|
|
Stranica: 14/23.
|
[ 564 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vukan
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 16 sij 2014, 17:54 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Procitaj Sarajkin upis.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 16 sij 2014, 19:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ta stranica o lijepim bosankama na FB je bez nacionalističkih predznaka. Nijedna osoba se lazno ne prestavlja. Admini pošalju pp s pitanjem da li se slazeš da ti fotka bude objavljena ( slično kao ovdje na FB stranici) Ako se slazeš i objave.
Lajkova i komentara ne nedostaje. Dakle.. To je prateća.
Ima cura iz Mostara Hrvatica, Srpkinja iz Banjaluke i diljem BiH.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 16 sij 2014, 23:16 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Vukan je napisao/la: Procitaj Sarajkin upis. Aha, pa da, slažem se kako nema smisla da Bošnjakinja/Muslimanka (vjerojatno) iz Mostara bude na stranici "Najljepše Bosanke", ali ako je sama na to pristala, njezina stvar i problem... Na nama je ionako samo da gledamo slike.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 16 sij 2014, 23:46 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ta stranica o lijepim bosankama na FB je bez nacionalističkih predznaka. Nijedna osoba se lazno ne prestavlja. Admini pošalju pp s pitanjem da li se slazeš da ti fotka bude objavljena ( slično kao ovdje na FB stranici) Ako se slazeš i objave.
Lajkova i komentara ne nedostaje. Dakle.. To je prateća.
Ima cura iz Mostara Hrvatica, Srpkinja iz Banjaluke i diljem BiH. Malo mi je to nidje veze, ko da mene Dalmatinca hercegovackog podrijetla stave na stranicu "najljepsi Slavonci". Al' dobro nema veze, kako kaze Pessimus mi cemo samo gledat i uzivat.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 17 sij 2014, 02:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Laku noć djevo plemenita! I ti si Ministre nasao svoju djevu, i kud to bas u istocnom Mostaru. Sta ti je sudbina
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 18 sij 2014, 20:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24070 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Monika, Mostar
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 21 sij 2014, 15:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Laku noć djevo plemenita! I ti si Ministre nasao svoju djevu, i kud to bas u istocnom Mostaru. Sta ti je sudbina Nekoliko ih najavilo još slika dotične, pa me preveslali. Ima li ko za ulogu korektora, je li mala valja ili se samo meni (i ovom Mittelu) čini?!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 21 sij 2014, 18:48 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aztec je napisao/la: I ti si Ministre nasao svoju djevu, i kud to bas u istocnom Mostaru. Sta ti je sudbina Nekoliko ih najavilo još slika dotične, pa me preveslali. Ima li ko za ulogu korektora, je li mala valja ili se samo meni (i ovom Mittelu) čini?! Bez zabune, mala valja itekako no meni osobno ne toliko koliko si je ti tu nahvalio.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 21 sij 2014, 19:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aztec je napisao/la: I ti si Ministre nasao svoju djevu, i kud to bas u istocnom Mostaru. Sta ti je sudbina Nekoliko ih najavilo još slika dotične, pa me preveslali. Ima li ko za ulogu korektora, je li mala valja ili se samo meni (i ovom Mittelu) čini?! Ma valja, al nije mi bas kako je ti opisa "wouldprocreatewith/10" A cini mi se da bi i fasovao kad bi ostavio zahodsku dasku dignutu.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 02 vel 2014, 19:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24070 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Marijana, Mostar
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 02 vel 2014, 20:28 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
