|
|
Stranica: 76/135.
|
[ 3361 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 23 srp 2012, 21:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76048 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 24 srp 2012, 00:24 |
|
|
Mostar dominira!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 26 srp 2012, 09:31 |
|
|
Ja bih volio da se ne naporavi taj monstrum u šetalištu ! Nek se pravi iza kazališta i neka tamo prave poslovni centrar grad , u distrikt zoni. Izgleda da sam ja jedini ovdje koji ne želi stakleni neboder između starih austrougraskih objekata, u pješačkoj zoni. Razmišlja li itko o prometnom zagušenju koji će takav objekt izazvati i kuda bi mu se uopće prilazilo. Eto koliko smo sposobno čuvati bilo šta OSCE i dalje dolazi vozilima do svoej zgrade, znači preko pnoh bijelog kamena koji je već postavljen u PJEŠAČKOJ zoni i dobro se vide tragovi guma !!! Fuj !!!
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 26 srp 2012, 14:33 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
*** iz oscea,bas se pitam smiju li u svojoj drzavi preko stalista autom,smiju moj k...
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
simplon
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 srp 2012, 02:00 |
|
|
Dajte mi malo informacija to na Rudniku, Slavonija Di. Ko to pravi, šta pravi i kada bi to trebalo krenuti?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 srp 2012, 10:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76048 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Mostar dobiva još jedan most- 1. kolovoza Most kojim se produžuje Avenija Kralja TomislavaJedan od objekata s kojima je grad Mostar imao velike ambicije na samom početku gradnje svakako je i most koji spaja vrh Avenije sa Sjevernim logorom. Kako javljaju iz tvrtke Hering, koja je izvođač radova, konačan završetak radova na premošćivanju Neretve predviđen je za 1.8.2012. Tehnički direktor Heringa, dipl. ing. Mario Jurišić, navodi kako je 25.7.2012. "izvršeno betoniranje gornje ploče faze 7, desno, te preostaje izrada faze 8 u duljini od 2 metra. Izradom faze 8 bit će završeni armiranobetonski radovi na glavnom rasponu mosta". - Trenutne aktivnosti na mostu su: uvlačenje užadi u kablove za prednapinjanje gornje ploče faze 7 desno; injektiranje kablova gornje ploče faze 7 lijevo te demontaža oplate i skele radne platforme kampada 2-7 lijevo, kaže inž. Jurišić. Prema planu, prednapinjanje kablova gornje ploče faze 7, desno, planirano je za subotu, 28.7.2012. - Planirani završetak faze 8, čime će se završiti glavni raspon mosta, barem što se tiče armirano-betonskih radova, je srijeda, 1.08.2012, precizira inženjerski tim Heringa. Nakon dozrijevanja betona faze 8, slijedi prednapinjanje kablova kontinuiteta, te njihovo injektiranje, čime će u potpunosti biti završeni radovi na glavnom rasponu mosta..(R. I. / Dnevnik.ba)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 srp 2012, 15:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23925 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Odlična stvar. Sjeverni logor se mora odraditi. Ako ništa izmjestiti sva sjedišta korporacija u Sjeverni logor, nek bude business distrct.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 srp 2012, 19:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zar taj Sjeverni Logor ne drže Bošnjaci ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 27 srp 2012, 20:02 |
|
|
ma kakav sj,logor nece se izgraditi jos za 100 godina,kad bosnjaci samo cekaju enke donacije,da im se izgradi,nema od tog nista taj logor moze biti business distrct bosnjacima,nama nikako,mi imamo svoje i na svom trebamo sve graditi
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 srp 2012, 12:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
mostarac_1991 je napisao/la: ma kakav sj,logor nece se izgraditi jos za 100 godina,kad bosnjaci samo cekaju enke donacije,da im se izgradi,nema od tog nista taj logor moze biti business distrct bosnjacima,nama nikako,mi imamo svoje i na svom trebamo sve graditi Kako će biti buisness district Bošnjacima kada nemaju kapaciteta za napraviti par cesta? Što su se širili su se širili, a i Čova ih je lijepo sje*ao kada je napravio "pakt" sa SDA da oni ne će blokirati širenje Mostara na Jug , a mi da ne ćemo blokirati projekt Sjeverni Logor. Istina taj projekt će još dugo čekati, ali kada bude realizacija, ona ne će biti pokrenuta kapitalom Bošnjaka niti će njima koristiti.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 srp 2012, 19:25 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
MaMo je napisao/la: Ja bih volio da se ne naporavi taj monstrum u šetalištu ! Nek se pravi iza kazališta i neka tamo prave poslovni centrar grad , u distrikt zoni. Izgleda da sam ja jedini ovdje koji ne želi stakleni neboder između starih austrougraskih objekata, u pješačkoj zoni. Razmišlja li itko o prometnom zagušenju koji će takav objekt izazvati i kuda bi mu se uopće prilazilo. Eto koliko smo sposobno čuvati bilo šta OSCE i dalje dolazi vozilima do svoej zgrade, znači preko pnoh bijelog kamena koji je već postavljen u PJEŠAČKOJ zoni i dobro se vide tragovi guma !!! Fuj !!! Apsolutno se slažem, Mostar se od prekrasnog grada sa specifičnim spojem austrougarskog i orijentalnog štiha s blagim submediteranskim šarmom nažalost sve više pretvara u urbanističko ruglo s tom nesustavnom i divljom izgradnjom raznoraznih objekata...
