|
|
Stranica: 37/81.
|
[ 2025 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Neviđeni baby boom u mostarskom porodilištu- Dr. Soldo: nemamo više mjesta za nove bebe! Postano: 09 vel 2012, 14:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61823 Lokacija: DAZP HQ
|
Vrbosna HR je napisao/la: samo ću još malo smetati sa pitanjem: ako očekujete stabilizaciju Hrvata na 400 tisuća znaći očekujemo da će nas narednih godina nestati 100 tisuća?? JESAM LI U KRIVU ? krećem od pretpostavke da nas je 450 tisuća trenutno. ako je više, tim bolje. ovo je vrijeme konsolidacije, nakon što se konsolidiramo do kraja stoljeća će BIH preteći Hrvatsku po broju Hrvata. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Dalmatia
|
Naslov: Re: Neviđeni baby boom u mostarskom porodilištu- Dr. Soldo: nemamo više mjesta za nove bebe! Postano: 09 vel 2012, 14:48 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: To znači da ukoliko održimo demografski određena strateški važna područja da će nas u daljnjoj budućnosti biti više i više u čitavoj HercegBosni .
održat ćemo mi k*rac....daj Bože da sam u krivu ali po tvojoj logici kume šta nas je manje, to nas je više  hrvati dobro stoje tamo di su večina,veliki minus stvara tuzlanska i sarajevska županije,kao i još neke općine srednje bosne te RS,ali to je ionako izgubljeno i ovo su posljedice rata...ali tamo di triba hrvati dobro stoje a to je tamo di su većina,ovaj minus je kako tako normalan jer ima dosta područja koja su bošnjačke večine di su hrvati protjerani i ostalo je samo starije stanovništvo(prevelik broj onih iznad 65),mladih nema,ili su u RH ili u mostaru odnosno drugom većinski hrvatskom području ili EU...evo bošnjaci imaju dobar pp,a ako pogledaš samo recimo PŽ,HBŽ,ZHŽ,HNŽ bošnjaci će imat minus...tako je slično i kod hrvata samo obrnuto...pozdrav
_________________ CENZURA
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neviđeni baby boom u mostarskom porodilištu- Dr. Soldo: nemamo više mjesta za nove bebe! Postano: 09 vel 2012, 14:52 |
|
|
dudu je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: samo ću još malo smetati sa pitanjem: ako očekujete stabilizaciju Hrvata na 400 tisuća znaći očekujemo da će nas narednih godina nestati 100 tisuća?? JESAM LI U KRIVU ? krećem od pretpostavke da nas je 450 tisuća trenutno. ako je više, tim bolje. ovo je vrijeme konsolidacije, nakon što se konsolidiramo do kraja stoljeća će BIH preteći Hrvatsku po broju Hrvata.  Teško je to predvidit jer su sve varijable promjenjive, a moguće pojave se i nove.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1245 of 2558 - 48.67%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Neviđeni baby boom u mostarskom porodilištu- Dr. Soldo: nemamo više mjesta za nove bebe! Postano: 09 vel 2012, 15:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7730 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Robbie MO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: P-O-K-L-A-P-A-NJ-E  . Robbie mislim da bi sada bilo dobro vrijeme za prezentaciju novog grba grada Mostara , svečana verzija, s dodatkom Pušićke kao što si mi na drugoj temi pokazao  . Misliš  Super ideja za grb,samo treba umjesto plave,crvenu boju ,a kasnije kad se skroz otkrijemo prebaciti u crvenobijele kockice,barem u strelicama. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Cro1
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 10 vel 2012, 18:19 |
|
Pridružen/a: 10 pro 2011, 19:21 Postovi: 316 Lokacija: Dalmacija
|
Daj pogledajte samo kakav Srbi imaju natalitet u BiH, užasan.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 10 vel 2012, 18:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7730 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ovaj tjedan nije bilo nigdje podataka za prošli tjedan za Mostar.Dudu,znači li to da će sljedeći tjedan sve staviti? Ili je takvo poklapanje pa se boje staviti podatke.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 10 vel 2012, 20:01 |
|
|
sajt novasloboda.ba nije bio u funkciji do jučer zbog nestanka struje, Mostar je u kolapsu i bojim se da ni nećemo dobiti podatke za prošli tjedan što je šteta jer je očito bio rekordan.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 10 vel 2012, 20:19 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: sajt novasloboda.ba nije bio u funkciji do jučer zbog nestanka struje, Mostar je u kolapsu i bojim se da ni nećemo dobiti podatke za prošli tjedan što je šteta jer je očito bio rekordan. Strpljen spašen, uglavnom dobit ćemo ih  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 15 vel 2012, 18:20 |
|
|
Evo izbacili su podatke za prošli tjedan na Novoj slobodi.Omjer je 35:22 za Hrvate. Ali ,koliko vidim,tu nije uključen onaj prethodni baby boom tjedan.Znači li to da će taj potpuno preskočiti i da nećemo nikad saznati brojke poklapanja za taj tjedan??Jesu li to namjerno prešutili? 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 15 vel 2012, 18:23 |
|
|
nije im prvi put da preskoče neki tjedan, jbg, ali nije ni ovaj loš, za muslimane je čak i odličan. 
