|
|
Stranica: 70/72.
|
[ 1799 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
kiler
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 11 svi 2025, 22:24 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8070 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Hajduk se predao. Ne bi me začudila pobjeda Rijeke na Poljudu.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 11 svi 2025, 22:28 |
|
|
|
Rijeka isto očajno igra u zadnje vrijeme. Sve ovisi kako će Hajduk odigrati na Poljudu i kako će se Slaven Belupo postaviti. Ako Rijeka dobije Hajduk na Poljudu, Belupo bi mogao zadnju tekmu ući rezervirano, a onda bi to bilo vraćeno u uzvratnoj utakmici kupa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 svi 2025, 20:30 |
|
|
|
Koeficijenti:
Rujeka.....1,9 Dinamo...1,9 Hajduk....40
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 17 svi 2025, 21:16 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8923 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Gledam malo tablicu i vidim da se zakomoliciralo Dinamu
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 08:36 |
|
|
|
Rieka treba samo bod danas protiv Hajduka, a ako Livaja ne igra to i nije tako težak posao sačuvat bod. 0:0 il 1:1
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 09:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63026 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Bod im ništa ne znači, osim da izbace Hajduk iz svih kalkulacija. Bod ili poraz, njima treba pobjeda u zadnjem kolu pod uvjetom da Dinamo dobije Varaždina. Isto tako, danas mogu riješiti sve s pobjedom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 12:44 |
|
|
dudu je napisao/la: Bod im ništa ne znači, osim da izbace Hajduk iz svih kalkulacija. Bod ili poraz, njima treba pobjeda u zadnjem kolu pod uvjetom da Dinamo dobije Varaždina. Isto tako, danas mogu riješiti sve s pobjedom. Nadam se kao Dinamovac da će kiksati, ali opet s druge strane Dinamu treba jedan veliki reset ekipe i uprave, a koji se neće dogoditi, ako se opet uzme naslov.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 14:55 |
|
|
|
Kao hajdukovac svim mehaničkim dijelom srca ću navijati za Rijeku. I to unatoč činjenici što bi me pretukli kad bih kročio u Rijeku. Samo zato što sam Hrvat, katolik, heteroseksualac privlačio bih zle poglede od tamo nekih ljudi koji se zovu Livio Milošević, Strahinja Di Biagio, Hamdija Milanović te slična kombinacija generiranih komičnih imena i prezimena. Naprijed Rijeko!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 19:58 |
|
|
|
Hajduk vodi 1:0.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 20:42 |
|
|
|
Dinamo osvaja prvenstvo remijem protiv Varaždina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 20:42 |
|
|
|
Mora pobijediti jer ima lošiji omjer s Hajdukom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 20:46 |
|
|
|
Hajduk će izgubiti od Šibenika kao i Rijeka od Belupa. Ovo je najluđe prvenstvo trenutno u Europi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 20:53 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 svi 2025, 22:26 |
|
|
|
Varaždin mora pobjedit Dinamo ako želi igrat u Europi
Belupo mora pobjedit Rijeku ako se želi plasirat Europu
Sve je otvoreno!