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 srp 2012, 19:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Zadar1993 je napisao/la: mostarac_1991 je napisao/la: ma kakav sj,logor nece se izgraditi jos za 100 godina,kad bosnjaci samo cekaju enke donacije,da im se izgradi,nema od tog nista taj logor moze biti business distrct bosnjacima,nama nikako,mi imamo svoje i na svom trebamo sve graditi Kako će biti buisness district Bošnjacima kada nemaju kapaciteta za napraviti par cesta? Što su se širili su se širili, a i Čova ih je lijepo sje*ao kada je napravio "pakt" sa SDA da oni ne će blokirati širenje Mostara na Jug , a mi da ne ćemo blokirati projekt Sjeverni Logor. Istina taj projekt će još dugo čekati, ali kada bude realizacija, ona ne će biti pokrenuta kapitalom Bošnjaka niti će njima koristiti. Ša ba? Kakve su ovo priče? Hrvati? Bošnjaci? O ćemu vi? Mostar je grad svih Mostaraca - jedan i jedini, nedjeljiv, sviju Mostaraca. I sj. Logor i jug pripadaju promostarcima. Nosite te svoje antimostarske priče sa fašističkim podjelama na klit-x .
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 srp 2012, 19:43 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
NoviSeer je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Kako će biti buisness district Bošnjacima kada nemaju kapaciteta za napraviti par cesta? Što su se širili su se širili, a i Čova ih je lijepo sje*ao kada je napravio "pakt" sa SDA da oni ne će blokirati širenje Mostara na Jug , a mi da ne ćemo blokirati projekt Sjeverni Logor.
Istina taj projekt će još dugo čekati, ali kada bude realizacija, ona ne će biti pokrenuta kapitalom Bošnjaka niti će njima koristiti.
Ša ba? Kakve su ovo priče? Hrvati? Bošnjaci? O ćemu vi? Mostar je grad svih Mostaraca - jedan i jedini, nedjeljiv, sviju Mostaraca. I sj. Logor i jug pripadaju promostarcima. Nosite te svoje antimostarske priče sa fašističkim podjelama na klit-x . Ma ja ba izvinjavam se , dolje antimostarske, separatističke snage SDA
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 srp 2012, 20:54 |
|
|
SVI ZA MOSTAR !!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 28 srp 2012, 21:59 |
|
|
Promostarske stranke: HDZ, HDZ 90, SDP, SBB, HSP, NRZB, NHI, SNSD
Antimostarske stranke: SDA, SBiH, BPS
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
TripleX
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 31 srp 2012, 12:56 |
|
|
Zna li neko šta se radi ili će se raditi preko puta SPC Rondo, gdje je bio MyCaffe. Vidim masu bagera, ruše, odnose?? Jeli stambena zgrada u pitanju ili nešto drugo?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 31 srp 2012, 13:42 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 31 srp 2012, 13:48 |
|
|
TripleX je napisao/la: Zna li neko šta se radi ili će se raditi preko puta SPC Rondo, gdje je bio MyCaffe. Vidim masu bagera, ruše, odnose?? Jeli stambena zgrada u pitanju ili nešto drugo? zgrada
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 31 srp 2012, 13:57 |
|
|
4-5 novih velikih stambenih zgrada se uskoro počinje gradit.
|
|
Vrh |
|
|
simplon
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 01 kol 2012, 01:09 |
|
|
Slavonija di, ne odgovori mi niko šta će se tu praviti i kada bi to trebalo početi
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 02 kol 2012, 06:54 |
|
|
Mepas , jedna od najuspješnijih hercegbosanskih korporacija http://hr.wikipedia.org/wiki/Mepas
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 03 kol 2012, 09:28 |
|
|
Obitelj Nardelli je "tvrtki koja posluje u Mostaru i Širokom Brijegu" (valjda Mepas?) prodala iznimno atraktivni plac u strogom centru, za paprenu cijenu. Na tom mjestu gradi se veliki poslovno-stambeni neboder čiji je navodni naziv Mostar City Tower! Citat: Mostar -- Od prije nekog vremena Mostarci su mogli uočiti da je u toku obnove nekadašnjeg Ljeninovog šetališta, došlo i do uklanjanja ograde, te djelimične sanacije terena na parceli i kući u vlasništvu poznate mostarske jevrejske porodice Nardelli. Naši izvori tvrde kako je ova vrlo atraktivna parcela u strogom centru Mostara, prodata jednoj firmi iz Mostara i Širokog Brijega u kojoj vlasnički udio ima i jedan od najpoznatijih mlađih tajkuna iz Hrvatske "čiji su poslovi širokog spektra djelovanja". Nasljednici porodice Nardelli prodali su parcelu i kuću za nepoznati iznos, ali nema sumnje de je cijena sigurno bila "paprena" obzirom na veličinu nekretnine i njen cantralni položaj u odnosu na obnovljeni Španski trg i Gradski park. Kako saznaje StarMo, novi vlasnici namjeravaju tu izgraditi veliku poslovnu zgradu sa čak desetak spratova! Radi se, navodno, o poslovno - stambenom objektu visoke kvalitete gradnje i sa svim pripadajućim sadržajima, pa je buduća zgrada dobila i nezvanično ime: "Mostar tower".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 03 kol 2012, 13:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bošnjaci se opet "sekiraju" za zapadni Mostar.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 05 kol 2012, 18:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23925 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nemalo sam se iznenadio da u Zrenjaninu ima objekt tako sličan Staklenoj banci u Mostaru (dok je još imala stakla - naravno).
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 kol 2012, 11:37 |
|
|
lider30 je napisao/la: Nemalo sam se iznenadio da u Zrenjaninu ima objekt tako sličan Staklenoj banci u Mostaru (dok je još imala stakla - naravno). Nevjerojatna sličnost. Možda je bio isti arhitekt.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|