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 15 vel 2012, 18:33 |
|
|
dudu je napisao/la: nije im prvi put da preskoče neki tjedan, jbg, ali nije ni ovaj loš, za muslimane je čak i odličan.  Zato su ga i stavili,pokvarenjaci. Tko ih ne zna,skupo bi ih platio cccccc
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 15 vel 2012, 18:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24515 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Možda je bio u Dnevnom listu prije koji dan. Vazda i oni objavljuju vikendom. Ne bih se čudio da je tih 22 novorođena za dva tjedna u S. Mujkiću.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Sandalj
|
Naslov: Re: Neviđeni baby boom u mostarskom porodilištu- Dr. Soldo: nemamo više mjesta za nove bebe! Postano: 15 vel 2012, 21:42 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
dudu je napisao/la: broj Hrvata će jedno vrijeme opadati zbog izrazito loše starosne strukture u dijelovima gdje su ratom devastirani. povećanje broja Hrvata u Mostaru je zalog za budućnost jer bez jačanja naše pozicije u Mostaru za 30-tak godina Hrvati će postati beznačajni u BIH i u političkom smislu i u populacijskom. vjerujem da će nam se populacija stabilizirati kroz 10-tak godina i da će biti iznad 400 tisuća. Realna procjena.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 15 vel 2012, 21:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82455 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lider30 je napisao/la: Možda je bio u Dnevnom listu prije koji dan. Vazda i oni objavljuju vikendom. Ne bih se čudio da je tih 22 novorođena za dva tjedna u S. Mujkiću. To je za dva tjedna da. Istočna bolnica ima u prosjeku 11, kad pređu 20 to uvijek ide u paru s prethodnim tjednom koji ima "0", tj. kad ne upišu prethodni tjedan. Inače najbolji tjedni su do 14-15. Nikad se nije dogodilo 15-20.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
daleko
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 19 vel 2012, 00:18 |
|
|
šta drugo reći osim SVAKA ČAST. još preostaje da tu djecu odgojimo časno i pošteno, kao prave sinove i kćeri domovine još da dobijemo entitet i to će bit dodatni "boost" 
|
|
Vrh |
|
 |
DIDAK
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 15:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 15:58 |
|
|
dosad nezabilježen vikend po broju rođenih u Mostaru, čak 85! Hrvatica 77!!!, ako ne i više, brojite i vi. http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/ ... djevojcica
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:04 |
|
|
dudu je napisao/la: dosad nezabilježen vikend po broju rođenih u Mostaru, čak 85! Hrvatica 77!!!, ako ne i više, brojite i vi. http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/ ... djevojcicaMolim ???? 85 ?? 77 Hrvatica ?? Jel mi to tamo kloniramo na pokretnim trakama u Mostaru  ili jednostavno P-O-K-L-A-P-A-M-O  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:12 |
|
|
uskoro će nam trebati mali algoritamski programčić da brojimo sve Hrvatice koje rađaju u Mostaru.  za Bošnjake ne treba da se to na dvije ruke prebrojat. 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:14 |
|
|
dudu je napisao/la: uskoro će nam trebati mali algoritamski programčić da brojimo sve Hrvatice koje rađaju u Mostaru.  za Bošnjake ne treba da se to na dvije ruke prebrojat.  Auuu jel kaže Jack štogod na ovo  ? Mora da je panika Ustašeeeeeeeee dženosaaaaaaaajd  .
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja da sam Bošnjak odmah bi odselio. Nikad ne bih živio u jednom ustaškom gradu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Ja da sam Bošnjak odmah bi odselio. Nikad ne bih živio u jednom ustaškom gradu. Škutori iz proklete Škutorije nas poklopiše brate  .
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sad će biti jeftinih kuća i stanova u istočnom Mostaru. Avaz i Cerić ih izludili. Sve to obara cijenu, pa samo kupujte.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
DIDAK
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:34 |
|
|
 uskoro će postotak Hrvata u Mostaru biti veći nego U Zagrebu..Znaći ako uzmemo ovaj zadnji tjedan to je 90 %
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Mostara Postano: 22 vel 2012, 16:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|