|
|
Stranica: 21/27.
|
[ 673 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vi mislite da se lokali čiste sami od sebe. Nisu svi zaposleni majstori za medije. 2 čistačice minimalno, obvezan vozač, obvezan odvjetnik, itd...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Više od 75% oglašivačkog budžeta se troši na TV industriju - Ove marketing agencije ostvaruju najveće prihode u BiH https://ba.ekapija.com/news/3136843/vis ... -marketing
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 16:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Vi mislite da se lokali čiste sami od sebe. Nisu svi zaposleni majstori za medije. 2 čistačice minimalno, obvezan vozač, obvezan odvjetnik, itd... 2 žene za knjigovodstvo i administraciju, osoba za logistiku i nabavke, direktor, instalateri...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 04 ruj 2021, 21:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Andrija Milošević , intervju za TV Hercegbosne, u ugodnom okruženju u Međugorju.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 10 ruj 2021, 14:57 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Budnica od sad i na RTV HercegBosne.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 10 ruj 2021, 19:22 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Budnica od sad i na RTV HercegBosne. Reci nešto o toj emisiji.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 10 ruj 2021, 19:29 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
-HDZova Bujica -za boomere - ponedjeljkom u 20:40, četvrtkom u 20:00 -širi politički spektar gostiju
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 10 ruj 2021, 20:03 |
|
|
Hvala!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 10 ruj 2021, 20:04 |
|
|
Neće valjda reprizirat sa Osječke TV. Ili ide u isto vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 10 ruj 2021, 20:13 |
|
|
Ide u isto vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 11 ruj 2021, 02:52 |
|
|
I dalje čekam kad će imat novinare koji znaju pravit intervjue.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 19 ruj 2021, 19:18 |
|
|
Direktor BHRT priznao da se financiraju samo od muslimana preko njihove Elektroprivrede. Hrvati ne plaćaju preko računa EP HB, Srbi im ne plaćaju ništa. Ganjaju ih po sudnicama za 52 milijuna KM.
Kako sve dođe na svoje. Ako se muslimani hoće gušiti u smradu svoje propagande nek to sami plaćaju. Zbogom.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 19 ruj 2021, 21:09 |
|
|
Budnica nije ni slicna bujici.Bujica je najjadniji HSP-ovski propagator sa lazima i podrugljivim izjavama u koje ni sami nevjeruju(preseravanje). Budnica je puno toplija,normalnija i ima pametnije goste.Pogledaj samo onu emisiju di je zvao onoga psihologa sto je organizirao put spasa u sred bosni. Emisija je pro treci entitet :)
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 23 ruj 2021, 18:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39628 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koja stoka nezahvalna, treba ovo pobacati kroz prozore, a i mogli bi ih uskoro muslimani kad su ovako glupi. Preko 3000KM imaju plaće a ne mogu izdvojiti 1KM za televiziju na hrvatskom jeziku. Citat: Djelatnici Elektroprivrede HZ HB javljaju da je u njihovom poduzeću na djelu prava nepravda u kontekstu jedne markice za Televiziju Herceg-Bosne.
Naime, kao djelatnicima Elektroprivrede HZ HB svima im je, na mjernom mjestu koje su prijavili odbijena marka za Televiziju Herceg – Bosne. Ukoliko se pak istome protive, dužni su pisati direktoru Marinku Gilji da ne gledaju TV Herceg-Bosne, ne daju marku i sl, te se tako izložiti eventualnim i možebitnim pritiscima.
Marka je, bez prethodno potpisane izjave koja je slana običnim kućanstvima, odbijena i ako mjerno mjesto nije na djelatniku Elektroprivrede, nego na nekom članu obitelji, ali ga je prijavio prilikom zaposlenja. Tako su brojni roditelji, supruge i druga rodbina zaposlenih pozivali poduzeće da vide odakle im se stvorila marka na računu, na što im je kazano da im taj i taj radi u Elektroprivredi.
Revoltirani su brojni djelatnici, a desetine njih javilo se našem portalu. Kažu da među njima ima onih koji se ne slažu s postupanjem sadašnje uprave, koji ne žele dati marku, no nije im ostavljena ni demokratska opcija da to ne učine.
