|
|
Stranica: 77/135.
|
[ 3361 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jajce10
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 kol 2012, 12:31 |
|
|
Slična je samo iz tog kuta.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 kol 2012, 14:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
"Jozo iz Dervente". Ove Mujage se uvijek prvim komentarom prihvate mene.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 kol 2012, 14:57 |
|
|
BBC je napisao/la: "Jozo iz Dervente". Ove Mujage se uvijek prvim komentarom prihvate mene. ti si za muslimane ko ona traka za muhe hebate, pa uopće ne kuže da se tako najlakše odaju... ni nick 'hrvoje', ni 'članstvo u hdz-u' ih ne može sakrit
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 kol 2012, 20:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ruše se barake, i počinje izgradnja produžetka Avenije kralja Tomislava do mosta Sutina. Zasada će samo s jedne strane mosta biti napravljena cesta.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 kol 2012, 20:25 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Robbie MO je napisao/la: Ruše se barake, i počinje izgradnja produžetka Avenije kralja Tomislava do mosta Sutina. Zasada će samo s jedne strane mosta biti napravljena cesta. Da pogađam sa koje strane ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 kol 2012, 20:38 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
samo naprijed
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 10:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59634 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: Ruše se barake, i počinje izgradnja produžetka Avenije kralja Tomislava do mosta Sutina. Zasada će samo s jedne strane mosta biti napravljena cesta. To the east!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 10:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ruše se barake, i počinje izgradnja produžetka Avenije kralja Tomislava do mosta Sutina. Zasada će samo s jedne strane mosta biti napravljena cesta. To the east!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 10:12 |
|
|
moram priznati da ti odgovara zlajin avatar. tako nekako sam te zamišljala i prije nego si ga stavio, samo mlađeg, naravno. ali baš takav tip face.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 13:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25571 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jel zna tko što će biti sa onim praznim poslovnim prostorima u strarim poslovnim centrima nakon što je otvoren Mepas? Prenamjena? U što? Urede? Stambene prostorije...?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 15:43 |
|
|
koliko me pamćenje služi, ti prostori (barem većina) je zatvoreno i prije otvaranja mepasa. previše je bilo tih centara na zapadnoj strani. merkator, piramida, stari tržni (on je uvijek pun jer je mali), novi tržni.. nije bilo posla za sve. najbolje da ih grad unajmi za svoje potrebe i plaća nešto vlasnicima, za urede, udruge i slično. to su dobre lokacije i imaju parkinge.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 15:47 |
|
|
to sto su prazni,nema velike veze sa otvaranjem mepasa. radi se o tome da su kirije za vecinu tih prostora izrazito velike,za neke enormne.
vlasnici,cigani,neki mostarski a neki ne...
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 16:12 |
|
|
Nije toliko ni bitno je li Mepas kriv ili nije ( dijelom sigurno jeste, a prije toga Piramida...). Riječ je št očiniiti s prostorom koji zjapi prazan. Danas sam bio u PC Rondo koji je sablasno pust na katu. Šteta jer je to bio ipak neki centar, ne samo glede butika. Ja sam iskreno govoreći navijao za to da propadne onaj stari poslovni centar a da ovaj na Rondou opstane, mislim da je to važno zbog nekih stvari, a tu je i kuća mode. Ljudi će tu s vremenom sve manje izlaziti na kavicu i slično a sve više u Mepas. Mislim da je to loše za grad, osobito njegove žitelje sa zapadne strane jer je to odlična strateška lokacija.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 16:17 |
|
|
sa mepasom ili ne,oni bi bili prazni.raspitaj se kolike su kirije...
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 16:20 |
|
|
pagan je napisao/la: sa mepasom ili ne,oni bi bili prazni.raspitaj se kolike su kirije... Dobro znači kirije su svugdje velike osim u Mepasu. OK.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 16:25 |
|
|
za mepas nisam upucen,al za rondo jesam. gazde su izgleda pohlepna stoka,pa bi svijet volio da im niko nikad ne iznajmi te prostore
|
|
Vrh |
|
|
Jajce10
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 17:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nije toliko ni bitno je li Mepas kriv ili nije ( dijelom sigurno jeste, a prije toga Piramida...). Riječ je št očiniiti s prostorom koji zjapi prazan. Danas sam bio u PC Rondo koji je sablasno pust na katu. Šteta jer je to bio ipak neki centar, ne samo glede butika. Ja sam iskreno govoreći navijao za to da propadne onaj stari poslovni centar a da ovaj na Rondou opstane, mislim da je to važno zbog nekih stvari, a tu je i kuća mode. Ljudi će tu s vremenom sve manje izlaziti na kavicu i slično a sve više u Mepas. Mislim da je to loše za grad, osobito njegove žitelje sa zapadne strane jer je to odlična strateška lokacija. Neće. Na Rondo kao lokaciju za šetnju, druženje i ispijanje kave neće utjecati nepopunjenost prostora na katu centra. Prizemlje prodajnog i dalje je popunjeno, čak i u hodniku iza kafića. A i Rondo je atraktivan zbog samog položaja u gradu, kružnog toka, u blizini je katedrala, Eronet, Hypo itd. A sad se i na mjestu My caffe-a i Kristijana gradi nova stambeno poslovna zgrada. Uostalom, Mepas je otvoren prije već skoro pola godine, a Rondo i dalje vrvi ljudima. Ista je situacija sa kafićima na Aveniji (starom Veležovom) koji su i dalje glavno kavoispijačko odredište studenata.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 19:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75918 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Past će cijena tih prostora na realne razine, što i treba. I ja sam čuo da su kirije bile nevjerojatne, a općenito je izdavanje prostora u Mostaru bio najbolji biznis za ikoga tko je posjedovao bilo kakvu nekretninu, s obzirom na visoke cijene stanova i poslovnih prostora, za BiH prilike kao da se radi o Manhattanu a ne Mostaru.
