|
|
Stranica: 12/23.
|
[ 564 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
FEO
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 29 pro 2013, 17:44 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Ganja sponzore po Sarajevu
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 29 pro 2013, 19:36 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Mati joj je Srpkinja
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 29 pro 2013, 20:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25837 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Aztec je napisao/la: Nemas sta ni shvatiti. Coban ko coban. Debeli zlatni lancic i jos preko majice. jos onako zagrlio trebu (da, i nju ima ) i setkaju se MEPAS-om. Došla dijaspora na blagdane!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 29 pro 2013, 20:09 |
|
|
FEO je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ganja sponzore po Sarajevu Vukan je napisao/la: Mati joj je Srpkinja Pa ovo je moja susjeda Tea!! Otkud vi nju znate u PM??! Baš se sada došla doma na božićne blagdane... Ovo za ganjanje sponzora u SA nisam čuo, koliko znam do prošle godine je vrijedno studirala ekonomiju u ZG i pomalo se bavila top-modelarstvom... modelstvom... kako se kaže već. Sad se fura na psihologiju u Mostaru. Inače, mala je u redu, ne folira se, nije se ufurala još, ljubazna je (doduše možda zato što možda želi da joj budem sponzor)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
FEO
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 02:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pa ovo je moja susjeda Tea!! Otkud vi nju znate u PM??! Baš se sada došla doma na božićne blagdane... Ovo za ganjanje sponzora u SA nisam čuo, koliko znam do prošle godine je vrijedno studirala ekonomiju u ZG i pomalo se bavila top-modelarstvom... modelstvom... kako se kaže već. Sad se fura na psihologiju u Mostaru. Inače, mala je u redu, ne folira se, nije se ufurala još, ljubazna je (doduše možda zato što možda želi da joj budem sponzor) Ako djevojka koja se vozi u X6 sa najvećim drvosječom u gradu ( lično ga poznajem) nije sponza onda stvarno ne znam... lik je moje godište jbt 20 mu godina ...pffff
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 02:25 |
|
|
Bez tih upisa sponzoruša kurva i slično ... Nek cura ganja koga hoće njena stvar...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 05:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
haha... pa ima li iko ovdje a da ne zna ovu curu. Jedan joj postavi sliku, drugi je vidja po Sarajevu s "sponzorima", treci, koji zivi u Dubrovniku zna da joj je mati Srpkinja, cetvrti u Mostaru kaze da mu je to susjeda... Inace, ne znam sto se dopusta postavljanje privatnih slika drugih osoba.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 05:38 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aztec je napisao/la: Nemas sta ni shvatiti. Coban ko coban. Debeli zlatni lancic i jos preko majice. jos onako zagrlio trebu (da, i nju ima ) i setkaju se MEPAS-om. Došla dijaspora na blagdane!! A vrlo lako.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 13:11 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
PCM je napisao/la: Bez tih upisa sponzoruša kurva i slično ... Nek cura ganja koga hoće njena stvar... To je to, uglavnom ti komentari proizlaze iz kompleksa ili frustracija, kod žena što one ne izgledaju kao te "sponzoruše" i "kurve" ili nisu u stanju doći do željenog plijena, a kod muškaraca što oni nisu u ulozi tih lokalnih "badža" koji okreću "sponzoruše". Čast izuzetcima, ali oni najčešće i ne komentiraju te stvari, jer ih se zaista ne tiču tuđi životi.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 13:41 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Bobovac je napisao/la: FEO je napisao/la: Ganja sponzore po Sarajevu Vukan je napisao/la: Mati joj je Srpkinja Pa ovo je moja susjeda Tea!! Otkud vi nju znate u PM??! Baš se sada došla doma na božićne blagdane... Ovo za ganjanje sponzora u SA nisam čuo, koliko znam do prošle godine je vrijedno studirala ekonomiju u ZG i pomalo se bavila top-modelarstvom... modelstvom... kako se kaže već. Sad se fura na psihologiju u Mostaru. Inače, mala je u redu, ne folira se, nije se ufurala još, ljubazna je (doduše možda zato što možda želi da joj budem sponzor) Malo smo časkali na FB svojedobno ja i ona, kada je bila naša Hercegbosanka tjedna.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 19:10 |
|
|