Iz Elektroprivrede su javnosti podastrli podatak da je 37000 kućanstava odvojilo marku za televiziju, premda naši izvori govore da je i to manje nego što se prezentiralo. https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... ti/197676/
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 24 ruj 2021, 21:10 |
|
|
nasi? a konjina!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 29 ruj 2021, 12:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39628 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ako je ovo istina onda i ne zaslužujemo medij na hrvatskom jeziku. Čak niti zaposleni od strane HDZ-a po državnim službama ne žele se odreći markice. Citat: Svega 8 tisuća Elektroprivredinih korisnika pristalo je na marku za Televiziju Herceg-Bosne, saznaje Hercegovina info iz više izvora u Elektroprivredi HZ HB.
To bi bilo 29 tisuća manje od obmanjujuće brojke koju je glasnogovornica EP HZ HB Marija Buntić, nedavno imenovana i u nadzorni odbor Autocesta, isporučila svekolikoj hrvatskoj javnosti.
Treba još dodati da je od navedenih, mizernih 8.000, blizu 2.000 djelatnika Elektroprivrede koje je uprava HZ HB silom natjerala da uplate marku televiziji, oko čega ih prethodno nije pitala mišljenje, o čemu smo obavijestili i instituciju ombudsmana u BiH. https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... ne/197813/Ali dok je ravnateljica spominjala da se žele prikopčati na buđet onda je sve jasnije.
|
|
Vrh |
|
|
DOS
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 29 ruj 2021, 16:15 |
|
|
Pa i ne zaslužujemo. Pogotovo zbog ovako toplog prijema lokalnih medija na hrvatskom teritoriju. Neka nama n1 i đazire ,tamo sve vrvi od regurale i objektive. Fuj A ovo "iz više izvora" je posebno urnebesno. Nisu se sjetili pitati one koji im mogu dati informaciju, već misteriozni izvori. Fuj Ovakve članke bez glave i repa treba popljuvati javno, a ako im je ovo neki mini fajt s EP nek jedu *** i nek se bave njihovim internim stvarima, a ne preko leđa rtv hb koja se našla na brisanom prostoru. Da ga nema plakalo bi se gdje je kanal na hrvatskom, obećan je, da propadne bilo bi, e znali smo da neće zaživjeti, vazda ne valja. Fuj
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 29 ruj 2021, 16:19 |
|
|
Nek transparetno objave podatke i pokopaju hercegovina.info i njihove izvore.
Ako je brojka od 8000 istinita niti ne zaslužujemo televiziju na hrvatskom jeziku.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 30 ruj 2021, 03:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
DOS je napisao/la: Pa i ne zaslužujemo. Pogotovo zbog ovako toplog prijema lokalnih medija na hrvatskom teritoriju. Neka nama n1 i đazire ,tamo sve vrvi od regurale i objektive. Fuj A ovo "iz više izvora" je posebno urnebesno. Nisu se sjetili pitati one koji im mogu dati informaciju, već misteriozni izvori. Fuj Ovakve članke bez glave i repa treba popljuvati javno, a ako im je ovo neki mini fajt s EP nek jedu *** i nek se bave njihovim internim stvarima, a ne preko leđa rtv hb koja se našla na brisanom prostoru. Da ga nema plakalo bi se gdje je kanal na hrvatskom, obećan je, da propadne bilo bi, e znali smo da neće zaživjeti, vazda ne valja. Fuj Moj upis od lipnja 2020. Citat: 3. https://www.hercegovina.info/ - Do prije šest mjeseci su bili obrt kojeg su držali momci vezani uz Zrinjski i lokalne mostarske priče. Dobili su financijsku injekciju i nove suvlasnike, pa konačno i prave novinare. Glavni kadar koji je došao se izbrusio na Dnevnom Listu i Republika Info, pa će biti skloniji "platformašenju". Za sad toga nema još toliko, ali sam čuo da će se aktivirati u oportunom trenutku. Da se razumijemo, rafalanje po HDZ-u je sasvim OK, ali ići ovako đonom na RTV HB je baš platformaški.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 30 ruj 2021, 08:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Ako je ovo istina onda i ne zaslužujemo medij na hrvatskom jeziku. Čak niti zaposleni od strane HDZ-a po državnim službama ne žele se odreći markice. Citat: Svega 8 tisuća Elektroprivredinih korisnika pristalo je na marku za Televiziju Herceg-Bosne, saznaje Hercegovina info iz više izvora u Elektroprivredi HZ HB.