Idući vikend bi trebao u Mostar, pa ova opuštajuća tema omogućava da upitam vas koji živite u Mo, koji kafići ili lokali/kafane su najbolji za dnevnu i noćnu varijantu? Biću u hr dijelu ;) Dva dana vjerovatno, pa da ubijem vrijeme.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 02 vel 2014, 23:00 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7446 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Drugi način,Golden Club i famozni Pink Panther ako ćeš u slobodarski dio.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 03 vel 2014, 01:10 |
|
|
Hvala Kileru valjda nađem nešto od toga, nisam ranije bio (jedanput kratko, pa i ne brojim) u slobodarskom Mostaru. ;)
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 03 vel 2014, 13:59 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7446 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
I naravno,storaB,ako se otrijezniš , nemoj zaboraviti posjetiti ono po čemu je Mostar danas najpoznatiji :veliki tržni centar Mepas Mall. Još uvijek dolaze ljudi iz područja od Livna do Trebinja,ali i mnogih krajeva Dalmacije,i skoro dvije godine nakon otvaranja. A nemoj zaobići ni stadion HŠK Zrinjskog na kojem se svakog ljeta igraju europske utakmice.Vjerovatno nisi znao podatak da je HŠK Zrinjski dobio ekskluzivna prava na korištenje stadiona u trajanju od 109 godina (stotinuidevet) od bivše općine Mostar-Jugozapad baš netom prije ujedinjenja grada,sasvim slučajno baš tada.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 03 vel 2014, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Laku noć djevo plemenita! I dalje dominira ovom temom (dajte još slika jebene cicije), vrlo moguće da je zrela i za 10/10.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 03 vel 2014, 18:17 |
|
|
kiler je napisao/la: I naravno,storaB,ako se otrijezniš , nemoj zaboraviti posjetiti ono po čemu je Mostar danas najpoznatiji :veliki tržni centar Mepas Mall. Još uvijek dolaze ljudi iz područja od Livna do Trebinja,ali i mnogih krajeva Dalmacije,i skoro dvije godine nakon otvaranja. A nemoj zaobići ni stadion HŠK Zrinjskog na kojem se svakog ljeta igraju europske utakmice.Vjerovatno nisi znao podatak da je HŠK Zrinjski dobio ekskluzivna prava na korištenje stadiona u trajanju od 109 godina (stotinuidevet) od bivše općine Mostar-Jugozapad baš netom prije ujedinjenja grada,sasvim slučajno baš tada. Nemoj mi tržnjake spominjat, oni su mi slaba tačka još od srednjoškolskih ekskurzija. Bio sam na stadionu Zrinjskog. Red je vala da ga počnete rekonstruisati i od njega napraviti moderan stadion. Ili jeste ili niste.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 03 vel 2014, 18:38 |
|
|
Pretpostavljam da si na stadionu bio u ljeto 2007. godine?Imaš li sve prste na broju? Ma kompletna rekonstrukcija teško da će krenuti u dogledno vrijeme,radi se samo nešto sporadično i djelomično. Napravljeno je pomoćno igralište sa umjetnom travom i malo ušminkana glavna tribina . A godinama se spominje i mogućnost uređenja tribine sa najžešćim navijačima,popularno 'stajanje'.Bumo videli šta će od toga sve se završiti.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 03 vel 2014, 23:34 |
|
|
Baš tada. Imam. Bio sam sa par starijih likova koji su shvatili da je zdravlje najbitnije. Ni dan danas mi nije jasno zbog čega je tako loše organizovana ta utakmica. Da su Grobari postavljeni na "tribini stajanje" nebi bilo sranja siguran sam. Naravno uz odgovarajuće obezbjeđenje.
Grad kao Mostar, pa i Zrinjski kao klub koji ima najveću podršku Hrvata u BiH zaslužuju rekonstrukciju stadiona, da se to odradi što bolje, napravi pored najveće i tribina preko puta, po mogućstu i iza golova urediti prostor. Msm vaša briga, samo kažem nisu to ni tako velike pare, a da se dosta uraditi.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 04 vel 2014, 00:10 |
|
|
storaB je napisao/la: Baš tada. Imam. Bio sam sa par starijih likova koji su shvatili da je zdravlje najbitnije. Ni dan danas mi nije jasno zbog čega je tako loše organizovana ta utakmica. Da su Grobari postavljeni na "tribini stajanje" nebi bilo sranja siguran sam. Naravno uz odgovarajuće obezbjeđenje.
