|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 94 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 10:36 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pranje mozga bolje od Goebbelsa, ti FTVovci su zlatni majketi gdje možeš naći još takvu propagandnu mašineriju osim u Sjevernoj Koreji ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 10:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Možda sa tim svojim sranjima i jesu zlatni, ali evo sad će dvije godine odkako je u zraku ta jebena ratna psihoza a u takvom stanju ne treba puno da se opet ubijaju povratnici, postavljaju bombe itd.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 10:50 |
|
|
Nervoza, kompleksi, majorizacija, kmeek Citat: Noćas pucano na Gradsku vijećnicu!
Nepoznate osobe pucale su noćas u 1:30 iz vatenog oružja u pravcu mostarske Gradske vijećnice.
Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz PU Mostar, na mjestu događaja pronađeno je 5 čahura kalibra 9mm, a počinitelji su se udaljili u pravcu Musale.
Na Vijećnici je primijećeno manje oštećenje.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 11:22 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Možda sa tim svojim sranjima i jesu zlatni, ali evo sad će dvije godine odkako je u zraku ta jebena ratna psihoza a u takvom stanju ne treba puno da se opet ubijaju povratnici, postavljaju bombe itd. Točno, ne kažem ja da nisu opasni , ali da svoju propagandnu ulogu vrše tako uspješno iznad svih očekivanja, to da .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 11:24 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Možda sa tim svojim sranjima i jesu zlatni, ali evo sad će dvije godine odkako je u zraku ta jebena ratna psihoza a u takvom stanju ne treba puno da se opet ubijaju povratnici, postavljaju bombe itd. Točno, ne kažem ja da nisu opasni , ali da svoju propagandnu ulogu vrše tako uspješno iznad svih očekivanja, to da . Nije mi jasno, zar ne kuže da se igraju s vatrom?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 11:36 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno, ne kažem ja da nisu opasni , ali da svoju propagandnu ulogu vrše tako uspješno iznad svih očekivanja, to da . Nije mi jasno, zar ne kuže da se igraju s vatrom? Ne razumiju oni to ko djeca što se igraju s vatrom dok se ne opeču, ako im Mevlid nije bio dovoljan , onda ćemo vidjeti što će biti .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Krik umiruće zvijeri, i jasan pokazatelj da samo njima odgovara Mostar kao "grad slučaj".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 21:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pa da je u Konjicu ili Bugojnu se ovako nešto očigledno dopgodilo, fašizam bi virio iz svakog članka u sarajevskim novinama i portalima.
I kako ih nije sram poginule vojnike HVO nazivati i povezivati s pojmom fašistički. Kome oni te više ublehe i šovinizam prosipaju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 28 ožu 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: SGV-PR Mostar Zabraniti isticanje simbola samo jednog naroda Srpsko građansko vijeće – Pokret za ravnopravnost grada Mostara traži od visokog predstavnika Valentina Inzka da ne dozvoli da se u Mostaru ističu jednonacionalni simboli
„Najnoviji primjer je svakako postavljanje stećka u dvorištu zgrade Gradske vijećnice, na kome se nalaze simboli jednog naroda. Pošto Gradsko vijeće nije donbijelo odluku o postavljanju spomenika, onda je to pokušaj nametanja silom simbola jednog od tri konsttitutivna naroda koji žive u Mostaru. Time se, smatramo, odašilju vrlo ružne i nedvosmislene poruke. Ako, pak, Gradsko vijeće donese odluku o postavljanju takvog spomen obilježja na tom mjestu, onda ono mora biti odraz stanja tri naroda. Na sreću, ružna vremena su iza nas i zato smatramo da niko nema prava prizivati aveti zla na ovim prostorima. Na ovakav način, ne može se graditi povjerenje o jedinstvenom gradu, a pogotovo ne može se graditi jedinstven grad Mostar“, ističe se u saopštenju.
SGV-PR obratio se, u svom saopštenju i vijećnicima Gradskog vijeća, od kojih traže da počnu, konačno, razborito razmišljati i ponašati se ako im je Mostar imalo u srcu.