To bi bilo 29 tisuća manje od obmanjujuće brojke koju je glasnogovornica EP HZ HB Marija Buntić, nedavno imenovana i u nadzorni odbor Autocesta, isporučila svekolikoj hrvatskoj javnosti.
Treba još dodati da je od navedenih, mizernih 8.000, blizu 2.000 djelatnika Elektroprivrede koje je uprava HZ HB silom natjerala da uplate marku televiziji, oko čega ih prethodno nije pitala mišljenje, o čemu smo obavijestili i instituciju ombudsmana u BiH. https://www.hercegovina.info/vijesti/bi ... ne/197813/Ali dok je ravnateljica spominjala da se žele prikopčati na buđet onda je sve jasnije. Ti bi mogao ohladiti sa pljuvanjem po hrvatima Mijenjas misljenje kako koju vijest muslimani postave Sta god ti napisu mujguri ti popljujes Hrvate Plitak si i naivan u razmisljanju, lako te je preveslati.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 30 ruj 2021, 08:51 |
|
|
Vijest je prenio hrvatski medij valjda možemo raspravljati šta se krije iza svega?
Onda sam po tebi očito plitak i naivan što sam popunio i potpisao izjavu za mjesečnu donaciju RTV HB, želiš reći da me HDZ preveslao?
Bilo bi lijepo kad bi na RTV HB svima koji su pristali donirati uz račun poslali i zahvalnicu, nek se zna tko je podržao RTV Herceg Bosne od početka.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 30 ruj 2021, 08:52 |
|
|
Digitalni signal RTV HB dostupan na području Hercegovine
Od srijede 29. rujna dostupan je digitalni signal Radiotelevizije Herceg-Bosne, priopćeno je iz RTV Herceg Bosne.
Pojašnjavaju da će svi korisnici koji posjeduju zemaljske prijemnike ili televizore s već ugrađenim digitalnim prijemnicima moći pratiti program Radiotelevizije Herceg-Bosne u digitalnom obliku kroz MUX A – regija Velež koji je dostupan je na 36. kanalu.
|
|
Vrh |
|
|
DOS
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 30 ruj 2021, 09:58 |
|
|
Par informacija koje sam dobio. Zahvalnice ne mogu poslati jer tv ne zna tko ih je podržao s 1KM.
Nevezano uz to, žao mi je što našu elektroprivredu predstavljaju ljudi poput Buntić i Gilje, možda sam u krivu, ali baš mislim da su odavno za "skloniti u stranu"!
Ovo što piše ministar zvuka, pitam se jeli ova Perićka što je na herc info navedena kao gl.urednica bila u Lijanovića krilu ili sam je pobrkao s nekim? Znam da je vlasnik malo ogorčen tip, ali vi iz Mostara sigurno bolje znate.
I dalje se snebivam koliko filozofije oko jedne yebene dobrovoljne marke. Lud smo narod
Ja ću uzeti i paypal, tj ne znam mogu li tako, provjerim
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 30 ruj 2021, 10:04 |
|
|
Normalno da se filozofira kad znamo kome smeta televizija pogotovo ovaj oblik donacija.
Ja bi svima koji ne žele donirati za RTV HB uz račun EP HZHB poslao i pretplatu za FujTV kao što radi EP BiH pa nek filozofiraju.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Radiotelevizija Herceg-Bosne Postano: 30 ruj 2021, 10:50 |
|
|
daramo je napisao/la: Vijest je prenio hrvatski medij valjda možemo raspravljati šta se krije iza svega?
Onda sam po tebi očito plitak i naivan što sam popunio i potpisao izjavu za mjesečnu donaciju RTV HB, želiš reći da me HDZ preveslao?
Bilo bi lijepo kad bi na RTV HB svima koji su pristali donirati uz račun poslali i zahvalnicu, nek se zna tko je podržao RTV Herceg Bosne od početka. Napisao si da hrvati ne zasluzuje medij na svom jeziku, Kakav je to nacin razmisljanja i komuniciranja? Pa to ni mujguri ne pisu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|