| Privitak/ci: |

hnl 35.png [ 77.07 KiB | Pogledano 756 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 00:39 |
|
|
Na jednon san mistu pročita da je virojatnije da će SDP izgubit vlast u Rici nego da će Hajduk tuć Riku a Dinamo izgubit bodove od Lokomotive. Evo se sve to dogodilo. Nisan još naša koeficijente, ali evo. Varaždin je u utrci za eurokupove sa Slavenon i Istron. Dinamo......62 Rika..........62 Hajduk...... 60 Varaždin.....49 Slaven........48 Istra...........47 Osijek - Istra. Bit će žestoko. Dinamo - Varaždin. Varaždinci nimadu pričuvne opcije, moredu ih priteć i Istra i Slaven. Uz to je mali Hajduk u Varaždinu. Rika - Slaven. Nastavak troboja. Oboje se želidu osigurat, Rika sigurno ima eurokupove, Slaven samo ako Rika bude prvak. Ili ako osvoji kup. Ne znan kako su međusobni susreti s Varaždinon. Ako su povoljni, Slavenu je dosta i nerišeno. Rika ima složene mogućnosti raspleta. Pobidon je prvak. Šibenik - Hajduk. Gorit će Šibenik. Koji ludi rasplet za prvaka. Općenito: Hajduk mora tuć, inače ne će pristić ovu dvojicu isprid sebe. Ali ova dvojica moradu posrnit, ali samo birani slučaji mu odgovaradu. Ako Rika ili Dinamo pobididu, Hajduk ispada iz iz igre. S Rikine točke gledišća: Ako Rika pobidi - prvak je. Ako Rika remizira, i Dinamo remizira, prvak je Rika, osim ako Hajduk ne tuče, jer je onda Hajduk prvi! Ako Rika remizira, Dinamo izgubi, Hajduk tuče, e onda je prvak Rika! Ako Rika izgubi, Dinamo remizira ili izgubi, a Hajduk tuče, prvak je Hajduk. Ako Rika izgubi, Dinamo izgubi, a Hajduk remizira ili izgubi, prvak je Rika! S Dinamove točke gledišća: Ako Dinamo pobidi, nije siguran da je prvak, jer Rika ne smi tuć, sve ostalo mu odgovara. Ako Dinamo remizira, prvi je ako Rika izgubi i ako Hajduk remizira ili izgubi, a ako Hajduk tuče, Hajduk je prvi. Ako Dinamo remizira i Rika remizira ili tuče, a Hajduk remizira ili izgubi, Rika je prva. Ako Dinamo izgubi, Rici odgovara nerišeno ili tuć za bit prva, nevezano tuče li Hajduk ili ne. Ako Dinamo izgubi i Rika izgubi, prvak je Rika osim ako Hajduk ne tuče. Ako Hajduk tuče, prvi je ako Dinamo i Rika oboje izgubidu ili oboje remiziradu ili oboje izgubidu. Moreš mislit kako će se ovo dogodit  Ako Hajduk tuče, prvi je ako Dinamo remizira a Rika izgubi. Ako Hajduk tuče, a Dinamo ili Rika tučedu, Hajduk nije prvi, nego Rika ako tuče, ili Dinamo ako tuče a Rika posrne. Ako Hajduk remizira ili izgubi, Dinamo mora odigrat boje od Rike za bit prvakon, uz isti ili lošiji ishod Dinamo je prvak. U suprotnon je Rika. Zanimjivo je u svemu ovemu da Hajduku u više scenarija odgovara da Dinamo ne izgubi, nego remizira. Hajduk u svaken slučaju mora tuć i još uvik ovisi o drugiman. Rika ovisi o sebi, ali ako remizira ili izgubi ovisi o drugiman. Prvak more bit i s porazon. Dinamo ovisi o drugiman, jer ni s pobidon nije prvi, a more bit prvak i s nerišenon. Hajduk mora tuć za uopće bit u igri. Rika mora tuć za bit sigurno prva. Dinamo ne smi izgubit za bit u igri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 01:28 |
|
|
|
Ako Rijeka i Dinamo ostanu x, a Hajduk dobije, svi imaju isto bodova. Po kojem kriteriju je Hajduk prvi ako imaju najgoru gol razliku i losiji medusobni omjer sa Rijekom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 03:01 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Ako Rijeka i Dinamo ostanu x, a Hajduk dobije, svi imaju isto bodova. Po kojem kriteriju je Hajduk prvi ako imaju najgoru gol razliku i losiji medusobni omjer sa Rijekom? Računa se i Dinamo, gleda se broj bodova u međusobnom omjeru. Hajduk protiv Rijeke ima gori omjer, zato odgovara x Dinama Hajduku a ne poraz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 04:39 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Po kojem kriteriju je Hajduk prvi ako imaju najgoru gol razliku i losiji medusobni omjer sa Rijekom? HNS krivo vodi statistiku!Sofascore uzima službene podatke HNS-a, kao i sve ostale aplikacije i svi ostali mediji! Nije bitna gol razlika, ni broj golova! Bitan je međusobni omjer, Rijeka je prva na tablici, a ne Dinamo kako svi pišu! Glupo znam, al to je kad debili vode HNS Ovo ti je (pogrešno napisana) tablica HNS-a Dinamo je drugi iako ima bolju gol razliku, a Rijeka je prva zbog boljeg međusobnog omjera! BTW Ovo ti je dokaz da živimo u KOMUNIZMU zamisli od toliko medija i novina svi prenose isti krivi redoslijed klubova, a svi znaju da je taj redoslijed lažan i opet nastavljaju tu LAŽ Sad zamisli koliko LAŽU u sferi di nema jasni brojki i pravila kao u Sportu.