Uz to, u saopštenju se i od građana traži da se suprotstave manipulacijama s njihovim glasovima i da se suprotstave onim snagama koje ne žele dobro Mostaru. http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/20367/-hahahhahahhahhahahh koji je *** srpsko građansko vijeće hrkkk puuu mamu vam jebem opet se šlihtate muslimanima ko što ste zajedno sa njima napadali hrvate u mostar, ma dobićete kurčinu u usta čuj srpsko vijeće hahahhahha koja *** retardirana P-U-Š-I-T-E K-U-R-A-C i patite svaki dan će više i više biti hrvatskih spomenika i obilježja a vi se sa muslićima pod ruku uhvatite i skočite na glavu sa starog mosta NLO93 MVJPPSS Hahaha srpcicu, ta si neurozan...
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 28 ožu 2012, 15:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Da, Srbima treba dati da stave isto velik spomenik. Bošnjacima ne, bili su agresori na Herceg-Bosnu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Stipe
|
Naslov: Srpsko građansko vijeće: Stećak ispred Gradske vijećnice je avet zla Postano: 28 ožu 2012, 18:27 |
|
|
Citat: SGV-PR Mostar Zabraniti isticanje simbola samo jednog naroda Srpsko građansko vijeće – Pokret za ravnopravnost grada Mostara traži od visokog predstavnika Valentina Inzka da ne dozvoli da se u Mostaru ističu jednonacionalni simboli. [Zabraniti isticanje simbola samo jednog naroda ] „Najnoviji primjer je svakako postavljanje stećka u dvorištu zgrade Gradske vijećnice, na kome se nalaze simboli jednog naroda. Pošto Gradsko vijeće nije donbijelo odluku o postavljanju spomenika, onda je to pokušaj nametanja silom simbola jednog od tri konsttitutivna naroda koji žive u Mostaru. Time se, smatramo, odašilju vrlo ružne i nedvosmislene poruke. Ako, pak, Gradsko vijeće donese odluku o postavljanju takvog spomen obilježja na tom mjestu, onda ono mora biti odraz stanja tri naroda. Na sreću, ružna vremena su iza nas i zato smatramo da niko nema prava prizivati aveti zla na ovim prostorima. Na ovakav način, ne može se graditi povjerenje o jedinstvenom gradu, a pogotovo ne može se graditi jedinstven grad Mostar“, ističe se u saopštenju. SGV-PR obratio se, u svom saopštenju i vijećnicima Gradskog vijeća, od kojih traže da počnu, konačno, razborito razmišljati i ponašati se ako im je Mostar imalo u srcu. Uz to, u saopštenju se i od građana traži da se suprotstave manipulacijama s njihovim glasovima i da se suprotstave onim snagama koje ne žele dobro Mostaru. http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/20367/-A iza zatvorenih vrata, kad misle da ih niko ne vidi i ne čuje, ooooj Čiča Dragoljube, ooooj Čiča Karađiću, vi ste naše Danice zvijezde, naši aveti dobrote, mi ćemo bre da vas rahabilitiramo, ikone da crtamo, spomenike dižemo. Bit će vjerojatno izbrisano. Ta ću mu ja?
_________________ Bošnjaci u gradu na Neretvi, zbog, kako je rečeno, uvođenja principa “jedan čovjek - jedan glas” diskriminirani.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srpsko građansko vijeće: Stećak ispred Gradske vijećnice je avet zla Postano: 28 ožu 2012, 18:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77264 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SGV čine tri unajmljena Srbina, potpuno ista stvar ko i HNV.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 28 ožu 2012, 18:34 |
|
|
I ? Dolaze li Bošnjaci na posao ?
Neće nikome faliti ako i ne dolaze.
|
|
Vrh |
|
|
Mostar
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:39 |
|
|
Evo postaviše i Bošnjaci spomenik za šehide, i to preko nekadašnje crte razdvajanja, u hrvatski dio grada. Oj Hrvati, oj junaci! A Bljesak i svi hrvatski mediji šute ko pizde! Ono sutra dolazi Predsjednik josipović u Mostar!? Postavljen spomenik borcima ARBiH kod Vijećnicehttp://www.starmo.ba/mostars/item/5786- ... 7nice.html
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:45 |
|
|
Dobar natpis iznad "Lovački savez Herceg-Bosne."
