|
|
Stranica: 28/43.
|
[ 1054 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 15:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Znači na gradskoj listi imaju dvije na područnoj za JZ nijednu Ako je ovo istina bolje da se samoukinu jer je i bruka HDZ-a da uhljebljuje i pumpa glasovima debile koji niti listu ne znaju složiti.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 15:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dok Devedesetka kmeči da žele oteti mandat Teu Tomiću to je onda to, muslimani dobijaju mandat na JZ radi ovih debila.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 15:22 |
|
|
2020. je HDZ imao Albanca (Ostali) na gradsoj listi
Ove godine ne znam jer ne mogu naći nacionalnost ljudi na listama
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 15:27 |
|
|
Na HDZovoj listi za JZ ima neka Maristela Krunić. Jel zna netko njenu nacionalnost?
Ima Krunića i Srba i Hrvata...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 15:32 |
|
|
Za žene ne možeš znati po prezimenu, tko zna kako im je djevojačko prezime.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 15:39 |
|
|
Ako sam dobro shvatio imamo 4 Srpkinje i fali nam ili još jedan Srbin ili jedan Ostali
Pa bi bilo 15-4-1 ili 15-5-0 kad su u pitanju naši mandati
Kod muslimana će to biti 13-0-2
|
|
Vrh |
|
|
listopad
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 15:40 |
|
|
dreamteam je napisao/la: To je samo dokaz koliko je "hrvatska opozicija" podkapacitirana, ne vidim u čemu je problem ako je HDZ gurnuo Devedesetku da pokupi mandat ispred Trojke na JZ, šta im oni još trebaju i listu sastavljat? HSS je barem stavio Gatala na listu.
Šta je za gradskom listom, jel tamo ostaje 7:6? Na kraju će bit 18:17 zbog gluposti. Nije problem što ih guraju nego kako. Stjepan Bošković i Slaven Zeljko su ih 2022. gurali trpajuć za njih ali nisu dirali listove drugih hrvatskih stranaka ponajprije HRSa. Ove budale su davale glasove 90ki ali su i uništavali HRSove koji na svim listama imaju i Srbe i Ostale tako da su onemogućili HRSu taj mandat na JZ. Dakle nije problem ŠTO nego KAKO.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76513 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sad znate zašto sam reko debili, kreteni, moroni prije izbora.
2 mandata izgubljena na nacionalist.
Možda se nešto može napraviti odbijanjem mandata.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:12 |
|
|
Kako dva? Sad zamislite da je ovo odlučilo izbor gradonačelnika, nakon ovoga Devedesetku treba totalno prekrižiti, bačeni glasovi. Ti debili se samo znaju uhljebljivati a listu ne znaju složiti
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76513 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Kako dva? Sad zamislite da je ovo odlučilo izbor gradonačelnika, nakon ovoga Devedesetku treba totalno prekrižiti, bačeni glasovi. Ti debili se samo znaju uhljebljivati a listu ne znaju složiti Sa 20 na 18. I to ako su se svi izjasnili kako pišete.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:21 |
|
|
Mislim da će slati izjave o odustanku/odbijanju mandata.
HRS na listama ima nehrvata i ako treba može 10 ljudi potpisati izjavu da odustaju, dok se ne izgura nehrvat.
Kada HRS ili HDZ smanje broj Hrvata za -1, Devedesetka može dobit taj mandat.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:28 |
|
|
Dao bi im nogu u guzicu, a ne mandat, ne zaslužuju ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:32 |
|
|
espresso je napisao/la: Na HDZovoj listi za JZ ima neka Maristela Krunić. Jel zna netko njenu nacionalnost?
Ima Krunića i Srba i Hrvata... Mislim kako bi Maristela mogla proći pod kvotu Srba. Mislim kako joj je muž Srbin. Plus što znam kako je žena 100 % OK...Normalna, kulturna i sposobna u poslu.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:37 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: espresso je napisao/la: Na HDZovoj listi za JZ ima neka Maristela Krunić. Jel zna netko njenu nacionalnost?
