se onda tačno zna gde počinje liberalni nacionalizam a gde kruti konzverativni nacionalizam. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Jutarnji list Postano: 31 pro 2014, 16:30 |
|
|
Citat: Pretpostavljam da će Jutarnji biti na ovom putu liberalnog nacionalizma i da će dr.doc.mr.prof Raspudić biti nosioc.
Raspudić je konzervativac 1/1, a ne liberal. To što je civiliziran ne čini ga liberalom. Kada ne bi bilo nacionalnih interesa, nego samo pitanja uređenja društva u Hrvatskoj, stranka za koju bih ja glasao bio bi HNS i Pusićka. Po tim pitanjima Raspudić je na potpuno suprotnoj, čak neprijateljskoj strani od mene. Što se tiče nacionalnih interesa, tu stojim uz HDZ. HSLS je dakle stranka za mene, ali je propao. Jutarnji list će se korigirati i da, najvjerojatnije će biti na toj HSLS liniji kao što je Zadar sugerirao.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|