|
|
Stranica: 2/17.
|
[ 411 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 01:04 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: Zirdumove kolumne treba ignorirati i zaobilaziti u najširem luku.Jebiga ima nekad i pametne kolumne,ali samo to.Pametan članak je samo pametan članak i neće promijenit stanje.Dok rušilački članak može puno toga srušiti.
Svaki Hrvat iz RH koji pročita njegovu kolumnu počinje nas mrzit,iako do sada nije.
Čini mi se da većina forumaša ovdje zaboravlja da je nama Herceg-Bosancima cilj osvjestit braću u Hrvatskoj i podržat ih u borbi da današnja vlast od zauvjek,a ne uzvraćat udarce,pogotovo ne na način na koji to Zirdum radi.Indexu,yutarnjem ..treba jebat mater...
...al ne udaraj mi po braći, Nikola, jer si za mene onda isti kurac ko i Matija i Co te i za tebe vrijedi ovo iznad.
Poskok smatram velikim portalom,najzaslužnijim za nacionalnu svijest od 2000- te.I za njihovu ( i našu ) dobrobit nadam se da će sklonit ovog kretena iz svog kadra. Dosta istine, kao što navodim Zirdum je pametna glava, samo treba izbaciti doživljaj, i neka udre po medijima (pogotovo) i po odeređenoj politici, ignororati pisce takvog kalibra ne treba, svatko ima pravo pisati kako hoće, bez obzira sviđalo se nekome to ili ne, nadam se da će se spomenuti pisac fokusirati na navedene stvari, neka pusti narod, a ako se i fokusira na navedene stvari to opet uvlači narod, uglavnom neka piše, određeni portali u Hrecegovini zaista jesu osvijestili nas, i hvala im za to. Neka nastave, ne može se svima sviđati neki članak, ne bi valjalo da je tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 02:57 |
|
|
unknown je napisao/la: Dosta istine, kao što navodim Zirdum je pametna glava, samo treba izbaciti doživljaj, i neka udre po medijima (pogotovo) i po odeređenoj politici, ignororati pisce takvog kalibra ne treba, svatko ima pravo pisati kako hoće, bez obzira sviđalo se nekome to ili ne, nadam se da će se spomenuti pisac fokusirati na navedene stvari, neka pusti narod, a ako se i fokusira na navedene stvari to opet uvlači narod, uglavnom neka piše, određeni portali u Hrecegovini zaista jesu osvijestili nas, i hvala im za to. Neka nastave, ne može se svima sviđati neki članak, ne bi valjalo da je tako.
Ne treba pustiti narod. Narod koji tolerira sirenje mrznje spram Hrvata BIH je los narod. Nek se trgnu iz kome ako se sa sirenjem mrznje ne slazu. Ako sute i nikako ne reagiraju *ebe mi se za takav narod. Samo smo igrom slucaja pripadnici ista naroda. Imam vise zajednicka sa redneckom iz Alabame no sa orjunasem iz Sinja. Daleko vise. Samo onaj koji sam sebe stuje ce i od drugih bit stovan. Samo udri brate Nikola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 11:31 |
|
|
|
taj Zirdum je isti kurac ko i Babić. napada index a služi se indexovim forama.
znači lik nije pametan , nego obrnuto. Glup je ko ponoć.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 11:59 |
|
|
|
Sada nam najmanje trebaju razmirice sa bracom iz susjednih hrvatskih pokrajina.. Dakle, kolega Zirdum, ne kenjaj previse.. Ako ima lignji kao sto je ovaj Iva ne mora znaciti da su svi takvi.. Nije da ne mora znaciti vec znam da je vecina za nas i uz nas..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 12:14 |
|
|
|
Babić i kompanija, tj svi hrvatski mediji pišu isto tako i o domoljubnim Hrvatima iz Hrvatske. Pa nije Thompson hercegovac.
medije u Hrvatskoj drži 99% orjunaška klika koj sad služi Briselu kao nekad Beogradu. I je li uspjela i od onih Hrvata koji to nisu napraviti retardirane moruzgve.
