Naslov: Re: Za koga će na Euru navijati naši susjedi
Postano: 15 lip 2016, 13:22
Koliko vidim, dobro plešu, svaka čast. Ja sam pokušavao nekoliko puta ali ne ide pa ne ide. Spetljam se i nikako u suru, oni levo ja desno, oni desno ja levo. O pokretima nogu da i ne govorim.
Tu sam kralj, u bacanju udova bez razloga u dalj tu sam kralj, u gazenju na tudje noge tesko kao malj ne znam plesat
Postano: 15 lip 2016, 14:36
To oni malo zbog susjeda kojih nema na EP. Uhvatili se ovog kolceta od 15 ljudi, jerbo bolje se ismijavati protivniku (barem zbog gluposti) no pricati o igri i navijanju uopce, koji su odlicni do sada
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Postano: 16 lip 2016, 00:53
Kačamak je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Mene više zanima za koga će navijati Srbi, prije svega forumske kolege u utakmici Turska-Hrvatska?
E svašta.Jel ti možeš da zamisliš Srbina koji bi navijao za-Tursku? Ako možeš počni da pišeš bajke za decu ili neki roman tipa Gospodar prstenova,....scenario za sledeći Star Wars,...
Usput pitanje za tebe da igra Srbija-Turska.Dali bi navijao za Tursku?Jel bi imao tako jak želudac da navijaš sa Turčad?Može biti da bi pošto postavljaš ovako jedno pitanje.
Daramo sine,oćutao si.Znači navijao bi za mater tvojih koalicionih partnera.Dobro da zabilježimo.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
Postano: 16 lip 2016, 02:01
Ja bi navijao za papske burazere i ovako , ali posle ovog "užičkog lakog veza" počeću se čak i nervirati kad budem gledao njihove tekme.
Kad vidim ovakve bizarne stvari uvek odem na najgore nacionalističke portale da čitam komentare tipa Večernji.
I kako sam pretpostavio sad su hrvatski domoljubi kojima su inače komentari bili tamo kad se pomene bilo šta srpsko tipa: "Šta nas koji kurac zanima šta se radi u tamo nekoj Srbiji ikod Srba , i nemojte nas terorizirati sa nečim što nas ne zanima" , su odmah opičili po Hrvatima iz Hercegovine i Like i neukim dijasporcima takođe iz tih krajeva da su oni ti seljaci koji "plešu" užičko kolo.
Jadni hrvatski Hercegovci , čas ustaše čas Srbi , ne da im se nikako biti Hrvati čiste savesti.
Međutim možda je to mulitikulutralni hercegovčki identitet proradio jer Užičani i jesu Ere , a Užice posle Mostara je najveći hercegovački grad.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Postano: 16 lip 2016, 07:27
Nema vece provale no furanje na Thompsona od strane onih "specijalaca svk".. u Glini ili gdje vec
Ajmo sad dalje...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Postano: 16 lip 2016, 12:57
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41685 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
joe enter je napisao/la:
Ja bi navijao za papske burazere i ovako , ali posle ovog "užičkog lakog veza" počeću se čak i nervirati kad budem gledao njihove tekme.
Kad vidim ovakve bizarne stvari uvek odem na najgore nacionalističke portale da čitam komentare tipa Večernji.
I kako sam pretpostavio sad su hrvatski domoljubi kojima su inače komentari bili tamo kad se pomene bilo šta srpsko tipa: "Šta nas koji kurac zanima šta se radi u tamo nekoj Srbiji ikod Srba , i nemojte nas terorizirati sa nečim što nas ne zanima" , su odmah opičili po Hrvatima iz Hercegovine i Like i neukim dijasporcima takođe iz tih krajeva da su oni ti seljaci koji "plešu" užičko kolo.
Jadni hrvatski Hercegovci , čas ustaše čas Srbi , ne da im se nikako biti Hrvati čiste savesti.
Međutim možda je to mulitikulutralni hercegovčki identitet proradio jer Užičani i jesu Ere , a Užice posle Mostara je najveći hercegovački grad.
Mislim da su ovo Posavci ali sve stoji. Za nas je truba malo "pregospodska" mi više volimo malo primitivnije zvukove ala diple, gusle
Ovo da užičane zovu Ere nisam znao, kakve to tamo ima konotacije i oni se vole snaći obilaznim putem?
Postano: 21 lip 2016, 15:40
Kačamak je napisao/la:
Za Hrvate više ne.Sigurno.
Strasno..
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.