Aztec je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Došla dijaspora na blagdane!! A vrlo lako. Kakve su to pridrasude, sunce van zarko.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 30 pro 2013, 19:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mitteleuropa je napisao/la: Vukan je napisao/la: Zna li 'ko su ove dvije djevojke? Danas su sjedile stol do mog u Ice Baru. Koje krasotice. Ako znate na PP molio bih. Desna je Irena.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 31 pro 2013, 16:38 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pessimus dux je napisao/la: PCM je napisao/la: Bez tih upisa sponzoruša kurva i slično ... Nek cura ganja koga hoće njena stvar... To je to, uglavnom ti komentari proizlaze iz kompleksa ili frustracija, kod žena što one ne izgledaju kao te "sponzoruše" i "kurve" ili nisu u stanju doći do željenog plijena Ma nemoooooj. Ja bih prije rekla da zgodne cure koje mogu imati koga požele okarakterišu sponzorušama glupavi i bezvezni muškarci koji misle da ih takve cure neće jer nemaju love, a ustvari ih one izbjegavaju jer su obični papani i beskičmenjaci. Lik je budaletina, cura to kuži i ne želi imati ništa s njim, a on umjesto da traži problem u sebi krivi nju i proglašava je ku.vom koja ga neće jer nema dovoljno para.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 31 pro 2013, 17:22 |
|
|
Sve to stoji. al ne zavaravajte se da nema sponzorusa, odnosno rjedje njihovih muskih pandana.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 31 pro 2013, 18:24 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Sayuri je napisao/la: Ma nemoooooj. Ja bih prije rekla da zgodne cure koje mogu imati koga požele okarakterišu sponzorušama glupavi i bezvezni muškarci koji misle da ih takve cure neće jer nemaju love, a ustvari ih one izbjegavaju jer su obični papani i beskičmenjaci.
Lik je budaletina, cura to kuži i ne želi imati ništa s njim, a on umjesto da traži problem u sebi krivi nju i proglašava je ku.vom koja ga neće jer nema dovoljno para. Naravno, ima puno i toga.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 31 pro 2013, 19:24 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ma nemoooooj. Ja bih prije rekla da zgodne cure koje mogu imati koga požele okarakterišu sponzorušama glupavi i bezvezni muškarci koji misle da ih takve cure neće jer nemaju love, a ustvari ih one izbjegavaju jer su obični papani i beskičmenjaci.
Lik je budaletina, cura to kuži i ne želi imati ništa s njim, a on umjesto da traži problem u sebi krivi nju i proglašava je ku.vom koja ga neće jer nema dovoljno para. Takvo je razmišljanje tipične sponzoruše, ali znam ja da ti nisi od toga posla... To ti pišeš pod njihovom propagandom! Sponzoruše inače dijele muškarce na kategorije: 1. Frajeri (oni koji imaju love a imaju i nešto pameti) - omiljena meta sponzoruša 2 Sirovine (imaju lovu, nemaju pameti) - oni su meta sponzorskog taloga 3. Glupani, papani i beskičmenjaci ( oni koji nemaju love ni pameti) - bježi od njih 4. Tzv kategorija "Ma dobar je on... jadan" (oni koji nemaju love ali imaju malo pameti, solidno izgledaju) - ponekad će sponzoruša popiti kavu sa takvim (ponekad iz čistog sažaljenja), imati fino mišljenje o njemu, ali nikada neće ući sa njim u vezu.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 31 pro 2013, 19:38 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: To je to, uglavnom ti komentari proizlaze iz kompleksa ili frustracija, kod žena što one ne izgledaju kao te "sponzoruše" i "kurve" ili nisu u stanju doći do željenog plijena Ma nemoooooj. Ja bih prije rekla da zgodne cure koje mogu imati koga požele okarakterišu sponzorušama glupavi i bezvezni muškarci koji misle da ih takve cure neće jer nemaju love, a ustvari ih one izbjegavaju jer su obični papani i beskičmenjaci. To je i napisao u produžetku. Taj seksizam mi je naporan. Pessimus dux je napisao/la: PCM je napisao/la: Bez tih upisa sponzoruša kurva i slično ... Nek cura ganja koga hoće njena stvar... To je to, uglavnom ti komentari proizlaze iz kompleksa ili frustracija, kod žena što one ne izgledaju kao te "sponzoruše" i "kurve" ili nisu u stanju doći do željenog plijena, a kod muškaraca što oni nisu u ulozi tih lokalnih "badža" koji okreću "sponzoruše". Čast izuzetcima, ali oni najčešće i ne komentiraju te stvari, jer ih se zaista ne tiču tuđi životi.Sa ovim se slažem ali ne vidim ako netko primjeti i kaže da je sponzoruša sponzoruša je nužno bolji od onoga koji to primjeti i kaže. Zaista smo pretjerali s time da se stvari ne nazivaju onim što jesu zbog pristojnosti/udobnosti.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 31 pro 2013, 21:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ma nemoooooj. Ja bih prije rekla da zgodne cure koje mogu imati koga požele okarakterišu sponzorušama glupavi i bezvezni muškarci koji misle da ih takve cure neće jer nemaju love, a ustvari ih one izbjegavaju jer su obični papani i beskičmenjaci.
