|
|
Stranica: 35/40.
|
[ 1000 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 11:00 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta su tražili to su i dobili, za 9 otetih transova izgubili 50-tak. 72 dara. Sve popaljeno 
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 11:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41213 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo s transparentima im je najbolji primjer i upozorenje kako će završiti ako napadnu Hrvate. Vaninstitucionalno i van navijačkog kodeksa napali i vraćeno im peterostruko.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 11:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41213 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 11:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 12:17 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 402 Lokacija: Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la: Ovo s transparentima im je najbolji primjer i upozorenje kako će završiti ako napadnu Hrvate. Vaninstitucionalno i van navijačkog kodeksa napali i vraćeno im peterostruko. It was your choise.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 12:20 |
|
|
I nije važan samo broj. Važno je da su oni ostali bez doslovno svega krpa, transova, parola, zastava. Izbrojao sam da je ultrasima ostalo još oko 35 transova, često ili rijetko korištenih na tribini te netaknuti udarni.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 13:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Jel istina da ultrasi hodaju po Hercegovini i prijete poslodavcima da otpustaju radnike Bošnjake? Ako je istina, trebalo bi se malo pozabaviti time, vaninstitucionalno Da bar. Nema nezahvalnijih parazita od balyja.
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 13:37 |
|
|
Ovo nema nikakve veze sa "zastavama", sjetimo se orgijanja na klixu nakon što su oduzeli transparente Ultrasima. Ponižavali su Ultrase, tvrdili kako ne postoje i napadali Hrvate kao politički narod. Ovo je nešto najbliže sukobima i zbog toga svaka čast Ultrasima, najbolje odrađena navijačka akcija
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 13:54 |
|
|
Da, samo se sjetiti orgijanja medija, naslova Ultrasi ugašeni, veličanstvena akcija RA itd. Sad nema naslova da je RA ugašen.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 14:17 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 14:23 |
|
|
Ako momak umre treba 10 Armijaša odmah za glavu skratit.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 14:24 |
|
|
Još veća sramota ako je snimljeno vozilo a nitko još nije priveden. Prilikom napada na "povratnike" sve izašlo u medije, čak javno objavljivali imena.
|
|
Vrh |
|
 |
Zapadni
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 14:33 |
|
|
HDZ BiH ne stoji iza svog naroda izgleda
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 14:44 |
|
|
Zapadni je napisao/la: HDZ BiH ne stoji iza svog naroda izgleda Ultrasi i općenito narod trebaju oštro po HDZ-u i uhljebima iz MUP-a da rade posao...
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 14:56 |
|
|
Ministar se x puta hvalio kamerama po gradu, zna se da je u pitanju sivi audi tako da se vrlo lako može naći vlasnik audija za početak
Njega privesti i natjerati da kaže tko je još bio s njim
Mogu ih brzo naći ako ima političke volje
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 15:01 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Zapadni je napisao/la: HDZ BiH ne stoji iza svog naroda izgleda Ultrasi i općenito narod trebaju oštro po HDZ-u i uhljebima iz MUP-a da rade posao... To bi bilo idealno, ali teško, previše ljudi ovisi o sustavu, HDZ nije baš blagonaklon kritici. A Ultrasi nisu neko mitsko biće, to su obični ljudi s običnim poslovima. Ne možeš Ultrase kriviti ni za šta, isključivo je krivica na “civilima”. Prvi su civili počeli priču da su izgubljeni transovi prije utakmice, ti civili puše muslimansku propagandu. Ultrasi se JEDINI sjete i među rijetkima na životu drže ideju HRHB, dok ostali relativiziraju povijest na našu štetu, nažalost. Dežurni domoljubi, i na ovom forumu su negdje u EU, HRHB ovo ono pa junački u maniri kvislinga koji su pobjegli u ratu ‘92/93 prvom prilikom ispališe sa svoje zemlje i HRHB zagovaraju online. Dok su Ultrasi dosljednji čuvari svoje zemlje.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 15:48 |
|
|
Poznavajući neradnički i nesposobni HDZ bih i njihove ubljeme iz Mup-a neće uraditi ništa dok je dečko živ, ako umre možda nešto poduzmu, ako preživi zaboravit će se...
