|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 94 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Smeta im spomenik poginulim vojnicima HVO-a, koji je pored novoizgrađene Gradske vijećnice . Priopćenje kluba vijećnika Bošnjaka-Muslimana: Citat: To smatramo čistom provokacijom, s obzirom da su upravo na ovom mjestu u euforiji fašističkog orgijanja HVO-a i HV-a ubijani logoraši, civili i vršeno genocidno etničko čišćenje Grada od nehrvata, s krajnjim ciljem stvaranja "stolnog hrvatskog grada". Ovo je samo vrhunac licemjerstva gradonačelnika Ljube Bešlića koji je stalno zamajavao javnost da se u krugu Vijećnice neće nalaziti spomen-obilježja s nacionalnim i vjerskim simbolima", ističe se u saopćenju Kluba. Renovirana Gradska vijećnica
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:07 |
|
|
Pa ako se u sarajevu sklonu svi spomenici armije bih, onda neka se i u mostaru ukloni hvo-u.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovo po meni ne treba uopće komentirati.
Cilj ovoga i jest da se skrene pažnja s bitnijih problema. Davanjem prostora ovome radi se isključivo usluga SDA.
Hrvati su bojkotirali izbor načelnika Travnika i niti jedan muslimanski medij to nije ni prenio, izvještavali su ko da se izborni normalno odvijaju. Zašto bi mi ovome davali ikakvu pažnju.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:13 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Super nek bojkotiraju, sada i za sva vremena, poštedjeli bi nas godina truda poklpanja u gradskoj vijećnici .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Mamu im ja za ovo priopštenje. Mislim da ovakva i slična piše Ibrahim Rahimić zvani Roha,parazit iz SDA ,zaposlen na dva radna mjesta,a ni na jednom ne radi ništa.Vratio na gradsko područje Jug gotovo sve Bošnjake i sad oni na svakim izborima pokupe tu po 1 vijećnika u Gradsko vijeće.
A drago mi je što bojkotiraju.I Hrvati su bojkotirali izbore u Travniku jesenas,pa se nitko nije ni dupetom očešao zbog toga.Neka bojkotiraju i lokalne izbore,samo naprijed.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sutra je lijep dan za grad, kome se ne sviđa ne mora doći.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:15 |
|
|
Najbolje bi bilo da trajno bojkotiraju gradsku vijecnicu.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:18 |
|
|
PCM je napisao/la: Najbolje bi bilo da trajno bojkotiraju gradsku vijecnicu. Vidim imamo sličnu liniju mišljenja .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:19 |
|
|
genocid i fasizam u 2 recenice...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:20 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: genocid i fasizam u 2 recenice... Zaboravio si etničko čišćenje .
|
|
Vrh |
|
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:24 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: genocid i fasizam u 2 recenice... Koliko sam ja upućen u terminologiju, fali "aperthajd".
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:28 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: genocid i fasizam u 2 recenice... Zaboravio si etničko čišćenje . Tolko su ofucali te dve reci da kad ih procitam po defaultu pomislim - ok, jos jedno bulaznjenje
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:29 |
|
|
Spomenik poginulim mađarskim vojnicima: Dakle nije istina da su jednonacionalna obilježja. I Ostali su prisutni.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:29 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: genocid i fasizam u 2 recenice... Koliko sam ja upućen u terminologiju, fali "aperthajd". Eh vidiš promakla mi je ta , u Mostaru je aktualan i "Aparthejid" .
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Spomenik poginulim mađarskim vojnicima: Dakle nije istina da su jednonacionalna obilježja. I Ostali su prisutni. Nek se vidi tko je u FBiH multikulti
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 22:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 23:12 |
|
|
Mostar je napisao/la: Dupli Kako dupli nisi još ni jedan napisao.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 23:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Spomenik poginulim mađarskim vojnicima: Dakle nije istina da su jednonacionalna obilježja. I Ostali su prisutni. jel to spomenik sto su pomagali pri izgradnji starog mosta?
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 25 ožu 2012, 23:53 |
|
|
Ma bit će sada još jedan tu spomenik duplo veći!!!