Ima Krunića i Srba i Hrvata... Mislim kako bi Mauristela mogla proći pod kvotu Srba. Mislim kako joj je muž Srbin. Plus što znam kako je žena 100 % OK...Normalna, kulturna i sposobna u poslu. Ne ide to tako, čuj mogla bi proći, ako kandidaturu pred SIP-om preda kao nacionalnost Hrvatica ne može naknadno mijenjati nacionalnost nakon izbora. Možeš se izjasniti kako hoćeš ali prije izbora. Očito je Devedesetka i svi njeni kandidati na listama stavili Hrvati, čak i ovi što nisu Valjda i ne znaju da Hrvata može biti samo 15 i ti bi glumili oporbu HDZ-u.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59880 Lokacija: DAZP HQ
|
Škutorski je pTm
Sve je naše sve je naše I Bišće polje Podveležje, podveležje Ako bude volje
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 16:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Mislim kako bi Mauristela mogla proći pod kvotu Srba. Mislim kako joj je muž Srbin. Plus što znam kako je žena 100 % OK...Normalna, kulturna i sposobna u poslu. Ne ide to tako, čuj mogla bi proći, ako kandidaturu pred SIP-om preda kao nacionalnost Hrvatica ne može naknadno mijenjati nacionalnost nakon izbora. Možeš se izjasniti kako hoćeš ali prije izbora. Točno Pitam jer ako je ona Srpkinja onda samo 4 Hrvata sa HDZove liste za JZ prihvate mandat, ostali odbiju ona prihvati i eto jedno mjesto za Tomića iz 90ke
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 17:43 |
|
|
Padaju na 18.
Nisam siguran da će biti volje da se spasava devedesetkin mandat, i tjerati ljude IZ DRUGIH STRANAKA koji su dobili mandat i već proslavili, da ga se odreknu.
Da je devedesetka imala nehrvata (taman zadnjeg na listi sa 0 glasova), ne bi bilo ovog problema.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 17:50 |
|
|
Ja sam vam nažalost obećao prije izbora, da ćete hebat mater nakon sto proslavite prve rezultate. Sad vidite zašto nisam mogao rec šta je u pitanju. Za grešku, to jest amaterizam se znalo. S tim da nije samo Devedesetka kriva nego svi. Da je Devedesetka imala malo vise glasova, mogao je zadnji mandat iz Jugozapada biti HDZ-ov pa bi ga oni izgubili iz istog razloga.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 17:57 |
|
|
Dobro HDZ bi imao opravdanje da se nije nadao takvom rezultatu da stavi toliko Srba ali Devedesetka nije stavila niti jednog nehrvata. Debili sigurnu pobjedu pretvorili u pirovu. Nisu krivi jednako, krivica leži na Devedesetki, ni ja se ne bi odrekao mandata, nek se hebu kad su glupi. Takvi glupani nemaju šta raditi u gradskom vijeću.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 18:16 |
|
|
daramo je napisao/la: Dobro HDZ bi imao opravdanje da se nije nadao takvom rezultatu da stavi toliko Srba ali Devedesetka nije stavila niti jednog nehrvata. Debili sigurnu pobjedu pretvorili u pirovu. Nisu krivi jednako, krivica leži na Devedesetki, ni ja se ne bi odrekao mandata, nek se hebu kad su glupi. Takvi glupani nemaju šta raditi u gradskom vijeću. Točno je da se nije očekivao ovako dobar generalni rezultat. Ali nemaš šta očekivati kada uz par poteza garantiraš optimalan ishod u svakom scenariju, a ne samo najvjerojatnijem.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 18:18 |
|
|
S devedesetkom je bio problem u komunikaciji, u zadnji tren se priključili razgovoru i dogovoru.
Ilija kivan zbog nekih stvari i pozicija na višim razinama nije htio o ničemu pričat, mjesecima se nije javljao na razgovore unutar HNS.
Da je bilo vremena pregledalo bi se sve i provjerilo, pa i listu Devedesetke.
Dapače, ovaj mandat nisu ni zaradili sami, HDZ im vjeroatno pomogao.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 18:22 |
|
|
Ilija “naljutio se pop na selo, pa odsjeko sebi qrac” Cvitanović
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 18:32 |
|
|
Ilija Cvitanović ima onaj izraz lica "ko da ga je neko zaje*o." S razlogom, izgleda.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 18:37 |
|
|
Bruka i sramota, nakon ovakve gluposti sam bi trebao podnijeti ostavku.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 09 lis 2024, 19:10 |
|
|
Kolko srba i ostali ima HRS ??
Nek se ljudi u HRS fino odreknu mandata i nek im HDZ u zamjenu da pozicije u gradskim firmama ili nek im Krišto nađe pozicije na razini Federacije.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|