|
|
Vrh |
|
 |
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 15:51 |
|
|
Roko987 je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Ultrasi i općenito narod trebaju oštro po HDZ-u i uhljebima iz MUP-a da rade posao... To bi bilo idealno, ali teško, previše ljudi ovisi o sustavu, HDZ nije baš blagonaklon kritici. A Ultrasi nisu neko mitsko biće, to su obični ljudi s običnim poslovima. Ne možeš Ultrase kriviti ni za šta, isključivo je krivica na “civilima”. Prvi su civili počeli priču da su izgubljeni transovi prije utakmice, ti civili puše muslimansku propagandu. Ultrasi se JEDINI sjete i među rijetkima na životu drže ideju HRHB, dok ostali relativiziraju povijest na našu štetu, nažalost. Dežurni domoljubi, i na ovom forumu su negdje u EU, HRHB ovo ono pa junački u maniri kvislinga koji su pobjegli u ratu ‘92/93 prvom prilikom ispališe sa svoje zemlje i HRHB zagovaraju online. Dok su Ultrasi dosljednji čuvari svoje zemlje. Lakše s tim prozivkama. Imaš ljudi na forumu što su krvarili za Herceg Bosnu. Nisam vidio da iko Ultrase krivi za bilo šta. U filmu si.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 15:52 |
|
|
Na temi Grad Mostar sam zakačio priopćenje HDZ-a. Smiješno da je spominju institucije koji oni vode.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 15:56 |
|
|
tetejac je napisao/la: Roko987 je napisao/la: To bi bilo idealno, ali teško, previše ljudi ovisi o sustavu, HDZ nije baš blagonaklon kritici. A Ultrasi nisu neko mitsko biće, to su obični ljudi s običnim poslovima. Ne možeš Ultrase kriviti ni za šta, isključivo je krivica na “civilima”. Prvi su civili počeli priču da su izgubljeni transovi prije utakmice, ti civili puše muslimansku propagandu. Ultrasi se JEDINI sjete i među rijetkima na životu drže ideju HRHB, dok ostali relativiziraju povijest na našu štetu, nažalost. Dežurni domoljubi, i na ovom forumu su negdje u EU, HRHB ovo ono pa junački u maniri kvislinga koji su pobjegli u ratu ‘92/93 prvom prilikom ispališe sa svoje zemlje i HRHB zagovaraju online. Dok su Ultrasi dosljednji čuvari svoje zemlje. Lakše s tim prozivkama. Imaš ljudi na forumu što su krvarili za Herceg Bosnu. Nisam vidio da iko Ultrase krivi za bilo šta. U filmu si. Sigurno nisam rekao nešto protiv branitelja, govorim o onima rođenim poslije rata. I sam sam među njima. Previše sam se naslušao kukanja od svojih vršnjaka kojima ništa ovdje ne valja. Država, sustav, sudbina, politika su krivi za sve, ništa nije njihova odgovornost, odu u Njemačku i tamo postanu najveći domoljubi dok rade 2 ili čak 3 posla. Ne govorim ni o onima koji su otišli prije 10+ godina, kada je objektivno bila teška situacija, danas to nije.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 15:57 |
|
|
Roko987 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Lakše s tim prozivkama. Imaš ljudi na forumu što su krvarili za Herceg Bosnu. Nisam vidio da iko Ultrase krivi za bilo šta. U filmu si. Sigurno nisam rekao nešto protiv branitelja, govorim o onima rođenim poslije rata. I sam sam među njima. Previše sam se naslušao kukanja od svojih vršnjaka kojima ništa ovdje ne valja. Država, sustav, sudbina, politika su krivi za sve, ništa nije njihova odgovornost, odu u Njemačku i tamo postanu najveći domoljubi dok rade 2 ili čak 3 posla. Ne govorim ni o onima koji su otišli prije 10+ godina, kada je objektivno bila teška situacija, danas to nije.
|
|
Vrh |
|
 |
tetejac
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 16:03 |
|
|
Roko987 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Lakše s tim prozivkama. Imaš ljudi na forumu što su krvarili za Herceg Bosnu. Nisam vidio da iko Ultrase krivi za bilo šta. U filmu si. Sigurno nisam rekao nešto protiv branitelja, govorim o onima rođenim poslije rata. I sam sam među njima. Previše sam se naslušao kukanja od svojih vršnjaka kojima ništa ovdje ne valja. Država, sustav, sudbina, politika su krivi za sve, ništa nije njihova odgovornost, odu u Njemačku i tamo postanu najveći domoljubi dok rade 2 ili čak 3 posla. Ne govorim ni o onima koji su otišli prije 10+ godina, kada je objektivno bila teška situacija, danas to nije. Eno ti Š. što je gonio i nosio mali crveni udarni, otišao u Njemačku i njih još masa. Svak se ispali ko može. Eno ti D. što je sinoć dobio ciglu u koljeno i on gleda da se ispali a bori se ko lav. I takvih je masa. Ne bih ja takve prozivao nizašta.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 16:15 |
|
|
tetejac je napisao/la: Roko987 je napisao/la: Sigurno nisam rekao nešto protiv branitelja, govorim o onima rođenim poslije rata. I sam sam među njima. Previše sam se naslušao kukanja od svojih vršnjaka kojima ništa ovdje ne valja. Država, sustav, sudbina, politika su krivi za sve, ništa nije njihova odgovornost, odu u Njemačku i tamo postanu najveći domoljubi dok rade 2 ili čak 3 posla. Ne govorim ni o onima koji su otišli prije 10+ godina, kada je objektivno bila teška situacija, danas to nije. Eno ti Š. što je gonio i nosio mali crveni udarni, otišao u Njemačku i njih još masa. Svak se ispali ko može. Eno ti D. što je sinoć dobio ciglu u koljeno i on gleda da se ispali a bori se ko lav. I takvih je masa. Ne bih ja takve prozivao nizašta. Nisam toliko upućen u to što govoriš, ima smisla, previše sam općenito napisao prvi post. Ali ne možeš reć da nema previše onih koji se sekunde nisu borili da ovdje nešto uspiju (da ne ponavljam prethodni post) nego su se samo ispalili. Mislim na “civile”, jer sam u prvom postu njih problematizirao, ne Ultrase.
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 02 ožu 2025, 16:34 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Na temi Grad Mostar sam zakačio priopćenje HDZ-a. Smiješno da je spominju institucije koji oni vode. Ne razumiješ situaciju HDZ da hoće može naći ove za dan-dva, dakle pitanje je političke volje Zbog odnosa u gradu i županiji pitanje je dali ima te volje. Po meni je ovo hitan slučaj koji mora biti iznad svega.
|
|
Vrh |
|
 |
pravasko-desno
|
Naslov: Re: Red Army - Ultrasi otimanje transparenata Postano: 03 ožu 2025, 19:38 |
|
|
Ima li ikakvih informacija o napadacima? Nesto kontam da je neka druga pozadina koja nagovjescuje zasto se do sada nisu uhvatili napadaci. U najblazem mogucem ishodu, ovo je za pokusaj ubojstva… kazu i ako momak prezivi da tesko biti OK kao do sada.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|