Ima da MAJORIZIRAMO i dan i noć!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 26 ožu 2012, 01:22 |
|
|
Mostar je napisao/la: Dupli Jeli taj safet orucevic u tvon potpisu onaj, koji je izreka onu slavnu da muslimani mogu zivit sa srbima, ali ne sa hrvatima?onaj prika djenerala mladica?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 26 ožu 2012, 02:54 |
|
|
Klub Hrvata: Priopćenje Kluba bošnjačkoga naroda ima za cilj podjelu grada Nakon priopćenja za javnost Kluba Bošnjaka reagirao je i Klub Hrvata u Gradskom vijeću Grada Mostara izražavajući svoje veliko iznenađenje i čuđenje sadržajem i retorikom priopćenja za javnost Kluba Bošnjaka u Gradskom vijeću Mostara koje je ''prepuno uvredljivih izjava kako na račun obilježja tako i na račun poginulih pripadnika hrvatskoga naroda. To što Klub Bošnjaka u Gradskom vijeću Grada Mostara u 21. stoljeću se služi davno zaboravljenom retorikom može imati samo jedan uzrok a to je pogubnost politike koja nema što ponuditi svom biračkom tijelu, pa se radi toga služi opstruiranjem svega pozitivnog i afirmativnog što se čini u ovom gradu'', navodi se u priopćenju. Pri svemu, ovome spominju se toliko potrošene floskule fašizma, nacionalizma, genocidnosti što nikako ne može biti retorika jedne uljuđene društvene zajednice. Zabrinjava i spoznaja da takve i slične formulacije kontinuirano dolaze iz istoga političkog miljea. Razlozi koje Klub Bošnjaka u Gradskom vijeću Grada Mostara ističe za nedolazak i nesudjelovanje u radu svečane sjednice Gradskoga vijeća Mostara ni čim se ne mogu opravdati, navode iz Kluba Hrvata. ''Spomenik poginulim hrvatskim braniteljima koji je postavljen na rubu partera Gradske vijećnice na istom mjestu gdje je prethodnih godina stajao Križ kao simbol njihovoj žrtvi, je kompromis, a ne provokacija jer je upravo Klub Bošnjaka tražio uklanjanje navedenog obilježja. Podsjećamo da politički predstavnici hrvatskoga naroda nikada i ni u jednom slučaju nisu izrazili svoje negodovanje na postavljanje spomen obilježja poginulim iz reda bošnjačkog, srpskoga i ostalih naroda, pa ni u konkretnom slučaju nelegalnog postavljanja spomenika na površini u Sjevernom logoru ispred Javnog poduzeća “BH Pošta“, a koje je u vlasništvu Vlade Federacije BiH, kao i spomen obilježja na lokalitetu kod Hotela “Ruže“ na samom ulazu u staru gradsku jezgru'', navodi se dalje. Uvrede upućene hrvatskim braniteljima, kao i gradonačelniku Grada Mostara Ljubi Bešliću, smatraju vrlo neprimjerenim i politički nekorektnim. Također smatraju da sve izrečeno u priopćenju Kluba bošnjačkoga naroda u Gradskom vijeću služi homogeniziranju bošnjačkog biračkoga tijela i ima za cilj podjelu grada i neprihvaćanje odluke Ustavnoga suda BiH, bez obzira na stajalište većine građana Mostara. Klub Hrvata u Gradskom vijeću Grada Mostara poziva sve dobronamjerne građane da ne nasjedaju na političke provokacije koje prizivaju duhove prošlosti. Krajnje je vrijeme da se u Bosni i Hercegovini i Gradu Mostaru okrenemo europskoj budućnosti i prosperitetu svih građana, tim više što ćemo za godinu dana biti udaljeni samo 40 kilometara od granica Europske unije. Na koncu pozivamo sve građane Mostara da u ponedjeljak, 26. ožujka 2012. u razdoblju od 14.00 do 16.00 sati posjete Gradsku vijećnicu za koju se nadamo da će u budućnosti biti mjesto susreta, dijaloga i na ponos našem Gradu, navodi se u priopćenju Kluba Hrvata u Gradskom vijeću Grada Mostara.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 26 ožu 2012, 02:58 |
|
|
Citat: To što Klub Bošnjaka u Gradskom vijeću Grada Mostara u 21. stoljeću se služi davno zaboravljenom retorikom može imati samo jedan uzrok a to je pogubnost politike koja nema što ponuditi svom biračkom tijelu, pa se radi toga služi opstruiranjem svega pozitivnog i afirmativnog što se čini u ovom gradu'', navodi se u priopćenju.
Pri svemu, ovome spominju se toliko potrošene floskule fašizma, nacionalizma, genocidnosti što nikako ne može biti retorika jedne uljuđene društvene zajednice. Zabrinjava i spoznaja da takve i slične formulacije kontinuirano dolaze iz istoga političkog miljea.
|
|
Vrh |
|
|
Pantera
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 26 ožu 2012, 08:50 |
|
Pridružen/a: 25 vel 2012, 13:59 Postovi: 106 Lokacija: Herceg Bosna
|
A Ljubo pi... nije im sagradio minaret pored vijećnice!
_________________ Ostani tu i budi poskok
|
|
Vrh |
|
|
Rondo
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 26 ožu 2012, 11:06 |
|
|
Sami govorite ne treba pridodavati vaznost njihovim izjavama, pa ovdje dizete polemiku i naglabanja neka. Brisi temu, boli nas neka stvar za njihovo misljenje. Bezveze ih reklamirate samo :)
|
|
Vrh |
|
|
Pantera
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 26 ožu 2012, 11:20 |
|
Pridružen/a: 25 vel 2012, 13:59 Postovi: 106 Lokacija: Herceg Bosna
|
Rondo je napisao/la: Sami govorite ne treba pridodavati vaznost njihovim izjavama, pa ovdje dizete polemiku i naglabanja neka. Brisi temu, boli nas neka stvar za njihovo misljenje. Bezveze ih reklamirate samo :) Jesi li ti onaj što je šarao po zidu "bolje treći nego rat"?
_________________ Ostani tu i budi poskok
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|