Je, uspjela je.
ali ne od svih. I zato radi tih od koje nije uspjela ovakve stvari je gadljivo pisati.
ne kažem ja da je taj Zirdum dio te ekipe iako postižu isti cilj. Ali ako nije njihov onda je glup. A takvima treba onemogućiti ili ih bar raskrinkavati u priglupoj raboti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 12:21 |
|
|
|
dapače, nije uspjela kod većine hrvata samo što se to neće moći vidjeti kroz orjunaške medije. namještene ulične ankete, filtrirani komentari na net izdanjima javnih novina, namještene sms poruke u nekim kontakt emisijama..... ne zaboravite da 56% ljudi u ovoj zemlji nije iuopće izašlo na izbore. ja ih znam puno koji nisu, a gotovo ni jedan od njih nije od onih koji ima lijeve stavove. ti mediji da im nema stranih financijera propali bi u dva tjedna a njihovi veleumovi što iznose svoje misli bi najvjerojatnije umrli od gladi. treba im vraćatoi i to na način po kojemu oni rade ali ne ovako kako to zirdum piše. njegovim tekstom može biti najsretniji matija babić
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 12:24 |
|
|
caporegime je napisao/la: dapače, nije uspjela kod većine hrvata samo što se to neće moći vidjeti kroz orjunaške medije. namještene ulične ankete, filtrirani komentari na net izdanjima javnih novina, namještene sms poruke u nekim kontakt emisijama..... ne zaboravite da 56% ljudi u ovoj zemlji nije iuopće izašlo na izbore. ja ih znam puno koji nisu, a gotovo ni jedan od njih nije od onih koji ima lijeve stavove. ti mediji da im nema stranih financijera propali bi u dva tjedna a njihovi veleumovi što iznose svoje misli bi najvjerojatnije umrli od gladi. treba im vraćatoi i to na način po kojemu oni rade ali ne ovako kako to zirdum piše. njegovim tekstom može biti najsretniji matija babić Upravo to. I moraš biti nadareno glup da to ne vidiš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
caporegime je napisao/la: dapače, nije uspjela kod većine hrvata samo što se to neće moći vidjeti kroz orjunaške medije. namještene ulične ankete, filtrirani komentari na net izdanjima javnih novina, namještene sms poruke u nekim kontakt emisijama..... ne zaboravite da 56% ljudi u ovoj zemlji nije iuopće izašlo na izbore. ja ih znam puno koji nisu, a gotovo ni jedan od njih nije od onih koji ima lijeve stavove. ti mediji da im nema stranih financijera propali bi u dva tjedna a njihovi veleumovi što iznose svoje misli bi najvjerojatnije umrli od gladi. treba im vraćatoi i to na način po kojemu oni rade ali ne ovako kako to zirdum piše. njegovim tekstom može biti najsretniji matija babić Ništa nije lažirano niti umjetno održavano. Bio sam sklon tvom načinu razmišljanja sve do izbora, pogotovo sam vjerovao da su izborne ankete namještene, kad ono pogodiše - U SRIDU! A lagao bih kad ne bi priznao da sam stvarno očekivao odličan rezultat Tuđmana. Suoči se sa stvarnošću, ljevičari su rastavili desnicu na proste faktore. Bolje su organizirani, fanatičniji, uspjeli su ovladati svim medijima. Ta kritična/tiha većina, domoljubna masa na koju se stalno pozivaš, jednostavno ne postoji.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:23 |
|
|
|
Uglavnom Ze-gay , akcija koja je ličila na vojnu paradu i tako to ... Ma lik treba zaheftat šamarčinu prvom prilikom. Eto moje skromno mišljenje ...
