|
|
Stranica: 9/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 15 lip 2016, 13:22 |
|
|
Koliko vidim, dobro plešu, svaka čast. Ja sam pokušavao nekoliko puta ali ne ide pa ne ide. Spetljam se i nikako u suru, oni levo ja desno, oni desno ja levo. O pokretima nogu da i ne govorim.
Tu sam kralj, u bacanju udova bez razloga u dalj tu sam kralj, u gazenju na tudje noge tesko kao malj ne znam plesat
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 15 lip 2016, 14:36 |
|
|
To oni malo zbog susjeda kojih nema na EP. Uhvatili se ovog kolceta od 15 ljudi, jerbo bolje se ismijavati protivniku (barem zbog gluposti) no pricati o igri i navijanju uopce, koji su odlicni do sada
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 16 lip 2016, 00:53 |
|
|
Kačamak je napisao/la: daramo je napisao/la: Mene više zanima za koga će navijati Srbi, prije svega forumske kolege u utakmici Turska-Hrvatska? E svašta.Jel ti možeš da zamisliš Srbina koji bi navijao za-Tursku? Ako možeš počni da pišeš bajke za decu ili neki roman tipa Gospodar prstenova,....scenario za sledeći Star Wars,... Usput pitanje za tebe da igra Srbija-Turska.Dali bi navijao za Tursku?Jel bi imao tako jak želudac da navijaš sa Turčad?Može biti da bi pošto postavljaš ovako jedno pitanje. Daramo sine,oćutao si.Znači navijao bi za mater tvojih koalicionih partnera.Dobro da zabilježimo.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 16 lip 2016, 02:01 |
|
|
Ja bi navijao za papske burazere i ovako , ali posle ovog "užičkog lakog veza" počeću se čak i nervirati kad budem gledao njihove tekme. Kad vidim ovakve bizarne stvari uvek odem na najgore nacionalističke portale da čitam komentare tipa Večernji. I kako sam pretpostavio sad su hrvatski domoljubi kojima su inače komentari bili tamo kad se pomene bilo šta srpsko tipa: " Šta nas koji *** zanima šta se radi u tamo nekoj Srbiji ikod Srba , i nemojte nas terorizirati sa nečim što nas ne zanima" , su odmah opičili po Hrvatima iz Hercegovine i Like i neukim dijasporcima takođe iz tih krajeva da su oni ti seljaci koji "plešu" užičko kolo. Jadni hrvatski Hercegovci , čas ustaše čas Srbi , ne da im se nikako biti Hrvati čiste savesti. Međutim možda je to mulitikulutralni hercegovčki identitet proradio jer Užičani i jesu Ere , a Užice posle Mostara je najveći hercegovački grad.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 16 lip 2016, 07:27 |
|
|
Nema vece provale no furanje na Thompsona od strane onih "specijalaca svk".. u Glini ili gdje vec
Ajmo sad dalje...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 16 lip 2016, 12:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39329 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kačamak je napisao/la: Daramo sine,oćutao si.Znači navijao bi za mater tvojih koalicionih partnera.Dobro da zabilježimo. Ja bi za Tursku mogao jedino navijati da od toga ovisi daljni plasman Hrvatske ili da igraju protiv BiH
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 16 lip 2016, 12:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39329 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
joe enter je napisao/la: Ja bi navijao za papske burazere i ovako , ali posle ovog "užičkog lakog veza" počeću se čak i nervirati kad budem gledao njihove tekme. Kad vidim ovakve bizarne stvari uvek odem na najgore nacionalističke portale da čitam komentare tipa Večernji. I kako sam pretpostavio sad su hrvatski domoljubi kojima su inače komentari bili tamo kad se pomene bilo šta srpsko tipa: " Šta nas koji *** zanima šta se radi u tamo nekoj Srbiji ikod Srba , i nemojte nas terorizirati sa nečim što nas ne zanima" , su odmah opičili po Hrvatima iz Hercegovine i Like i neukim dijasporcima takođe iz tih krajeva da su oni ti seljaci koji "plešu" užičko kolo. Jadni hrvatski Hercegovci , čas ustaše čas Srbi , ne da im se nikako biti Hrvati čiste savesti. Međutim možda je to mulitikulutralni hercegovčki identitet proradio jer Užičani i jesu Ere , a Užice posle Mostara je najveći hercegovački grad. Mislim da su ovo Posavci ali sve stoji. Za nas je truba malo "pregospodska" mi više volimo malo primitivnije zvukove ala diple, gusle Ovo da užičane zovu Ere nisam znao, kakve to tamo ima konotacije i oni se vole snaći obilaznim putem?
|
|
Vrh |
|
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 17 lip 2016, 00:33 |
|
|
Rusija i Slovačka.
Za dalje, Španija. I još dalje - Francuska.
Ako bude iznenađenja, smisliću na licu mesta.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 17 lip 2016, 01:26 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3534 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
daramo je napisao/la: Ovo da užičane zovu Ere nisam znao, kakve to tamo ima konotacije i oni se vole snaći obilaznim putem?
Nisu Ere poznate po snalaženju obilaznim putevima. Oni pričaju kao Hercegovci samo koriste ekavicu (mada ima i onih koji mešaju ekavicu i ijekavicu).
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 20 lip 2016, 02:53 |
|
|
Moji su i pozirali zajedno Privitak:
ClA1F3DUsAAsfyZ.jpg [ 173.9 KiB | Pogledano 7641 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 21 lip 2016, 08:12 |
|
|
Za Hrvate više ne.Sigurno.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 21 lip 2016, 15:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7371 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
hajd molim te ,navijaj...kako ćemo mi bez tvoje potpore...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 21 lip 2016, 15:40 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Za Hrvate više ne.Sigurno. Strasno..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 21 lip 2016, 16:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25880 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Koja je budaletina ovaj @Kacamak. Njemu simpatije prema nekim narodima ovise o tomu s kime se neki navijač fotkao, LoL.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 24 lip 2016, 14:15 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Força Portugal!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 24 lip 2016, 14:23 |
|
|
Bravo hamidža tako se navija za katolike sad kad su tvoja braća otišla kući skupa s protestantskom domovinom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 24 lip 2016, 14:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
A dže su Turci. Amidža vječiti luzer.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 24 lip 2016, 14:34 |
|
|
Hrvatska do pobjede.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 26 lip 2016, 21:35 |
|
|
Nisam susjed, ali sad kad nema Hrvatske u istoj smo poziciji. Dakle - Poljska i Belgija.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi Postano: 28 lip 2016, 15:31 |
|
|
Ja za Viking bodule, tetovirane divljake, rusitelje mita o nordijskoj hladnokrvnosti.
Go Vikings.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|