Pridružen/a: uto svi 21, 2013 5:03 pm Postovi: 970 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
Glavni čovek bolnice u Klivlendu je Hrvat a radi se o najboljoj bolnici na planeti. Kako ga ovi vaši nisu mogli kontaktirati i iskoristiti na neki način.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
Pridružen/a: pon tra 23, 2018 1:25 am Postovi: 2843 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
Sve moguce pohvale za polikliniku Vitalis iz Mostara
Od direktora Đuzela do doktora i svog ostalog osoblja !
Prije par dana sam imao manji operativni zahvat na koljenu, u Sarajevu na KCUS-u zbog nedostatka termina taj zahvat bi mogao uraditi tek u desetom mjesecu, a u opstoj bolnici Abdulah Nakaš taj zahvat i ako su među top tri bolnice u bejha uopste i ne rade, prva solucija i cekanje bi za moje stanje koljena i konstantno uzimanje analgetika na dnevnoj bazi bilo pogubno, pa sam odlucio da to uradim privatno, cijene u Sarajevu za taj zahvat bile su i do tri hiljade maraka, i na nagovor prijatelja odlucim kontaktirati par privatnih klinika kako u Sarajevu, tako i u Srpskom Sarajevu i Mostaru, među kojima i polikliniku Vitalis, i na kraju kako zbog cijene i zbog komplet procedure i uslova izaberem njih, od trenutka kontaktiranja, dogovorene cijene koja je duplo manja nego u Sarajevu, pregleda, operativnog zahvata, i jedne noći noćenja ukupno je prošlo tri dana, i sa te strane zaista imam sve moguce rijeci pohvale, da ne kazem da sam odusevljen, jer je sve pratio i ortoped iz klinickog centra Mostar
A i dobio sam nove najace moguce analgetike koji odlicno djeluje u poređenju sa onim sto sam do sada uzimao, a i raspolozen sam kao nikada do sada
Tako da topla preporuka pogotovo za Mostarce, jer cijena sa onim sto nude i rade u poredjenju sa ostalim slcinim klinikama je znatno niža, a usluga i profesionalnost na zavidnom nivou !
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Kad bi zdravstvo bilo privatizirano ovako bi svugdje i svima (koji si mogu priuštiti) bilo. Imamo doktore na svjetskim razinama, a zarobljeni su pod državnim jaslama
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.