Mogao im je 300 stvari nabit na nos , dosta ih je i nabio , al onako se okomit na sve živo i neživo je teška glupost ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: caporegime je napisao/la: dapače, nije uspjela kod većine hrvata samo što se to neće moći vidjeti kroz orjunaške medije. namještene ulične ankete, filtrirani komentari na net izdanjima javnih novina, namještene sms poruke u nekim kontakt emisijama..... ne zaboravite da 56% ljudi u ovoj zemlji nije iuopće izašlo na izbore. ja ih znam puno koji nisu, a gotovo ni jedan od njih nije od onih koji ima lijeve stavove. ti mediji da im nema stranih financijera propali bi u dva tjedna a njihovi veleumovi što iznose svoje misli bi najvjerojatnije umrli od gladi. treba im vraćatoi i to na način po kojemu oni rade ali ne ovako kako to zirdum piše. njegovim tekstom može biti najsretniji matija babić Ništa nije lažirano niti umjetno održavano. Bio sam sklon tvom načinu razmišljanja sve do izbora, pogotovo sam vjerovao da su izborne ankete namještene, kad ono pogodiše - U SRIDU! A lagao bih kad ne bi priznao da sam stvarno očekivao odličan rezultat Tuđmana. Suoči se sa stvarnošću, ljevičari su rastavili desnicu na proste faktore. Bolje su organizirani, fanatičniji, uspjeli su ovladati svim medijima. Ta kritična/tiha većina, domoljubna masa na koju se stalno pozivaš, jednostavno ne postoji. nisam govorio o namještenim izbornim anketama. mislio sam na slučajeve kada televizija dođe pa na ulici pita nekoga povodom nečega, ili kada npr. u emisiji nedjeljom u 2 puštaju sms-ove koji bi trebali podržati neku misao koju provlači voditelj. nisi ti shvatio bit mog mišljenja. josipović jest dobio 32% ali na 43% birača koji su jasno uočili josipovića kao kohezivni faktor njihovih stavova. znači 14% ukupnog biračkog tijela. i upravo zato jer mediji, koji su 99% orjunaški, dakle plaćeni i navođeni iz istih izvora, među onu tihu većinu stalno sije neslogu i defetizam. i nisu ljevičari rastavili desnicu na proste faktore, tu najviše griješiš. nesposobna i sujetna desnica, puna raznoraznih likova koji misle da su upravo oni od boga dani za napraviti nešto je razjebala samu sebe. sve ljevičarske postavke, tvrdnje, konstrukcije se mogu srušiti ne nekom snagom zajedničkog udruženog razmišljanja nego vjetrom osrednjeg prdeža. samo što očito nitko nema volje da se barem malo trudi probiti u javnost. a nije da se nije imalo prilike. krivnja je na desnijim političkim snagama a to znači na nama jer ako te desnije političke snage crpe svoju moć i legitimitet iz nas onda mi nismo očito ništa učinili niti kroz stranke niti kroz udruge da maknemo narcisoidne tipove sa scene. pogledaj gruntovčane i to epizodu sa ovcama pa ćeš vidjeti kako to otrpilike izgleda. svi mislimo isto al malo je potrebno da se svi raspršimo mrmljajući sebi u bradu kako nema nikakvog smisla, kako ionako nema pomoći, kako je sve uzalud.... na političkom spektru imaš stranku ljevice oko koje se mogu skupiti jugovići, jazavci, kvaziliberali... i imaš stranku desnice koja u praksi radi sve to isto bez obzira na formalni položaj "desne stranke". ljudi su zbunjeni, razočarani, ne znaju tko će sve opet zajebati, jer su dosada bili zajebani iks puta. među desnijim političkim snagama nema ni skromnosti u pogledu vlastite sujete ni razvijene svijesti da ovako više ne ide. kad raščistimo sami sa sobom moći ćemo dalje. a onda nam nikakva ni ljevica ni mediji neće moći ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
mogu reći da je lik kretenčina. onako izvrijeđati Zagrepčane nije u stanju ni Pusićka Hercegovce 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:50 |
|
|
tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju 
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64462 Lokacija: DAZP HQ
|
zrikavac je napisao/la: tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju  ma tko je krenuo? to je virtualni svijet, mediji, borba je tu, u stvarnom životu ja bih stvarno volio sresti nekog tko će mi nešto spočitat jer sam Hrvat iz BIH. kad bi mi takav naletio, ne bi se više kruva okusio 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
caporegime je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Ništa nije lažirano niti umjetno održavano. Bio sam sklon tvom načinu razmišljanja sve do izbora, pogotovo sam vjerovao da su izborne ankete namještene, kad ono pogodiše - U SRIDU! A lagao bih kad ne bi priznao da sam stvarno očekivao odličan rezultat Tuđmana.