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:46 |
|
|
Šta je ovo, pali ljiljan?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:47 |
|
|
Papina golubica mira.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77264 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Neka su brate. Ako misle da nam je ijedan komad kamena bitan pored presude Ustavnog suda, Mepas Malla, onkologije itd., varaju se. Valjda im je zadnja ideja da provociraju u slijedeća 3 tjedna, ne bi li izazvali kontrareakcije i sprječavanje provedbe presude ili bar izmjenu onoga za što se zna da će biti presuda. Kao što smo rekli, nama njihova obilježja ne smetaju , stolni grad dozvoljava svima da izraze svoju bol povodom ratnih stradanja, još bi trebao Grigorije postaviti križ. S velikim zadovoljstvom ćemo izignorirati sve šta dolazi s njihove strane u slijedećih 20 dana. A onda dolazi zabava.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:54 |
|
|
Mostar je napisao/la: Evo postaviše i Bošnjaci spomenik za šehide, i to preko nekadašnje crte razdvajanja, u hrvatski dio grada. Oj Hrvati, oj junaci! A Bljesak i svi hrvatski mediji šute ko pizde! Ono sutra dolazi Predsjednik josipović u Mostar!? Postavljen spomenik borcima ARBiH kod Vijećnicehttp://www.starmo.ba/mostars/item/5786- ... 7nice.htmlKad vidiš ovo pa se sjetiš onih junačkih povika sa istoka "Tekbir"- "Allah u'ekber!"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 20:02 |
|
|
Ni 10 milijuna spomenika, kamenja i ostalih umjetničkih radova nije bitno kao presuda Ustavnog suda. Poklapanje je ipak daleko jači osjećaj. Računam da će i ovakvi gestovi iz istočnog kvarta povećati izlaznost Hrvata (tj. građana Mostara) na lokalnim izborima, a već smo jako motivirani izmjenama izbornih pravila, tako da možda dođemo do dvotrećine u GV.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60232 Lokacija: DAZP HQ
|
pozdravljam postavljanje ovog spomenika u Mostaru u duhu multikulturalnosti, a pozivam i drugi manjinski narod u Mostaru da postavi svoj spomenik ispred gradske vijećnice. radujemo se novim spomenicima. do daljnjeg.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:19 |
|
|
Ma neka bolan spomenika, ipak je to zajednički grad, valja gajit taj duh zajedničkog grada i spustit tenzije sa naše strane.
Tako su im u tom duhu širom otvorena vrata u našu sveučilišnu bolnicu, Sveučilište, novu onkologiju, nek se opreme najmodernijim brendovima u Mepas Mallu itd.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60232 Lokacija: DAZP HQ
|
MRSHO je napisao/la: Ma neka bolan spomenika, ipak je to zajednički grad, valja gajit taj duh zajedničkog grada i spustit tenzije sa naše strane.
Tako su im u tom duhu širom otvorena vrata u našu sveučilišnu bolnicu, Sveučilište, novu onkologiju, nek se opreme najmodernijim brendovima u Mepas Mallu itd. koje tenzije? nema tenzija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:27 |
|
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ma neka bolan spomenika, ipak je to zajednički grad, valja gajit taj duh zajedničkog grada i spustit tenzije sa naše strane.
Tako su im u tom duhu širom otvorena vrata u našu sveučilišnu bolnicu, Sveučilište, novu onkologiju, nek se opreme najmodernijim brendovima u Mepas Mallu itd. koje tenzije? nema tenzija. Nisam se dobro izrazio. Tenzije koje oni dižu mi trebamo smirit.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 22:40 |
|
|
Lijepo je da su Bošnjaci dobili svoj spomenik u zapadnom dijelu, šteta što njihovi mediji nisu to popratili, šteta što nedaju hrvatima u sarajevu spomenik, ali šta se tu može, ne zaboravimo - mir nema alternativu
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|