Grad kao Mostar, pa i Zrinjski kao klub koji ima najveću podršku Hrvata u BiH zaslužuju rekonstrukciju stadiona, da se to odradi što bolje, napravi pored najveće i tribina preko puta, po mogućstu i iza golova urediti prostor. Msm vaša briga, samo kažem nisu to ni tako velike pare, a da se dosta uraditi. Problem je u tome što je stajanje (istočna tribina) već par godina zatvorena kad se igraju europske utakmice. Tako je bilo i tada sa Partizanom.Zato je jedino mjesto za Grobare bio kavez na uvjetno rečeno jugoistoku,dole u ćošku prema južnom ulazu odakle ste vi ulazili na stadion. A vas je došlo čini mi se malo više nego što je očekivano,navodno su autobusi stajali po Nevesinju i čitavoj ist. Hecegovini,da pokupe navijače,koliko mene još pamćenje služi. I nije utakmica loše organizirana po meni,jednostavno temeljna policija nije bila navikla na utakmice visokog rizika,a specijalaca iz Sarajeva nije bilo dovoljno.Vi ste upali sa namjerom izazivati nerede,u alkoholiziranom stanju,po mom mišljenju.Ako uzmemo u obzir da su svega par metara bili naši navijači,tu je dovoljna mala iskra da sve zapali.Ja sam bio na gornjoj tribini i pravo je čudo da nekome nije palo na pamet nešto odozgo baciti na vas. A što se tiče rekonstrukcije čitavog stadiona,Grad Mostar je u blokadi tako da od njega novca je uvijek bilo malo,a sve što dobije Zrinjski,mora i Velež.Tako je bilo i sa pomoćnim terenom. Privatnici ne žele riskirati,ulagati vlastiti novac,a klub nema nekih svojih prihoda da može sam isfininacirati neku opsežniju rekonstrukciju.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 04 vel 2014, 12:12 |
|
|
Znam da je zatvorena, ali za onaj dio takmičenja i za utakmicu visokog rizika veliki je rizik staviti navijače dva kluba jedne do drugih. Što se tiče brojke Grobara bilo je priča o 10% stadiona, ipak navijačka grupa je dobila 1000 ulaznica. Sve su planule, još toliko bi planulo da je naravno veći kapacitet stadiona bio. Znam da neki govore kako su na utakmicu došli samo RS-ovci itd... To je bila propaganda BHT-a. Što je apsolutno netačno. Policija, obezjbeđenje, redarska služba su baš zakazali. Problem je počeo kod pretresanja, tipa liku su oduzeli zastavu, a drugom su dozvolili da sa istom uđe,tj. majicom na kojoj je ista... Stajali su autobusi ali radi odmora, jer dug je put za neke bio, NS,BG,Banjaluka,Brčko, Bijeljina, Zvornik, samo do Trebinja je to iz ZV-a 6 sati vožnje, dole smo stali da se olakšamo. Tu su nam se pridružile i grupe iz TB-a,Gacka,H Novog,Nikšića. Znam samo da je i među samim Grobarima bilo priče kako karata fali i kako ima dosta nezadovoljnih. Onda svi znamo šta se desilo. I glavna odgovornost je na policiji. Ok, došle dvije grupe, neprijateljski raspoložene, među kojima ima i ovakivh i onakvih, ne možeš ih nikako staviti jednu do druge, niti možeš očekivati da sve prođe kako treba.... Sve u svemu i pored svega bio je to lijep događaj sa sportskog aspekta. A Mostar po pričama starijih pamtim kada je Partizan u njemu igrao evro utakmicu kao domaćin po lijepom. Što se tiče gađanja sa gornjeg nivoa, moram priznat da i mene to čudi.
Da ne davim, jer smo baš u off otišli, nakon revanša i izbacivanja od strane uefa mafije, Grobari su se nakon bojkota vratili na tribinu, a onda je uslijedila i famozna podjela....
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 04 vel 2014, 13:40 |
|
|
onomad si bio i derao se "gazi ustase", a sada dolazis sa maslinovom granom hehehe
sudba kleta
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 04 vel 2014, 14:02 |
|
|
Bogme jok. Pjevao sam Federacijo ko te jebe... Imali ste vi domaćih "četnika".
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 04 vel 2014, 23:27 |
|
|
Ivana Mostar
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 08 vel 2014, 06:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: I dalje dominira ovom temom (dajte još slika jebene cicije), vrlo moguće da je zrela i za 10/10. Hahaha, evo samo za tebe Ministre, jer si mi drag kao forumaš. Uživaj. Šejla - žena, majka, kraljica. Buduća naravno. Ali da ti odmah kažem mislim da je mala bosanskohercegovačka integralistkinja, vidiš. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6025_n.jpgTo znači da ćeš je morati prevesti na herceg-bosanstvo ako je želiš ženiti haha.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mostarke Postano: 08 vel 2014, 11:35 |
|
|
Ma super, samo da smanji količinu pudera i sa vremena na vrijeme posjeti teretanu (naziru se rani znaci za uzbunu), za prste lizat.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|