Kako to ide fino u ekonomiji, cijena ide dolje sve dok za zakupca ne postane isplativo.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 19:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nije toliko ni bitno je li Mepas kriv ili nije ( dijelom sigurno jeste, a prije toga Piramida...). Riječ je št očiniiti s prostorom koji zjapi prazan. Danas sam bio u PC Rondo koji je sablasno pust na katu. Šteta jer je to bio ipak neki centar, ne samo glede butika. Ja sam iskreno govoreći navijao za to da propadne onaj stari poslovni centar a da ovaj na Rondou opstane, mislim da je to važno zbog nekih stvari, a tu je i kuća mode. Ljudi će tu s vremenom sve manje izlaziti na kavicu i slično a sve više u Mepas. Mislim da je to loše za grad, osobito njegove žitelje sa zapadne strane jer je to odlična strateška lokacija. pc na rondou je prazan, ali samo na katu. kad god sam tamo, kafići solidno rade. nekako je ono prizemlje uvijek živo. tamo je super kad su vrućine. ima ono malo šume i drvoreda, pa je lijepo sjediti u kasnim popodnevnim satima. mepas je mali grad, usisa puno ljudi, to je istina, ali neće zbog njega zapadni dio ništa izgubiti, ne znam na što misliš, zašt rondo ima stratešku lokaciju, a mepas ne? zapadnije je? kuća mode?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 21:24 |
|
|
Mepas je u centralnoj gradskoj zoni.
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 21:30 |
|
|
po nazivima ulica sam zaključila da je opet na 'hrvatskoj strani'. stepinac i još neki kralj, knez, ne sjećam se. i izlazi iz garaže su prema nekim hrvatskim kraljevima. ne kužim? priznajem da ne poznajem dovoljno mostar, ali opet... po meni je bolje da u centralnu zonu idu ti gospodarski objekti, a na zapad grada škole, studentski centri, kulturni objekti i slično.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 08 kol 2012, 21:31 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: po nazivima ulica sam zaključila da je opet na 'hrvatskoj strani'. stepinac i još neki kralj, knez, ne sjećam se. i izlazi iz garaže su prema nekim hrvatskim kraljevima. ne kužim? priznajem da ne poznajem dovoljno mostar, ali opet... Centralna gradska zona je zapravo sedmo gradsko područje, pored ona 3+3.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 kol 2012, 00:19 |
|
|
Ilirk@ je napisao/la: po nazivima ulica sam zaključila da je opet na 'hrvatskoj strani'. stepinac i još neki kralj, knez, ne sjećam se. i izlazi iz garaže su prema nekim hrvatskim kraljevima. ne kužim? priznajem da ne poznajem dovoljno mostar, ali opet... po meni je bolje da u centralnu zonu idu ti gospodarski objekti, a na zapad grada škole, studentski centri, kulturni objekti i slično. a srca ti majčina odakle si .... ne znaš razliku međ 2 strane
|
|
Vrh |
|
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 kol 2012, 12:44 |
|
|
pagan je napisao/la: Ilirk@ je napisao/la: po nazivima ulica sam zaključila da je opet na 'hrvatskoj strani'. stepinac i još neki kralj, knez, ne sjećam se. i izlazi iz garaže su prema nekim hrvatskim kraljevima. ne kužim? priznajem da ne poznajem dovoljno mostar, ali opet... po meni je bolje da u centralnu zonu idu ti gospodarski objekti, a na zapad grada škole, studentski centri, kulturni objekti i slično. a srca ti majčina odakle si .... ne znaš razliku međ 2 strane ????
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 kol 2012, 18:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23905 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Zar ne znaš liniju razgraničenja? Ugrubo: Neretva -Carinski most-dijagonalno do Šantićeve, pa Španjolski -Bulevar-Neratva-pa oko OBI-ja i pista zračne luke.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|