|
|
Stranica: 69/69.
|
[ 1707 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: Jučer, , 20:32 |
|
|
Kako sad to, još do prije mjeseca dana je bilo da Dinamo lako ide direktno u lp ili barem u zadnje petkolo
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: Jučer, , 20:35 |
|
|
Mislim da su službe ranije mislile pogurati Hajduk, ali kad se vidjelo koliko očajno igraju odustalo se od toga i sad se pasivno ili aktivno gura Dinamo. Ipak je nogomet u Hrvatskoj državni projekt i ne smije se dozvoliti velika blamaža u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: Jučer, , 20:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61096 Lokacija: DAZP HQ
|
zaba1111 je napisao/la: Kako sad to, još do prije mjeseca dana je bilo da Dinamo lako ide direktno u lp ili barem u zadnje petkolo Olympiakos nas je stigao za pola boda i ide diretkno u LP, ništa od toga. Od playoffa bi išli samo kad bi Bodo Glimt osvojio EL.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Čvrsnik
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: Jučer, , 21:01 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 15:43 Postovi: 41 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
zaba1111 je napisao/la: Što, nisi ti valjda prešao za Dinamo?
Vidjet ćeš nekad ako budeš gledao utakmicu dinama, bude i na tv , ali nažalost samo na programima koji se plaćaju, na području dresa oko srca nije više onaj grb koji je krasio Dinamo od 71. pa sve dok nije došla navodno Možemovska uprava, nego je tamo sve češće stilizirani grb iz 45.
Čekaj jel ti hoćeš reći da su i tvoji pobijedili 45. Grb Dinama je isti kao danas od 1969. U vodećim strukturama GNK-a je jedan član Možemo i to u izvršnom odboru. Dres i slovo d je odabrala stara uprava turbo Ustaša na čelu sa Barišićem. Ne znam i ne petlja se. Imaš klub u Splitu pa brini brigu.
_________________ Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti. Mi ćemo ga držati. Vaši pradjedovi.”
|
|
Vrh |
|
 |
Čvrsnik
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: Jučer, , 21:03 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 15:43 Postovi: 41 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Mislim da su službe ranije mislile pogurati Hajduk, ali kad se vidjelo koliko očajno igraju odustalo se od toga i sad se pasivno ili aktivno gura Dinamo. Ipak je nogomet u Hrvatskoj državni projekt i ne smije se dozvoliti velika blamaža u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Koje službe?
_________________ Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti. Mi ćemo ga držati. Vaši pradjedovi.”
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: Jučer, , 21:08 |
|
|
dudu je napisao/la: Čudan rasplet za Dinamo, ako smo prvaci krećemo iz 2. pretkola kvalifikacija LP, nemamo garanciju ni za Konferenciju. Ako pak završimo drugi iza Rijeke i Rijeka osvoji i kup, onda smo nekih 95% direktno u Europskoj ligi jer bi imali najveći koeficijent ako se posloži još nekih 4-5 situacija koje su već izvjesne (tipa Porto u top 3 Portugala, Betis ili Chelsea kao osvajači Lige konferencije, Club Brugee u top 2 Belgije i Feyenoord u top 3 Nizozemske). Skoro da navijam za ovaj scenarij.  LOL znači Forza Fiume do kraja sezone 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: Jučer, , 21:19 |
|
|
Čvrsnik je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Što, nisi ti valjda prešao za Dinamo?
Vidjet ćeš nekad ako budeš gledao utakmicu dinama, bude i na tv , ali nažalost samo na programima koji se plaćaju, na području dresa oko srca nije više onaj grb koji je krasio Dinamo od 71. pa sve dok nije došla navodno Možemovska uprava, nego je tamo sve češće stilizirani grb iz 45.
Čekaj jel ti hoćeš reći da su i tvoji pobijedili 45. Grb Dinama je isti kao danas od 1969. U vodećim strukturama GNK-a je jedan član Možemo i to u izvršnom odboru. Dres i slovo d je odabrala stara uprava turbo Ustaša na čelu sa Barišićem. Ne znam i ne petlja se. Imaš klub u Splitu pa brini brigu. Znači tebe klub iz Splita više ne zanima. Znači Barisic je ustaša, a ne geoksovac ili kako već. Znaci i tvoji su pobijedili 45. A sad ozbiljno, novi grb je prisutan na dinamovom dresu od kad je Zeko preuzeo klub. Ali i to je nebitno jer to ionako nikoga ne zanima.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|