|
|
Stranica: 31/43.
|
[ 1054 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 11:12 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39315 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dreamteam je napisao/la: Cvitanović najavljuje tužbe: "Žele oteti mandat našem dobrom Tomiću", o majko Isusova. Vjerojatno SIP-u, što je najkomičnije SIP kontroliraju muslimani, taman će oteti mandat svojima i dat ga Cvitanoviću.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 11:19 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3691 Lokacija: Stolni grad
|
daramo je napisao/la: zet je napisao/la: I to onda dovodi do konacnog rezultata 19:16 ili 18:17, je li tako?
18:17 HDZ ima 6 s gradske IJ i nitko im to ne može oduzeti i 10 s područnih, HRS po jedan iz svake gdje su izašli, kako ti dođe do tih 18.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 11:29 |
|
|
MOSTAR 5 Jugozapad
HRS je drugi jel imaju oni nehrvata na listi ??
Privitak/ci: |
mo 20.png [ 58.47 KiB | Pogledano 665 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 12:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
espresso je napisao/la:
10:00
Dakle on kaže da u gradsko vijeće Sarajeva ulaze i neki koji nisu ni sudjelovali na izborima samo zato jer "fali" tog naroda u GV
A kako mogu ući? -Pa mogu zato jer SIP donese posebnu odluku da može tako
Znači ako može u Sarajevu onda može i mora u Mostaru
Ovo je jako bitno. Treba vidjeti je li u Sarajevu, Brčkom, na županijskim, federalnim i državnim nivoima to prije rađeno - pa da se pozove na presedan. Ne vjerujem da nije, jer je nemoguće da dosad nije bio takav slučaj.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 12:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59842 Lokacija: DAZP HQ
|
Ovo što on objašnjava je upravo ova situacija iz Mostara gdje zbog kvota na kraju ulaze u vijeće oni koji inicijalno nisu osvojili mandat.
Krajnje neozbiljno od naših stranki, ali krajnje, ovo je svima za otkaz, srećom pa smo poručili rezultat, moglo je biti 18-17 pa da sad taj jedan mandat okrene situaciju.
Strašno, prestrašno, dajem otkaz i za puno manje od toga, dajem otkaz jer si mi donio na uvid listu koja nije pokrila taj kriterij, a ne kad si zaista još i popio metak.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 13:25 |
|
|
Mislio sam da se nakon prošlog puta i fiktivnih prijava u GP Jug i neprimjećivanja istih, te čak 4 hrvatske liste tamo za 2 mandata da se na tom amaterizmu ispekao know-how, ali ***, ovog puta se kao prvašić uči na neHrvatima na listama.
Šta će idući put biti?
PS 90ka je satelit HDZ-a, kriv je HDZ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 13:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59842 Lokacija: DAZP HQ
|
Nama su potrebna dva ciklusa da naučimo, ali Gospa Međugorska nas pronese do pobjede.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 13:37 |
|
|
U jebote HDZ je kriv na kub, ja sam dio koji se odnosio na nezavisnog kandidata interpretirao na stranke, po ovom ispada da HDZ može s bilo kojeg gradskog područja(ne gradske liste) gdje imam mandat dati nehrvata, ali izgleda da oni nemaju. Nek su stavili članicu HKDUa na jug.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 13:44 |
|
|
Pa svugdje fali nehrvata, očigledno i na HRSovoj listi za JZ. Ne znam jedino objašnjenje je da se nisu nadali da će bit 20-15, ali to nikako nije opravdanje,moraš bit spreman.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 14:09 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Pa svugdje fali nehrvata, očigledno i na HRSovoj listi za JZ. Ne znam jedino objašnjenje je da se nisu nadali da će bit 20-15, ali to nikako nije opravdanje,moraš bit spreman. Koja uopće može biti logika i razmišljanje nekoga tko je niže na izbornoj listi. Ako dobiju malo glasova, neće moći upasti jer nije osvojio mandat. Ako dobiju puno glasova, opet neće moći upasti jer je ograničen broj Hrvata. Nema nikakvog opravdanja za ovo blesavo ponašanje. Kao da im fali pola mozga. To je ponašanje nekoga tko se ne bavi svojim poslom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1060 of 2558 - 41.44%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 14:21 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Čemu služi HNS ako ne za baš ovakve stvari?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 15:24 |
|
|