Suoči se sa stvarnošću, ljevičari su rastavili desnicu na proste faktore. Bolje su organizirani, fanatičniji, uspjeli su ovladati svim medijima.
Ta kritična/tiha većina, domoljubna masa na koju se stalno pozivaš, jednostavno ne postoji.
nisam govorio o namještenim izbornim anketama. mislio sam na slučajeve kada televizija dođe pa na ulici pita nekoga povodom nečega, ili kada npr. u emisiji nedjeljom u 2 puštaju sms-ove koji bi trebali podržati neku misao koju provlači voditelj. nisi ti shvatio bit mog mišljenja. josipović jest dobio 32% ali na 43% birača koji su jasno uočili josipovića kao kohezivni faktor njihovih stavova. znači 14% ukupnog biračkog tijela. i upravo zato jer mediji, koji su 99% orjunaški, dakle plaćeni i navođeni iz istih izvora, među onu tihu većinu stalno sije neslogu i defetizam. i nisu ljevičari rastavili desnicu na proste faktore, tu najviše griješiš. nesposobna i sujetna desnica, puna raznoraznih likova koji misle da su upravo oni od boga dani za napraviti nešto je razjebala samu sebe. sve ljevičarske postavke, tvrdnje, konstrukcije se mogu srušiti ne nekom snagom zajedničkog udruženog razmišljanja nego vjetrom osrednjeg prdeža. samo što očito nitko nema volje da se barem malo trudi probiti u javnost. a nije da se nije imalo prilike. krivnja je na desnijim političkim snagama a to znači na nama jer ako te desnije političke snage crpe svoju moć i legitimitet iz nas onda mi nismo očito ništa učinili niti kroz stranke niti kroz udruge da maknemo narcisoidne tipove sa scene. pogledaj gruntovčane i to epizodu sa ovcama pa ćeš vidjeti kako to otrpilike izgleda. svi mislimo isto al malo je potrebno da se svi raspršimo mrmljajući sebi u bradu kako nema nikakvog smisla, kako ionako nema pomoći, kako je sve uzalud.... na političkom spektru imaš stranku ljevice oko koje se mogu skupiti jugovići, jazavci, kvaziliberali... i imaš stranku desnice koja u praksi radi sve to isto bez obzira na formalni položaj "desne stranke". ljudi su zbunjeni, razočarani, ne znaju tko će sve opet zajebati, jer su dosada bili zajebani iks puta. među desnijim političkim snagama nema ni skromnosti u pogledu vlastite sujete ni razvijene svijesti da ovako više ne ide. kad raščistimo sami sa sobom moći ćemo dalje. a onda nam nikakva ni ljevica ni mediji neće moći ništa. Ja sam rekao sljedeće: Citat: ljevičari su rastavili desnicu na proste faktore. Bolje su organizirani, fanatičniji, uspjeli su ovladati svim medijima. Proste faktore si mogao protumačiti i doslovno - nekoliko stranaka i prevelik broj kandidata. A ovo o organizaciji stoji, svi su okupljeni oko 1, max 2 stranke, i jednog "vođu", Mesića. Jučer sam rekao da su kolektivno inteligentniji i superiorniji od desničara. Naglašavam kolektivno, jer se podrazumijeva da su individualno skup intelektualnih bijednika koji uz zaštitu medija ponavljaju iste mantre, bez ozbiljne analize i kritike. Ovo što si ti naveo, uopće ne budi nadu, pretpostavka je da postoji tiha, razočarana većina "državotvornih". Samo se izgleda mora potrefit mali milijun stvari da bi svi oni dobili glas i okupili se oko jedne ideje, stranke ili kandidata. Ja sam mišljenja da Hrvatska nezaustavljivo galopira prema još jačoj post-nacionalnoj fazi, potpomognutoj medijima, težnjama ka kojekakvim integracijama, potrošačkom društvu. To su neminovne stvari. Sa obzirom na takve procese, iz pozicije BiH Hrvata, bilo bi poželjno naći neke frakcije ili ljude na ljevici koji bi mogli pomoći, ili ako ne žele pomoći neka bar ne služe neprijateljima kao Mesić. Ako je Hrvatska osuđena na 10 i više godina ljevičarskih kandidata i stranaka, odgovorno bi bilo pozicionirati se na vrijeme, a ne sve karte baciti na desničarski uzlet koji eto samo što nije krenuo.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:57 |