| Privitak/ci: |

HNS 35.png [ 58.04 KiB | Pogledano 692 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 06:49 |
|
|
|
Nije pogrešno, privremeno je poredak takav da je Dinamo prvi zbog gol razlike, ali kad prvenstvo završi po tie breakeru se odlučuje o prvaku i onda je Rijeka prva. Uobičajna praksa u mnogim ligama koji gledaju međusobne na kraju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 08:13 |
|
|
dudu je napisao/la: Nije pogrešno, privremeno je poredak takav da je Dinamo prvi zbog gol razlike, ali kad prvenstvo završi po tie breakeru se odlučuje o prvaku i onda je Rijeka prva. Rekao si isto što i ja, tablica je pogrešna!? Tablica se treba slagat prema... 1. Klub koji ima najviše bodova 2. Prema međusobnom skoru ako 2 ili više klubova imaju isti broj bodova
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 08:38 |
|
|
|
Utakmice: DINAMO 1 - 2 - 1 RIJEKA DINAMO 1 - 1 - 2 HAJDUK HAJDUK 1 - 2 - 1 RIJEKA
Gol razlika: DINAMO 2:5 RIJEKA DINAMO 5:5 HAJDUK HAJDUK 4:6 RIJEKA
Tablica: 12 (9:11) HAJDUK 10 (11:6) RIJEKA 9 (7:10) DINAMO
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 11:50 |
|
|
|
Nikad luđa završnica, tri ekipe u igri za naslov u zadnjem kolu, plus dva od tri protivnika tih ekipa se međusobno bore za Europu, a Slaven i za kup.
Rijeka ima sve u svojim rukama(nogama), iako mi sve miriše da će kiksat zadnju protiv Belupa i uzeti kup, a da će Dinamo rutinirati Varaždin.
Hajduk i dalje u igri, iako su im premale šanse, a sami su krivi, meni je sve mirisalo da taman nakon 20 godina titula konačno odlazi jug i da postoji blagoslov "od vrha" za to.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 11:52 |
|
|
|
Ne vidim kako će Dinamo dobiti Varaždin, a još manje Rijeka Slavena, baš loše igraju, nemaju ni silinu ni moć.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 12:11 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3976 Lokacija: Stolni grad
|
Brane je napisao/la: dudu je napisao/la: Nije pogrešno, privremeno je poredak takav da je Dinamo prvi zbog gol razlike, ali kad prvenstvo završi po tie breakeru se odlučuje o prvaku i onda je Rijeka prva. Rekao si isto što i ja, tablica je pogrešna!? Tablica se treba slagat prema... 1. Klub koji ima najviše bodova 2. Prema međusobnom skoru ako 2 ili više klubova imaju isti broj bodova Nije rekao isto što i ti, i ne nije tablica pogrešna, plasman na tablici se određuje prema broju bodova pa onda prema gol razlici, u slučaju da neko mjesto odlučuje o prvaku, Europi, ispadanju gleda se međusoban omjer kod istog broja bodova, s obzirom da prvo mjesto nakon 35 kola ništa ne određuje Dinamo je trenutno prvi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 svi 2025, 12:16 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3976 Lokacija: Stolni grad
|
dudu je napisao/la: Ne vidim kako će Dinamo dobiti Varaždin, a još manje Rijeka Slavena, baš loše igraju, nemaju ni silinu ni moć. Sve se to mjenja od utakmice do utakmice, ista je priča bila prije ovog kola, većina je govorila da moraš biti dobro naivan ili glup da misliš da će dinamo kiksati protiv sestrice. Iskustveno, znajući kako se pobjeđuju te zadnje utakmice(pa makar na silu) i Dinamo i Rijeka će ti to dobiti, a isto tako i Hajduk.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|