Lik je budaletina, cura to kuži i ne želi imati ništa s njim, a on umjesto da traži problem u sebi krivi nju i proglašava je ku.vom koja ga neće jer nema dovoljno para. Takvo je razmišljanje tipične sponzoruše, ali znam ja da ti nisi od toga posla... To ti pišeš pod njihovom propagandom! Sponzoruše inače dijele muškarce na kategorije: 1. Frajeri (oni koji imaju love a imaju i nešto pameti) - omiljena meta sponzoruša 2 Sirovine (imaju lovu, nemaju pameti) - oni su meta sponzorskog taloga 3. Glupani, papani i beskičmenjaci ( oni koji nemaju love ni pameti) - bježi od njih 4. Tzv kategorija "Ma dobar je on... jadan" (oni koji nemaju love ali imaju malo pameti, solidno izgledaju) - ponekad će sponzoruša popiti kavu sa takvim (ponekad iz čistog sažaljenja), imati fino mišljenje o njemu, ali nikada neće ući sa njim u vezu. Ova boldana kategorija je najebenija. Ako ti neka zenska kaze da si dobar mozes biti sigurna da te gacice neces vidjeti. Kao ono, on je bas dobar tip, ahh, dusa moja. Al cundarko ce te dusice ostat usamljen. Inace cuo sam jednom jednu zensku za jednog tipa kad kaze " a jadaaan" jer je bio zaljubljen u nju (dobrica tip), a kao ispod je njenog ranga. Mislim da nema gore stvari sto mozes napraviti muskarcu od tog sazaljevanja.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 31 pro 2013, 21:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Slažem se. Hvaljenje od strane ženske populacije, a pogotovo hvaljenje duševnih karakteristika muškarca vodi dotičnog u kroničnu nejebicu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 01 sij 2014, 14:09 |
|
|
Postavljao sam ovaj video... sponzorusa uhvacena! Ova ga je cini mi se i pljunula. Mada je i zasluzio u ovom slucaju.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 01 sij 2014, 18:55 |
|
|
Zbog cega je zasluzija? Kako je ona prvome nonverbalno rekla neka odjebe, tako je on njoj reka malo drasticinije. Ko zna tuci jako, mora i znati primiti jako.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 01 sij 2014, 19:15 |
|
|
pa zato sto je navlakusa. a i onaj prvi nije bas komunikativan kao ovaj itd...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 01 sij 2014, 19:30 |
|
|
Daaaa....''Oh, i don't usually do this....hihi'' ''C'mon, i am a nice guy'' ''Oh ok...hihi'' Sto mislis da je dosa ovaj komunikativan sa 120 kila i ficon, onda bi usla.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 01 sij 2014, 19:42 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Daaaa....''Oh, i don't usually do this....hihi'' ''C'mon, i am a nice guy'' ''Oh ok...hihi'' Sto mislis da je dosa ovaj komunikativan sa 120 kila i ficon, onda bi usla. Pa ne bi, al i o tom se isto radi... nije samo do auta (sto je stvar sponzorusa), al ovaj je, jel, objektivno i zgodniji (no hommo ) od onog prvog... pa sta ja znam... Ne mozes kriviti zensku da je sponzorusa ako je fizicki ne privlacis. Pa sad sta je nju zasmetalo kod prvog... izgled, stav ili auto...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 01 sij 2014, 19:51 |
|
|
Vid' ********. Niti nju triba kriviti za ista, pa normalno da izaberes potencijalnog partnera kako god zelis, po izgledu, sarmu, pa cak i po odjeci, ali ako hoces igrati jako, pripremi se da i primas jako, tako to ide. Pa jeli tebi nje za? Mogla je i gore proci, mogla je biti povaljena za jednu noc i onda cao, bas mi fino bilo u tebi. Karma can be a bitch, a karma ove mlade dame nije toliko pozitivna.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|