|
|
zrikavac je napisao/la: tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju  Nekako mi nije baš pametno poistovjetiti gnjidu Babića sa cijelim Zagrebom. Ja sam mislio da je u ratu cilj neprijatelja izolirati i uništiti, a ne pomoći mu u regrutaciji novih sljedbenika 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 13:59 |
|
|
zrikavac je napisao/la: tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju  ima ovdje mozgova, ima, i to većih nego tvoj ako si zirdum doista. volio bih ja tebe dovest i pred neke moje prijatelje, zagrepčane, od kojih bi ti mogao učiti o hrvatstvu, pa da im u lice kažeš te bljuvotine koji si izrigao u svom članku. u krajnjoj liniji volio bi da to meni kažeš osobno! a mogao bi i pojasniti ona sranja o dogovorenom ratu, zamjeni teritorija i sličnim idiotarijama od koji ti matija babić kojega si šatro napao sad negdje nazdravlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:00 |
|
|
zrikavac je napisao/la: tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju  bolje mene ne zovi na roštilj jer bi se ljudi mogli najest zirdumovine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:01 |
|
|
caporegime je napisao/la: zrikavac je napisao/la: tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju  ima ovdje mozgova, ima, i to većih nego tvoj ako si zirdum doista. volio bih ja tebe dovest i pred neke moje prijatelje, zagrepčane, od kojih bi ti mogao učiti o hrvatstvu, pa da im u lice kažeš te bljuvotine koji si izrigao u svom članku. u krajnjoj liniji volio bi da to meni kažeš osobno! a mogao bi i pojasniti ona sranja o dogovorenom ratu, zamjeni teritorija i sličnim idiotarijama od koji ti matija babić kojega si šatro napao sad negdje nazdravlja. Iako se sa njim ne slažem, ne mogu a ne upitati, gdje su sada ti tvoji silni Zagrepčani koje stalno spominješ? Strašne desničarske momke koji su strah i trepet svim ljevičarima? Ljevičari vas u vlastitom gradu jebu uzduž i poprijeko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:01 |
|
|
zrikavac je napisao/la: tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju  Naravno da treba napast al u svemu treba imat mjeru pa i u napadu , a ti si ovdje pretjerao ... Te fore o dogovorenom ratu , nekoj fol vojnoj akciji - lakrdiji ... To zadrži za sebe ubuduće , i stvari slične tomu ... Eno vidim bitka se nastavlja , objavili su tekst tj dio na indexu , a portal su nazvali radikalnim hercegovačkim "Uskokom" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:02 |
|
|
|
Sa obzirom na takve procese, iz pozicije BiH Hrvata, bilo bi poželjno naći neke frakcije ili ljude na ljevici koji bi mogli pomoći, ili ako ne žele pomoći neka bar ne služe neprijateljima kao Mesić. Ako je Hrvatska osuđena na 10 i više godina ljevičarskih kandidata i stranaka, odgovorno bi bilo pozicionirati se na vrijeme, a ne sve karte baciti na desničarski uzlet koji eto samo što nije krenuo.[/quote]
bilo bi poželjno ali to u konkretnom slučaju ima smisla kao dati vuku da čuva ovce.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sa obzirom na takve procese, iz pozicije BiH Hrvata, bilo bi poželjno naći neke frakcije ili ljude na ljevici koji bi mogli pomoći, ili ako ne žele pomoći neka bar ne služe neprijateljima kao Mesić. Ako je Hrvatska osuđena na 10 i više godina ljevičarskih kandidata i stranaka, odgovorno bi bilo pozicionirati se na vrijeme, a ne sve karte baciti na desničarski uzlet koji eto samo što nije krenuo.