Stručnjaci koji to vode su završili na Logosu A čemu se čudite, koliki je deficit kadrova da su u hrvatski Sabor posali srednjoškolca D.P koji ni na Džemalu nije uspio završiti, a cijeli CV mu je uhljebistan u elektroprivredi...A drugi iz Bosne u Saboru ne zna pričati i sastaviti prostoproširenu rečenicu.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 15:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Pa svugdje fali nehrvata, očigledno i na HRSovoj listi za JZ. Ne znam jedino objašnjenje je da se nisu nadali da će bit 20-15, ali to nikako nije opravdanje,moraš bit spreman. Koja uopće može biti logika i razmišljanje nekoga tko je niže na izbornoj listi. Ako dobiju malo glasova, neće moći upasti jer nije osvojio mandat. Ako dobiju puno glasova, opet neće moći upasti jer je ograničen broj Hrvata. Nema nikakvog opravdanja za ovo blesavo ponašanje. Kao da im fali pola mozga. To je ponašanje nekoga tko se ne bavi svojim poslom. Moras biti pohlepan ili bas glup
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 15:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39315 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
neretvanin je napisao/la: Stručnjaci koji to vode su završili na Logosu A čemu se čudite, koliki je deficit kadrova da su u hrvatski Sabor posali srednjoškolca D.P koji ni na Džemalu nije uspio završiti, a cijeli CV mu je uhljebistan u elektroprivredi...A drugi iz Bosne u Saboru ne zna pričati i sastaviti prostoproširenu rečenicu. Šta očekuješ kad je cijelo GV zaposleno u EP, to vide samo kao dodatni poslić. Tatice ja bi bio političar, mogu li ja na listu. O našim kadrovima u Saboru i ne treba govoriti, nevidljivi.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
listopad
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:09 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Pa svugdje fali nehrvata, očigledno i na HRSovoj listi za JZ. Ne znam jedino objašnjenje je da se nisu nadali da će bit 20-15, ali to nikako nije opravdanje,moraš bit spreman. Nije! HRS je imao nehrvate na listi za JZ. Ljudi to je elementarno. Dva HDZa su zajeb napravila. 90ka što su glupi a HDZBiH zato što im nisu rekli. Ako su im već odradili sve za izbore morali su ih upozorit.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:28 |
|
|
Da su nesposobni hrvatski Mostaraci sami o sebi i bez sadake nebi bilo ni ovog foruma... Samo nek je ispijat "kafe" od jutra do sutra nek ti je ispred zgrade 5 metara smeća, čekaj da netko drugi, i 6 komunalnih poduzeća bla bla...
Osnivač i moderatori su po Europi i drugim kontinentima, i to nešto govori...
Sigurno bi ga otvorili uhljebi iz EP ili logos bojna koja se šalje u Sabor... Jako je veliki kadrovski deficit jer pola ljudi s mozgom je davno ispario u Zagreb i ne misli nazad.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:32 |
|
|
listopad je napisao/la: Nije! HRS je imao nehrvate na listi za JZ. Koje to, baš me zanima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76392 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
listopad je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Pa svugdje fali nehrvata, očigledno i na HRSovoj listi za JZ. Ne znam jedino objašnjenje je da se nisu nadali da će bit 20-15, ali to nikako nije opravdanje,moraš bit spreman. Nije! HRS je imao nehrvate na listi za JZ. Ljudi to je elementarno. Dva HDZa su zajeb napravila. 90ka što su glupi a HDZBiH zato što im nisu rekli. Ako su im već odradili sve za izbore morali su ih upozorit. Devedesetka stranka “sa specijalnim potrebama”. Najgore od svega, Trebat će nam opet treca lista 2028!!! Pa nemojte previše pricat da ih se mora ugasit.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76392 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pošaljite mobilni tim po Iliju.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:48 |
|
|
Nitko nije htio izgubiti OSOBNI mandat i zato nitko nije ostale stavio na listu, zato i ne čudi da su sve vedete uglavnom na područnim listama, evo vam jedine istine, nema niti ali niti jednog nehrvata na svim područnim listama osim Anje Marić, gasi HNS! HRS je isti klinac ko i ova dva blizanca, ovo govorim prvenstveno zbog darama, listopada i ostalih fanova njihovih.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:50 |
|
|
Slažem se da su svi pomalo krivi, moglo je biti i Hrvata jednostavno izjašnjenih kao Neizjašnjeni, ne samo na dnu liste nego i pri vrhu, pa se ne bi stvorio uopće višak Hrvata in the first place.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:54 |
|
|
Imao je HRS nehrvate na listi u JZ.
Rekli su mi.
Ne znam tko, ali imaju.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25664 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Gazda je napisao/la: listopad je napisao/la: Nije! HRS je imao nehrvate na listi za JZ. Koje to, baš me zanima. Ona Tamara mi je sumnjiva...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru Postano: 10 lis 2024, 16:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Gazda je napisao/la: Koje to, baš me zanima. Ona Tamara mi je sumnjiva... A nije ni bitno. Može bit i na zadnjem mjestu liste i sa 0 preferencijalnih glasova. Samo da ima…
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|