Učiti iz povijesti... Sve u svemu valjali su nam i Račan i Tomac. Moramo opet imat takve među njima. Ljudi ne razumiju da nas je Juga naučila da moramo bit svi ko jedni. Ili si naš ili njihov nema treće - to je tipično komunističko-partizansko crno-bijelo razmišljanje. Vrijeme je sivih, oni su najbrojniji i što više sivih privućemo nam je bolje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:04 |
|
|
PCM je napisao/la: zrikavac je napisao/la: tek kad napadaš tek onda te poštuju. nema od te taktike nećemo mi biti kao oni ništa. šta mi sve trpimo ove godine. toliko torture da su nas skoro uvjerili da smo manje vrijedni hrvati. Hrvatska je nakon etničkog čišćenja krenula u genetsko čišćenje. treba to jasno reći dok je vrijeme nego pustimo mi kolumne, ja sam zirdum , vidim ovdje ima jakih mozgova. planiramo ja i milović posle nove nekakav roštilj organizirati, volio bih da se okupimo i upoznamo neće li se izroditi iz toga nešto konkretno. moramo se držati skupa. vidite da ustaše napadaju  Naravno da treba napast al u svemu treba imat mjeru pa i u napadu , a ti si ovdje pretjerao ... Te fore o dogovorenom ratu , nekoj fol vojnoj akciji - lakrdiji ... To zadrži za sebe ubuduće , i stvari slične tomu ... Eno vidim bitka se nastavlja , objavili su tekst tj dio na indexu , a portal su nazvali radikalnim hercegovačkim "Uskokom"  kažem ja, sad babić nazdravlja, gore od ljevičarskih izmeta su samo naši idioti koje se navuče na tanak led. ili to rade namjerno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sa obzirom na takve procese, iz pozicije BiH Hrvata, bilo bi poželjno naći neke frakcije ili ljude na ljevici koji bi mogli pomoći, ili ako ne žele pomoći neka bar ne služe neprijateljima kao Mesić. Ako je Hrvatska osuđena na 10 i više godina ljevičarskih kandidata i stranaka, odgovorno bi bilo pozicionirati se na vrijeme, a ne sve karte baciti na desničarski uzlet koji eto samo što nije krenuo.
Učiti iz povijesti... Sve u svemu valjali su nam i Račan i Tomac. Moramo opet imat takve među njima. Ljudi ne razumiju da nas je Juga naučila da moramo bit svi ko jedni. Ili si naš ili njihov nema treće - to je tipično komunističko-partizansko crno-bijelo razmišljanje. Vrijeme je sivih, oni su najbrojniji i što više sivih privućemo nam je bolje. Sklon sam tvom razmišljanju, ali Boga molimo da nisu svi prikriveni Mesići, Pusićke ili Kajini. I sve da nisu, hoće li nas izdati dok si rekao keks, kada stigne direktiva iz Brisela ili Washingtona? Pročitao si današnji članak iz FT?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:09 |
|
|
caporegime je napisao/la: PCM je napisao/la: Naravno da treba napast al u svemu treba imat mjeru pa i u napadu , a ti si ovdje pretjerao ... Te fore o dogovorenom ratu , nekoj fol vojnoj akciji - lakrdiji ... To zadrži za sebe ubuduće , i stvari slične tomu ... Eno vidim bitka se nastavlja , objavili su tekst tj dio na indexu , a portal su nazvali radikalnim hercegovačkim "Uskokom"  kažem ja, sad babić nazdravlja, gore od ljevičarskih izmeta su samo naši idioti koje se navuče na tanak led. ili to rade namjerno? Ma navuklo ih , pukne momcima film pa potjeraju sve u pičku materinu , umjesto da se okome precizno na tog i tog i seciraju ... A Babić naravno sad drka , al ko ga jebe , treba po njemu žestoko oprat i po onom smeću zvanom index.yu ... Samo NE po čitavom Zagrebu i Hrvatskoj. To je kontraproduktivno .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 14:10 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|